antrekk: min første 17. mai

DSC01401.jpg

Jeg vet ikke hvorfor, men for meg var det en selvfølge at Nelia måtte ha matroskjole til selveste nasjonaldagen, så da jeg på min daglige inspirasjons-surferunde kom over denne skjønnheten hos children salon, ble jeg frelst. Den måtte vi ha, og i dag kom den i posten med matchende, marineblå sko og nydelige blondesokker. Det finnes x-antall varianter av den klassiske matroskjole, og det er nok å få kjøpt nesten overalt når mai-måned er godt i gang, så jeg ville ha noe som kanskje ikke alle andre har, til tross for at mange av dem er ganske like. Jeg elsker de som er hvite i bunnen med mørkeblå detaljer, det blir liksom enda mer vår over det hele, men de mørkeblå er også helskjønne. Kanskje det blir Telemarksbunad på jenta til neste år, eller en drakt av et slag. Det hadde vært stas 🙂 Men enn så lenge gleder jeg meg til å se henne i dette antrekket, forhåpentligvis med beina dinglende fra sportsvognen med den fine dåpsgaven fra Henriette og Daniel festet til brystet: 

DSC01419DSC01410 kopi

Kjolen er av merket Aletta, sokkene er falke og skoene er fra early days, såkalte pre-walker shoes i mykt, fleksibelt skinn. Så utrolig skjønne! 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå er det Dexter på planen her, sammen med litt kveldskos ala iherb. Håper dere sover godt i natt  Forresten, tusen takk for alle de fantastiske tilbakemeldingene under bildene fra photoshooten! Dere er så gode – gang på gang! 

100 kommentarer

  1. Syntes det er så fint du faktisk ikke velger bunad til veslejenta deres. 🙂 Som mange andre barn så er Nelia ei lita jente som skal søle is og ketchup på kjolen på 17.mai og da er det «greit» å ikke ha en bunad som mor og far er engstelig for at skal få flekker. 😉 jeg vil ha bunad til mine barn etterhvert, men venter til de blir litt større og litt mer bevisste. 😉 jenta deres blir vakker uansett og går inn for å feire 17. Mai om det er i bunad eller matros kjole. 🙂 (har selv en matroskjole til minstejenta og det minner meg så om min barndom).

    1. Nelia vil være bare ca 6 mndr til 17.mai, så jeg går ut fra at hun hverken skla ha is eller ketchup 😉 neste år derimot, da vil hun være 1,5 år og da vil slik søl være mer aktuelt, men da vurderer også Caroline bunad.. Jeg har hatt bunad til mine (altså sånn juksebunad fra nameit), blir rene i vask de 🙂

  2. Deilig å se noe annet enn rosa – du er tøff!

  3. For en søt kjole! Hun kommer til å bli så nydelig i dette antrekket da 🙂

  4. Hei, veslejenta mi skal ha akkurat lik kjole, lurte på om du hadde noen tips til hva man kan ha utenpå dersom det blir kaldt? syns du det passer best med en blå eller hvit cardigan?

    1. Hvit cardigan 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *