flowers all the way

Jeg har hatt en helt fantastisk start på dagen. Nelia våkner alltid rundt klokken syv for å spise før hun sover videre til ni, så etter dagens første måltid stod jeg opp og kokte kaffe før jeg myste mot solen med kaffekoppen, og hørte på fuglesangen: min egen lille boble mens alle andre sov. Jeg elsker når dagene kan starte som denne, det gir meg en indre ro jeg ikke klarer å beskrive.

___________________________________________________________________________________________________________

DSC02285

Jeg har lenge vært i tvil om jeg vil ha gardiner i stuen eller ikke, men da jeg kom over disse i engelsk rose her om dagen, kjente jeg at det var umulig å ikke kjøpe dem med hjem. De er som skreddersydd til alt her hjemme og glir så fint sammen med omgivelsene. Fikk litt ekspertisehjelp til å henge dem opp i går – Liv Guri jobber blant annet med gardiner – og jeg synes det ble så fint! Hele stuen ble med ett mye varmere og lunere. Nå må jeg bare få tak i et par til som kan henge ved de andre vinduene. 

DSC02277 kopi

DSC02287

Stolene våre er fra TM Design, bordet fra Skeidar, gardinene fra Princess og lysekronen fra Lisbeth Dahl. Kunsten er flinke Cecilie Sundfær. 

___________________________________________________________________________________________________________

Turen går snart til Oslo for min del, photoshoot igjen, gleder meg! Denne uken har vært veldig hektisk, så jeg ser frem til en rolig helg og en kommende uke med et litt roligere tempo. Selv om jeg elsker å sjonglere flere ting på en gang, er det godt å kunne trekke pusten og bare være noen ganger også. 

(annonselenke) Noen av dere lurte på skoene jeg hadde på meg i går, her er et bedre bilde av dem, de er fra Ted Baker og finnes her

DSC02228

– god helg, fine mennesker – 

77 kommentarer

 1. Du tar kjempe fine bilder♥ Eg liker bloggen din veldig godt og eg kommrer til å forsette å følle med på den.

 2. Hi Caroline!

  I’ve tried to reach you by phone and email regarding a offer for your clothes that you don’t use anymore! 🙂
  Please get back to me and I’ll explain the main concept trough email.

 3. Benedicte

  Det ble utrolig fint i stuen din med de nye gardinene 🙂

 4. Christin

  Hej! jag undrar hur stor eran ljuskrona är från Lisbeth Dahl som sitter över bordet? Höjd & diameter? =) Tacksam för svar!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *