new in: babystore

annonse 

DSC02078

Her har vi en som er ivrig på å komme seg opp og fram  Dagen vår er godt i gang, og jeg skal snart ta joggevognen out for a spin, men først vil jeg dele noen kjempesøte nyheter fra babystore med dere. Der får dere nemlig 20 prosent på så og si alt de har i butikken nå, ved å bruke koden vipfotballfrue. Denne varer i hele dag og i morgen. Det er enkelte merker hvor denne rabattkoden ikke kan benyttes, disse finner du en oversikt over på denne siden. Jeg har også et eget, lite hjørne hos babystore hvor jeg samler alle mine favoritter, sjekk det ut her – det blir snart oppdatert med litt mer. 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har klikket hjem denne søte trusa som Nelia kan ligge og sprelle i, den kommer sammen med en matchende t-skjorte og settet finner du her

DSC02090DSC02061

___________________________________________________________________________________________________________

such a girly look 

DSC02055DSC02042DSC02047

Lurer på om hun ikke skal pynte seg med denne når vi skal på kamp i dag, sammen med en cardigan og strømpebukser passer den jo veldig bra som en vårkjole. Er den ikke fin? Denne finner du her, den er fra Livly. 

___________________________________________________________________________________________________________

Vi får snart besøk av svigerforledrene mine fra Ålesund, gleder meg! Det blir jo så lenge mellom hver gang vi sees. Senere kommer mamma og pappa fra Sarpsborg for å se kamp med oss, i dag skal jo ODD møte barmdomsbyen min. Alle de fire besteforledrene blir over til i morgen, og da mamma og pappa skal være barnevakt for Nelia mens Lars-Kristian er på trening og jeg er i Oslo. Hun skal få slippe to photoshoots på en uke, selv om hun aldri klager når hun er med meg. Hun elsker å være rundt folk og å være der det skjer, hun er en veldig sosial, liten jente, og det passer jo veldig bra 🙂 

Vel, nå blir det en kjapp frokost før vi skal ut i solen. Sees senere 

64 kommentarer

 1. Stine Kaasa

  Hei! Så fine klær! 🙂 Lurte på en ting, hvor en den lekematten fra? Prøver å finne fine lekematter, men finner ingen, og likte din altså 🙂

 2. Hvor er lekematten Nelia ligger på fra..? 🙂 Fargerik og fin, ønsker meg en slik til min lille datter..:)

 3. Cathrine

  Hei Caroline! 🙂
  Vet du noen om rapunzel hair extensions? Eller en annen type? Hvordan syns du det er å holde håret ved like? Er det mye jobb når du må vaske det? Og hva gjør du på sommeren når du skal bade i sjøen? Jeg har tynt og skulderkort hår, og har alltid hatt lyst på mer fylde. Du er jo litt proff innenfor feltet, så jeg tenkte derfor du kanskje har noe tips på lur 🙂

  Klem fra meg <3

  1. Hei:-) håret fra de er veldig bra har bestilt derfra det siste året:-)
   Kan brukes i mange Mnd hvis du pleier det bra:-)

 4. hvor er A, B og C-bokstavene kjøpt? Har du lagd dem selv eller kjøpt dem i de fargene? 🙂

 5. Hei! Jeg har en baby født ca 1måned etter din:) ser du har en matte som ser så fin ut for Nelia å krabbe på! Er det lov å spørre hvor du har fått tak i den? Vennlig hilsen Anne

 6. Hei,
  Lurer på hvor den baby matten er fra …..har veldig lyst på en lignende til min lille…..kos og klem elsker bloggen din!

 7. Såååå søt hun er!

 8. 2200 kr?! 😮
  Er ikke det «litt» i overkant for en kjole, en t-shirt og en truse til en baby?

  1. AndrineK

   Hvis hun synes det var i overkant, så hadde hun vel ikke kjøpt det? Eller så er hun kanskje enig, men synes det er verdt det. Samme for oss det, vel?:)

 9. Michelle

  Høres ut som en skikkelig familiedag, kos dere masse 🙂

 10. Så artig at du har fått øyan opp førr Livly, har ei svensk venninne som igjen e venninne med Lisa Carrol bak merket. Og æ e helt frelst, handle alltid der når æ e i Stockholm. Så mye fint og ikkje heilt avskrekkanes dyrt heller

 11. Åh vilken söt liten sak!

 12. Utrolig mye reklame på bloggen din den siste tiden. Leser den dessverre sjeldnere og sjeldnere. Ta det som en konstruktiv tilbakemelding, er slik det er ment.

  1. Har lest denne bloggen i mange år jeg, er ikke mer reklame nå enn tidligere. Oppleves vel neppe som noe tap at du leser sjeldnere og sjeldnere, all den tid majoriteten av leserne er veldig postitve.

   1. Ok. Håper du får deg en jobb uten kundebehandling.

   2. Går ikke an å tilfredsstille alle, j :/ Alltid noen som vil klage, men heldigvis er de fleste fornøyde.

   3. Tåpelig, j. Dette e en privat blogg, folk kommer med private meninger. Det har vel alle like stor rett til som du. Barnslig.

   4. Ingen problem, frivillig å lese blogger, da fjerner jeg bare bokmerket 🙂 Lykke til videre!

 13. Er lekematten kjøpt på babystore? Evt hvor?

 14. YOUNG VERSACE BERMUDA WHITE TIL1399 KR!!! Hva signaliserer ved å kjøpe slike dyre plagg til en baby på 6 mnd, når du driver norges største blogg??

  1. Fikk helt sjokk da jeg så prisene på disse produktene, Men har også begynt og skjønne at dette er blogg for matreialister.
   Har selv begynt og følge et par andre fitness bloggere da denne bloggen tar helt av med bruk av penger på klær og tull.
   Er veldig synd at mennesker ikke har litt sterkere verdier enn klær og sko til mange ti talls tusen 🙁

   Men Caroline, om du skulle gå tilbake til og skrive mer om trening og kost kommer jeg tilbake 🙂

   1. «Er veldig synd at mennesker ikke har litt sterkere verdier enn klær og sko til mange ti talls tusen..» For en utrolig urettferdig og bent fram frekk og sårende uttalelse!! Du kan ikke ha lest mye av denne bloggen, Andrea, hvis du mener Caroline er et så forferdelig menneske! Hun har masse gode verdier, det legger man merke til i langt de fleste av innleggene. Nå er det ikke pengebruken til folk som avgjør hvordan de er som mennesker. Det er heller hvordan de ser på andre mennesker, og hvordan de oppfører seg mot dem rundt seg. Der har DU, Andrea, åpenbart mye å lære!!

   2. Andrea

    Ærlig talt Bente! Nå må du virkelig stikke fingeren i jorden.
    Jeg har da aldri påstått at C er et forferdelig menneske, det er helt ufattelig hvordan du kan mene det ut av min komentar.
    Jeg snakker ikke bare om C men litt i generelt i forhold til forbruker samfunet.
    Sist men ikke minst, Bente, vet ikke hvor gammel du er, men kjære deg. Du kan ikke fortelle meg hva jeg trenger og lære da du ikke kjenner meg, Og ut fra hvordan du setter sammen det du leser, tror jeg ikke jeg noen gang vil kjenne deg 😉

  2. AndrineK

   Hun signaliserer at de har romslig økonomi og at de kan bruke litt mer enn hvermannsen på klær o.l. til sin egen datter.

   Skjønner virkelig ikke hvorfor folk reagerer på hva de bruker pengene sine på. Når Caroline kjøper et plagg til 1399,-, som strengt tatt ikke er et nødvendig plagg, så betyr det at hun har råd til det. Med «råd til» mener jeg en sum som ikke går utover noe annet viktig. Da spiller det vel ingen rolle hva den summen er?
   Noen handler parkdressen på H&M, andre kjøper Reima. Noen handler maten sin på Jacobs, andre på Rema 1000. Står du utenfor Jacobs og brøler om hva kunden signaliserer ved å handle der? Neppe..

   Om man er så lett påvirkelig at man kjøper over evne fordi man har sett noe på en blogg, ja da skotter det på noen kvaliteter som verken Caroline eller andre bloggere kan stå til ansvar for eller fikse. Det er en grunn til at de har med psykologer i «Luksusfellen».

   Jeg har selv siklet på mang et Burberry-plagg til min sønn, men fordi jeg kjenner våre økonomiske begrensninger lar jeg de henge igjen i butikken. Det er lov å tenke selv!

   1. «Om man er så lett påvirkelig».. Ja, har du kikket på serien -unge mødre-. Skummelt at fotballfrue med så stor påvirkningskraft, reklamerer for rett å slett, skikkelig SLØSERI!!

   2. AndrineK

    Ja, jeg har sett noen av episodene fra tidligere sesonger. Var det noe spesielt du tenkte på?

    Jeg synes det er mer skummelt hvor lett folk lar seg påvirke, og enda skumlere er den ansvarsfraskrivelsen visse gjør ved å legge ansvaret på eksempelvis Fotballfrue. Det er først og fremst foreldrenes oppgave å oppdra barna sine til å tilegne seg verdier og selvfølelse som ruster dem mot «usunn påvirkning» (noe jeg mener Caroline ikke har), dernest kanskje besteforeldre og øvrig familie, skolen osv.. I min verden står ikke bloggere eller kjendiser på listen over de personene som skal stå til ansvar for hvike verdier mitt barn utvikler!

  3. Jepp, dette var en forventet kommentar… Det signaliserer at Caroline tjener godt, OG at hun som alle andre selv bestemmer hva lønna skal gå til. Nå ser jo vi som gidder å følge med FØR vi kommer med oppgulp, at de fleste av klærne til Nelia er fra rimelige kjedebutikker som alle vi andre også bruker å handle på. Flott at vi har sånne vaktbikkjer som deg, Tirill – jeg er sikker på at du også går rundt i nabolag og hos venner og forteller dem hvor ufornuftige de er med pengene sine – de kjenner du jo tross alt, i motsetning til å irettesette vilt fremmede.

   1. Ærlig talt, dette er en annonse. Hun reklamerer for klærne. Da må folk få si meningen sin (selv om akkurat denne ikke var særlig konstruktiv). Hadde naboen min forsøkt å få meg til å kjøpe så dyre klær til barnet mitt, så hadde jeg lett sagt hva jeg mente. Business er business. Det blir tydeligere og tydeligere at både lesere og bloggere (gjelder ikke bare denne bloggen) har store problemer med å skille det som er personlig og det som er business. Annonsering er business og har ingenting med å være vaktbikkje å gjøre. Hadde hun foreksempel lagt seg oppi hvordan de oppdrar barnet sitt, ville jeg sagt hun ikke hadde noe med det. Det er en tynn linje her, som er vanskelig å skille til tider.

   2. Andrea

    Supert svar Evy 🙂

   3. Sandra

    Ja, det samme for oss vel hva hun handler til dattera si. Men likevel, når vi lever i et luksus land som Norge, å bruke 1400,- spenn på et så lite plagg som kanskje vil bli brukt i noen mnd, er latterlig!!!
    Tenk hva de pengene kunne gjort for 2-3 barn på en prematuravdeling f.eks..
    Helt greit at man bestemmer selv og kan kjøpe slik hvis man har råd til det, men det handler vel om å bruke hue litt også!!

   4. Sandra: Vi bruker penger på oss selv, i tillegg til at vi gir bort til veldedige formål. Blant annet har vi gitt bort flere titalls-tusen til barneavdelingen på Rikshospitalet.

   5. Vel, hvis det er et spørsmål om å bruke huet, så går vel det begge veier!! Skjønner ikke hva det er med småligheten i dette landet, som gjør at vi blir provosert av at mennesker med økonomisk frihet bruker SINE penger som de vil!!?? Caroline og mannen gir mer til veldedighet enn de fleste av oss andre, nettopp fordi de har god råd. Verden er ikke i svart – hvitt, og det er enkelte her som kommer til å møte seg selv i døra med et brak en dag!

  4. Noen må jo kjøpe de dyre klærne også.

 15. 1399,- for truse og tskjorte som hun kan bruke i et par måneder?? Snakk om unødvendig bruk av penger!

 16. veronica

  hei

  hvor har du kjøpt kleshengerene med perler?

 17. Hei! Bloggen din fasinerer meg! Du viser mange flotte antrekk, også mange søte klær til Nelia!
  Jeg lurer imidlertidig på om du tenker over det etiske ved klesproduksjon. Det vil si; er du bevisst på hvordan klærne du kjøper blir produsert og om arbeiderne får rettferdig lønn? Selv synes jeg det er vanskelig å vite hva som er «etisk» riktig kleshandel, for butikkene sier jo lite om hvor klærne kommer fra. Er det for eksempel noen klesbutikker/nettbutikker du vet om som er bevisste på dette?

  Du når jo ut til utrolig mange, så det hadde vært interessant å hørt ditt perspektiv på dette. Kanskje du kunne laget et innlegg på hvor en kan kjøpe slike klær? (Om det i det hele tatt finnes). Og selv om mye av dette ansvaret ligger hos butikker/ ansvarlige for produksjonen, så burde vi forbrukere (som kan glede oss over billige, nye klær til stadighet) også kreve at produsentene får en god nok lønn til å leve av! Men da må vi vite hvor vi kan få tak i slike klær!

  Har du foresten sett denne serien, om klesproduksjon i Bangladesh? Blant annet en tidligere norsk moteblogger som var med! https://www.aftenposten.no/webtv/serier-og-programmer/sweatshop/

  1. Det har jeg også lurt på, etter å ha sett den serien! Jeg vil tro at det er vanskelig å vite, men dersom dere bloggere (og kjendiser) setter forkuset på det, kanskje andre vil følge med! For dere har mye makt!

   Og tenkt å kunne gå rundt i fine klær, OG vite at de er produsert rettferdig i tillegg! vinn vinn!

   Interessant å lese på bloggen din, forresten! 🙂

   Håper du kan kommentere dette!

  2. Jeg er helt enig i at dette hadde det vært interessant å høre dine synspunkt på! Det finnes etter hvert mange merker som selger fine fairtrade og/eller økologiske klær, bl.a. engelske People Tree som man får tak i en del av i Norge. I bl.a. Tyskland og England har dette blitt ganske stort. Det er i alle fall svært, svært viktig at også forbrukerne er bevisste!

 18. Nelia er så søt <3

 19. For en søt kjole! 🙂

 20. Herlighet, bildet nr.1 av Nelia her er helt fantastisk, dette bildet sier mer enn 1000 ord,Caroline! Og at du fullammer fortsatt er så utrolig bra!! Er det ikke ganske så spesielt å tenke på at det er nettopp DU som er «årsaken» til at Nelia er så fin som hun er? Da det er du som sørger for at hun får og har det best mulig hele tiden. ♥ Jeg vet også at din mann er veldig flink med Nelia,så ingen kritikk mot han i heletatt,han er jo så engasjert og veldig flink, men det første leveåret hos barnet er det mor som spiller en ekstra viktig rolle:)

  Ønsker dere masse lykke til videre,stå på som gode foreldre dere er!♥

  Stor klem fra meg!

 21. De har mye fint der …. Utrolig lekker kjole 🙂

 22. Hei! «Kampkjolen» er helt nydelig! Jeg lurte på hvor du har fått de søte kleshengerene fra?
  Mvh Lene

 23. Aleksandra

  Elsker de flotte kleshengerene dine, Caroline 🙂

 24. Må bare spørre; hva synes du om at Anja Johansen har tatt en «fotballfrue» 6 dager etter fødsel? 🙂 Føler du deg som en inspirasjon? 🙂

 25. Så utrolig søte klær!! 🙂 Hun er jo bare sååå nydelig! 🙂
  Men du, jeg lurer på om du har en link til en plass det går an å bestille disse søte små perlekleshengerene? Jeg føler jeg har søkt over alt, men de jeg finner er enten utsolgt eller så har de sluttet å selge de… Utrolig irriterende.. Har jo så lyst på!

  1. Rita Hansen

   Her er det mange fine perlekleshengere til barn 🙂

   https://preciouskids.no/butikk/perlekleshengere

 26. Jeg vil også gjerne vite hvor babymatten er fra. Den er kjempefin!

 27. Kristine

  Hvilken størrelse bestilte du ?

  http://www.littleboyinthecloset.wordpress.com

 28. Hej!
  Vilken toppen bra blogg du har!
  Jag har en fråga till dig, vart har du köpt Nelias fina galgar med pärlor på?

  1. De er fra Lisbeth Dahl 🙂

 29. Hva er egentlig vitsen med så dyre klær til en baby….? Vips så er de for små. Sender du slike sett på Fretex også?

  1. Synes det er morsomt å mixe dyrt og billig 🙂

   1. Så om Caroline velger å bruke noen tusen på sin kjære datter, soo what? Hvem faen er du som tillater deg og kommentere på noe slikt? De som har fulgt fotballfrue noen år nå vet at denne dama har stålkontroll på det meste, INGEN har noe med hva hun bruker pengene på eller hvor mye hun velger å bruke på klær til sin nydelige datter!! Selv har jeg kun fulgt bloggen her siden det mye omtalte bildet etter fødselen,trodde det var et nek uten sidestykke jeg klikket meg inn på,men så utrolig feil kan man ta,fullstendig feil og!! Om du ikke har noe ok å komme med,så gi F rett&slett!!

    Stå på videre C,du gjør en fantastisk jobb <3

   2. Takk, Bente 🙂

   3. Yvonne

    Jeg kunne ikke vært mer enig med Bente og jeg må smile litt fordi jeg trodde også *kremt* at Caroline var et …ja, et nek. Men så feil feil feil jeg tok 🙂 Heia deg C !

   4. Morsomt? Det var da å et syn på luksuslivet.. Huff sier no jeg!

 30. Så dyrt undertøy har jeg aldri kjøpt til meg selv en gang.

 31. Janne Kristin

  Takk for rabattkode, søte Caroline 🙂

  1. Bare hyggelig 🙂

 32. Hei Caroline.
  Jeg har fult bloggen din i flere år, men har sjeldent kommentert noe. Nå følte jeg virkelig for å legge inn en kommentar. Jeg blir sjokkert over at andre mennesker har så sterke meninger om hva du/dere bruker deres penger på. Det er da virkelig deres penger så dere skal da kunne bestemme selv hva dere vil bruke pengene på. Jeg ser ikke for meg at disse menneskene som kommer med negative kommentarer hadde likt det om andre mennesker hele tiden skulle forklart dem hvordan de skulle brukt pengene sine. Jeg tror kanskje det kan være mye misunnelse i slike kommentarer, det er jo tross alt ikke alle som har 1400 kr å bruke på en truse og tskjorte, men det betyr jo ikke at dere ikke skal kunne gjøre det hvis dere vil det. 🙂 jeg synes dere har en fin blanding med dyre og mindre dyre klær til Nelia 🙂 jeg har selv en datter på 2,5 år og jeg kjøper både mindre dyre klær og dyrere klær til henne. Det har jeg ingen dårlig samvittighet for. Det viktigste er jo at barna har det de trenger. 🙂
  jeg har ikke noe imot at dere bruker litt mer penger på noen plagg til Nelia for det mener jeg at jeg ikke har noe med å gjøre 🙂
  Kjolen i innlegget var så nydelig at den måtte jeg klikke hjem selv til prinsessa mi, takk for rabattkode!
  Stå på videre!
  Klem

 33. Stå på Caroline 🙂 håper du ikke bryr deg om det folk sier. Vær glad du har råd til å kjøpe deg det du vil 🙂 kan låve deg jeg hadde kjøpt både det ene og det andre dersom jeg ikke var student med barn. Ditt liv – du bestemmer. Du gjør det bra, og det er derfor jeg og flere tusen titter innom flere ganger om dagen.
  Klem til deg og Nelia!!:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *