backstage: photoshoot StyleMag

God morgen, dere! Det ble ikke noe annet enn ammepauser under photoshooten i går, så jeg rakk jo ikke å stikke innom mer enn en gang via instagram. Anledningen var photoshoot for StyleMag, og jeg jobbet med utrolig dyktige mennesker: bak kameraet stod Thomas Qvale som tar helt rå bilder, på styling var det vakre Nathalie Helgerud og på hår og sminke den magiske Sissel Fylling. Hårspray, lotion, trange topper, blitz og Britney Spears var overalt i nesten fem timer, og så avsluttet det hele med thaimat ala rød curry. Perfekt! 

___________________________________________________________________________________________________________

DSC00955DSC00958DSC00970DSC00982DSC01007DSC00984DSC01028

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg poserte i Wang og Mardou & Dean, det var så utrolig gøy! Jeg er så takknemlig for at jeg får være med på slike ting, det er fantastisk morsomt og jeg nyter hvert sekund av det. Og det må jeg, for jeg drømte jo faktisk om å bli modell en gang i tiden, og selv om jeg ikke er modell, er det jo likevel slike oppdrag jeg dagdrømte om. Tenk å få leve drømmen sin på denne måten, det er helt fantastisk. Og det er i slike øyeblikk og på slike dager jeg tenker at alt er mulig. Det gjelder for alle: du kan bli hva du vil og få til akkurat det du vil, du må bare aldri gi opp.

Vil du ha renspikket fashion-inspirasjon, er det forresten StyleMag du skal gå til innkjøp av neste gang. Her får du påfyll så det holder 🙂 Jeg gleder meg helt vilt til å se resultatet av denne shooten, de kommer i neste utgave, 22.mai. 

– ♥ –  

Nå skal Nelia og jeg snart en tur ut i solen, så blir det trening med test av makspuls senere i dag, uæ! Det blir hardt, er så stiv i skrotten etter så mange timer på hæler i går. Men det går vel bra 🙂 Vi sees snart igjen! 

127 kommentarer

 1. Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer på en blogg, men nå må jeg bare. Wow, så flott du er med det nye håret. Så elegant, flott & sprudlende du er. Liker denne » fotballfrue» så mye bedre enn den klassiske med perfekte blonde krøller ( mener ikke å være frekk) men du gløder om dagen. Friskt & vakkert 😉

  1. Kunne ikke vært mer enig med deg, Ida 🙂

   1. Takk, så snille dere er 🙂

 2. Så flott du er! 🙂 Kjempefine bilder.

 3. Du ser helt RÅ ut:) kjempestilige bilder! Ha en fin dag:)

 4. Marita Ø

  Du er søren meg flott! Vakker tvers igjennom du 🙂 Ser ut som du hadde en herlig dag – elsker bildene!! Ha en fortsatt fin dag fine du <3

  1. Tusen takk 🙂

 5. Awesome!! 😀 <3

 6. Wow, for en utstråling! Denne litt rocka looken kledde du virkelig, ser smashing ut 🙂 Klem til deg

 7. Therese

  Hvordan finner man egentlig makspuls? Har ikke lagt det inn på den fine pulsklokka mi (som jeg er SÅ fornøyd med – tusen takk for fantastisk tips) så jeg tror kanskje ikke at den viser helt 100% riktig når det mangler.

  1. Du presser deg så hardt du kan i en løpstest. Gjerne over 3-5 minutter hvor du gradvis øker farten helt til du ikke orker mer.

 8. WOW! Råflott på det siste bilde der. *klappe i hendene*. En litt røffere utgave av deg, tøft. 🙂

 9. Wow, The hair!!!! :O
  Du kunne vært kledd i en potetsekk, den frisyra der kler seg selv og du kledde den virkelig!

  1. Haha 😀 Takk!

 10. WOW!!!!
  Hår og makeup er virkelig amazing!
  Dette kledde du veldig godt 🙂

 11. Fy fasan, du ser jo helt smashing ut! 😀 hot mama alert!

  1. Tusen, tusen takk 😀

 12. WOW!!!!
  Det er ikke ofte jeg er stum, men her er du virkelig helt stunning!!!! Så vakker med kortere hår, og sminke her kledde du så godt!!

  1. Så snill du er 😀

 13. woaw så fin du var!
  Du minner litt om heidi klum med denne looken.
  🙂

  1. Tusen takk 🙂

 14. veldig fin! På siste bildet hadde du litt 80 talls look 🙂

 15. Smashing!! Håret er fantastisk på disse bilder! Skal bli gøy å se de ferdige bildene 🙂

 16. WOW! Du er bare helt usansynlig vakker!!
  Jeg elsker håret!

  Også synes jeg at øyenbrynene dine er så fine på disse bildene,
  er de blitt sminket anerledes enn vanlig?

 17. Cecilie

  Hihi på det siste bildet der ligner du SÅ på Jane i tv serien ‘Happy Endings’ 😀 Du er jo bare så flott og profesjonell på mange måter. Du er nydelig 🙂

 18. Hei Caroline:-)
  Må bare si fy fader og flott du var på disse bildene,trenger ikke jobbe som
  Modell,du er jo det hele tiden:-)
  Fantastisk stylet på håret, dette kledde deg virkelig:-)
  Blir så glad når jeg leser bloggen din:-)
  Klem til deg

 19. WOW!! 🙂 Skikkelig stilig og flott!! 🙂 Likte håret supergodt!! 🙂

 20. Digger holdningen din om å nå sine mål, bare man jobber hardt for det. Og at man ikke skal bry seg om hva andre måtte mene, men gjøre det som føles rett for en selv. Nydelige bilder av deg, blir gøy å se det ferdige resultatet i bladet.

 21. Wow! du ser smashing ut 🙂

 22. Inger lona

  Flotte Bilder … En glede å lese blogger din… Du er utrolig flink til å organisere dagene og livet ditt…

 23. Ingrid G

  Så utrolig flott du er på disse bildene! Wow altså!!! Du er alltid flott, men denne stilen var artig å se på deg! Du kler dette og du! Det er så morsomt å følge deg og se bittelitt av hva du gjør, lager til mat, pynter deg med og i, Nelias klær, matoppskrifter trening – alt! Jeg elsker bloggen din, og synes det er så gøy å følge deg. Du er en veldig flott dame med gode verdier og med meget god smak. Takk for alt du deler. Jeg blir så inspirert. I dag har jeg kjøpt flere sminkeprodukter som du har skrevet om her inne, de er utprøvd alt, og min dom er: de er kjempefine og gode! (Listen over alt jeg har kjøpt som jeg har sett på bloggen din kan være lang. 😉 )

  Hilsen Ingrid

  1. Takk for hyggelig kommentar 🙂

 24. Håper du på ingen måte tar dette ille opp, men må si jeg synes du er så mye penere med det håret du har nå enn du var med extensions 🙂

 25. Mette Dahl

  Nydelige bilder av deg!

 26. Lill-Jeanette

  ååå wow så nydelig du er på den foto shooten,du kler den lengden og det blonde håret veldig godt:-) Kjekt at du får gjøre ting nå somdu drømte om som liten :-))

 27. Helenemor

  På det nederste bilde ligner du litt på Alicia Silverstone 😀

 28. christine

  WOW! Hot mama! Flott kropp, lang, smekker, desidert en Victoria angel modell du! 🙂 Utrolig hva enkelte klarer å presse ut av seg når det gjelder negative kommentarer om kroppen! En må jo være blind, men det er nok som vanlig bare Janteloven, ren misunnelse.

  Her har dama (C) veltrent mage, flott midje, lange ben og flotte armer osv, et klokt hode på toppen! Finn på noe annet å kommenter der ute! 🙂

  Denne todelte kjolen er et must, på ønskelisten i sommer! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 29. Wow, du ser helt fantastisk ut!

 30. Ciao! Sono una ragazza italiana, ti seguo da un bel po’ di mesi… Volevo dirti che mi piace tanto seguire il tuo bloggare e sei FAVOLOSA!! I capelli corti ti donano molto… Baci Tambra

  1. Grazie mille <3

 31. Driitfin!!! :):)

 32. Herregud! Sinnsykt hot!! Hvorfor styler du deg ikke mer slik når du skal pynte deg? Altså, ikke i familieselskaper osv, men hvis du tar en fest. Du har vanligvis den glamorøse stilen, men dette kledde deg såååå! Det er jo litt kult å ha litt seksuell utstråling også, er det ikke?:-) På det siste bildet, var det en tanke som slo meg: Du lignet veldig på «Felicity»….den serien som gikk på tv for 100 år siden… Bare en litt mer sexy versjon da(Felicity var jo litt uskyldig).

  1. Å, Felicity 😀 Tusen takk! Skal eksperimentere litt mer i fremtiden 😉

   Klem 🙂

 33. Bakside lår på hun stylistdama di <3

 34. heia. så fine bilder! På dine egne bilder er du alltid veldig lik men når du blir sminket av en proff så får man virkelig frem mere. Anbefaler deg å bruke litt mere rouge og farger i ansiktet, særlig nå mot sommer. mere solpudder/bronzer. På else også synes jeg du var veldig blek. Sminket du deg selv da? klem 🙂

 35. Wow, you look smashing! 😀

 36. Wow, villt nydelig er du!
  Blir så inspirert av deg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *