backstage: photoshoot StyleMag

God morgen, dere! Det ble ikke noe annet enn ammepauser under photoshooten i går, så jeg rakk jo ikke å stikke innom mer enn en gang via instagram. Anledningen var photoshoot for StyleMag, og jeg jobbet med utrolig dyktige mennesker: bak kameraet stod Thomas Qvale som tar helt rå bilder, på styling var det vakre Nathalie Helgerud og på hår og sminke den magiske Sissel Fylling. Hårspray, lotion, trange topper, blitz og Britney Spears var overalt i nesten fem timer, og så avsluttet det hele med thaimat ala rød curry. Perfekt! 

___________________________________________________________________________________________________________

DSC00955DSC00958DSC00970DSC00982DSC01007DSC00984DSC01028

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg poserte i Wang og Mardou & Dean, det var så utrolig gøy! Jeg er så takknemlig for at jeg får være med på slike ting, det er fantastisk morsomt og jeg nyter hvert sekund av det. Og det må jeg, for jeg drømte jo faktisk om å bli modell en gang i tiden, og selv om jeg ikke er modell, er det jo likevel slike oppdrag jeg dagdrømte om. Tenk å få leve drømmen sin på denne måten, det er helt fantastisk. Og det er i slike øyeblikk og på slike dager jeg tenker at alt er mulig. Det gjelder for alle: du kan bli hva du vil og få til akkurat det du vil, du må bare aldri gi opp.

Vil du ha renspikket fashion-inspirasjon, er det forresten StyleMag du skal gå til innkjøp av neste gang. Her får du påfyll så det holder 🙂 Jeg gleder meg helt vilt til å se resultatet av denne shooten, de kommer i neste utgave, 22.mai. 

– ♥ –  

Nå skal Nelia og jeg snart en tur ut i solen, så blir det trening med test av makspuls senere i dag, uæ! Det blir hardt, er så stiv i skrotten etter så mange timer på hæler i går. Men det går vel bra 🙂 Vi sees snart igjen! 

127 kommentarer

 1. oi oi Caroline. Vet ikke om det er lyset på det nederste bildet, men her ser du veldig tynn ut.

  1. Det er sikkert bare lys, olje og sminke som gjør det 🙂

   1. Tror det har litt med vinkelen å gjøre også, for på dette bildet har du skikkelig spagettiarm, men til vanlig har du jo flotte, markerte muskler 🙂

    Håper ikke magasinet gjør for mange retusjeringer, du er så flott fra før av! Den «rocka» stilen, passet deg veldig godt 🙂

   2. Tina A

    Jeg skvatt til da jeg så det siste bildet, men tenker også at det har noe med vinkelen å gjøre.
    På de andre bildene tenkte jeg bare at du så sterk og flott ut, og jeg virkelig digget sminken og den nye mer rocka looken.
    Jeg håper ikke det var bevisst fra dem som tok bildet at du skulle posere slik at du så mest mulig tynn ut, -på det siste bildet, altså.

    Selv prøver jeg forøvrig etter beste evne å leve etter «Do not read beauty magazines- they will only make you feel ugly». Slik er det for meg, men det vil jo ikke si at ikke andre kan ha glede av slike blader og ikke ta inn over seg skjønnhetspresset og at andre klarer å distansere seg fra at det faktum ekstremt få kan se ut som modeller. Sitat Cindy Crawford: «Even I don’t wake up looking like Cindy Crawford». Jeg føler at du, Caroline, fronter at man skal være fornøyd med seg selv slik man er, og derfor leser jeg heller bloggen din 🙂 Sorry at dette innlegget ble litt langt, -dette er bare et tema som engasjerer.

   3. Bildet er bare et backstagebilde, ikke noe som skal brukes av et blad, men det er tatt med mitt kamera 🙂 Tror som sagt både olje, vinkel og lys har mye å si. De andre er nok heller mer som det faktisk er 🙂

 2. Hvordan tester du makspuls? 🙂

 3. Oh my god!!! så vakker du er!! denne stilen kledde du virkelig!! litt rocka og sexy! og du burde virkelig tørre å leke deg med litt sterkere sminke oftere!! nei nå ble jeg jammen meg imponert!! dobbelt WOW!! 🙂

  1. Tusen takk 😀 Kjempegøy å gjøre noe litt annerledes 🙂

 4. Wow! For ei skikkelig sprek berte!! Dette kledde du – men du kler jo alt da;-))

  1. Tusen takk 😀

 5. Wow! Du er så fantastisk nydelig!! Gjett om jeg skal kjøpe meg StyleMag når det kommer da 🙂
  Selv sitter jeg med hjemmeeksamen den uken her.. Men godt å komme innom her et par ganger om dagen for litt avkobling 🙂

  Ha en fin dag! Klem

 6. Kult å se deg med litt annen sminke. Så flott du er!

 7. Skal du ta makspulstest selv? Jeg har lyst til og ta det, men veit ikke helt hvordan jeg skal gjøre det. Vurderer å høre på et treningssenter om noen der kan hjelpe meg, men det er sikkert ikke så vanskelig og gjøre det alene heller.
  Ha en fin tirsdag! 🙂

  1. Jeg gjorde det med Alexander 🙂 Men det er egentlig å bare ta seg helt ut, løpe til du absolutt ikke orker mer 🙂

   1. Anbefaler en titt på http://www.bratrening.no for gode tips til hvordan gjennomføre en makspulstest på tredemølle:-). Viktig med god oppvarming før selve testen og en god motivator på sidelinjen som kan pushe… Lykke til!

  2. Jeg har målt makspuls noen ganger. Og et godt tips er å finne seg en bratt lang bakke. Jogg noen ganger opp og ned, når du er veldig sliten evt vil gi deg, så løper du opp bakken ALT du klarer! Men pass på at bakken er lang nok 🙂 Dette funker fint for meg!

 8. Mari Aurora

  OH MY, du ser helt fantastisk ut #girlcrush 🙂

  OM jeg skal kjøpe utgaven 22.mai 🙂

  Klem

 9. Så gøy å være med på sånne oppdrag !
  Du er utrolig vakker på siste bildet.

  Lykke til videre

 10. Jeg synes bildene av rocka frue var kjempekule. Det blir ikke noe modellkarriere på undertegnede, men hallo, jeg lar meg gledes av at andre når sine mål.Test av makspuls er slitsomt men om man skal trene etter puls er det jo helt essensielt å vite hva man skal punche inn. Lykke til! 😀

  1. Tusen takk 😀 Og takk igjen, det gikk veldig bra med testen, litt sliten ennå men 🙂

 11. Gleder meg stort til å se:-) Du er jo bare helt fantastisk vakker(som alltid)❤️ Kos deg i solen, her har det startet å regne:(
  Klem

 12. nyyydelige bilder, likte det rufsete håret, über-stylisch, tøff og edgy!

 13. Dwightinha

  Ser ut som det blir men flotte bilder. Det er så fint å se deg litt mer rocket opp, de kler deg.

 14. Du ser helt vanvittig bra ut!! Synes det er skikkelig tøft av deg å stille opp på slike photoshoots! Ikke at du ikke burde, du ser jo ut som en Victoria Secrets engel:)

 15. Otroligt fina bilder!

 16. Caroline

  Så flott! 🙂 Du kledde den sminken utrolig bra.

 17. Amazing !
  Love, xxx
  Lauraline

  1. Thank you so much <3 🙂

 18. Kathrine

  WOW!!!! Du kler jammen meg den litt «rufsete» look!

 19. Kjempeflott nybakt mamma. Jeg lurer egentlig på hvordan du klarer å holde håret så pent. Jeg trener en del, og det verste med treningen min er at jeg må vaske det lange håret mitt etter hver treningsøkt, og det tar tid med vask,tørk og styling etterpå. 🙁 Har prøvd tørrshampoo, men vet ikke helt om jeg føler meg hel tren bare ved å bruke den. Har du noen tips?

  1. Jeg er veldig glad i tørrsjampo selv, vasker bare håret 2-3 ganger i uken selv om jeg trener 4-6 ganger, så det holder faktisk med tørrsjampo for meg mange ganger. Det kommer jo an på håret, selvsagt. Jeg har aldri slitt med fett hår, så jeg kan gå lenge uten å vaske det. Men tørrsjampo er likevel er god løsning, prøv for eks. Jan Thomas Studio sin, den fra Hempz eller fra catzy 🙂

   Klemmer!

 20. Så flotte bilder! 🙂 Du ser så annerledes ut på noen av bildene, men såklart likefullt flott! Så moro å gjøre slike fotoshoots, særlig når det er noe du alltid har ønsket!:)

  Du har så rett; man KAN oppnå drømmene sine, man må bare vite hva man ønsker seg, sette seg mål, jobbe mot målet og aldri gi opp (og ikke lytte til kritiske mennesker som sier du ikke kan- man må bare ta på skylapper og gå mot målet) da kan man få til det man vil her i livet <3

  1. Så enig 🙂

   Klemmer!

 21. Utrolig kult å se deg litt mer rocka! Klem

 22. Caroline, you say you arent a model, for me you are even more gorgeous than a model! Wow, you look BREATHTAKING and I cant wait to see the final shooting on StyleMag! Well done! Love so much your hair in that way and you have such an amazing body!:) Flawless!:) You always inspire me :))) Big kisses! xo ♥

 23. Du kler bare SÅ godt det kortere håret og når det er litt «stort» : WOW!!! Rocka og sexy, det burde du ha mere istedet for prydelige krøller 🙂 Herlig friskt og frekt!

  1. Jeg rødmer, tuuusen takk 😀

 24. Gorgeous! Specially that last photo – something different than usual you, but stunning!

 25. Du er bare SÅ fantastisk vakker! Morsomt å få se hva du gjør både foran og bak kamera!
  Gleder meg til bladet – det er forøvrig alltid en høydare!

 26. Kjære Caroline,
  For en fin photoshoot! Du er heldig som får oppleve så mye gøy!
  Det jeg lurer på, er hvordan du bestemte deg for å begynne og blogge? Var du ikke redd for hva folk skulle si? Jeg har skikkelig lyst til å begynne og lage youtubevideoer, men er redd for hva folk kommer til å synes eller si at det er teit. Jeg er dessverre ganske opptatt av hva folk tenker om meg, og vet at jeg ikke burde bry meg, men det gjør jeg. Hvordan kom du deg over terskelen og begynte med blogg? Tusen takk for svar 🙂
  Klem

  1. Ååå, kjære Elin, drit i alle andre! Om du vil lage youtube-videoer, just do it! Du har ingenting å tape 🙂 Jeg opprettet en blogg for moro skyld og for å ha noe å sysle med om jeg ikke fikk drømmejobben med en gang, jeg var utdannet journalist og rømte om å jobbe i et motemagasin 🙂 Bloggen ble jo så fort populær, og da jeg skjønte at jeg faktisk ikke trengte noen annen jobb, så var det lett å bestemme seg: jeg elsker det jeg får jobbe med hver dag, virkelig elsker det, så jeg er glad for avgjørelsen 🙂 Tenkte aldri over hva noen skulle mene og synes, det som teller er jo hvordan du har det og hva du vil <3 Håper du kan snu tankegangen litt. Kom deg over terskelen!

   Stor klem fra meg - heier på deg!

   1. For ei herlig tilbakemelding, Caroline! Håper du ser den Elin, for det er nettopp slik det er. Vi kan ikke bruke tid og energi på å gruble over hva andre synes. Da kommer vi desserre sjelden noen vei. Tørr å følge drømmene dine. Du kan oppnå akkurat hva du vil!

    Da jeg bestemte meg for å flytte til New York helt alene for å studere en mastergrad var mange skeptiske. Men hey, det gikk jo helt fint! Just do it. I did, so can you.

    Lykke til, Elin. Jeg heier også på deg!

    Stor klem!

 27. Kathrine

  Hei!
  Du slår virkelig pusten ut av en. Du er utrolig vakker! :)) Skikkelig missunlig på håret ditt.

 28. Fine bilder ! Men hva? Var Britney Spears der? Eller var det musikken eller parfymen eller hva? Haha .. Hilsen Britney fan :p

  1. Haha, I wish 😉 Bare musikken 🙂

 29. Så flott du er! Gleder meg til å se det endelige resultatet 🙂

 30. Fiffiga Fia

  Hei!

  Fin som alltid du 🙂

  Vet du hvor buksene fra stylisten er fra? Fikk noen gode bilder av dem up close, men ser ikke merket…

  Fia

  1. Å, de la jeg merke til også :O Skal se henne igjen på fredag, kan spørre 🙂

   1. Akkurat den buksa lurer jeg også på 🙂
    Er i Oslo selv på fredag, reiser inn i dag for å besøke dattera.
    Så i kveld blir det middag på Südost og Vålerenga kamp i morgen 😉
    Fredag skal det shoppes, ,Bik Bok OsloCity er visst spekket med flotte nyheter 🙂
    Ha en super dag i solen !

   2. Håper du får det fint i Oslo 🙂

 31. DU ER RÅÅÅÅÅ CAROLINE!!!! Digger deg og bloggen din! Gorgeous as always. Du kledde veldig måten du var sminket på, spesielt øyene!!! <3 ønsker deg en strålende dag med dine kjære <3

 32. Du är så snygg!

 33. In these pictures, your hair is stunnig! 🙂

 34. Hei Caroline! Fantastiske bilder! Jeg har selv født på slutten av desember og vet alt om hvor vanskelig det faktisk er å kombinere baby og noe annet 🙂 Synes det er supert å kunne følge med på det du gjør <3 Jeg leste hvordan du opplevde/overlevde fødselen og da har jeg selv opplevd det en liten stund etter, jeg både flirte og gråt, det var beskrevet så godt! 🙂 Du er stor inspirasjon og motivasjon for mange, så tusen takk for den du er! 🙂

 35. Det siste bilde må ikke være med i bladet. Du som er så pen bør ikke fremstilles slik…du virker ellers ut som ei kjempekjekk jente som jeg beundrer med den strukturen og den gleden du sprer 🙂 stor klem

 36. Michelle

  En helt annen look en den vi er vant å se deg med (håret altså), men jeg syns du ser hellt rå ut med denne looken!!! Nydelig du er!!

 37. Hei, jeg måtte bare stikke hodet inn å fortelle deg hvor fantastisk du ser ut på bildene, du kler rufsete hår veldig godt. Veldig hot mama :)))

  1. Tusen takk 🙂

 38. You have looked so gorgeous 🙂

 39. Elisabeth øvretveit

  Såå bra bilder!:D beste jeg har sett av deg noengang tror jeg !:) så bra sminke og hår, alt 🙂
  Heldig er du!
  Ha en fin dag videre 🙂
  Selv skal eg ha en fin time med damene i terapibassenget:)

 40. Kathrine

  «Det gjelder for alle: du kan bli hva du vil og få til akkurat det du vil, du må bare aldri gi opp.»

  Den setningen altså, made my day!! Tusen takk 😀

 41. Anonym med tips

  Hei Caroline! Ville bare minne om at det ligger en skrekkelig awkward film av deg på YouTube. Den hvor du sover i bilen, og Lasse filmer deg. Synes du burde slette den. Værsågod for tips!!!

  Synes uansett at det var innmari dårlig gjort av Lasse og legge ut en sånn video av deg…

  1. Jeg vet at den ligger der, og at det var dårlig gjort 😉

   1. kristin

    Hahha, så jeg lo når jeg så den filmen der! 😀

 42. wow, Caroline!! du er utrolig vakker, kjære deg 🙂 ser ut som om du/dere hadde en fantastisk dag sammen! så gøy!

 43. Du er nydeleg. Strålar som sola.
  Mange flott bilete av deg 🙂

 44. Så stilig du var! 😀
  Jeg så du fikk noen stygge kommentarer på instagram vedrørende kroppen din, men jeg synes du skal være kjempefornøyd med den! 🙂 Vi har ikke lik kroppsbygning alle sammen, og ingen kan noe for hvilke gener de har 🙂 Jeg har selv venner som er smalt bygd, og de er helt friske og raske uavhengig av kroppsfasong! Så lenge du er sunn og frisk, synes jeg ingen skal klandre deg for hvordan kroppen din ser ut!
  You go girl! <3
  Ha en fortsatt fin dag, Caroline 🙂

 45. Dette er litt OT, men jeg har noen spørsmål ang brudekjolen din. Du var en veldig fin brud, men hvis du skulle hatt bryllupet ditt nå ville du valgt samme kjole eller er stilen din litt annerledes nå? Og har du kjolen din fortsatt sånn at eventuelt Nelia kan bruke den om hun vil?

  1. Jeg synes fortsatt den kjolen er nydelig, og jeg kunne giftet meg i den på nytt. Men samtidig så forandrer man seg jo med årene, og jeg er jo på et helt annet sted i livet nå enn da. Jeg tror også at om jeg faktisk skulle giftet meg på nytt, så klarer jeg ikke å sette meg inn i hvordan jeg ville tenkt da :/ Jeg har kjolen fortsatt 🙂

 46. WOW! Her ser du alldeles RÅ ut! Og så fine hofter du har fått etter fødselen – du ser virkelig flott ut! 🙂

 47. Så nydelig du er Caroline!! 🙂 Kan du kanskje lage et lite innlegg om hvordan du tester makspulsen din? Eller skrive om det i et annet treningsinnlegg? Litt om hvordan du gjennomfører og hvor ille det faktisk er haha 🙂 Jeg har akkurat kjøpt meg pulsklokke og må få plottet inn makspuls, men får meg aldri til å ta en sånn test, syns det står så mye rart på nettet om hvordan jeg kan gjøre det..

 48. Så kjekt! Og du såg heilt rå ut 🙂

 49. Hei ! 🙂 bare lurte på hvor du har kjøpt den babymatta /lekematta som Nelia ofte ligger på ? 🙂 Hilsen Tone

  1. Den er fra skip hop 🙂 Utsolgt de fleste steder, men om du googler den kan du få opp butikker som selger den og har den inne 🙂

 50. Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer på en blogg, men nå må jeg bare. Wow, så flott du er med det nye håret. Så elegant, flott & sprudlende du er. Liker denne » fotballfrue» så mye bedre enn den klassiske med perfekte blonde krøller ( mener ikke å være frekk) men du gløder om dagen. Friskt & vakkert 😉

  1. Kunne ikke vært mer enig med deg, Ida 🙂

   1. Takk, så snille dere er 🙂

 51. Så flott du er! 🙂 Kjempefine bilder.

 52. Du ser helt RÅ ut:) kjempestilige bilder! Ha en fin dag:)

 53. Marita Ø

  Du er søren meg flott! Vakker tvers igjennom du 🙂 Ser ut som du hadde en herlig dag – elsker bildene!! Ha en fortsatt fin dag fine du <3

  1. Tusen takk 🙂

 54. Awesome!! 😀 <3

 55. Wow, for en utstråling! Denne litt rocka looken kledde du virkelig, ser smashing ut 🙂 Klem til deg

 56. Hvordan finner man egentlig makspuls? Har ikke lagt det inn på den fine pulsklokka mi (som jeg er SÅ fornøyd med – tusen takk for fantastisk tips) så jeg tror kanskje ikke at den viser helt 100% riktig når det mangler.

  1. Du presser deg så hardt du kan i en løpstest. Gjerne over 3-5 minutter hvor du gradvis øker farten helt til du ikke orker mer.

 57. WOW! Råflott på det siste bilde der. *klappe i hendene*. En litt røffere utgave av deg, tøft. 🙂

 58. Wow, The hair!!!! :O
  Du kunne vært kledd i en potetsekk, den frisyra der kler seg selv og du kledde den virkelig!

  1. Haha 😀 Takk!

 59. WOW!!!!
  Hår og makeup er virkelig amazing!
  Dette kledde du veldig godt 🙂

 60. Fy fasan, du ser jo helt smashing ut! 😀 hot mama alert!

  1. Tusen, tusen takk 😀

 61. WOW!!!!
  Det er ikke ofte jeg er stum, men her er du virkelig helt stunning!!!! Så vakker med kortere hår, og sminke her kledde du så godt!!

  1. Så snill du er 😀

 62. woaw så fin du var!
  Du minner litt om heidi klum med denne looken.
  🙂

  1. Tusen takk 🙂

 63. veldig fin! På siste bildet hadde du litt 80 talls look 🙂

 64. Smashing!! Håret er fantastisk på disse bilder! Skal bli gøy å se de ferdige bildene 🙂

 65. WOW! Du er bare helt usansynlig vakker!!
  Jeg elsker håret!

  Også synes jeg at øyenbrynene dine er så fine på disse bildene,
  er de blitt sminket anerledes enn vanlig?

 66. Hihi på det siste bildet der ligner du SÅ på Jane i tv serien ‘Happy Endings’ 😀 Du er jo bare så flott og profesjonell på mange måter. Du er nydelig 🙂

 67. Hei Caroline:-)
  Må bare si fy fader og flott du var på disse bildene,trenger ikke jobbe som
  Modell,du er jo det hele tiden:-)
  Fantastisk stylet på håret, dette kledde deg virkelig:-)
  Blir så glad når jeg leser bloggen din:-)
  Klem til deg

 68. WOW!! 🙂 Skikkelig stilig og flott!! 🙂 Likte håret supergodt!! 🙂

 69. Digger holdningen din om å nå sine mål, bare man jobber hardt for det. Og at man ikke skal bry seg om hva andre måtte mene, men gjøre det som føles rett for en selv. Nydelige bilder av deg, blir gøy å se det ferdige resultatet i bladet.

 70. Wow! du ser smashing ut 🙂

 71. Inger lona

  Flotte Bilder … En glede å lese blogger din… Du er utrolig flink til å organisere dagene og livet ditt…

 72. Ingrid G

  Så utrolig flott du er på disse bildene! Wow altså!!! Du er alltid flott, men denne stilen var artig å se på deg! Du kler dette og du! Det er så morsomt å følge deg og se bittelitt av hva du gjør, lager til mat, pynter deg med og i, Nelias klær, matoppskrifter trening – alt! Jeg elsker bloggen din, og synes det er så gøy å følge deg. Du er en veldig flott dame med gode verdier og med meget god smak. Takk for alt du deler. Jeg blir så inspirert. I dag har jeg kjøpt flere sminkeprodukter som du har skrevet om her inne, de er utprøvd alt, og min dom er: de er kjempefine og gode! (Listen over alt jeg har kjøpt som jeg har sett på bloggen din kan være lang. 😉 )

  Hilsen Ingrid

  1. Takk for hyggelig kommentar 🙂

 73. Håper du på ingen måte tar dette ille opp, men må si jeg synes du er så mye penere med det håret du har nå enn du var med extensions 🙂

 74. Mette Dahl

  Nydelige bilder av deg!

 75. Lill-Jeanette

  ååå wow så nydelig du er på den foto shooten,du kler den lengden og det blonde håret veldig godt:-) Kjekt at du får gjøre ting nå somdu drømte om som liten :-))

 76. Helenemor

  På det nederste bilde ligner du litt på Alicia Silverstone 😀

 77. christine

  WOW! Hot mama! Flott kropp, lang, smekker, desidert en Victoria angel modell du! 🙂 Utrolig hva enkelte klarer å presse ut av seg når det gjelder negative kommentarer om kroppen! En må jo være blind, men det er nok som vanlig bare Janteloven, ren misunnelse.

  Her har dama (C) veltrent mage, flott midje, lange ben og flotte armer osv, et klokt hode på toppen! Finn på noe annet å kommenter der ute! 🙂

  Denne todelte kjolen er et must, på ønskelisten i sommer! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 78. Wow, du ser helt fantastisk ut!

 79. Ciao! Sono una ragazza italiana, ti seguo da un bel po’ di mesi… Volevo dirti che mi piace tanto seguire il tuo bloggare e sei FAVOLOSA!! I capelli corti ti donano molto… Baci Tambra

  1. Grazie mille <3

 80. Driitfin!!! :):)

 81. Herregud! Sinnsykt hot!! Hvorfor styler du deg ikke mer slik når du skal pynte deg? Altså, ikke i familieselskaper osv, men hvis du tar en fest. Du har vanligvis den glamorøse stilen, men dette kledde deg såååå! Det er jo litt kult å ha litt seksuell utstråling også, er det ikke?:-) På det siste bildet, var det en tanke som slo meg: Du lignet veldig på «Felicity»….den serien som gikk på tv for 100 år siden… Bare en litt mer sexy versjon da(Felicity var jo litt uskyldig).

  1. Å, Felicity 😀 Tusen takk! Skal eksperimentere litt mer i fremtiden 😉

   Klem 🙂

 82. Bakside lår på hun stylistdama di <3

 83. heia. så fine bilder! På dine egne bilder er du alltid veldig lik men når du blir sminket av en proff så får man virkelig frem mere. Anbefaler deg å bruke litt mere rouge og farger i ansiktet, særlig nå mot sommer. mere solpudder/bronzer. På else også synes jeg du var veldig blek. Sminket du deg selv da? klem 🙂

 84. Wow, you look smashing! 😀

 85. Wow, villt nydelig er du!
  Blir så inspirert av deg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *