antrekk: min første 17. mai

DSC01401.jpg

Jeg vet ikke hvorfor, men for meg var det en selvfølge at Nelia måtte ha matroskjole til selveste nasjonaldagen, så da jeg på min daglige inspirasjons-surferunde kom over denne skjønnheten hos children salon, ble jeg frelst. Den måtte vi ha, og i dag kom den i posten med matchende, marineblå sko og nydelige blondesokker. Det finnes x-antall varianter av den klassiske matroskjole, og det er nok å få kjøpt nesten overalt når mai-måned er godt i gang, så jeg ville ha noe som kanskje ikke alle andre har, til tross for at mange av dem er ganske like. Jeg elsker de som er hvite i bunnen med mørkeblå detaljer, det blir liksom enda mer vår over det hele, men de mørkeblå er også helskjønne. Kanskje det blir Telemarksbunad på jenta til neste år, eller en drakt av et slag. Det hadde vært stas 🙂 Men enn så lenge gleder jeg meg til å se henne i dette antrekket, forhåpentligvis med beina dinglende fra sportsvognen med den fine dåpsgaven fra Henriette og Daniel festet til brystet: 

DSC01419DSC01410 kopi

Kjolen er av merket Aletta, sokkene er falke og skoene er fra early days, såkalte pre-walker shoes i mykt, fleksibelt skinn. Så utrolig skjønne! 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå er det Dexter på planen her, sammen med litt kveldskos ala iherb. Håper dere sover godt i natt  Forresten, tusen takk for alle de fantastiske tilbakemeldingene under bildene fra photoshooten! Dere er så gode – gang på gang! 

100 kommentarer

 1. Ssstensland

  Det antrekket var så søtt<3 WOW! Gleder meg til å se bilder av hvordan Nelia er i det!<3

 2. Såååå utrolig nydelig 🙂 Hos meg blir det strikkekjoler til 2 små på 3 mnd og 21 mnd, etter ei oppskrift fra eg var liten (over 30 år) Tror ingen har like!! Håper bare på fint vær slik at vi får vist di frem 🙂

 3. Hei:-)
  Fine bilder 😀
  Fekk akkurat ein baby gutt ❤️, og sliter med kamera innstillingene for å få så klare bilder som du har. Setter Stor pris på om du kan si hva innstilling på ditt kamera er?!
  Håper å få svar før gullet blir for stor;-)

  Takker uendelig ❤️

 4. Hei:-)
  Fine bilder 😀
  Fekk akkurat ein baby gutt ❤️, og sliter med kamera innstillingene for å få så klare bilder som du har. Setter Stor pris på om du kan si hva innstilling på ditt kamera er?!
  Håper å få svar før gullet blir for stor;-)

  Takker uendelig ❤️

 5. Nydelig kjole!
  Kjenner jeg måtte skrive en liten kommentar til dine tanker om
  bunad til veslejenta neste 17.mai…… Som Telemarking synes jeg
  selvfølgelig vi har de peneste bunadene…. Ser at veldig mange
  som ikke har noen familiær tilknytning til fylket går til anskaffelse
  disse. Det synes jeg er synn. Du har flere ganger skrevet at du er
  stolt over din vakre bunad – hvorfor vil du ikke at jenta di skal ha
  den, evt en fra Ålesund? Slik jeg har forstått det, ser ikke dere for
  dere å bli boende i Telemark, føler at det da ikke blir rett at dere
  bruker Telemarksbunad da 🙂 Vet mange er uenig med meg i dette,
  men ønsker ikke at hele Norge skal gå rundt i Øst-Telemarksbunad….

  1. Mye rart folk skal synes er synd.

  2. Nelia er født her, så jeg synes det er fantastisk at hun har den tilknytningen, så hun kan jo helt fint ha den bunaden 🙂

  3. Wow, bare… Wow… Selv om jeg bor i Nordland, og har det JEG vil definere som Norges vakreste bunad, har jeg den orginale grønne nordlandsbunaden, betyr ikke det at jeg synes det er teit at dersom en bor og kommer fra Trondheim, Telemark eller whereever, å ha nordlandsbunad? Jeg blir jo faktisk stolt over at noen som ikke engang har noen «tilknytning» til nordlandsbunaden velger ‘min’ bunad? Du var jammen meg en rar en…

  4. Den tankegangen der er eldgammel, du må gjerne sitte på din høye hest å diktere hvem som har lov til å bære hva – men du kan ikke sitte å påstå at du føler det ikke er rett at folk går med telemarksbunad. skjerp deg og skaff deg en annen hobby enn å leke bunadspoliti. Folk kan bruke hva dem vil, pronto!

   1. Maren; du har liv til å ytre dine meninger, men ikke jeg?
    Hva for tankegang er det 🙂

   2. og Nelia har ikke rett til å gå i en bunad selv om hun er like mye fra Telemark som deg? Hva for en tankegang er det?

   3. Tradisjoner, kjaere deg! Det har helt frem til vaar generasjon vaert slik at bunad skal si noe om
    tilhorighet, hvor familien kommer ifra. De senere aar er det desverre blitt slik at alle tar seg mer
    og mer tilrette…. Det blir slik at unge ikke lenger bryr seg om disse uskrevne reglene som tidligere
    var en selvfolge f.eks; reise seg slik at eldre faar plassen, ta av lue og caps inne…. Unge I dag ler
    av disse og andre regler som tidligerr var en selvfolge – slik du som leser dette sikkert gjor naa. Vi lever
    I et samfunn hvor vi tar oss til rette, og gjor som vi vil. Jo, det finnes uskrevne regler for hvilke bunader
    du skal «faa lov til» aa bruke – er du fra Oslo, og spor ei voksen dame fra Vest-Telemark om hun synes du
    kan gaa til innkjop av en slik bunad, jeg vet hva hun da vil sporre deg om – har du noen familiaer
    tilknytning til fylket? Men dette er som nevnt over; ungdommen turer frem, slik er det desverre blitt….

  5. Brit: Hun er født i Telemark og familien bor der nå – er ikke det nok tilknytning for deg? Jeg kunne forstått deg om de hadde bodd i Trondheim og aldri vært i Telemark, men logikken din brister når Nelia er født og bor i Telemark nå.

 6. Michelle

  herregud så søtt!! <3 smelt

 7. What does «uæ» translate to in English? Google translate always leaves it out.
  Another funny one…apparently «makeup case» in Norwegian translates to «scrotum» in English. Always makes me laugh…

  This outfit is adorable. Nelia will be the sweetest. x

  1. Haha, that’s funny 😀 I’m not sure how to translate «uæ» but maybe something like a mix of «oops» and «shit» :p

 8. h e r r e g u d såååå søtt! haha…er det mulig! Hun kommer til å bli helskjønn 🙂 Jeg må bare si jeg er innom her hver dag, venner og kjæreste mobber meg for jeg har deg som fan….meg: hold kjeft, eg lese. Typen: fotballfrue?….:P di forstår det ikke hvor god du er! Men jeg eg utrolig dårlig på å kommentere, sitter somregel på mobilen å leser, og da klikker de hver gang jeg prøver. Men vit at du har beundrere uten at de kommenterer 😉 kos deg videre ikveld <3

  1. Haha, så koselig 🙂 Kos deg du også <3

 9. Åå, hun blir nok supersøt i det antrekket der:)!

 10. Å, så nydelig antrekk, matroskjole er kjempesøtt på smårollingene<3 Er sikker på at det nydelige nurket deres blir aldeles bedårende i dette på 17.mai!!:):) Her blir det bunad (eller festdrakt heter det vel, strengt tatt)på veslesnuppa. Dette blir hennes første 17.mai også, veldig stas!:) Tror det blir en ekstra koselig 17.mai på oss i år!:):)

 11. Silje Almelid

  Nelia kommer til å bli helt nydelig i dette antrekket.

 12. Så fin den var!:) her har vi hjemmestrikket matroskjole som min mormor strikket til eldstejenta mi:) elsker Matrosklær

 13. Så skjønt antrekk, hun kommer til å bli nydelig!!

  Klem
  Birte

 14. Helledussan! 😀 Så nydelig hun kommer til å bli! Får satse på en knallfin 17 Mai, at det blir sol og varme hele dagen. 🙂

 15. Hvis dere faktisk vurderer å skaffe Telemarksbunad til Nelia neste år så vet jeg som ei som er kjempeflink. Det er hun som har brodert, montert og tilpasset min, og jeg er kjempefornøyd. Bare å ta kontakt på mail hvis du ønsker flere detaljer eller vil se bilder av min.
  Matroskjolen var kjempesøt. Håper dere alle får en kjempefin kveld/dag videre =)

 16. Noe så fantastisk nydelig! Dette var utrolig fint!

 17. Ååå så skjønnt antrekk til lille Nelia! Så helt perfekt ut! Lurer på en ting, har du gitt Nelia nan melk noengang eller pumper du hver gang du er borte? 🙂

  1. Jeg pumper hver gang 🙂

 18. Så fint antrekk, lille N kommer til å passe kjempefint inn i kjolen m/tilbehør 🙂

  Jeg bare lurer på hvor sløyfen er ifra!!?

 19. Hei Caroline

  Dette er så rart altså. Jeg satt ute i går og da gikk tankene mine til bloggen din og Nelia på 17.mai, og jeg tenkte at hun sikkert kom til å ha matroskjole. Den er nydelig. Spesielt liker jeg den vakre 17.mai sløyfen. Gleder meg til å se henne (på bilder) 17.mai.

  Mette

 20. Oi, oi, så søtt antrekk. Skulle gjerne sett Nelia på 17 mai i dette antrekket. Håper du legger ut bilder av henne nettopp denne dagen. 🙂 Har et lite spørsmål, kan du foreslå en god beach spray/saltvannsspray? Har så lyst på en litt «rufsete» look i sommer. Klem til deg 🙂

  1. Vi får se 🙂

   Jeg er veldig glad i Philip B sin saltvannsspray 🙂 Selger den på Cover Brands.

 21. Katrine M.

  Aww, perfekt antrekk 🙂

 22. Den var nydelig:)

  Jeg har aldri likt den matros stilen noe særlig, men så fikk jeg lille gutt og kom over Den Storeguttestrikkeboka fra Charlott Pettersen og da måtte jeg bare strikke den nydelige matros genseren og med knebuksen til til 17 mai:) hi hi

 23. Christina

  Så søtt! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den 17mai sløyfen?:)

  1. Det er en gave 🙂

 24. Gud aå aøt den drakten var og så mye lekkert den nettbutikken hadde. Kunne du laget et innlegg om tips til barnebutikker på nett? 🙂 ha en god dag kjære deg:)

 25. For et nydelig antrekk:-) Elsker som sagt den maritime stilen! Skal du ha bunad eller kler du deg matchende?:)

  1. Jeg bruker bunad 🙂

 26. Lill-Jeanette

  Naww så herlig,jeg er sikker på at Nelia blir helskjønn i dette antrekket på 17 mai :-)) Ha en god onsdag 🙂 klem

 27. Åh, smelt, så nydelig antrekk.
  Håper du kan svare meg på noe, de dagene du «skeier» ut med is etc spiser du noe mer fettfattig resten av dagen da? Og hva med de dagene du drikker alkohol?

  1. Nei, tenker ikke over slikt 🙂

 28. Så utrolig søtt! Fikk minner til min egen barndom med matroskjole og sånne sokker, hehe 🙂 Tipper Nelia blir helt nydelig i sitt første 17. mai-antrekk 😀

 29. Herreguud, hun kommer til og bli så utrolig skjønn i den kjolen der 🙂 Gleder meg masse til og se bilder, hvs vi får se bilder 🙂 Ha en fiinfin dag ! 🙂

 30. Gud så nusselig 🙂 helt nydelig antrekk til lille prinsessen din. Var nå innom nettsiden childrensalon. Så mye fint:-) kan du fortelle litt om denne siden? Frakt kostnader? Toll? Leveringstid osv. Her inne kommer jeg til å gå bananas……. Men greit å vite dette i forholdt til frakt/toll. Hater overraskelser som tegninger i posten i ettertid :-///

  1. Regninger skulle det stå 🙂

  2. Den er utenlandsk, så du må regne med toll og mva. Frakten er 17£, og de leverer raskt 🙂

 31. Så nydelig antrekk,helt passe for anledningen,smakfullt og klassisk.
  Må bare fortelle,jeg bor på toppen av Snipetorp,og har sett deg blitt fotografert der flere ganger. I går møtte jeg to unge jenter,som ganske sikkert er fan av deg…som tok bilder av hverandre på samme steder som du har knipset bilder. Søte da…måtte smile litt for meg selv der jeg passerte de unge håpefulle:)

  1. Haha, så morsomt 😀

 32. Hei, har et spørsmål til deg. Den sofaen fra TM design som du har i tv-stuen, er den god å sitte i? Fornøyd med den?
  Og hva heter stolene som du har i stuen – i «kaffekroken»?
  Tusen takk for svar 🙂

  1. Den er kjempegod å sitte i 🙂 De i stuen heter Love seat.

 33. Kristine

  Åå, den var nydelig! 🙂

 34. Prøver igjen

  Nydelig! Gleder meg til å se skjønne og vakre jenta i en så vakker kjole. Søtt!

  Men kjære Karoline, kan du være så snill og gi meg tips. Hva gjør du for å unngå «løpekne» ?
  Du tøier, men please, gi meg navnet på de uttøiningene.
  Jeg trenger litt «vondt-i-kne» hjelp. Jeg elsker og løpe som deg. Og du er min motivator.

  Tusenhjertelig takk

  1. Vet ikke hva de heter, men jeg tøyer knestrekkerne og abduktorene. Det vil si de fremre lårmusklene, og de som fører benet utover 🙂

 35. June Sofie

  Så nydelig antrekk! :):) lurt å ha en backup hvis det skulle bli kaldt og dårlig vær da, vet jo aldri med 17. Mai 😉

 36. Så fint antrekk 🙂

  Har et off topic spm: Har du lastet ned noen apper til Suunto klokken din? Isåfall hvilke? Jeg har lyst å se prosent av max av puls under treningen, men må jeg laste ned en app for å få den funksjonen? Har akkurat kjøpt meg Ambit2 R, så er litt fersk 🙂 Er jo en avansert klokke så en del å sette seg inn i 🙂 Går det an å følge deg på movescount, forresten?

  Ha en fin dag!

  1. Nei, kan man det? Må jeg sjekke ut 🙂

   1. Anne B.

    Ligger apper på movescount.no 🙂 skal teste ut i kveld etter min er i seng 😉 i

   2. Anne B.

    Da har jeg fått testet, masse tilleggsapper som er kjekke å ha! 🙂
    Bare få under «planlegg og opprett» på movescount og trykk på app zone. Der finner du haugevis av apper, velg en og trykk lagre app. Da kan du gå inn på utstyrsinnstillingene og endre skjermvisningene på alle treningkategoriene (sykling, løping osv). Personliggjør hele klokken og du får akkurat de innstillingene du er interessert i 😀

   3. Takk for tips 😀

 37. Så skjønt 🙂 Jeg sitter på Children Salon selv, og leter etter Diorsmokken, men finner den ikke – du kjøpte den der, eller hva? 🙂

  1. Det var der jeg kjøpte den, ja 🙂

 38. Rebekka :-)

  For et nydelig antrekk til ei nydelig prinsesse 🙂 vår sønn ble veldig redd all musikken fra korpset på sin første 17 mai feiring. Så et lite tips kan være å ha med hørselsvern for barn. Ikke sikkert at Nelia blir redd, men bare et tips 🙂 har et spm ang bestilling fra Asos – ser at man må bestille for under 200,- for å slippe toll. Men sko må man bare betale 25% mva. Blir denne regningen på mva sendt i ettertid? Håper på svar. Endelig skinner sola i nord Norge. Håper dere er like heldige 🙂 klem.

  1. MVA kommer i ettertid, ja 🙂

   Jeg tror ikke Nelia reagerer på høye lyder, har vært med på kamp uten problemer. Men kanskje greit å være forberedt 🙂

 39. Det der var en veldig fin matroskjole. Lette etter slike da jentene var små, men så har det alltid blitt bunad i stedet. Også i år, og nåe er eldste 7 så jeg tviler på om jeg får tvunget en matroskjole på henne 🙂 Glitrende dag til deg. Her bakes regnbuekake til bursdag..

 40. Fantastiska du Caroline! Och fantastiskt fin matrosklänning, hälsar en styrman! <3

 41. Så utrolig søtt antrekk 😀 Kan jeg spørre om hvor 17-mai sløyfa er kjøpt? 😀

  1. Det er en dåpsgave :/

  2. Kan nok kjøpes hos gullsmeder. Mestergull og Gull-Funn i alle fall trur jeg 🙂

 42. For et utrolig fint og sjønnt antrekk!! 🙂 Matroskjole passer vel perfekt for første 17 mai. Du er dyktig til å få til smakfulle og gjenførte innlegg og bilder! Ha ein god dag!

 43. Nei så tøft antrekk! Hun kommer til å bli så fin, Nellysnella deres. Har dere tenkt til å melde henne på lokale fotballtreninger i Telemark eller Østfold med årene – ettersom hvor dere bor? Med dine løpeben og fars ballkontroll må vi jo snakke en fremtidig superspiller!

  1. Hehe, så langt har vi ikke tenkt 😉 Får se hva hun har lyst til selv.

 44. Åå, matroskjole er så skjønt! Hadde det selv, men da i mørkeblå … men denne hvite var utrolig fin! Hun kommer til å sjarmere alle 😉

  Ha en fin dag! 🙂

 45. Noe så fint! Hun kommer til å se nydelig ut. Gleder meg til å se bilder! 🙂

 46. Er det noe galt med bloggen din? Jeg får sjeldent opp nye innlegg før etter kl. 15. Dette gjelder stort sett hver dag. Men klokkeslettet innlegget står «postet» som er gjerne kl. 10, 11 eller andre tidspunkt (og i alle fall før kl. 15) Ville bare gjøre deg oppmerksom på dette. Fin dag videre:-)

  1. Nei, ikke som jeg vet om :/

  2. Jeg opplever akkurat det samme 🙂

 47. Intet mindre enn «frelst» faktisk. Det ordet brukes vel helst om forholdet til Gud?
  Men kjolen var flott den!

  1. Da tar du feil. Ordet «frelst» eller «helfrelst» brukes i de fleste sammenhenger, åpenbart om noe man liker veldig. Rart du ikke har hørt det før.

   1. …og antrekket var nydelig, by the way! Ikke noe som er mer koselig enn å planlegge det første 1. mai-antrekket 🙂 Høytid!

   2. 17. mai….Svært så travelt jeg har det i dag da…

   3. Hehe 😀 Tusen takk, Nelia kommer til å være så søt <3

   4. Hehe, er nok en smule tidlig å planlegge 1. Mai antrekket enda 😉 det kommer noen morsomme feil, når deg går fort i svingene 🙂

  2. Halloo, selvfølgelig har jeg hørt ordet «frelst» og «helfrelst» i sammenhenger for å understreke noe man liker!!! Men liker det ikke brukt på den måten… Og, nei, jeg er ikke 100 år. Matroskjolen var fin sa jeg!

   1. Da skjønner jeg ikke kommentaren din. Du skriver at «det ordet brukes vel helst om forholdet til Gud.» Hva du liker eller ikke er jo totalt uinteressant, så lenge du ikke sitter med fasiten. Kommentaren din framstår som om det er akkurat fasiten du sitter med.

 48. Så skjønt!

 49. Aleksandra

  Og ingen av de 19 andre skopar Nelia allerede har kunne passe til den kjolen? Dette er jo helt vilt. Du gjemte deg bak at de fleste skoa hadde du fått i gave, men du fortsetter jo å kjøpe nye? Til en baby som har de noen få måneder!? Er ikke dette megameterialistisk så vet ikke jeg, og ja, det bryr meg for du sender slike signaler. Du som moteikon burde være flinkere til å bruke og kombinere tøy du allerede har, det krever ikke noen særlig motekunnskap å bare kjøpe nytt hele tiden og gjøre som motebladene eller nettbutikkene sier …

  1. Og du har rett til å diktere hva Caroline skal kjøpe og ikke fordi…? Du har fått med deg at denne bloggen er et levebrød, som også handler om å holde lesernes interesse oppe? Uansett hva Caroline gjør, så blir det feil. Det som erså fint, er at du som leser kan la være å følge bloggen hvis den provoserer deg sånn. Men klart, du kan jo være en av dem som trenger å spy edder og galle over andre for å føle deg bra selv. Hva vet vel jeg.

   1. Aleksandra

    Ah, ja, alle som ikke er enige med deg er jo misunnelige, det er godt du klarer å holde selvfølelsen din oppe på den måten 😉
    Hva du ser av «edder og galle » her vet jeg ikke, ei heller dikterer jeg. Men det er et faktum at 20 par sko til en baby som ikke kan stå engang er totalt unødvendig. Og det er jo viktig at noen klarer å se lengre enn sin egen nesetipp og tenke på all forsøplingen et slik forbruk skaper. For å ikke snakke om at dette er skinn, der produksjonen ikke er noe bedre enn hva gjelder pels mange steder. Og jo, dette blir en allmenninteresee når Caroline «inspirerer» som du selv kaller det alle sine lesere og reklamerer for at et slikt forbruk til en liten baby er normalt. Og mange av de leserens, som små copycats, løper og kjøper akkuratt det samme. Hvis ikke du syns det er sykt at nelia har 20 par sko, mens andre barn ikke har til en livsnødvendig vaksine, da har du et sykt verdensbilde. Ja, hva Caroline gjør er en privatsak, men hva hun reklamerer for på bloggen er ikke lenger det, derfor har man også rett til å reagere.

  2. Zzzzzz……

   Nydelige sko til lille Nelia, sammen med resten av antrekket, Caroline 😉

  3. Isabelle

   Kanskje de «19» skoparene ikke passer Nelia lengre? Barn vokser, vet du. Dessuten er det stas å pynte opp barn med matchende kjole og sko, og dersom mitt barn ikke hadde hatt sko som matchet resten av antrekket hadde jeg gledelig kjøpt et par bare for anledningen vist jeg hadde mulighet til det 🙂 barnet tar vel ikke skade av det, ingen andre heller forsåvidt.

   1. Sunniva

    Jeg tror faktisk barn kan ta «skade» av å ha for mange ting (ikke slik at de får alvorlige problemer) men på den måten at de blir opptatt av ting og materielle verdier framfor det som egentlig burde være viktig. Men dette er et valg foreldre må kunne ta selv. Men andre, hele verden tar stor skade av det overforbruket som den vestlige verden står for. Nå Caroline stadig viser fram det ene nye kjøpet etter det andre, som på ingen måte framstår som nødvendige, er hun med på å promotere et forbruk som ikke er bærekraftig for miljøet. Og her synes jeg faktisk kritikk er på sin plass, men med en mer saklig og høflig innpakning enn den man ser her. Ellers synes jo jeg også at skoene er nydelige, det samme er kjolen.

   2. Aleksandra

    Det er nettopp mitt poeng, og det har blitt sagt før, dog ser det ikke ut som det går inn på fotballfrue i det hele tatt at hun har en gjeng av kvinner bak seg som blir dypt inspirert av henne, og at dette faktisk er feil signaler. Hva som er usakelig og uhøflig i kommentaren min skjønner jeg ikke. Jeg syns dobbelmoral er mer usakelig. Som å f.eks, si at man har fått 11 skopar i gave og ville ikke kjøpt så mange som 19 selv, men fortsetter å kjøpe flere sko? Jeg syns det er sykt at et barn lærer at man må kjøpe nytt hele tiden, til hver anledning,. Og alle skjønner at det ikke er sko det er snakk om her. Men det enorme forbruket og det signalet som sendes ut. At dersom du ikke kan kjøpe nytt hele tiden, så kan du ikke være «på moten». Det krever en reaksjon fra det søppelforbrulersamfunnet vi lever i..

 50. Monica M.

  Ååå… Gud, hvor nydelig… Hadde lyst på matroskjole selv da jeg var lita. Jeg kikka på «Madicken» og hun og søsteren hadde det. Og da fikk jeg og lyst på det. :o)

 51. Syntes det er så fint du faktisk ikke velger bunad til veslejenta deres. 🙂 Som mange andre barn så er Nelia ei lita jente som skal søle is og ketchup på kjolen på 17.mai og da er det «greit» å ikke ha en bunad som mor og far er engstelig for at skal få flekker. 😉 jeg vil ha bunad til mine barn etterhvert, men venter til de blir litt større og litt mer bevisste. 😉 jenta deres blir vakker uansett og går inn for å feire 17. Mai om det er i bunad eller matros kjole. 🙂 (har selv en matroskjole til minstejenta og det minner meg så om min barndom).

  1. Nelia vil være bare ca 6 mndr til 17.mai, så jeg går ut fra at hun hverken skla ha is eller ketchup 😉 neste år derimot, da vil hun være 1,5 år og da vil slik søl være mer aktuelt, men da vurderer også Caroline bunad.. Jeg har hatt bunad til mine (altså sånn juksebunad fra nameit), blir rene i vask de 🙂

 52. Deilig å se noe annet enn rosa – du er tøff!

 53. For en søt kjole! Hun kommer til å bli så nydelig i dette antrekket da 🙂

 54. Hei, veslejenta mi skal ha akkurat lik kjole, lurte på om du hadde noen tips til hva man kan ha utenpå dersom det blir kaldt? syns du det passer best med en blå eller hvit cardigan?

  1. Hvit cardigan 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *