a bit of sass

DSC01094DSC01289DSC01278DSC01366DSC01339DSC01107

shorts & jakke soaked in luxury – jakke her (adlink) / pumps nelly / veske & topp angelica blick for bikbok / smykke hasla 

___________________________________________________________________________________________________________

Flyter fortsatt litt på en sky etter shooten i går, og føler ikke jeg har fått all babyoljen ut av håret ennå. Sprayet det like gjerne godt med beach mist og rufset det til, like greit i denne vinden! Flere av dere spør stadig hvordan jeg trives med det nye håret, og jeg elsker det! Til tider kan jeg savne de lange lokkene, men når jeg virkelig kjenner etter er det så utrolig deilig med forandring. Det får heller bli langt igjen en annen gang, akkurat nå er det kort som gjelder for meg en liten periode. 

Jeg har testet makspuls med Alexander på Elixia i dag, det ble en løpetur på litt over 30 minutter med tøffe intervaller og jeg sa takk for meg da pulsen nådde 203. I ettertid tenker jeg at jeg sikkert kunne dratt den litt lenger, men det er uansett en indikasjon på hvor jeg ligger, og det er så fint å vite når det kommer til løpetreningen min. Husk at makspuls er individuelt, men det kan være kjekt å vite akkurat hva din er, så blir det lettere å prestere maks på trening. Den letteste måten å teste på er rett og slett å løpe til du ikke klarer mer, fort, fort, fort – gjerne med stigning. Varm godt opp og ha gjerne med deg en venninne, så du vet at noen følger med og kan pushe deg litt. Kan jo spørre Alexander om han kan komme med tips til hvordan det gjøres på enklest måte, vi jobber også med et styrkeinnlegg for bloggen nå 🙂 

Her har de forresten startet gjødslingen på alle kanter, så selv om det er uutholdelig varmt i huset, klarer jeg ikke å lufte, det blir for drøyt. Rett og slett. Men det er et fint vårtegn, nå er det like før sommeren kommer, dere! Så deilig! Ellers har jeg nettopp fått i meg en hel boks med kesam til mellommåltid, så jeg må tipse dere om kesam med lime. Den er sånn vann i munnen-god, noe av det beste jeg har smakt på lenge, så her skal det hamstres i morgen. Jeg får sette i gang med middagen snart, vi sees senere! 

– ♥ –  

57 kommentarer

 1. Wow! Kjempefin farge. Vesken er også utrolig fin. Du er alltid så gjennomført i det du har på deg. Jeg må si at selv om jeg er myyye lavere og myyye mer rundere, har jeg lært hva jeg skal se etter når jeg handler klær, selv om jeg har en litt annen stil (og lommebok…). §:o)

  1. Så hyggelig å høre at jeg kan inspirere deg 🙂

 2. Viktoria

  Har du sett serien på aftenposten om de tre norske ungdommene som besøker en tekstilfabrikk i Kambodsja?? Anbefaler den på det sterkeste, veldig rørende og en tankevekker for oss som lever i et bruk-og-kast samfunn. Vet at du gir bort mye til Fretex, og det er supert!! Hadde vært kjempefint om du kunne lage et innlegg om tips til butikker som driver med etisk handel, og kanskje dine tanker rundt emnet :))

  Legger ved link til første episode :):)
  https://www.aftenposten.no/webtv/serier-og-programmer/sweatshop/SWEATSHOP-ep-1—Det-var-mye-verre-enn-jeg-trodde-det-skulle-vare-7544302.html#.U1u1OPl_vT9

  1. Nei, har ikke sett den, men takk for tips 🙂

 3. Marianne

  Så fint antrekk, skikkelig sommerlig! Vet du om boozt får inn shortsen? 🙂

  1. Aner ikke :/ Men sikkert ikke.

 4. Sjelden jeg kommenterer, men nå måtte jeg bare. Synes du er så flott med kort hår. Du ser mer voksen ut, på en måte. Og rett og slett nydelig 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 5. Kan du lage en video eller flere bilder i huset deres? Hvor mye tjener du på bloggen?
  Elsker bloggen din! Nelia er bare VERDENS søteste!♥♥

  Sunniva

  Ps: send meg en mail plissss!★
  Ssstensland@gmail.com

 6. N-Y-D-E-L-I-G antrekk! 😀 Ha en god tirsdagskveld 🙂

 7. Jeg har bare en ting å si: WOW!
  For en glad stemning disse fargene gir! Merker at man kommer i sommermodus 🙂

  Jeg synes at det korte håret passer deg kjempebra! Skulle ønske jeg turte å klippe meg så kort men så modig er jeg ikke.

  1. Tusen takk 🙂 Ja, sommeren nærmer seg 😀

 8. Så utrolig nydelig farge til deg! Smashing! Den hvite toppen, er det noe støtte i den? Til puppene altså. Mine trenger litt «hjelp», hehe 😉

  1. Nei, lite støtte 😉

 9. fruktoggodt

  skjekket ikke akkurat makspulsen,men første gang jeg jogget på en stund gikk jeg rett i bakken.. besvimte og fikk anfall rett å slett. hatt skikkelig angst for å jogge etter det.. men øvde meg til det etter en lang stund og joggerekorden min er på 15 min 😀 SKIKKELIG STOLT AV DET. godt vi er forskjellige

 10. Kjære Caroline…det siste bildet av deg tar pusten fra meg 🙂 hjelp så fint! Håper du har det godt i livet ditt. Klemmer 🙂 <3

  1. Håper du også har det bra, det fortjener du 🙂

   1. Tusen takk for det 🙂 har det helt fantastisk! <3

 11. Hege Johansen

  Synes du er så fin på håret nå 🙂 Både fargen og lengden kler deg 😉 Måtte bare si det :=)

  1. Tusen takk 🙂

 12. Hei Caroline! Husker du hvilke farger du har på håret nå? Er så sommerfint!

  1. Nei, det vet jeg dessverre ikke :/

 13. Så fin du var!! Hva slags solbriller har du her?

  1. De er fra BikBok 🙂

 14. Så utrolig fint antrekk! Elsk på Angelica Blick sin kolleksjon, jeg fikk heldigvis kapret den sorte dressbuksen! 🙂 Du er forresten helt nydelig på håret! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 15. Hei Caroline!
  Har et spørsmål som ikke har sammenheng med dette innlegget. Jeg er gravid i uke 7(uke 8 i morgen), og i denne uken, særlig de tre siste dagene, har jeg vært såpass kvalm at jeg ikke har fått spist noe særlig eller trent. Blir veldig bekymret over dette, så jeg lurer på om dette var noe du også opplevde? Jeg har brukt å trent 5 ganger i uka, og spist veldig sunt, men ingenting av den maten jeg har brukt å spise frister. Prøvde med ritz-kjeks i dag, men hjalp ikke noe særlig. Hjelp, har du noe tips? 🙂

  – M

  1. Jeg slet med morgenkvalme, men ikke så ille som det du beskriver. Ville hørt med legen, men det er sikkert ingenting 🙂 Mange opplever jo svangerskapskvalme som kan være ganske slitsomt.

  2. Spis gjerne lite, men ofte, på samme måte som hvis du har omgangssyken. Næringsrik mat som f.eks banan eller mandler kan hjelpe. Hvis du ikke liker konsistensen på bananen, kan det hjelpe å mose den eller spise i biter. Søvnløshet kan også forsterke svangerskapskvalmen, så søvn kan også hjelpe. Drikk eplemost blandet med vanlig farris (50/50). Unngå gjerne fet mat, og ha en oppskåret sitron i nærheten, lukten kan være til hjelp. Svangerskapskvalme er veldig normalt de første 12 ukene, sammen med trøtthet. Som regel vil det gi seg når man kommer inn i 2. trimester, men hvis det fortsetter, og du går ned i vekt, burde du snakke med legen ved første kontroll (mellom uke 12 og 16)

   Lykke til! 🙂

 16. Antrekksbildene dine er virkelig PERFEKTE! Du ser fantastisk bra ut 🙂

 17. Så fin du er Caoline! <3 Å for et herlig antrekk 🙂
  Har et spørsmål ang Etsy. Er usikker på om du har skrevet om det før, men hvordan er det med sendingen? Er det slik at man betaler toll om det er over 200 kr her også 🙂
  Klem <3

 18. Jeg likte toppen utrolig godt!

 19. Elisabeth

  Kjære Caroline!

  Jeg leser bloggen din innimellom, og har for å være ærlig gått fra å være skeptisk til deg, til å beundre deg! Jeg beundrer virkelig din selvdisiplin når det gjelder trening og mat. Som en som meg som har noen kg for mye, gjerne skulle kommet og dra ut litt inspirasjon fra. Selv leser jeg mye om alle mulige tips for å slutte å spise dritt mat, men ingen ting hjelper. og jeg kjenner at jeg har begynt og bli fanget i en ond sirkel, der jeg har blitt avhengig av å «kose» meg med diverse godt, en slager er chips og guacamole. Jeg skulle gjerne hatt et innlegg der du går i dybden av å få bukt med spising som belønning, trøst, kos. For tipsene man som regel får går mer på overflaten, og blir ingen ting jeg klarer å holde på i lengden. Håper du har noen gode innspill!

  Hilsen Meg:)

  1. Så hyggelig å høre 🙂 Setter jeg pris på.

   Jeg vet ikke hvor mye hjelp jeg kan gi i en slik situasjon, det ligger nok lit utenfor mitt kompetansefelt :/

 20. Så utrolig fint og fresht antrekk! Veldig fin farge til deg 🙂

 21. Dette antrekket ga meg skikkelig pretty woman- assosiasjoner. Nydelig som alltid!

  1. Tusen takk 🙂

 22. Så mye finere med blondt hår igjen, og den korte sveisen er smashing!:)) hothot;))

 23. Ssstensland

  Jeg vet ikke hvor jeg skal starte! Men det antrekket passer deg så godt, når jeg er på bloggen din føler jeg at det blir sommer så mye fortere og det er veldig lett å få klesinsperasjon! Hårfargen gjør det mer sommerlig… Veldig fin farge:) Elsker bloggen din… Håper på tilbakemelding hadde hvert så kult….

  Mange klemmer fra Meg!

 24. Hei Caroline 🙂

  Fine bilder! <3 men lurer på om du kan fortelle litt mer om ringen din fra bryllupet, den ser så nydelig ut! Hvor kjøpte du den, hvordan skjlnte du at det var denne du ville ha på fingeren resten av livet ditt? den ser ihvertfall UTROLIG fin ut!!

  – Andrea <3

 25. Hadde vært topp med et innlegg om makspulstest! 🙂

 26. Halan så fin du er 🙂 Blir så glad av dette været ! =)

  Selv går jeg rundt nå å leter etter vinterklær ! 😮 Jeg flytter nemlig opp til kjæresten min, og han bor ikke lengre vekke enn Longyearbyen! haha 🙂

  Men man lever en gang, så why not ! 😉 Kos deg masse med fin været, varmen å alt som følger med ! :* jeg pakker meg inn, å drar til Svalbard! 🙂 hihi

 27. Så nydelig antrekk, fine deg!

 28. Hvilken butikk fant du kesam med lime på? Har nødt til å prøve! 🙂

 29. Wow, så fin du er!! 🙂 Kesam med lime hørtes godt ut!! 🙂 Må testes 🙂

 30. Du ser virkelig mer edgy ut med kortere hår! Alt kler den smukke som de sier! 🙂

 31. Så veldig, veldig fin du var her!!

 32. Woow, så fin du var på det siste bildet! Du er jo helt nydelig 🙂 Syns du kler den litt rufsete looken altså 🙂

 33. Så fin du er. Hvilken neglelakk har du på?

  1. Det er shellac 🙂

 34. Complimenti!!! Bel colore di vestito e bei capelli!!!! Very good

 35. Amazing color!! It suits you so well! And the whole outfit is wonderful, great job Caroline 😉 I also agree with the short hair, it suits you just as well as long, but it’s nice to have a change. Thumbs up for daring!

  1. Thansk sweetie 🙂

 36. So beautiful !!!!!
  Love, xxx
  Lauraline

 37. Benedicte

  Du ser helt SMASHING ut i det antrekket! Jeg har forresten vært oppi 217 i makspuls i følge klokken min, *stolt*. Så min makspuls er ganske høy!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *