Monday: I need you

DSC02839DSC02872

God morgen og happy mandag til alle sammen! Vi var en tur i nydelig Brekkeparken i går, tok noen bilder og trillet en tur med vognen, så utrolig koselig. Jeg elsker Brekkeparken og hoppet nesten ut av bilen i fart da jeg så at de hadde åpnet for sesongen, for et nydelig sted! Viser dere flere bilder av antrekket over senere i dag. 

___________________________________________________________________________________________________________

Forrige uke er et sammensurium av bilkjøring, makeup, hårspray, blitz og møter for min del – og det var helt fantastisk gøy, men denne uken kjenner jeg at jeg virkelig gleder meg til å lande litt, ta igjen tapt søvn og bare være sammen med den skjønne familien min uten å tenke på noe særlig annet. Dessuten gleder jeg meg stort til å komme tilbake til rutiner hva gjelder leggetid (Dexter skal ikke få sette en stopper for dette), middagstid, husvask og ikke minst – trening. Jeg savner å sprette opp og trekke t-skjorten over hodet mens Lars-Kristian og Nelia enda sover, for i uken som gikk hadde jeg liten energi til akkurat dette. Så ja, denne mandagen trenger jeg og denne uken skal bli så deilig! Det er dessuten lenge siden jeg har hatt så mange mål for en ny uke, så det kan bli spennende. Liker! I løpet av uken må vi også få bestilt flybilletter til årets sommerferie, vi har endelig bestemt oss for hva vi skal og hjelp, som jeg gleder meg! Denne bleike kroppen har så godt av sol og varme, og det blir så spennende å ha med Nelia utenlands. 

Uken starter med babysvømming og 5. mnd-kontroll for min del, så jeg står på farten ut døren allerede. Det blir kveldsløping med joggevogn i dag, gleder meg allerede! Ha en nydelig mandag, så sees vi senere. 

57 kommentarer

 1. Fy søren så sprek du er! Kos deg på babysvømming, det ser så koselig ut 🙂 Gleder meg til jeg får barn, og kan dra på babysvømming. Hihi!
  Nå skal jeg ut og løpe meg en tur. Takk for at du gir meg utrolig masse motivasjon 😀 Ha en fin dag!

  1. Takk for hyggelig kommentar 🙂 Ha en fin dag du også!

 2. Kristine

  Jeg har et lite ønske om budsjett/luksus vår/sommer jakker til både kvinner og menn. Føler aldri at jeg finner noe som skriker til meg i butikkene. Syns det med jakker er så vanskelig. Kanskje du har noen tips om noen butikker som selger litt rimelige og fine jakker nå for tiden? 🙂 Ha en strålende mandag videre, vakre Caroline! 🙂

  1. Skal se hva jeg får til 🙂

   Ha en strålende mandag du også <3

   1. Ja! Og gjerne snart! 🙂

 3. Incredibly beautiful photos ! As always ! ♥
  Love, xxx
  Lauraline

 4. Du stråler for tiden! Du må være den vakreste i hele verden. WOW!

  1. Takk, så snill du er 🙂

 5. Kristin

  Kjekt at dokke har bestemt dokke for kor sydenturen skal gå! Men eg anbefala virkelig Kroatia! Det er bare heilt nydelig der, hyggelige mennesker, billige prisar, god mat, god drikke, varmt vatn, krystallklart vatn, fin og ikkje minst rein strand, høge temperatura og masse moro å finne på!
  Split, Dubrovnik, Trogir, Zadar, Makarska, Rijeka, Øya Krk på plassen Baska, og mange fleir! Ha en fin mandag, flotte deg!

  1. Takk for tips 🙂 Ha en flott mandag du også 😀

  2. Åh, dit skal jeg om 3 uker. 🙂 Så gøy å lese om andres erfaringer. 🙂
   Gleder meg.
   Hvor skal dere Caroline?

   1. Vi skal på cruise 😀

 6. Hei Caroline! Jeg lurte på om du kan legge ut treningsplannene dine slik du gjorde før? Det syns jeg var så inspirerende! Og treningstips 😀 du er fantastisk foresten, digger deg! Ha en fin dag! Klem

  1. Ja, det kan jeg se om jeg får til 🙂

 7. Åh, det høres bra ut med en normal uke etter en med fart og styr:) Så ut som en helt nydelig kjole(?) så gleder meg til antrekkspost:-)

  Var på kino igår å så the other woman, må bare si det (har tenkt det før og tenkte det igjen igår) at gud så lik du er Leslie mann!! (og det er ment på en fin måte, hun er en av de peneste og morsomste skuespillerene jeg vet:-) )
  Ønsker dere ei fin uke:)

  1. Ønsker deg også en fin uke 🙂

 8. Så härligt med din positiva energi!! <3

 9. Ha en flott mandag skjønne du ♥

  1. Takk, du også <3

 10. Kan du skrive et innlegg om hvordan dere kom frem til navnet Nelia, og hvilke andre navn dere tenkt på? 🙂

  1. Vi ble inspirert av de som bodde i huset vårt før oss 🙂

 11. Dominika

  You have the most beautiful blog with wonderful pictures all over the internet. I love it.

 12. Brekkeparken er veldig kosli!! 🙂 Lurte på en ting… har ikke noe med innlegget å gjøre, men,,, skal til sverige.. husker når du var der sist at du handlet så mye som hørtes veldig godt ut… men husker ikke navnet på innlegget…. 🙂

 13. Sitter og venter på pakke fra iherb!!!!! Jeg håpet den skulle være her så jeg kunne stupe nedi pakken til kaffen men ingenting helt enda :/ utålmodig!! Haha 🙂

 14. Hei Caroline!

  Du trenger ikke å publisere denne kommentaren, jeg har bare et par ting på hjertet. Først og fremst må jeg si at jeg er veldig glad i bloggen din (jeg blir en ivrig bloggleser hver eneste eksamensperiode, lurer på hvorfor?). Jeg syns du tar veldig fine bilder, og gjør generelt en bra jobb!

  Så vil jeg takke deg, fordi jeg tror du har vært med på å gjøre meg til en mindre dømmende person. Jeg er en person med sterke meninger, og har innsett mer og mer i det siste at jeg har litt for lett for å dømme andre og avskrive dem som «idioter» om de ikke passer helt inn i mitt «bilde av verden» og hvordan jeg mener ting bør være. Jeg er opptatt av å føre en nøktern livsstil, handler både klær og møbler second hand, og er generelt fornøyd med å ikke være en del av den kjøpekarusellen og overforbruket jeg ser så mye av.. MEN, som du sier: alle er forskjellige og må få lov til å bestemme over seg selv og sin egen pengebruk. Det er lett å være enig i teorien, men jeg merker jo at det er vanskelig å faktisk mene det når en venninne f.eks stolt viste frem en veske hun hadde brukt nesten alle feriepengene sine på å kjøpe. Innerst inne syns jeg fremdeles det er galskap, men jeg har virkelig gått i meg selv og forandret tankegangen min – og det tror jeg er mye på grunn av deg og bloggen din. Vi kan vel alle være enige om at du ikke er den beste ambassadøren for å fremme nøkternhet, men jeg merker at jeg liker deg likevel! Det virker som du har mange andre gode verdier, og forbruket ditt kan man jo se i forbindelse med hvilken jobb du har og hvordan du faktisk tjener pengene dine.

  Jeg leser i kommentarfeltet ditt og blir helt sjokkert over hva folk klarer å gulpe opp av surskap og kritikk, nå tenker jeg spesielt på den kritikken som går på forbruket ditt og hvor mye penger du f.eks bruker på klær til jenta di. Samtidig tenker jeg at det kunne vært jeg som skrev det, for jeg er jo egentlig på en måte enig – men likevel ikke. Det er din sak og du må få gjøre akkurat som du vil, uansett hvor sykt jeg syns det er å bruke over 1000 kr på et klesplagg til ei lita jente som ikke kunne brydd seg mindre om hvilke klær hun har på seg 🙂 Jeg er sikker på at jeg gjør noen ting i mitt liv som du er veldig uenig i også, men jeg forventer at folk ikke dømmer meg for mine valg og da kan ikke jeg dømme heller. Vi er alle forskjellige med ulike verdier og interesser, og det er jo egentlig veldig fint!

  UNNSKYLD for tidenes lengste og mest rotete kommentar, men dette ville jeg bare fortelle deg. Du har hjulpet meg til å bli mindre dømmende, og det setter jeg stor pris på. Ellers syns jeg livsgleden og energien din er så fin, og dette er også noe jeg har blitt mer bevisst på i det siste. For noen dager siden hadde jeg et typisk «mindful» øyeblikk der jeg satt på en mur i Bergen sentrum med en kopp kaffe, musikk på øret og sola i ansiktet, og bare observerte. Jeg så mennesker løpe frem og tilbake, den ene mer travel enn den andre, og jeg var så takknemlig for å bare være. Deilig!

  Se der, nå ble det enda et avsnitt med svada fra min side. Igjen, beklager, og håper du fant noe mening i alt dette. Kanskje jeg har blitt altfor opphengt i bloggen din, men jeg føler virkelig at vi kunne blitt gode venner, haha 😀 Fortsett å være deg selv og gjør det som er riktig for deg og dine, det er så viktig! Ønsker deg en fin dag og fin ny uke! Klem til deg

  1. Tusen takk for hyggelig kommentar, Julie 🙂 Setter utrolig stor pris på det <3

 15. Saa koselig blog aa vokne opp til <3 Ha en kjempe fin dag!
  Hege

 16. Michelle

  ja, deilig med rutiner og ikke minst få muligheten til å ta igjen tapt søvn!! Ingenting er verre enn dårlig søvn.. hadde nettopp 5 uker insomnia, så var så herlig når jeg fikk tilbake søvnen min (søvn skal ikke undervurderes!) hehe.. God mandag og lykke til med baby svømming 🙂

  1. Uff, så leit! Er så glad for at du fortsatt følger med forresten, håper alt er bra med deg ellers 🙂

   Stor klem!

   1. Michelle

    Takk! 🙂 Har flyttet til Mexico City, og her er livet bra! Kan ikke klage 🙂

    Ja, vet du hva.. bloggen din gir meg bare positivitet i form av inspirasjon og motivasjon både innen trening, beauty, matlaging, mote og hverdagslivet generelt. Syns det kjekt å følge deg! Takk for inspirasjon <3

   2. Tusen takk 🙂

 17. Hvor går turen? 🙂 Om du vil dele da 🙂

  1. Cruise i Middelhavet 😀

   1. Å det høres herlig ut 🙂

 18. Hei!
  Digg med ny start – mandag er awesome 🙂
  Berre lurte på om du ville dele litt av matrutinene til søte Nelia..? Har ho begynt med fast føde?

  1. Ved dagens nest siste måltid får hun fast føde 🙂 Bare 1-2 spiseskjeer med for eks. banan, avokado annen frukt eller grøt 🙂 Hun elsker det, det er jo så gøy 🙂 Lille mennesket <3

   1. Herlig 🙂
    Det er så gøy den tida som kjem no; plutseleg lærer dei noko nytt kvar einaste dag! Nyyyyt det! Mine er blitt 2,5 og 4 år, føles som dei kom til igår!

 19. Så fine bilder:) Dexter ja, var helt hekta på den serien!! Den er så bra, men det vet du jo, hihi:)

 20. Hvilken babysvømming går dere på? Er dere fornøyd med kurset og instruktøren? En venninne av meg er på leting etter er bra kurs til seg og sin baby over sommeren i Porsgrunn/Skien- området 🙂

  1. Vi går på fritidsparken, er veldig fornøyd hittil 🙂

 21. Rikke Dahl Sjølie

  Hei 🙂 Jeg har bare lurer på en ting ang. 45-15 intervallene du nevnte i intervall-innlegget du skrev for ei god stund siden. Du skriver at du står, eller liksom hopper av mølla i de 15 sekunders pausene, men jeg bare lurer på hvordan dette egentlig går i praksis. Det høres kanskje dumt ut, men er det bare slik at du lar farten stå som den er også hopper du på igjen etter de 15 sekundene har gått? Og om det er tilfellet, er det ikke vanskelig? Føler selv at om jeg bare skal hoppe på mølla når den har 15 km/t at jeg kommer til å falle av fordi jeg ikke klarer å holde tritt med mølla…

  1. Jeg bare hopper av og på 🙂 Neida, det går fint det! Men vær forsiktig, selvsagt 🙂

  2. Tips: Hold deg i sidene på mølla eller i håndtakene foran når du hopper på.

   Jeg pleier å holde meg i sidene. Jeg holder meg på en måte litt oppe mens jeg lar bena få løpe noen steg, og når jeg er vant til farten/stegfrekvensen, så slipper jeg med helt ned, slipper taket og løper 😉
   Du kan jo øve på lavere fart først, til du blir komfortabel med det 😉

 22. Trillet tur med vognen eller Nelia? 😉 haha. Elsker bloggen din!! x

 23. Kristine

  Kan du si noe om hvordan du liker joggevognen din? Kan den f.eks. brukes på grus, eller bør man løpe på asfaltert vei med den?

  1. Kommer et innlegg om den om ikke så alt for lenge 🙂

 24. Katrine

  Hei fine du 🙂 Jeg Har fulgt bloggen din en liten stund og syntes du er inspirende 🙂 Datteren min (Sara Malene) går også på babysvømming i fritidsparken og hu storkoser seg i vannet 🙂 Hun har begynt på kurs nr 2 og da er det mer lek og dykking i vannet. Ser dere forresten hvergang vi kommer dit, koselig å se lille Nelia i bilstolsete, hun er så nydelig <3 Ha en fin kveld videre 🙂

  1. Nelia trives supergodt også 🙂 Smiler og ler hele tiden. Blir spennende å se når vi skal dukke de under vannet. Spent på hvordan hun reagerer da :O

 25. Har du kunne skrevet ett innlegg om hvordan rutinene deres er i den normale hverdag, hadde vært gøy å fått ett innblikk i det? 🙂 Har aldri skjønt helt når du får luftet hundene, tatt deg en dusj, lest nyhetene og slike hverdagslige ting, og ikke minst fått tiden til å blogge i en hverdag som virker så travel som deres!
  Ønsker deg ellers en kjempefin uke, masse klemmer 🙂 xo

 26. Brekkeparken ser jo bare helt nydelig ut! Og det gjør jo du også, vakre 🙂 Gleder meg til å starte på babysvømming !

 27. Wenche Gjøsund

  Hei Caroline. Flotte bilder. Vi skal bli besteforeldre i august for første gang, Aksels storebror i Kongsberg. Vi gleder oss stort. Det ser ut som det blir en jente (er jo stas med oss med 3 gutter)… Jeg har lyst å få tak i babykleshengere, og lurer på hvor du har fått disse? Hils Lasse.

  1. Hei! Så utrolig hyggelig, trodde først at det var Aksel som skulle bli pappe 😀 Gratulerer!

   Kleshengerne er fra Lisbeth Dahl. Jeg jusker ikke hvilken butikk jeg kjøpte de fra, men det er bare å google det så finner du mange alternativer 🙂

   1. Wenche Gjøsund

    hehe, derfor jeg var rask å skrive at det var vår sønn i Kongsberg:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *