Karen Millen: flower pants

DSC015226DSC01572DSC01935DSC01946DSC01733DSC01949DSC01724

(annonselenker) bukser karen millen / clutch asos / pumps nelly / topp asos / ringer asos / armbånd new look

___________________________________________________________________________________________________________

I dag møtte jeg journalist Mari fra StyleMag over en deilig chili latte med vanilje og soya ute i solen, vi fant en plass helt for oss selv i bakgården til Stockmann, og det var så koselig! Jeg har faktisk aldri sittet bak der før, men så snart jeg skal på ny kaffedate, skal jeg foreslå at vi setter oss der. Det hadde blitt ekstra fint om det hadde hengt noen lykter fra trærne og masse, masse blomster *vilordneopp* Noen som er enige? Men det er jo fint som det er også, og kaffen er den beste i byen! 

Nå skal jeg sitte og jobbe noen timer før vi skal ordne opp litt til vi får gjester i morgen, jeg kjøpte nye gardiner i stad, gleder meg til å henge opp! Onsdag er jo vaskedag, men jeg kjenner at det frister veldig lite å finne frem vaskebøtte og grønnsåpe akkurat nå. Vurderer å skaffe vaskehjelp, kanskje det kunne gitt meg de fritimene jeg trenger for å se bunnen av skittentøyskurven igjen. Vi får se 🙂 

Håper dere har en fin dag, gode mennesker 

117 kommentarer

 1. Det var stumpen sin det! Håper jeg også får en sånn etter fødselen!! God inspirasjon 😉

  1. *rødme* TAKK 😀

  2. Haha, det tenkte jeg og! Kan ikke være noe ulempe med den bakdelen der! 😉

 2. Så nydelig og vårlig outfit!

 3. Wow, you look absolutely stunning! Again 😀 the pants and the shirt are beautiful, even more so because of the way you wear them. A huge inspiration!

  1. You are too kind, thank you so much 😀

 4. Har tenkt på det samme selv! Vaskehjelp hadde vært så deilig, men synes det er litt skummelt å slippe fremmede inn i et tomt hus, i tillegg så har jeg en hund. Si i fra hvis du finner et godt firma fra Skiens området da! Klem

  1. Det kan jeg gjøre 🙂

   Klem tilbake 🙂

 5. Benedicte

  FINT outfit!

  Hvordan gjør du det med bh på de dagene du har overdeler der det ikke blir fint med «vanlige» bh’er under seg? Kunne du kanskje laget et innlegg en gang om det som finnes/anbefales på den fronten?

 6. Fantastisk nydelig antrekk.
  Og du, vaskehjelp hadde jeg satt utrolig stor pris på,det så mye annet gøy å gjøre enn å vaske… Sa du skittentøyskurv ? trøst deg med at du ikke er den eneste som ikke finner bunnen av den.

 7. Har du penger til det – skaff deg vaskehjelp! Vi hadde vaskehjelp under hele oppveksten min og det var helt fantastisk. Mamma fikk ekstra tid til oss barna og huset ble super rent. Vaskerne kom som regel når vi ikke var hjemme og vi brukte et firma som var meget profesjonelt. Vi følte aldri at det var ubehagelig å ha en fremmed i huset. Jeg skal ha definitivt ha vaskehjelp når jeg får barn og litt bedre inntekt!

 8. Du ser jo helt nydelig ut! Er det alltid dine klær du viser, eller får du tilsendt varer?
  Sikker på jeg hadde trudd det var en ekte filmstjerne jeg gikk forbi om jeg hadde sett deg på gata 😉

 9. Snyggt! Gillar verkligen denna outfit samt den förra som du hade häromdagen, så vill jag gå klädd i vår jag också!

 10. Nydelig du er Caroline <3 Jeg bare lurte på en ting.. 17. Mai og konfirmasjoner nærmer seg med stormskritt nå og jeg sliter litt med å finne antrekk. Har dessverre ikke bunad og skal derfor bruke kjole. Jeg bare vet ikke hva som egner seg best for 17. mai og konfirmasjoner. Jeg er litt sånn glad i "hipster" stiler, så tenker på noe i den retningen, i tillegg skal jeg bruke "jeans jacket" over 🙂 Har du noen tips? 🙂

 11. Nice antrekk!! 🙂

  Hva synes du om at Mammatilmichelle er gravid igjen? 🙂

  1. Kjempeflott for henne, hun ser ut til å være en god mamma for Michelle 🙂 Ser ut som Michelle gleder seg også.

 12. Jeg har vasket i dag, finnes ikke noe deiligere enn nyvasket rom <3 Du er helt fantastisk!

 13. Du klarer søren meg å se fin ut i alle typer klær.. vakker!!

 14. Jeg synes du skal gå til anskaffelse av vaskehjelp hvis det er behov for det, selv ville jeg absolutt gjort det hvis jeg bodde i hus. Forhør deg rundt om noen vet om folk som er bra, så må man krysse fingrene for at det ikke er folk av samme slag som dem det ble testet med på TV2 hjelper deg 🙂

 15. Beautiful !
  Love, xxx
  Lauraline

 16. Fy søren, du ser helt fantastisk ut! Rett og slett! Fantastisk bukser, og må virkelig si du kler den hårlengden (og fargen) du har nå så utrolig godt 🙂 Virker mer voksen. Virkelig smashing altså 😀

  1. Tusen takk 🙂

 17. Jeg hadde absolutte skaffet vaskehjelp. Jeg har gjort det, med to små barn vet jeg hva jeg helst vil bruke tiden på.

 18. Nydelig! Og så fin på håret nå 😀

 19. Congrats for the interview! Im so happy everytime I see an outfit post from you Caroline, your style always inspires me a lot! Everytime, you are so flawless and each pieces are very well paired. As in this case, floral pants are so on trend and yours are so gorgeous, suit u greatly! Love the whole outfit and also the hair in this way!:) Bellissima!:) Kisses! xo

  1. Thank you sweetie <3

 20. Oi oi oi! Du ser slående vakker ut! Den buksa satt som et skudd! Du er en stor inspirasjon, Caroline 🙂 🙂

 21. So nice and fresh 🙂

 22. ChristinaN

  Så flott du var i de klærne! og så fine former du har *heldiggris*
  Ha en flott dag videre 🙂

 23. Fantastisk fint antrekk, du er bare flott 😀

 24. Vildt lækkert outfit – du er simpelthen bare så god til at sætte ting sammen 🙂

 25. Love the Karen Millen pants! she has such a feminine collection.. The bracelet is so beautiful! Love your sense of style

  https://www.baker-of-luxury.blogspot.com

 26. Dat ass, frøken! 😀
  Og ei nydelig og sommerslig bukse. Du stråler rett og slett 🙂

  1. <3lig takk! :)

 27. Åh, hvilken neglelakk er det du har på disse bildene? Så fin og sommerlig! 🙂

  1. Det er gellack, usikker på hva fargen heter, men det er korallfarge i hvert fall 🙂

 28. Ser ut som er midt i en skikkelig sørlandsidyll, nydelig outfit….blomstene og de duse fargene kledde deg<3

 29. Classy og vårlig; stunning look! Hvilket antrekk blir det på 17. Mai? 🙂

  1. Tusen takk 😀 Da blir det bunad 😉

 30. Cathrine

  Hei Caroline 🙂

  Jeg har blitt veldig glad i å lese bloggen din og titter innom hver eneste dag 🙂 Her er det mye inspirasjon å hente, så tusen takk for det 🙂 Jeg elsker antrekksbildene dine og er veldig på linje med deg når det kommer til klesstil. I det siste har det imidlertid blitt satt fokus på klesindustrien i media, og hvordan tekstilarbeidere i tredje verdens land får en luselønn for å sy klær vi bruker i vesten. Jeg må ærlig innrømme at jeg ofte glemmer å tenke over dette når jeg kjøper klær, men jeg kjenner på at jeg bør være mer bevisst på dette. Det jeg lurer på, er om du tenker over hvor klærne du kjøper er laget? Eventuelt om du kjenner til hvilke kjeder som er mer etiske enn andre? Har du i så fall noen tips? Jeg mener virkelig ikke å fremstå som moraliserende (jeg må starte med meg selv først), men tenkte jeg ville høre med deg som har ganske bra peiling på klær 😉

  1. Hei! Jeg er som deg, og burde bli flinkere på det :/

 31. Karoline

  Hvor er solbrillene fra? Superfine, de kler ansiktet ditt veldig godt 🙂

 32. Skaff deg vaskehjelp. Er ikke noe å lure på en gang. Vel verdt hver krone. For 7 mnd siden satt jeg med en nyfødt baby og så på støvet som hopet seg opp. Gikk til anskaffelse av vaskehjelp (hvitt) og har ikke angret et sekund. Nå kan jeg bruke tiden på lillegull i stede, pluss at jeg slipper å være frustrert over at huset ikke er rent. 🙂

 33. Karoline

  Dette antrekket var nydelig, og så gjennomført! Ble forelsket i buksen, gitt! Ha en strålende kveld 🙂

 34. Hei! Jeg skal kjøpe meg gardin stenger og gardiner, men finner ikke noen jeg vil ha, hvor fant du dine gardin stenger? Og hvilke gardiner har du kjøpt deg. Trenger tips. Stå på Caroline, inspirere meg hver dag;)

 35. du som går hjemme hele dagen burde vel klare å vaske eller? klem 🙂

  1. Skjønner ikke hvorfor du tror jeg går hjemme hele dagen, da leser du nok ikke bloggen min 🙂 Jeg er i gradert mammapermisjon, den tiden jeg ikke bruker på Nelia, bruker jeg på jobb, så vil jeg gjerne ha litt fritid ved siden av dette også. Hadde jeg hatt tid, hadde ikke dette vært noe vi vurderer.

   1. helene

    ok, ja da kan nok vaskehjelp være lurt. Man kan jo alltids prøve det ut:) Men synes du ikke det er lit vanskelig siden du er litt perfeksjonistisk? Kan hende det bare er en overgang da, og at man blir vant til det. Hva betyr gradert mammapermisjon? Får man penger av nav da? klem 🙂

   2. Gradert mammapermisjon betyr at jeg ikke er 100% permitert, men jobber i tillegg. Ja, du får penger av NAV 🙂

   3. Får du penger fra NAV? Trenger du det?!

   4. Nei, men jeg har krav på det som alle andre i min situasjon 🙂

   5. helene

    åh, nice 🙂 du får jo penger av bloggen uansett 🙂 blir mye da sikkert.

   6. Men du har vel egentlig ikke noe dårligere tid til husarbeid enn en hvilken som helst annen småbarnsmor?

   7. Det kommer jo helt an på hvilken småbarnsmor du sikter til, folk lever jo forskjellige liv. Men jeg har en veldig travel jobb, i tillegg til Nelia, så jeg er nok over snittet «opptatt».

   8. Vel, du er jo akkurat så travel som du selv gjør deg til. Men jeg forstår jo at det er gøyere å bruke flere timer på løping og sminke enn vasking.

   9. Morsom du, hanna 🙂 Håper dagen din ble litt bedre nå.

  2. Herregud, Helene..At det går ann..

 36. Du inspirerer meg virkelig! 🙂 så er du så nydelig, jeg liker spesielt godt håret ditt!
  du har så fin brunfarge også, heldig!! er du naturlig brun eller bruker du solarium/selvbruning?

  1. Takk 🙂 Fikk jo en kommentar her om dagen på at jeg er så bleik for tiden :p Så det var koselig å høre! Jeg pleier jo å reise på ferie til solrike strøk i desember, så det er uvant for meg å ikke ha noe som helst farge nå (desember-turen ble jo naturlig nok ikke noe av i fjor på grunn av lille N <3 ) Så jeg har ikke tatt solarium eller noe, men jeg sprayet meg før photoshooten med StyleMag 🙂 Så det sitter nok igjen ennå, må gjennom en ny runde i kveld, skal på enda en photoshoot i morgen 🙂 Bruker Sunspa, den er så bra!

   Klem!

   1. Marianne

    Nydelig antrekk

 37. Hei 🙂

  Bare lurer på om du kommer til å skrive noe generelt om høye heler og hvordan de sitter best på? Noen tips når du kjøper høye heler?
  Jeg er litt brei i fotblandet, så må ofte i sko helt opp i størelse 40. Klarer du og gå med de hele dagen untatt at du kjenner noe i bena? føler du ofte at folk kikker på deg?
  Jeg tørr ikke altid å gå i høye heler, da jeg føler folk vil kikke rar på meg :/

  Hilsen en jente som kunne ønske hun hadde litt mer guts som deg!

  1. Jeg går aldri med høye hæler en hel dag. Tar de av meg når jeg er hjemme 🙂 Det viktigste er jo at de sitter godt på, og om du må opp såpass i størrelse så må du jo det 🙂 Føler absolutt ikke at folk kikker rart på meg pga. hælene, det tror jeg du bare innbiller deg 😉

 38. Hei. hva heter neglelakken og merke? FIN

 39. Nydelige deg♡♡♡
  Lurer på hva slags bh du har under denne toppen….sliter veldig med å få bh til å bli så usynlig om sommeren…..nydelig er du alltid og en knallsexy mamma.

  1. Her har jeg bare brukt cups som du klistrer på, fra cubus 🙂

 40. Fast leser

  Jeg må bare spørre, håper ikke det blir for privat… men jeg har fullammet alle mine 3 barn, og var avhengig av ammeinnlegg alle gangene pga. mye melk som til tider lakk (hvis en baby gråt i nærheten etc, rødme)… Kan du gå helt uten noe? Så heldig du er 🙂 Flotte bilder, flott antrekk 🙂

  1. Jeg lekker bare om morgen, noen ganger om natten og om jeg trener hardt, ellers har jeg ingen problem med det og kan gå uten noen timer 🙂

 41. fantastisk fresht antrekk!!!!!

 42. Karoline

  Herlighet, du er så fantastisk fin med det korte håret! Kler deg kjempegodt 🙂

  1. Tusen takk 😀

 43. Åh…gjør det, dere som har rå til det!! Du aner ikke hvor mange ganger jeg har drømt om å få vaskehjelp

  1. Åi, den kommentaren ble helt rar? Jaja, skule bare si: KJØR PÅ <3 masse lykke til, og bruk den tiden på noe dere vil, noe gøy 🙂
   Stooor klem 🙂

   1. Hehe :p Det er i hvert fall noe vi vurderer 🙂

    Stor klem tilbake!

 44. Åh så fin du er! Flotte ringer! 🙂
  Søsteren min har 4. etg hus, de har vaskedame (ikke au pair ettersom sistenevnte bor fast hos ‘husvert’ hvis jeg ikke tar feil?), hun kommer hver tirsdag og strigler huset fra topp til tå. På forhånd har søster og mannen såklart ryddet sånn smått og gjort det litt lettere for vaskedama. Søster har to barn, ei på fem og en på ett år. Travelt kan du si.. Hun priser gudene over all den tiden hun får med barna og mannen som følge av å ha vaskehjelp. Tenk da, ellers måtte hun ta fri fra arbeid en halv dag for å få ALT gjort (klesvask, gulv og trappevask, støvsug, støvtørk, osv) – kontra å være med familien samtidig som noen andre vasker og ordner i huset. I begynnelsen var svigerbroren min veldig skeptisk, han ryddet vekk ladere, kamera og alt verdifullt, men nå går det som en lek 😀 Perfekt ordning synes jeg, dette er noe jeg selv vil ta i bruk den dag vi utvider familien 🙂
  Stor klem, god langhelg <3

 45. Så flott du er da:) Du hvilken neglelakk har du på der? Det er den perfekte sommerfargen jo!:)

  1. Den er kjempefin 🙂 Det er gellack, en korallfarge 🙂

 46. Niiice butty 🙂 hilsen jente 29. 😉

 47. Vakker som alltid:)

  Jeg må innrømme at jeg er ingen vår/sommermenneske, men høstmenneske. Det er den vakreste årstiden.
  Men forrige uke hadde vi sol og sommertemperatur mens i dag er det kaldt og det har snødd litt. Det er typisk trøndervær. Det er og blir ubestemmelig:)

 48. Hei! Jeg skal i bryllup i sommer, men synes det er vanskelig å finne rett antrekk. Kan ikke du lage en guide på dette? 😉 Du er til stor inspirasjon, både innen mote og kosthold/trening! 🙂

  1. Det kan jeg gjøre 🙂

 49. Utrolig flink du er til å sette sammen plagg 🙂 Kjempeinspirerende som vanlig!
  Kan jeg spør hvor solbrillene er fra? Er på jakt etter det «perfekte» paret, håper kanskje å finne det i år.

  Klem

  1. Tusen takk 😀 Disse er fra Le Specs 🙂

   Klem tilbake 🙂

 50. Hei Caroline! For et flott antrekk du har satt sammen! Dette kledde du skikkelig godt! Jeg har veldig lyst på denne buksen, men har aldri bestilt fra Asos før. Føler du at størrelsene der er ganske standard? På forhånd takk for svar 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Ja, det synes jeg. Dette er jo ikke Asos sitt eget merke, men KM, likevel er de ganske like 🙂

 51. Du er fin og kler alt, men jeg klarer ikke slike blomstrete klær… Syns det er SÅ bestemorgardin 😀 Har fobi mot blomstrete stoff,,,, Å neida alle dere blodfans, dette er ikke stygt av meg, Caroline tåler at ikke alle har samme smak som henne. Det er ikke henne jeg kritiserer, det er buksa 😀

 52. Hei, leste et sted på bloggen din at du gjør faste mageøvelser hver dag.
  Lurte på hvilke øvelser du gjør?

  Hilsen Ida

  1. Så rart, jeg trener ikke magen hver dag :/ Jeg trener den ca. 3 ganger i uken, og gjør blant annet øvelsene i dette innlegget https://fotballfrue.no/2012/06/05/de-mest-effektive-ovelsene-for-kroppen/ og vanlige sit-ups 🙂

 53. For et nydelig antrekk. Jeg bare lurte på en ting angående testing av makspuls. Er det «best» å ha en høy eller lav makspuls? Jo lavere du har jo bedre trent er man?

  1. Det har ingenting å si 🙂

   1. Vet ikke hva som gjelder for makspuls, men vet at jo lavere hvilepuls du har jo bedre. Toppidrettsutøvere kan oppnå lavere hvilepuls enn andre personer. Det er selvsagt positivt for å hvile optimalt. Selv har jeg tatt flere løpetester hvor de målt blant annet utviklingen av makspulsen min. Makspulsen ble høyere etter hvor bedre trent jeg ble, husker ikke helt hva det hadde å si, men kan være interessant å finne ut. 😉

   2. Thea:
    Makspulsen er ikke trenbar. Den er bestemt fra fødselen av og synker noe med alderen.
    Det kan hende at når du har trent og blitt i bedre form, så har du klart å presse deg mer enn før og kommet høyere opp i puls. Altså kommet nærmere makspulsen din.

    Sandvik;
    Hvilelulsen er indikasjon på hvor godt trent man er. Jo bedre trent man er, jo lavere blir hvilepulsen. Dessuten vil en godt trent person komme raskere ned igjen til hvilepuls etter en anstrengelse enn en lite trent person.
    Jo bedre trent man er, jo lavere puls kan man også ha ved samme aktivitet senere. Eks. kan man ha 165 i gjennomsnitt i puls ved løping 10 km/t i over en distanse, mens man kanskje kan ligge på 160 i snitt etter en periode med trening.
    Videre kan man øke melkesyreterkselen ved trening, slik at man kan ligge med høyere puls enn før.

   3. Makspulsen kan ikke trenes, den er fast. Den kan synke når du blir eldre, men ikke stige. Da har du altså tatt i mer de gangene du hadde høyere makspuls.

    For å teste makspuls er det mest optimalt å varme opp – hardkjør i bakke ca 3 min – gåpause ca 2 min x 3. Det vanligste er å oppnå makspuls ila det andre draget.

   4. Makspuls er individuelt fra person til person, spiller ingen rolle om du har høy eller lav. Det som spiller en rolle er hvilepuls i forhold til din makspuls.

  2. Makspulsen er i stor grad arvelig og vil ikke påvirkes stort av trening og hvilken form man er i. Makspulsen varierer dog med alderen, og har en tendens til å gå nedover ettersom man blir eldre. Derfor bruker man gjerne en veldig forenklet formel basert på alder for å regne ut makspulsen til en person veldig grovt; 220 – alder = makspuls. Likevel er denne ikke til å stole på da makspuls som sagt er basert på arv.

   Hvilepuls er derimot et godt verktøy man kan bruke for å se hvilken fysisk form man er i. Å kontrollere hvilepulsen over tid vil gi en god indikasjon på om du har framgang med din treningsmetode, og også kunne gi deg en indikasjon på om du begynner å bli syk(hvilepulsen øker).

   En person som har vært «heldig» og arvet en, i utgangspunktet, høy makspuls, vil likevel ha noen fordeler. Når hjertet kan pumpe raskere, kan kroppen jobbe hardere på samme intensitet(% av makspuls) som en som har lavere makspuls. Dette innebærer at personen med høyest hjertefrekvens på samme intensitet kan transportere mer oksygen ut til musklene, og i teorien kunne yte mer enn den andre. Som sagt, forenklet forklaring. Flere faktorer spiller såklart inn 🙂

 54. Tidligere, da jeg hadde en mye travlere hverdag hadde jeg vaskehjelp. Det var så utrolig deilig. Og du som er så travel Caroline, du ville virkelig ha nytte av det.

  Jeg likte veldig godt den søte hjerteringen:) Og det utrolig sunn og frisk ut nå Caroline.

  Mette

 55. Å så sommerlig og lekkert. Jeg lurte på om du hadde muligheter til å ha et innlegg med antrekk som kan passe oss lave, med korte bein og pæreform. Det er så vanskelig å finne klær til denne kroppsformen.

 56. Karoline

  Hei kjære Caroline!!

  Våknet for en time siden og må bare fortelle om min fine drøm; Drømte at jeg hadde en liten baby på 4-5 mnd, også var det NELIA! Herregud, babyen var så nusselig, koselig og alt det positive jeg kan komme på! Må si jeg våknet med en stor skuffelse i morges.. Er dessverre bare 20 år enda, men gleder meg veldig til min tid kommer 🙂

  Nelia er NYDELIG!

  Stor klem <3

  1. Hehe, morsomt 😀

 57. Woooooah! Blir nesten målløs av den utstrålingen din, Caroline. Utrolig flotte bilder!
  En god ting kan vel aldri bli sagt for ofte, så får bare nok en gang takke deg for arbeidet du legger ned i bloggen. Håper du skjønner hvor mange som setter pris på det, og som blir inspirert av deg 🙂

  God torsdag, til deg og dine. Håper dere har like fint vær ute i Siljan, som det er her i Oslo. Sooool 🙂

  1. Hyggelig når folk legger merke til det 🙂

   Håper du får en strålende dag du også <3

 58. Så nydelig antrekk! Skikkelig sommerlig, og masse fint tilbehør! Åh, drømmer meg bort:)
  Så bra dere vurderer vaskehjelp, det høres ut som om dere er ganske travle begge to! Hadde jo bare vært et pluss med mer tid til hverandre f.eks:)
  Du har så mange flotte, sommerlige innlegg for tiden, veldig hyggelig å klikke inn her! Håper du har en fin dag:)

 59. Like vakker som alltid! Ha en flott dag! 🙂

 60. Åh, den var lekker!

 61. Elsker brillene! Hvor er de fra? 🙂

 62. Nydelig og vårlig antrekk! 🙂 Ha en fin 1.mai 😀

 63. Michelle

  Nydelig outfit! Må bare si at du kler det korte håret utrolig godt Caroline!! 🙂

 64. Super flotte forårsbilleder 🙂 og så smukke ringe, hvad er det for et mærke? Hjerteringene…
  Mange hilsener fra OddStyle fra Danmark

 65. Irene Thorsen

  Åååh! Den neglelakken! Hvilken farge/merke??

 66. Hei! Kjempe fine solbriller! Så i et annet innlegg at de er fra Le Specs – hvis det var samme brillene? Hva heter modellen på brillene? 🙂

 67. Du så virkelig flott ut i dette antrekket! Buksa sitter som et skudd på deg 🙂

  https://www.julesanddreams.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *