maraton: sex- og singelliv

DSC03764

Nå kommer snart Katrine og Siri til meg en tur for en kveld med sex- og singelliv. Å, jeg gleder meg! Det er noe med denne serien som gjør at jeg aldri, aldri, aldri blir lei, jeg kan seriøst se det om og om igjen, og deretter gjenta enda en gang. Da vi var yngre så alltid jentene mine mest Samantha i meg, tro det eller ei, men i dag vet jeg ikke lenger. Uansett, det er noe med disse damene, og faktisk ser jeg en liten bit av meg selv i dem alle. Dessuten, Carrie har alltid noe smart å si som gjør at alt føles litt greit, selv den tyngste kjærlighetssorgen av dem alle.

Så, om du har noen timer for deg selv en dag, eller om du skal invitere venninnene dine over: snurr some New York love! 

DSC03779 kopi

___________________________________________________________________________________________________________

ss

37 kommentarer

 1. Michelle

  JA! den beste serie ever!! skikkelig jentekveld på dere i dag, kos dere masse 🙂

 2. Ha en god kveld!

 3. For en koselig jentekveld du/dere har stelt i stand! Du er så flink til å kose deg, se positivt på livet og nyte hver eneste dag, du er en sann inspirasjon!

  Jeg har spurt tidligere, men finner ikke igjen spørsmålet mitt. Jeg har smakt den nye kesam lime og den var så god! Jeg bare lurer på hva du har til den, spiser du den naturell eller med feks bær eller musli til?

  Klem

  1. Jeg spiser den naturell, men den er sikkert kjempegod til frukt og bær 🙂

   1. Caroline

    Må bare føye til her at den er KJEMPEGOD med musli, Kiwi og jordbær! Helt nydelig:)

   2. Hvilke butikker selger denne? 🙂

   3. Jeg fant den på Kiwi 🙂

 4. Lilli Thomas Foldvik

  Hvis du er en byområde i New York allá Sex and the City, tror jeg du er Williamsburg! I Williamsburg var det fantastisk mange vintage butikker i din stil! Pluss mange skandinavere som bodde der også.

  Så next step for din del må jo være å oppleve byen selv og faktisk være «Carrie Bradshaw» på din måte…why not, du er jo skribent og stilsikker som henne!

  Ps, jupp, jeg kom nettopp hjem fra New York og skjønner enda bedre jentene i Sex and the City etter å ha åndet i byluften der!

 5. Ahh, elsker sex & the City!! Hvilken jente er det som ikke gjør det? Har hele serien selv, og sett det x antall ganger:) Kos deg masse, er underholdning på høyt nivå 😀

 6. Oh yes . I do love to have girls nights like this ^^

 7. Christine

  Syns det var fantastisk herlig at du la ut dette innlegget i dag. På det forrige innlegget stikker du frem benet ditt på det ene bildet på en måte som ga meg assosiasjoner til SATC the movie. Du vet der Carrie praier en taxi når jentene må skynde seg hjem fra Abu Dhabi? Også klikker jeg meg inn senere og her stirrer skoboksen mot meg:D Kos deg utrolig mye med jentene dine!

  Jeg har aldri kommentert, så når jeg først gjør det føler jeg at jeg må si alt jeg så ofte tenker. Jeg har lest deg fra starten av og du slutter aldri å motivere, inspirere, spre om deg med kjærlighet og klokskap -og du utstråler en trygghet og selvstendighet som jeg beundrer enormt mye. Jeg med flere trodde bloggen din kom til å bli redusert til «nok en mammablogg» etter at Nelia gjorde sitt inntog, men du klarer balansen helt perfekt! Om noe, så har jeg blitt litt verpesyk av å se den utrolig nydelige datteren dere har fått. Ha en fantastisk kveld videre! Stor klem fra meg:)

  1. Hehe 😀 Morsomt :p

   Så hyggelig å høre at du liker bloggen min 🙂 Ha en fantastisk dag, kjære deg <3

 8. Lenge siden heg har sett på serien, må definitivt gjøre det igjen
  . Laget sjokolade nøtte kaken fra boken din i helgen, kjempegod. Den første jeg har laget hvor det har funket med sukrin, ungene koste seg!!!

  1. Så hyggelig 🙂

 9. Hei:) ser du blandt annet har en svart og en hvit blazer fra bikbok. Vet at den svarte er en eldre utgave, men hva med den hvite? Jeg er på utkikk etter hvit blazer, men syntes det kan være vanskelig å finne en som passer meg. Liker at den er noe lang slik som din. Vet du navnet på blazeren?:) har du tips til åssen type blazer/overdel som kan passe inntil en lang sommerkjole (kan minne om den blomstrede kjolen du la ut bilde av her forleden).
  Takker så mye for inspirasjon:))

  1. Den hvite er gammel den også :/ Til den kjolen ville jeg gått for en slik type blazer, eller en kortere variant som stopper i livet 🙂

   1. Hei Sabine.
    Bik Bok har 5 forskjellige hvite typer dressjakke på nett. 🙂

 10. Fin den boksen! Er det der de to filmene ligger?

  1. Nei, det er er serien 🙂

 11. Nei, Caroline, det må nok bli Charlotte du ligner mest på! (hvis vi tar denne bloggen som grunnlag..)
  Men mulig andre som kjenner deg personlig synes du lignet/ligner mest på den nymfomane og seksuelt eksperimenterende Samantha? Hoho!

 12. Madelen

  Åh, jeg ELSKER SATC! Med en gang jeg begynner å se på serien, eller en av filmene blir jeg helt opphengt. Jeg føler på en måte at jeg blir glad i disse jentene. Hadde vært utrolig gøy å møtt de på ekte en gang! Får krysse alle fingre å tær på at det kommer en tredje film!! jippi 🙂

 13. Egentlig et svar på et annet innlegg, men det er jo litt apropos serien også. Angående treningsinnlegg ønsker jeg meg skikkelig et helt eget og langt innlegg kun om rumpetrening. Det trenger jeg nå før bikinisesongen.

 14. Christine

  Elskeeer den serien, den er bare helt fantastisk, og man kjenner seg så igjen på så mye, både med seg selv og sine nærmeste venninner:D♡

 15. Hei. Lurer litt i forhold til amming-pumping. Hvor tidlig begynte du å pumpe å gi flaske til Nelia? Og hvordan vet du hvor mye du må pumpe? Har en 4 ukers gammel jente og vurderer pumpe i tilfelle hun våkner når jeg skal noen ærend.

  1. Hun var vel 6 uker første gang jeg pumpet meg for å gi henne, mener jeg på 🙂 Lars-Kristian ga henne litt npr hun var 3 uker, da hun slo seg helt vrang når jeg var ute en tur, det gikk helt fint. Når det gjelder mengde så tar vi det bare på feelingen, etter hvert vet du hvor mye hun trenger 🙂

   Det er anbefalt å vente med flaske til de tar puppen ordentlig og suger godt 🙂

 16. Jeg bare elsker Sex og singelliv! 🙂 Dette så kjempe koselig ut 🙂 Ha en fin dag!

 17. älskade satc, tröttnar man aldrig på 🙂

 18. Herlig:) ja, den serien er fantastisk! Arrangerte sex og singelliv fest for en tid tilbake, har quizboken fra serien og filmene. Rosa cosmodrinker, mat og quiz, kjempegøy:)

 19. AndrineK

  I et lite nanosekund før jeg leste hele overskriften tenkte jeg at dette var en litt i overkant personlig overskrift, hahahaha! 🙂

 20. Marianne

  Samantha..? Hun er fremstår som en nymfoman i denne serien, så serien siste gang i går på TV..Synes serien er kjedelig og overfladisk..

 21. Hvordan fikser du bildet ditt med den firekanten inni? 🙂

  1. Photoshop 🙂

 22. Ja, jeg ville også tippet Charlotte, på deg.
  Hun er jo sååå nydelig, akkurat som deg. <3
  Jeg elsker også serien, og finner meg selv i en blanding av Carrie og Charlotte. 🙂
  Dette skal jeg også gjøre med jentene mine en kveld!
  Ble litt overrasket over de sandalene, (var liksom ikke deg), sånne fotformsko har jeg aldri hatt sansen for.
  MEN når det er sagt, så får du dem sikkert til å se smashing ut på deg!
  Gleder meg til å se antrekk med dem, for de er sikkert supre på bena.
  Ha en fin dag videre. 🙂

 23. Hei Caroline! Jeg er en av de mange som daglig titter innom bloggen, uten å legge fra meg noen spor. Du sprer så mye glede, optimisme, munterhet, inspirasjon, takknemlighet og ikke minst stå-på vilje! Jeg blir så motivert av å lese om din hverdag, selv om jeg godt vet at det ikke alltid er så rosenrødt som det fremstilles. Jeg ønsker bare å takke for all jobben du legger ned, alt du ofrer og alt du deler med oss blogglesere! Jeg leser alltid dagens første innlegg på vei til skolen, og jeg elsker det! Det gir meg en god start på dagen, energien din smitter, og jeg blir klar for å møte dagen med hva enn den måtte bringe. Stå på videre, du er en gledesspreder uten like! 🙂

 24. Check this out!!! 😉 https://www.handlegaten.no/interioer/a3-butterflies?variant=6051

  Populært sitat lånt fra tv-serien «Sex & Singelliv».
  «Some people are settling down, some people are settling, some people refuse to settle for anything less than butterflies».

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *