utdriknings-skyss og tapaslunsj

DSC02387

På vei til byen i dag plukket vi opp denne skjønne jenta, hun skal gifte seg 14. juni og drikkes ut i dag, så vi hadde gjort en avtale med en venninne av henne på forhånd, slik at hun fikk skyss av oss fra leirdueskyting til et avtalt sted i Skien. Gøy! Hun ante jo ingenting, og så ganske paff ut da vi stoppet for å hente henne. Håper du synes vi var en ok taxi, Anne Marte! All lykke til deg 

___________________________________________________________________________________________________________

lunch date 

DSC02429tapasDSC02607DSC02650

(annonselenke) smykke new look / blazer new look / armbånd celine engelstad 

 ___________________________________________________________________________________________________________

Etter å ha lekt taxisjåfører fra Solvika til Skien, dro vi videre til Porsgrunn for å lunsje med Katrine og Bård. Tapas og skravling strakk seg jammen over 3 timer, skal si tiden flyr i godt selskap! På veien hjem handlet vi inn til kveldens middag, og nå er det ikke lenge siden jeg satt meg ned for å si hei til dere 🙂 Prøvde oss på en trilletur etter lunsjen, men vi holdt jo på å blåse til sjøs alle mann, så det var bare å gi opp. Vi ble tipset om å lage mango- og sashimisalat av lunsjdaten vår, så det står på menyen her i kveld. . sammen med Dexter selvsagt. Hjelp, jeg er helt hektet, drømmer til og med om det på natta – da er det ille! 

Ville bare ønske dere en fin lørdag! Sees i morgen ♥ 

79 kommentarer

 1. Hot mama 😀 Hørtes ut som en fantastisk dag! Ha en fin kveld videre 🙂

 2. Hei:) så fin du er;) jeg lurer på hvor har du kjøpt vitrine skapet som du har på stuen? Synes d er så fint.

  1. Det er fra ikea 🙂

 3. Mette Dahl

  Pasteller er så fint, det kjedet der var bare helt nydelig.. Utsolgt på Asos.com iallefall 🙁

 4. Heihei

  Hvor er den flotte jeansen fra? du så skikkelig smashing ut som alltid, ha en flott helg 🙂

  1. mango 🙂 tusen takk 😀

 5. Marianne

  Kult gjort av dere

 6. Cathrine

  Den jakken var bare helt nydelig! Hvor er den kjøpt? 🙂

 7. Næmmen. Anne Marte jo 😀 Lurte på om jeg hadde skrevet inn feil nettadresse i søkefeltet med en gang 😉

 8. Madeleine

  Det antrekket ditt var lekkert frøken! 😉 gleder meg til vanlige klær igjen i løpet av sommeren!! Er gravid (31+3) så er ikke så mye av garderoben som passer lengre! :/ Det kjedet var virkelig prikken over i’en! Utrolig hvor mye riktig accessories har å si!! Smashing! 😉

  1. Tusen takk 😀 Og masse lykke til i siste innspurt 🙂

 9. Haha, godt å høre at det er flere enn meg som begynte å drømme rart etter å ha sett Dexter! Trodde jeg skulle bli gal, hjernen er virkelig merkelig skrudd sammen 🙂

  1. Så skummelt :O

 10. For ein deilig lunsj! Dexter er så bra, men den aller siste episoden er litt skuffande.. Kor langt er du komt?

  1. Har nesten kun hørt utelukkende positive ting om den jeg :p Nettop ferdig med sesong 1.

 11. Du er så flott du Caroline! 🙂 Syns jeansen du har på deg var skikkelig fin. Er det lov å spørre hvor den kommer fra :)?

  1. Takk 😀 Den er fra Mango 🙂

 12. Du ser så mye friskere ut med noen ekstra mammakilo! Superb.

  Hadde du blitt glad om Nelia begynte å blogge om noen år forresten?

  1. Hihi, og for bare noen dager siden var jeg sykelig tynn? Er det rart noen får et forvridd forhold til mat, sier jeg. Du, dette med Nelia og blogging har jeg ikke tenkt over i det hele tatt, tiden får vise hva slags interesser hun får, jeg støtter henne uansett 🙂

   1. Greit at Anne sin kommentar var frekk, men hvorfor må du synke like langt ned som henne og svare med samme mynt? Jeg har lest bloggen din daglig i flere år og liker den veldig godt, men jeg synes du nesten gjennomgående svarer frekt tilbake når det ikke er snakk om kommentarer som roser deg opp i skyene.

   2. Kan ikke se at jeg har vært frekk eller har svart med samme mynt. Jeg skjønner ikke helt hva du mener nå, for å være ærlig :/

    Kan du peke ut nøyaktig hvilken del av min kommentar som var frekk?

   3. Det var i hvert fall slik jeg oppfattet svaret ditt. Når det er sagt, så var det også en generell kommentar fra min side om at du ofte svarer uhøflig tilbake på andre kritiske kommentarer. Det forbeholder jeg meg retten til å mene, og vet at jeg ikke er den første som reagerer på dette. Ellers synes jeg du gjør en fantastisk jobb med denne bloggen!

   4. Det er jo ikke en spesielt konstruktiv tilbakemelding, synes du? Om du synes jeg er frekk i svarene mine så må du nesten påpeke hvilke kommentarer det er du sikter til, og ikke skrive det i en kommentar hvor jeg på ingen måte svarer frekt :/

   5. Det er vel ikke sikkert at Anne er av dem som mente du var for tynn her om dagen?:S er vel litt frekt å «ta» ho for at foll syns forskjellig.

   6. Det har jeg aldri hevdet heller, poenget var bare at man ikke kommenterer kropp på den måten.

   7. Synnøve

    COME ON PEOPLE!!

    Caroline hever seg jo virkelig over kommentaren til «Anne»! Det er nettopp slike kommentarer som skaper forvridde kroppsbilder. Svaret til Caroline er det jo ingenting å utsette på – tvert i mot!

    Og når Caroline ikke lot seg yppe av «Anne», så gyver du «M» på igjen? Jeg blir matt.

    Både jeg og de fleste av venninne mine er faste leser av bloggen din, Caroline. Virker desverre som mange grøthoder og nettroll er mye flinkere til å kommentere enn oss å kommetere.

    Jeg tror jeg kan snakke på vegne av mange når jeg sier at det er imponerende hvordan du kan klare å ta imot den mengden med søppelkommentarer som ramler inn her på bloggen. Mobbere vil det alltid være, og om det kan være noe trøst så kan det være du tar litt av støyten for noen som ikke er like sterke som deg.

    Stå på videre – hovedmengden av leserene dine synes jo bloggen din er helt super 🙂

   8. Denne du akkurat skrev,kanskje?
    Nei, er du profesjonell svarer du ikke igjen med samme mynt. Om du gir negativ tilbakemelding i en butikk, hva ville du sagt om du fikk en frekk kommentar tilbake?

   9. Ester: Jeg vet at det siktes til den kommentaren jeg har skrevet over, men jeg spør om nøyaktig hvilkden del som vedkommende mener er frekk.

    Kanskje du kan påpeke nøyaktig hva i kommentaren min som er frekt? Som du ser så er det flere som reagerer, da det ikke er noe frekt i kommentaren min.

   10. Helt enig med Caroline her 🙂

   11. Hvilken del av Carolines kommentar var frekk, M? Hun har jo et poeng: den ene dagen blir hun beskylt for å være sykelig tynn, den andre har hun «ekstra» mammakilo. Helt enig, ikke rart at folk blir spiseforstyrret og får et forvrengt kroppsbilde.

    For øvrig ser jeg opp til Caroline, som i de aller fleste tilfellene svarer hyggelig til dem som er her for å kritisere og lage kvalm. Du kan ikke ha fulgt med noe særlig på bloggen, M, hvis du mener hun «nesten gjennomgående svarer frekt tilbake.» Det stemmer overhodet ikke! Men om hun hadde valgt å gjøre det, så er hun i sin fulle rett. Det finnes nok av internett-troll, som skjult bak et tastatur finner stor glede i å mobbe andre.

   12. Merete

    Absolutt ikke mitt inntrykk! Du får så utrolig mange latterlige kommentarer, likevel svarer du i 90% av tilfellene på en høflig måte tilbake. Er også enig med deg at dette på ingen måte er kosntruktiv kritikk.

    Hvorfor kan ikke de som mener Caroline svarer frekt, påpeke det når hun gjør det?

   13. Lise Lotte

    Hahaha 😀 Er det virkelig noen som mener at svaret til caroline her var frekt? Jaja, ikke rart det er krig i verden :p

   14. Først av alt; Når ble det egentlig greit å kommentere andre sine kropper?? Ja, Caroline har valgt å være en offentlig person og legger ut bilder på bloggen.. Men likevel. Kan vi ikke snart godta at vi alle er unike?

    M: Jeg kan virkelig ikke se at Caroline sin kommentar er frekk? Har du tenkt over at det kanskje kan være hvordan du leser/oppfatter svaret? Du har jo en ganske klar mening om at hun gjennomgående svarer frekt hvis det ikke er ros, og det man leter etter finner man som regel..

    Oppfatter egentlig ikke Anne sin kommentar som frekt ment heller, selv om jeg syntes det er en uting å kommentere andre sin vekt/kropp. Caroline må da likevel få lov til å svare, uten å bli tatt for å være frekk? Hun sier det jo bare slik det er.. For et par innlegg siden var det flere kommentarer på hvor (sykelig) tynn hun så ut på noen bilder og nå kommer det kommentar om at hun har lagt på seg og ser friskere ut. Ganske motstridende «signaler».. Poenget er vel: Stol på deg selv, og ikke ta til deg hva «alle» andre skulle mene ut i fra bilder. Det er Caroline som vet sannheten, det er jo tross alt hennes kropp.

   15. Jeg oppfatter svaret hennes som spydig, og det forbeholder jeg meg retten til å mene. Det svarte jeg også for noen timer siden, men den kommentaren ble ikke godkjent. Jeg har aldri før kommet med en kritisk kommentar på denne bloggen, men jeg har merket meg en rekke ganger at Fotballfrue svarer uhøflig på konstruktiv kritikk. Det synes jeg er trist, og det skaper ikke et klima for åpen diskusjon.

   16. Mener du virkelig at dette er konstruktiv kritkk, M? Å si at noen kler «mammakiloene»?

    Jeg sier det igjen, vis meg den gangen jeg har svart frekt på konstruktiv kritikk. Ikke bare si at jeg har gjort det, det er bare en tom påstand.

   17. Sorry, så nå at den var blitt godkjent. Det er som sagt slik jeg oppfatter det. Hvis dere er uenige, så får dere være det. Jeg er heller ikke den første som påpeker dette.

   18. Og når det gjelder ønsket om at jeg nøyaktig skal beskrive hva som er frekt i kommentaren, så kan dere anse hele kommentaren som sitert. Det er ikke ett enkelt ord, men de to setningene som jeg synes er uhøflige som en helhet. Slik jeg oppfatter det, er det helt tydelig at Caroline ønsker å sette «Anne» på plass. Det mener tydeligvis «Ester» også. Jeg har ikke mulighet til å gå tilbake i arkivet nå og lete etter svar jeg synes er uhøflige, men jeg vet at det har blitt diskutert en rekke ganger tidligere, og da har jeg stort sett vært enig med dem som synes det har blitt svart uhøflig. Merker meg også at jeg ikke er beretttiget til å ha en slik mening uten at jeg nøyaktig kan sitere «uhøflige» ord.

   19. Det er da ikke frekt å «sette noen på plass»? Kommentaren til «Anne» er jo frekk i seg selv, og da må det være mulig å svare deretter. Jeg er jo ikke ufin mot henne på noen som helst måte.

   20. Ingunn

    Hei. Jeg har samme inntrykk som M. Du svarer på en måte som overrasker meg gang på gang. Kanskje er det slik der du kommer fra? Eller i din familie? Det som gjør det ekstra synlig er at du ikke ser det når lesere påpeker det.

    Hilsen leser som setter pris på bloggen men ikke syrlige svar

   21. Kan du også venligst påpeke hvor og når jeg har gjort dette? Denne kritikken er jo faktisk så lite konstruktiv som det er mulig å få den.

   22. Karina

    Synes du svarer de negative kommentarene på en forbilledlig måte, Caroline 🙂 Kan ikke se hva som var frekt i svaret ditt her. Tror M trenger et kurs i hva som er en frekk kommentar.

   23. Det som er frekt med kommentaren til fotballfrue er dette: du får et kompliment som sier at du ser bra ut! Og ja du har fått større lår, bredere hofter og større rumpe etter fødselen. Det ser iallefall sånn ut, men du er fortsatt tynn, slapp av. Du ser smashing ut, ergo –> takk ! –> det er det man pleier å svare, men ditt svar går rett i forsvar! akkurat som det ikke er ok å ha endret kropp etter fødsel? det er sånn ditt svar virker inn på meg. Jeg sitter med en følelse av at du liker å få kommentarer om at du er syklig tynn (men at du må forsvare det også ellers mener folk at du er syk) mer enn at du har endret kropp etter du fikk barn.

    Men positivt: Du har en flott kropp uansett, og jeg har aldri tenkt at du har noe spiseforstyrrelse eller noe sånt. Ikke noe mer enn alle andre normale unge kvinner i Norge har ihvertfall. Syns du driver en råbra bedrift, og jeg kan tenke meg at du hele tiden må ha et jag/stress når det kommer til denne jobben om at du skal levere (og en frykt for at det skal ta slutt?). Dritbra at du står i presset, det er en ekte karrierekvinne! Du snur på krona og gjør det beste ut av det du fikk, og se hvor langt du har kommet! Det er fantastisk og beundringsverdig, og dessverre tror jeg ikke alle som leser denne bloggen ser hvor mye jobb det må ligge bak denne bloggen. Og jeg kan se for meg at du ofte har sittet i situasjonen hvor du må ta den ubehagelige telefonen.. svare den vanskelige mailen, men du har fått det til tilslutt! Det imponerer meg! og burde inspirert flere!

    Så alt i alt vil jeg si til deg, drit i å svar på sånne kommentarer og bruk heller de 3 minuttene på ungen din, eller hyggelige kommentarer. Enig? La de bare stå ubesvart, det er det beste! 🙂 🙂

   24. Jeg har på ingen måte gått i forsvarsposisjon? Jeg påpekte bare at den ene dagen får jeg høre at jeg er for tynn, og den neste dagen har jeg lagt på meg. Er det frekt å skrive? Det som derimot er frekt å skrive er det du og Anne gjør. Man kommenterer ikke folks utseendet på den måten, det er normal folkeskikk.

    Og nei, jeg har ikke fått større lår, bredere hofter og større rumpe etter fødselen. Buksene jeg hadde før graviditeten sitter på samme måte nå som de gjorde da. Det er det som var poenget mitt med den første kommentaren min. Fra lesere får jeg alle mulige rare og motstridende tilbakemeldinger, men jeg vet jo selv hva som er riktig. Men når det kommer flere titalls kommentarer hver dag som alle slår i hjel hverandre, så kan det bli litt slitsomt.

    Men enig i at det kanskje er best å la de stå ubesvart, selv om jeg ikke ser noe problem med svaret mitt.

   25. Er ikke helt enig at ikke det er «vanlig» å kommentere folks kropper både i og etter en graviditet. Jeg har også min gamle kropp tilbake etter fødsel fem dager etter deg, men fikk senest forrige helg høre av mim bestemor at jeg kansje kler small bedre enn xs etter jeg fødte. *Hehe* . Føler ingen behov for å «sette ho på plass» av den grunn? Tviler på at de færreste går gjennom livet med kun ros og komplimenter kastet etter seg;)

   26. Å kommentere at en mor har gått opp i vekt, viser en enorm mangel på sosiale antenner OG folkeskikk. Punktum. Ferdig diskusjon. Om noen mener noe annet, så er de stokk dum.

  2. Caroline

   Skjønner ikke hvordan dere kan si at Caroline svarer frekt, hun svarer nok mer rolig enn hva de fleste ville gjort hvis de fikk en kommentar på at de har noen ekstra «mammakilo». Det virker som dere syntes det er greit for DERE å slenge kommentarer angående caroline, hennes utseende og diverse, men at hun MÅ være smørblid tilbake uansett kommentar fordi hun selv har valgt å være en offentlig person. Dette blir rett og slett for dumt. Stå på Caroline, du ser fantastisk ut og vi er så utrolig mange som blir inspirert av deg og setter pris på all jobben du legger ned i denne bloggen. Ha en fin uke 🙂

 13. Du er den vakreste mammaen jeg vet om. Super stilig og fresh, rett og slett utrolig vakker! Måtte bare si det, håper du får en strålende helg videre! 🙂

  1. Tusen takk, så koselig 🙂 Stor klem til deg 🙂

 14. Jeg er helt enig, Dexter blir man hekta på. Selv så jeg ferdig de to siste sesongene da jeg var i USA nylig. Der har nemlig alle sesongene kommet på netflix, så da måtte jeg jo bare få det med meg. Jeg har også drømt om serien, eller det er vel mer rett å si hatt mereritt. Fy søren så skummelt det har vært innimellom, og det å våkne i panikk fordi du tror du skal dø er ikke en kjekk følelse. Likevel klarte jeg ikke slutte å følge med før alle sesongene var sett 🙂 haha

 15. Hei Caroline!! Veldig fin blaser!! Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i den? Gir meg en liten pekepinn på hva jeg må bestille.. 🙂 ha en fin søndag!! Mvh Anita 🙂

 16. Hvor langt er dere kommet i Dexter? 🙂

 17. So beautiful!
  I love your photos ! ♥
  Love, xxx
  Lauraline

 18. Julie Elise

  Du ser smashing ut! Helt ærlig 🙂 Elsker hårfrisyren din, har samme selv hihi 🙂 Kunne du ha laget en slags stylingguide for skulederlangt hår? Eller tips eller dine topp 10 frisyrer o.l 🙂 ?

  1. Tusen takk 🙂

  2. Ja, god ide! Vil veldig gjerne se noe frisyrer fra deg med litt kortere hår!

  3. Vil veldig gjerne se noe frisyrer fra deg med litt kortere hår!

 19. Du kledde virkelig den blazeren! Helt nydelig 🙂 ha en fin dag videre!

 20. Dwightinha

  Flott mamma da gitt! Du kler den nye sveisen så godt.

 21. Dette er virkelig et av mine favorittantrekk, du ser smashing ut! 😀

 22. Igjen så imponert over flotte bilder. Tapas bildene var bare så kule. Dere er begge så flinke til å ta bilder. Mannen er på linje med andre motefotografer når han tar bilder av deg. Flott modell har han også 🙂 Ha en fin dag.Lise

  1. Så snill du er <3 Tusen takk 🙂

 23. Silje O

  Ååhh du har så mye å glede deg til med Dexter 😀 Det er mange opp og nedturer med den mannen der. Helt merkelig hvordan man kan sitte å håpe på at en seriemorder aldri skal bli tatt, fordi man mener han gjør noe bra for samfunnet. Tror jeg drømte om han i nesten 1 måned da jeg så på alle 8 sesongene på 3 uker. Haha 😀 Spent på slutten? 🙂

  Klem Silje

 24. Jennifer

  I love your outfit, so pretty in pastels! But the necklace is gorgeous, where did you find it?

  1. There´s a link in the text 🙂

 25. Nathalie.

  Så fresh og fin du er 🙂 Sprekt av dere å stille opp som taxi. Hehe!
  Hvilke neglelakk har du her? Den var dødsfin 🙂

  Ha en fin søndag! 🙂

 26. Verkar som att du har en fantastisk dag, snygg är du med:)

 27. Dexter en en råbra serie, man blir virkelig hekta:) om du vil ha tips til en annen bra serie, vil jeg anbefale Revenge:) (om du ikke allerede følger med på den)
  Du stråler virkelig om dagen foressten:)

 28. Hei!

  Greier du å kjøre med høye hælesko? eller bytter du sko hver gang du skal kjøre bil? 🙂

  1. Pleier som regel å bytte, men det går fint med også 🙂

 29. Jeg synes du skal heve deg over de uhøflige kommentarene. De som svarer sånn er bare misunnelige. Du har jo kropp og utseende som enhver kvinne kan misunne deg – du er den fødte toppmodell. Jeg heier på deg;-))

 30. Hei! Lurer bare på modellen på solbrillene dine fra Le Specs? 🙂 De kledde du utrolig godt! Håper jeg kler de like bra hvis jeg finner tak i de 🙂

 31. Nyyyydelig smykke og blazer! Elsker den fargen <3

  https://www.julesanddreams.com

  1. Tusen takk 🙂

 32. Hei, lurte egenltig på hvor dere har spist lunsjen!? Ser så godt ut 🙂

  1. Frisebrygga Mat & Vin tror jeg det het 🙂

 33. Camilla

  Åååå, armbåndet var bare aldeles nydelig!!!
  Lurer på hvor man kan kjøpe det? Fant det ikke på nettsiden hennes, eller på webshopsiden, miinto.no, som hun selger tingene sine på…. Håper du kan svare, falt pladask for nettopp det!! :-))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *