klare for kamp

DSC02110

___________________________________________________________________________________________________________

Nå er hele familien klare for kamp, satser på uavgjort, det beste er å være litt anonym når det er hjembyen min mannen skal møte. Vi er ikke tilbake før i halv ti-tiden i kveld, og da står reker, aioli, remulade, loff, majones og et lite glass rosé på menyen: enkelt, sommerlig og greit. Første rekemåltidet i år, og jeg kjenner at jeg gleder meg. Haha, små gleder! 

Ville bare ønske dere en fin fridag, håper godværet er hos alle, her steker solen! 

– ♥ – 

44 kommentarer

 1. Kristin

  Hvor kommer det flotte speilet ditt fra?

  1. Det er fra Skeidar 🙂

 2. Jau, nå sitter en gjeng i kjelleren og heier på Aafk 🙂 Det er selvsagt de som vinner da… Tror nok dere må flytte til hjembyen til mannen din og skifte lag 😉

 3. Så fine sko! Hvor er de fra? 🙂

 4. Solveig

  Nam, det hørtes utrolig godt ut med reker! Dere får kose dere masse med det og kampen! 😉

  Du, et spørsmål… Hvor har dere kjøpt garderoben deres? Vi driver og bygger hus, også skal vi lage walk in closet, men litt usikker på hva slags hyller o.l. vi skal kjøpe. Men deres er jo superflott!! Kunne tenke meg noe sånt, men usikker på hvor jeg får tak i det…. Er det IKEA?

  Ha en herlig 1. mai videre, klem fra fast leser 🙂

  1. Ja, det meste er fra IKEA 🙂

 5. Heldig som har fint vær!
  Her i Trondheim har det snødd i dag…

 6. Hvilken louis vuitton bag er til høyre? og husker du prisen på den?

  1. Det er damier graphite, kostet 8000,- om jeg ikke husker feil, på LV i Oslo 🙂

   1. Er det strl 55? 😀

 7. heia, har du det så ryddig hele tiden?? wow! ps. endelig noen andre sko enn de beige 😉 hehe

  1. Jeg har jo et hav med sko, men de beige går jo til absolutt alt 🙂 Ja, vi har det så ryddig hele tiden, jeg går jo og rydder hele tiden :p

 8. Maria Isabell

  Spiser du loff, eller har du oppskrift på en lavkarbo-loff!? 😀

  1. Spiser loff til reker 🙂

 9. Maria Isabell

  Spiser du loff, eller har du oppskrift på en lavkarbo-loff!? 😀

 10. Haha, skjønner det kan være litt vanskelig.. selv heier jeg på Rosenborg – så når de spilte mot Bodø glimt her om dagen valgte jeg heller å se kampen på tv hvor jeg ikke kunne få sinte glimttilhengere på ryggen:p (selv om jeg så klart heier på Glimt mot alle andre lag:D)

  Det var et helt nydelig bilde 🙂 Fikk ikke kommentert den forrige outfitposten – men elsket antrekket. Alle de nyeste du har lagt ut har vært helt i min gate og jeg har faktisk fått handla inn pumps i pastelltone etter mye sikling:D Kos dere på kamp – og ikke minst med kvelden etter:)

  1. Så koselig, tusen takk 😀

 11. Hei!

  Lurte på om du kunne skrive litt om trening under graviditet(hvis du ikke har gjort det allerede). Jeg syns det er så mye forvirrende råd rundt omkring om dette temaet. Ikke for høy puls/høy puls, ikke løping/løping etc. Jeg er i uke 19 nå og trener mindre enn før, men prøver fortsatt å trene meg svett 3 dager i uka(har en veldig aktiv jobb i tillegg). Jeg løper og syns det går veldig greit, men er jo så redd for at jeg gjør noe galt på et vis. Jeg har justert ned tempoet og bruker kanskje 5/6 min lengre på en mil nå enn før. Jordmor sier kjør på, men leser at andre har fått andre råd fra sine jordmødre..

  Takk for en flott blogg. Jeg ser fram til alt vi har foran oss, spesielt når jeg ser hvordan dere koser dere med lille:)

  1. Her er et innlegg om trening og graviditet: https://fotballfrue.no/2013/10/28/gravid-10-enkle-treningsovelser/

   Masse lykke til i svangerskapet, det er en fantastisk tid både under og etter <3

 12. De gangene jeg er på fotballkamp bruker jeg å ha en jakke klar som jeg tar over drakten etter endt kamp 😉 Kjører full supporterstil, men synes det er greit å kunne være anonym etterpå.

  1. Haha, fantastisk 😉

 13. Fint bilde 🙂 ønsker meg sånn walk-in !

 14. Jeanett

  Lager du lavkarboloff til rekene? Har du isåfall oppskrift på det? 🙂

  1. Spiser bare vanlig loff til reker 🙂

 15. Åh så fint du har det! Och jag älskar klackarna, supersomriga och fina!

 16. Kristin

  Spiser du vanlig loff eller baker du egen lavkarbo? Jeg har begynt med lavkarbo pga sykdom og aner ikke hva jeg skal ha som tilbehør til rekene i sommer når jeg ikke skal spise loff eller brød..

 17. Åh du er så utrolig pen, Caroline 🙂 Kos deg med reker og rosévin i kveld 🙂 Krysser fingrene for uavgjort! 🙂

  1. Snille deg, tusen takk! Håper du hadde en fin 1.mai 🙂

 18. Du har blitt så fin på håret! Nesten så jeg har lyst til å gjøre det litt lysere selv….

  hilsner fra Frankrike

  1. Det er så deilig med denne frisyren 🙂 Kjekt med clips i tilfelle jeg skulle savne det, men nå er je i en periode hvor jeg elsker det korte 🙂 Glad for at jeg turte 🙂

   Stor klem!

 19. Hello from Spain!

  I really enjoy visiting you blog! But, some months ago I had the chance to read it in english, and now I can’t. The only chance is to use the Google translate, and it’s not a good option…
  Will you write it in english again? I’d love to read it!
  Aida

  1. CN in Dublin

   I thought the same thing! I enjoyed reading the blog in English, but Caroline is a busy lady! So Google translate will have to be ok!

 20. Håper stemningen i huset er bra, tross at det ikke blei uavgjort i dag 😉 Så kos med alle foreldrene samlet, skikkelig kvalitetstid <3 Heldige Nelia, blir nok masse oppmersomhet på ho 🙂 Kos dere med reker og vin 🙂 Nam, nam 🙂

  1. Den er overraskende kos 😉 Neida, ingen sure miner – her heier vi på begge 🙂

   Stor klem!

 21. Hey Caroline, you are lookin’ good! Love your haircut, so chic and makes you stand out even more.

  I’m a medical student and a fashion blogger.

  New post on my blog!

  https://www.arcticvanilla.com/

 22. Camilla

  Hei Caroline! Elsker stilen din, du har så mye fint både av tilbehør og klær. Gøy med inspirasjon! Har du noen forslag til hvilke klesbutikker i USA som har stilen din? Hvilke butikker handler du på når du er der? -Camilla

  1. Så koselig, tusen takk 😀 Jeg handler litt overalt, både i kjedebutikker og i mer eksklusive butikker, litt usikker på hvilke butikker i USA jeg kan referere til :/

  2. Nina Julianne

   Vil anbefale Forever21 og Charlotte Russe, de har mye fint og kjører en god del forskjellige stiler 🙂
   Lenge siden jeg har vært på de ordentlig fine i USA (ikke helt det samme på «lille» Forever21 i London som den gigantiske butikken på Florida Mall i Orlando) siden 2011, men vil tro du kan finne noe Caroline-inspirert på hvert fall disse to 😉

 23. Kristin

  Utrolig fine sko! Hvilket merke er det?

 24. Reker er sommer! 😀
  Så fin cardigan, hvor er den fra?

  1. Det er en rosa skjorte, fra BikBok 🙂

 25. benedicte

  Hvorfor håpte du på uavgjort ?
  Gjelder det forresten odd kampen som var i går ?
  I så fall, hvorfor håper ikke du at de vinner hver kamp ?? : )

  Også lurte jeg egentlig på om du går med odd drakt på kampen eller om du pynter deg med vanlige kler : ) ?

  1. Fordi jeg er fra Sarpsborg, og mamma og pappa var på besøk. Håpte på litt husfred 😉 Jeg går med vanlige klær.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *