ukens leserspørsmål: iherb buys

hoved

Gladmandag til alle  Jeg skriver dette innlegget på forhånd, så når du leser dette har vi vært på babysvømming og er på vei til Oslo, men når jeg skriver dette er klokken bare halv syv og jeg er på vei til å våkne sammen med kaffekoppen min. Jeg skal på fotoshoot i dag og Nelia må jo være med meg, så bilen er pakket med lekematte og ting som jeg håper vil underholde henne underveis. Hun er alltid så tålmodig og god, så jeg tipper det skal gå veldig fint. Følg gjerne med på instagram @fotballfrue eller på facebook fanpage i løpet av dagen om du er nysgjerrig på hvordan ting går, er ikke helt sikker på når jeg får oppdatert neste gang. Uansett, jeg håper dere har hatt en fantastisk start på ny uke! Det har jeg, og nå er jeg i rute hva angår ukens leserspørsmål. Dette skal jeg innføre igjen, så hver mandag vil et leserspørsmål som krever litt mer plass enn et svar i kommentarfeltet, heller bli besvart her. Denne gangen skal jeg ta for meg iherb og mine favorittprodukter derfra. Kom gjerne med tips til meg også, både når det gjelder deres favoritter fra iherb og spørsmål dere kanskje vil ha svar på i kategorien ukens leserspørsmål. 

___________________________________________________________________________________________________________

iherb favorites 

Jeg bruker for det meste iherb til å handle litt sunnere alternativ til snacks, fordi det er mye rimeligere der enn her hjemme, og her er mine siste innkjøp på den fronten.  

DSC00665.jpg

jeg synes det er kjempedeilig å snaske på atkinsbarer eller en questbar dersom søtsuget skulle melde seg og jeg er lei av mørk sjokolade, så disse liker jeg å ha på lur. Hazelnut bar er ofte med meg i vesken på langturer, som i dag. Veldig smart bilsnacks, ingen tilsatt sukker og få karbohydrater. Jeg liker egebtlig de fleste barene fra atkins, så det er tilfeldig at det ble akkurat disse denne gangen, det finnes utrolig mange god, det gjelder bare å finne sin favoritt. Andre barer jeg elsker er for eksempel endulge med kokos eller melkesjokoladen. Så også at de har fått m&m’s nå, så de blir med i handlekurven ved neste runde. Prøv shakene til Atkins også, kjempegode etter trening når du for eksempel vil ha påfyll av proteiner. Sjekk hele utvalget fra atkins her.

DSC00675.jpg

småsnadder som gojibær, nøttekuler og coco roons er ting jeg liker å ha i skapet. Gojibær går det mye av i både hjemmelaget brød og granola, og det er utrolig dyrt her hjemme, så det lønner seg å bestille herfra. Jeg liker merket earth circle. Coco-roons er en amazing liten kule som smaker av brownie og kokos, absolutt verdt å smake på. Du finner akkurat denne her, men de finnes i flere smaker og jeg synes alle er like gode. Denne har lav GI og er faktisk vegansk. Jeg er veldig glad i nøtter, og crunchy clusters gir meg en perfekt munnfull av naturlig snacks. Disse er en blanding av mandler og finnes her.

så er det min svakhet: mørk sjokolade. Disse to falt jeg for på grunn av designet, men de smaker også veldig godt. Disse kommer i flere smaker og mørke varianter, men jeg foretrekker den mørkeste på 77 prosent, og som helgesnadder eller som en liten knekk til kaffekoppen når som helst og som et avbrekk til den mørke, synes jeg denne med bringebær på 55 prosent er veldig god. 

DSC00661

___________________________________________________________________________________________________________

iherb-tips

♥ unngå toll: det gjør du ved å holde deg til under 200 kroner per bestilling. Det gjør ingenting om totalsummen blir over 200,- inkludert frakten du velger, men det er altså verdien på det du bestiller som må være under 200 kroner. Du kan fint bestille flere pakker samtidig, men pass bare på at hver enkelt bestilling ikke overstiger 200,-

♥ frakt: holder du deg under vekten på 4 pounds per bestilling, koster det faktisk bare 4 dollar å få den tilsendt. Dette er det alternativet som gjerne tar lengst tid, og du kan fint velge andre alternativer også. Jeg velger alltid DHL som leverer i ekspressfart, fordi jeg er så innmari utålmodig. Da har du varene dine i løpet av maks 5 dager, men dette koster til gjengjeld nesten 16 dollar.

♥ kurs: kursen på dollaren i dag er på 6.01, så det er bare å gange bestillingen din med 6, så har du totalsummen i norske kroner. Du kan alltid sjekke dagens kurs på for eks. hegnar.no.

♥ første gang: dersom det er første gang du handler på iherb, kan du bruke koden FOT850, så får du 5 dollar avslag på bestillingen. Alle som registrerer seg  får en slik unik kode som de kan dele med venner og bekjente, og hver gang noen bruker denne, samler du poeng, slik at du kan få litt ekstra avslag på ordren din neste gang du bestiller. Dette er altså ikke noe reklameinnlegg, men jeg kan få poeng om du bruker koden min, slik at jeg får litt rimeligere pris neste gang jeg bestiller, og det blir jeg glad for 🙂 

– ♥ –  

139 kommentarer

 1. As I don’t like chocolate really I prefer for snacks always this kind of food you show here 🙂 Wish you a successful shooting and that Nelia will be a good girl as usual 🙂

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 2. Den Atkins baren med karamell og brownie smakte jeg for første gang her om dagen, suuperyummy! Takk for fint innlegg om iHerb 🙂

 3. Hei! Jeg har et spørsmål som er heeelt på siden av dette temaet, men jeg spør likevel 🙂 Hvet du hva gulvet ditt heter? Jeg er i ferd med å legge nye gulv i huset vårt og har lett lenge etter den perfekte fargen… Jeg ser at gulvet ditt på disse bildene er veldig likt det jeg ønsker meg.. Hvis du husker hva det heter evt hvor det er kjøpt hadde jeg blitt kjempeglad 🙂 Ønsker deg en strålende dag! -K

  1. Aner ikke hva gulvet heter :/ Er ikke vi som har bygget huset.

  2. Hei!

   Jeg lot meg også inspirere av hennes farger da vi valgte gulv til vårt hus, og det nærmeste vi kom var en eikvariant fra Kährs som heter Sorrento.
   Du kan se eller bestille vareprøve hos blant annet Maxbo. Bildene på nettsiden viser en litt mørk variant, men dersom du har mye dagslys tror jeg denne kan minne veldig om Caroline og Lars-Kristian sitt gulv:
   https://www.kahrs.com/nb-NO/Forhandler/Produkter/Gulv/Kahrs-Original/Sand-Collection/Eik-Sorrento/

 4. Jeg kjøper Gojibær på Asiamat i Porsgrunn. Mye billigere enn prisene du viser til her.

  1. Takk for tips 🙂

 5. Hei! Bestilling på iherb sendt! Men, jeg vil gjerne kjøpe slike hairextensions som du har, hvor går det an å kjøpe disse på nett?

  1. Du får ikke de på nett :/ Men om du vil ha clips kan du kjøpe på locksandbonds.com 🙂

 6. Flott innlegg, atkinsbarene er så gode! 🙂 Anbefaler å kjøpe steviadråper på iherb om du allerede ikke gjør det. Mye billigere enn på helsekosten, favoritten er english toffee og den med kokos, nam! 🙂

 7. Bestilte meg en pakke med quest bar og atkins bar 😀 Brukte koden din! 🙂 Gleder meg til pakken kommer 😀

 8. Tusen takk for tips, Caroline (spesielt på hvordan å unngå toll)! 😀 Har handlet en del på iHerb før, men har akkurat fått øynene opp for questbars- og DER er det penger å spare på å bestille fra iHerb, det er helt sikkert 😉

 9. Her var det mye fristende! 😀 Når det gjelder å unngå toll så skriver du at bestillingen må være på under 200 kr. Du mener da 200 norske kroner da, og ikke dollar? ? Mulig veldig dumt spørsmål, men eier ikke talent for hoderegning, hi, hi 🙂

  1. 200 norske kroner, ja 😉

 10. Fin artikkel.
  Bestilte nettopp en del ting fra iherb nå som ble stoppet i fortolling og sendt tilbake. Det jeg bestilte var Detox tea, quickbar (brownie), Koffeinpiller, total soy meal replacement og en fuktighetskrem. Alle disse varene ble sendt tilbake fordi noe av det inneholdt legemiddelet «rhubarb» og at rene koffeintabletter er legemiddel det også.
  Dette var jeg ikke klar over.
  Søkte på det nå i ettertid: https://iherb-portalen.no/importere-til-norge/
  Greit for andre uvitende som meg å sjekke dette før de går i samme felle.

  1. Oi, kanskje ikke så rart siden det er et legemiddel. Takk for tips 🙂

  2. Er ikke rhubarb rett og slett rabarbra???

  3. Legemiddelet rabarbra?

   1. Kanskje hun mente at det inneholdt isolerte virkestoffer fra rabarbra 🙂

 11. Erstatter Atkinsbarene et mellommåltid? Har hørt at de fra nutrilett gjør det, så lurer om det er det samme med disse? 🙂 eller er det som du sier, en erstatning for mer usunne om man får søtsug? 🙂 selv har jeg handlet sukrin, kokossmør, kokosolje, stevia og mandelmel på iherb 🙂

  1. De vil fungere på samme måte som nutrilette, men vil ikke anbefale å erstatte noen måltider med det. Men det er en fin erstatning for lignende produkter med sukker.

 12. cristina

  Supert innlegg! Jeg vil tipse deg om Spicy Taco,krydderpose fra Simply Organic,inneholder ikke sukker og kommer i 12-pakning hos iherb. Går vel an og mikse krydder selv,men jeg synes der deilig og få det ferdigblanda 😉
  Ha en flott start på uken, C. 🙂

  1. Takk for tips 🙂

 13. Så moro å se dine iherb-favoritter! 🙂 Iherb er genial!!!

  Jeg handler mye på iherb, og kan anbefale deg å bestille steviadråpene fra Wisdom leaf derfra (ser du bruker dem en del) de er billigere på iherb enn på helsekosten. Ellers pleier jeg å handle hemp-protein og hi lignan (begge til morgenshaken min), rå kakao, carobpulver og lecithin, Larabars og rispasta derfra, samt grønne pulvere og chlorella-tabletter, te og omega-3 (bruker Eskimo-3 pga at den visstnok skal være renest mht tungmetaller) samt litt grøt og babymat og utstyr til veslemor i huset 🙂 Pluss pluss! ;D Har en fast iherb-liste som jeg kikker på hver måned for å se hva som trengs å kjøpes inn 😉

  1. Takk for tips 🙂

 14. Marianne

  Takk for gode Iherb-tips!

  Det er fort gjort å bli hekta på Iherb altså!

  Iherb har også utrolig mange gode produkter til småbarn! Vi bestiller både grøtpulver, snacks og smoothies til vår lille jente derifra. Happy Puffs er favoritten her i huset, og Teensy Fruits.
  Amerikanerne er mye bedre enn Norge på økologiske produkter til småbarn. Om man f.eks. ønsker å gi babyen grøter tilsatt jern, men som ikke inneholder kumelk er det rett og slett ikke noen tilbud på det området fra Norske barnematprodusenter. Vi kjøper derfor grøtpulver fra Iherb, og blander med morsmelk. Mildt for en liten mage 😉

  1. Marianne

   Dette har jeg lurt på, så takk for tips! Jeg lagde all grøten selv, med bl.a hisje og quinoa fra helsekost, da vår heller ikke tålte melk. Er ikke overbegeistret for grøten man kjøper i vanlig matbutikk. Veldig greit å ha økologiske og fullgode alternativer! Nå er han så stor at det er mye annen mat som også gjelder. Veldig lite sunn snacks til små barn både i helsekost og vanlig butikk. Så nå skal jeg legge inn en ordre på det du beskriver her 🙂

 15. Nå har jeg vært inne og bestilt, og dette blir spennende! Du skrev at det var mye billigere
  å bestille dette fra utlandet, men er det i det hele tatt mulig å få kjøpt samme vare/merke
  fra norske butikker/netthandel/helskost?

  Tusen takk for alle fine tips du bringer til folket ♥

  1. Det selges noe av det i norske helsekostbutikker, men det meste får du kun fra utlandet 🙂

 16. Jeg glemte jo helt å skrive HVA jeg hadde besatilt da. Beklager.
  Jeg bestilte Coco-roons og Crunchy clusters.

 17. Charlotte

  Hei Caroline!
  Jeg lurer bare på om noe av dette du nevner her inneholder noe som helst form for hvetemel?
  Har nemlig cøliaki og reagerer veldig på gluten!
  Coco-Roons ser jeg er glutenfri 🙂

  1. Det må du nesten dobbeltsjekke på produktsidene :/

 18. Marie Karvel

  Vil bare si at det er veldig mye reklame på bloggen din nå, faktisk de tre siste innleggene 🙂

  1. Det er bare ett av de siste tre innleggene som er reklame.

   1. Hvordan kan du påstå det? De tre siste innleggene inneholder reklame for iherb, bikinier og sminke. Veldig merkelig påstand å komme med når du selv har merket innleggene med «annonselenker».

   2. Har diskutert det opp og ned i mente i en annen tråd her, men kort og greit så er ikke dette innlegget merket, og bikini-innlegget synes jeg ikke er reklame da jeg ikke har noen som helst form for kontakt med nettbutikkene som omtales. Jeg kunne skrevet om hvilken som helst nettbutikk, hvilket som helst produkt, og når jeg enn ville, og likevel brukt de samme annonselenkene og tjent akkurat det samme beløpet.

   3. Når gjelder markedsføringsloven?
    Markedsføringsloven gjelder når du får betalt for å skrive om et produkt eller en tjeneste, når du får tilsendt varer mot en forventning om å skrive om det, eller når du linker til produkter via affiliatenettverk og man får betalt for kjøp eller aktivitet fra leserne.

   4. Hvorfor tror du at du er pålagt å merke forskjellige linker med «annonse» «annonselenker» osv? Er det bare helt tilfeldig, eller kan det være fordi forbrukere har en rett til å vite hva som er reklame? Videre er jeg interessert i å vite hva du definerer som reklame siden du mener produkter du linker til på bloggen som du tjener penger på ikke faller under definisjonen av reklame.

    Norsk leksikon definerer det slik: «Reklame, enhver betalt og kommersielt motivert kommunikasjon av budskap om en idé, tjeneste eller produkt, fra en identifiserbar avsender i den hensikt å vekke oppmerksomhet, skape interesse og informere.»

    Til syvende og sist har det ikke så mye å si, annet enn at du gir uttrykk for at du ikke får betalt for dette når du sier det ikke er reklame – noe som er ganske misledende.

   5. Alt som skal merkes, er merket.

 19. Hei. Jeg har en lillebror som gar pa ketogendiett pga epilepsi, han kan ikle spise karbohydrater. Har du muliget til a sende oppskriften din pa brodet du baker?

  1. Brødet jeg baker inneholder mye nøtter, som også har en del karbohydrater. Jeg har lagt den ut på bloggen 🙂

   https://fotballfrue.no/2012/04/11/oppskrift-lunsjbrod/

 20. Kristine

  Vil bare tipse om at Gojibær er mye billigere på Rema, Prix etc enn helsekosten. De selges riktignok i små poser, men kiloprisen blir likevel lavere, til og med lavere enn på iHerb (raskt sammenliknet i hodet: iHerb: 74 kroner for 227 gram , Rema: 19 kroner for 80 gram) 🙂

  Har du, eller noen andre, tips til andre godsaker fra iHerb enn Gojibær som ikke inneholder sukker, nøtter eller sjololade? Gjerne barer? Takker for tips:)

  1. Takk for tips 🙂

   1. For at vi skal kunne ha spennende helsekost butikker her i landet, så syns ikke jeg at det gjør noe å betale litt ekstra. Jeg syns man må støtte bedrifter i landet man bor i.

   2. Anonym

    Kunne ikke vert mer enig, sanna 😀 Må støtte de lokale butikkene før de forsvinner helt!

 21. Vil du anbefale den Atkinsbaren med cookiedough?
  Jeg er veeldig begeistret for cookiedough så tror jeg må klikke noen sånne hjem 🙂

  Nyt solen! 🙂

  1. Den svarte ikke helt til forventningene :/

 22. Vil ikke sjokolade og godsakene gå under mat, og dermed fortolles inn? Mulig det bare var meg som var max uheldig med tolleren, når jeg bestilte te…. Ble den dyreste teen noen gang 🙂
  Ha en fin dag videre.

  1. Under 200,- så er det ingen toll 🙂

   1. Handla for under 200kr, men så lenge en handla ting, som går under kategorien mat, må det fortelles inn. Sjekka tom med tollvesenet, siden varene mine plutselig kom på 697kr med alle straffegebyr…
    Så verdt å vere obs på…

 23. Kan du linke til der du viser hvordan man lager krøller med krølltang?
  Har lett, men finner det ikke og krøllene mine blir bare rene h******.

  Bruker ikke lik som den/de du har, min har en sak som holder håret på plass, om du skjønner…

  Takk. 🙂

 24. Elisabeth

  Jeg klarte å bestille for mye, og totalbeløpet havnet på 214 kr. :/ Hvis jeg må betale toll, har du noen ide om hva det måtte koste da??

  1. Du må i verste fall betale både toll og mva. Toll er 10,7% og mva er 25%, i tillegg kommer det et gebyr som vel er 110,- :/ Forhåpentligvis slipper du unna 🙂

   1. Elisabeth

    Okei! Håper det går bra 🙂 takk for svar søte du!

   2. Hvis totalbeløpet er på 214 kr,- ink. Frakt er jeg 99% sikker på at du slipper toll. Jeg har ofte bikket litt over 200 kr,- pga frakt, og har aldri måttet betale toll eller andre avgifter 🙂

 25. Hei Caroline!
  Du er en ung jente/dame som mange jenter i Norge ser opp til. Du er veldig slank, eller mager vil jeg si, noe du åpenbart ønsker å være. Helt greit:)Kan godt hende du hadde vært det selv uten ditt fokus på kosthold og trening. Men jeg syns det sender ut forstyrrende signaler at ei jente som deg «reklamerer» for at hun bruker produkter som utelukkende knyttes til slanking og vektreduksjon.. Dette signaliserer at du enten ønsker å gå ned i vekt (noe jeg forsåvidt ikke tror gjelder deg) eller at du absolutt ikke ønsker å gå opp i vekt. Å spise sunt er en ting – å spise «slankeprodukter» blir noe annet, i alle fall når du tilsynelatende IKKE har et vektproblem – slik Atkins målgruppe har. Har du noen kommentar til dette? Jeg undrer meg bare hva du tenker om dette, siden du tilsynelatende ikke har noen betenkeligheter med å vise at kosthold består av en del produkter som anbefales ved slanking. Håper du vil svare på dette og ikke bare se det utelukkende som kritikk.

  1. Synes ikke produktene utelukkende knyttes til slanking, men også til en sunnere livsstil uten sukker. Det er der fokuset mitt er 🙂

   Atkins har «slankere» som målgruppe, fordi det er det inntjeningspotensialet deres ligger. Jeg synes ikke produktene deres er spesielt slankende om man sammenligner det med alle typer matvarer.

 26. Hei! Lurte bare på en ting. Kommer pakken i postkassen, eller får du hentelapp og må hente den på posten? Skjønner dette avhenger størrelse, men er det slik at hvis den er liten nok så kommer den i postkassen?

  1. Jeg pleier å få hentelapp 🙂

 27. Om noe helt annet 🙂 Jeg kjøpte mange av produktene fra dette innlegget: https://fotballfrue.no/2014/03/26/salg-pa-glo-minerals/
  Har enda ikke fått prøve det for jeg vet ikke hva jeg skal påføre det med! (er grønn på dette med sminke) Kjøpte en kost til luxe foundation, men ellers visste jeg ikke hva jeg trengte. Kjøpte i tillegg concealerne fra dette innlegget https://fotballfrue.no/2013/08/11/favourites-glo-minerals/ Lurer også på hva jeg skal påføre disse med? Takknemlig for svar!!

  Kunne du også ha skrevet et innlegg om intimbarbering, nå som vi skal inn i disse fine bikiniene du viste frem? 😉 Eller blir det for intimt, kanskje? Bare lurte… for blir aldri fornøyd med barbering (røde nupper og fort svarte prikker igjen og kløe..)og lurte på om du hadde noen triks/tips på lager. Tenker på bikinilinjen altså! 🙂

  1. Du kan bruke den samme kosten 🙂

 28. Hei Caroline,

  Jeg har vært fast leser av bloggen din i mange år, men den siste tiden har det dabbet veldig av. Mye av grunnen til det er at hele bloggen føles veldig reklamepreget for tiden. Tenker blant annet på de tre siste innleggene, føler de oser av reklame.

  Tidligere ble jeg veldig inspirert av deg, da innleggene var mer preget av din passion for trening, kosthold og mote, og ikke reklamen rundt det hele.

  Jeg synes fortsatt at du er en veldig kul dame altså 😉
  Ønsker deg en fin dag!

  1. Dette innlegget er ikke reklame, og bikini-innlegget er heller ikke reklame slik som det jeg skrev i går for Cover Brands :/ Det er heller ikke noe mer reklame nå enn hva det har vært de siste 4 årene.

   1. Christin

    Du skjønner vel hva folk mener, innleggene om sminke og bikinier er annonse eller annonsere lenker. Som betyr at du kan tjene penger dersom vi kjøper. Er forsåvidt enig i de som sier det er mye av dette, er ikke sikkert det er mer enn tidligere, men det er likevel mye. Føler bloggen har endret seg en del, var bedre før, synes innleggene dine er veldig like, lite variasjon. Ment som konstruktiv kritikk altså, er ikke noe å si på at du tydelig legger ned mye tid og arbeid i bloggen.

   2. Poenget mitt er bare at det ikke er reklame i den forstand at jeg har «solgt innlegget» til en annonsør. Hadde jeg ikke merket innlegget ville ingen sagt noe, men fordi jeg er blant de fem mest leste bloggerne, så må jeg merke det. 99% av de andre bloggerne merker ikke slike innlegg, og ingen oppfatter det som reklame heller. Det var ingen som sa noe før, når jeg ikke merket de.

    Det er merkingen som får folk til å reagere, ikek selve innlegget.

   3. Christin

    Nei men det er også litt av poenget; da du ikke merket innleggene var det ingen som visste at du kunne tjene penger på de. Jeg og sikkert en del andre trodde derfor at du anbefalte varer og skrev innlegg på eget initiativ, uten at det lå en hensikt bak. Uansett hvor mye du går god for de produktene du snakker om så er jo hensikten å tjene penger. Og det er ingenting galt i å ville tjene penger, skjønner at bloggen er jobben din. Men hvis noen anbefaler et produkt, uten å tjene på det, vil det alltid virke mer troverdig enn noen som tjener på å anbefale det, uansett hvor ekte anbefalingen din er, hvis du skjønner. Så kan tenke meg at det er en grunn til at noen reagerer.

   4. 90% av alle nettbutikker er tilknyttet en eller annen form for slik annonsering, så i praksis kunne jeg skrevet om hvem som helst og hva som helst, og likevel brukt samme annonsemetode. Hadde det kun vært en liten del av de ulike nettbutikkene som hadde denne muligheten, da hadde jeg forstått det. Om f.eks Nelly og Booz var de eneste, og jeg konsekvent skrev om de og ingen andre, da hadde det jo vært tydelig at det var pga. muligheten for å tjene penger. Men nå har jeg jo muligheten til å skrive om nesten hvilken som helst nettbutikk, og likevel bruke denne annonsemetoden. Da står jeg jo fritt til å velge de som jeg faktisk liker best, uavhengig av hva annonseinntekter.

   5. Poenget er at det blir mer og mer «kjøp ditt og datt», «se hva jeg har kjøpt», «se her er en ting til du ikke visste du trengte» og ikke minst «nye favoritter!». Du kan jo velge å avfeie kommentarene med hva som egentlig er annonse og hva som ikke er det, eller du kan faktisk høre på leserne dine og tilpasse bloggen så den er mest mulig interessant. Det er tross alt lesertallene som gjør at du kan ha det sinnsyke forbruket du er så glad i.

   6. Det er jo ikke det som er poenget i kommentarene her? Det nevnes «reklame» eksplisitt.

    «(..)eller du kan faktisk høre på leserne dine og tilpasse bloggen så den er mest mulig interessant.»

    Nå er det kun et fåtall som klager da, og noe klaging vil det alltid være med så mange lesere. Om du leser kommentarfeltene her og på bikini-innlegget, så er folk veldig fornøyd med innlegget. Så hvem skal jeg da høre på? Minoriteten som klager, eller majoriteten som liker innleggene?

  2. Dagens innlegg: kostholdstips
   Gårsdagens bikini-guide: motetips

   Når Caroline ikke tjener penger på innlegget (slik som de to overnevnte) kan du ikke se på det som reklame. Dette er tips hun kommer med til oss lesere. Mange har jo også etterspurt begge temaene 😉

   1. Dette innlegget tjener jeg ingenting, men på bikini-innlegget får jeg noen prosenter. Men poenget med bikini-innlegget er at det ikke er «vanlig» reklame. Jeg har ingen kontakt med nettbutikkene, og velger fritt hvilke produkter eller nettbutikker jeg skal bruke 🙂 Denne type «reklame» bruker alle bloggere, og 99% gjør det uten å merke det som reklame eller annonse.

   2. Åja, men likevel.. Jeg ser fortsatt på bikini-guiden mer som tips og inspirasjon. Man kan jo selv velge om man vil handle en av bikiniene via denne bloggen eller ikke, eller om man bare skal ta med seg tipsene og lete selv etter noe liknende 😉

    Jeg lurer på hva de som mener det er mye reklame tenker om magasiner. Du sier jo selv at dette er et slags
    «magasin på nett», og da må man ta det for det det er. I alle blader er det sminketips, klesguider, ferieguider osv. Dette blir sjelden sett på som reklame, men de fleste av produktene er jo sponset/tilsendt… Hvis man skal se på dette som reklame i tillegg til de rene annonsene, består jo de fleste blader for unge kvinner av over 90 % reklame.

   3. Jeg er helt enig med deg 🙂

   4. Henriette

    Hvorfor merker ikke du slike innlegg som bikiniinnlegget med annonse/reklame?
    Hvorfor ikke fremme åpenhet istedenfor å skjule deg bak hva «99%» av andre bloggere gjør? Hva er poenget med å ikke merke reklameliknende innlegg som reklame/annonse?

    Regner igrunn med at denne kommentaren ikke blir godkjent, men prøver likevel..

   5. Innlegget er merket.

   6. Henriette

    Haha, så latterlig sleip du er. Det innlegger var ikke merket i stad.

   7. I alle dager, det har vært merket hele tiden.

   8. Emilie

    Det var da merket igår, så det ville være merkelig om det ikke var merket akkurat da du så på det idag, Henriette…

   9. Melodili

    Henriette, så latterlig komisk du er som må slite deg igjennom en blogg KUN for å lete etter noe å reagere på. Særlig når du må FINNE på ting selv sånn som nå.
    Er det ikke slitsomt å være så bitter?

 29. Kristine

  Bestilt meg de barene med hvit sjokolade nå. Takk for tips:-)

  1. Bare hyggelig 🙂

 30. Selvfølgelig er dette reklame. Man klikker både her og der og det popper opp nettsteder og jo flere som bruker din kode jo billigere varer får du i din neste bestilling. Er ikke dette reklame så vet ikke jeg hva reklame er…

  1. Poenget mitt er bare at det ikke er reklame i den forstand at jeg har «solgt innlegget» til en annonsør. Hadde jeg ikke merket innlegget ville ingen sagt noe, men fordi jeg er blant de fem mest leste bloggerne, så må jeg merke det. 99% av de andre bloggerne merker ikke slike innlegg, og ingen oppfatter det som reklame heller. Det var ingen som sa noe før, når jeg ikke merket de.

   Det er merkingen som får folk til å reagere, ikek selve innlegget.

   1. Katrine

    Jeg er veldig uenig, men kan bare snakke for meg selv. Jeg reagerer for jeg opplever det som overfladiske raklameinnlegg, det spiller egentlig ingen rolle for meg om du tjener på det eller ikke, men jeg syns det er skikkelig kjedelig å lese om. Foretrekker innlegg med litt mer skjel i..

    Hvor er den første kommentaren min? :/

   2. Katrine: Smaken er jo som baken, ikke alle som kan like hvert innlegg :/ Men ut i fra kommentarfeltet ser det ut som de fleste er fornøyd.

    Jeg finner ingen andre kommentarer fra deg :/

   3. Annina

    Jeg kommenterer svært sjelden, men her måtte jeg bare si at jeg heller ikke liker sånne innlegg. Syns det bare er mer og mer reklame.

   4. Elsker slike innlegg jeg 🙂

   5. Jeg liker også denne type innlegg. Det er jo en av grunnen til at jeg leser bloggen for å få litt inspo til tips om både sminke og badedrakter, og mer… Reklame får jeg også i Elle, og Costume, men her på bloggen får man jo en faktisk produktomtale.
    For min del syns jeg ikke dette det er reklame da Caroline skriver om sine favoritter. Vi står jo fritt til å velge å kjøpe det her.
    Og i tillegg til at det er mange som var etterspurt et innlegg om favoritter fra iherb, så vil jeg påstå at Caroline har tilpasset seg etter leserene sine.
    Syns du har en god miks av alle typer innlegg, og man kan ikke gjøre alle fornøyde. I tillegg får du jo klager om du skriver for mye om Nelia og hverdagslivet og, så lett skal det ikke være 😛

   6. Klager kommer det uansett :p Glad for at du liker slike innlegg, bruker veldig mye tid på de.

   7. Melodili

    Katrine, du er ikke i posisjon til å kreve noe som helst. «Hvor er den første kommentaren min?:/» Eh.. Etter å ha lagt ord i munnen på Caroline i begynnelsen her tror jeg du bare skal stole på at Caroline VET selv hva reklame er.. Og hvorfor i alle dager lar du reklame gå innpå deg? SLUTT å les de spesifikke innleggende da vel!

  2. Alle som handler på iherb får en slik kode – som de igjen kan dele med sine venner, familie og lignende. På den måten får de billigere produkter i sin første handel, og den som «eier» koden får bonus. Jeg vil på ingen måte kalle dette for reklame.. Det er jo også noe du ser i flere andre tjenester «verv en venn og få…».

   Ellers vi jeg bare si at jeg setter pris på innlegget, Caroline! Kjekt å se hva andre bestiller – føler av og til at jeg havner i en boble og bare bestiller det samme, haha! 🙂

   1. Så hyggelig å høre, Therese 🙂 Jeg har jo skrevet dette innlegget fordi så mange har ønsket det. Det ser man jo i kommentarfeltet også 🙂

   2. Likte innlegget med bikinien og iherb jeg 🙂 rett ut, jeg driter vel i om du tjener penger om jeg kjøper en bikini fra en av lenkene dine, eller får poeng når jeg brukte koden din hos iherb. Jeg fikk nemlig også rabatt pga koden, og ang bikini innlegget har jeg lurt på om jeg er eple, pære eller banan og i klesbutikkene kan de ikke svare. Jeg er ganske sikker på at jeg er en pære nå 😉 sminkeinnleggene dine hoppper jeg over, enkelt og greit fordi det ikke interesserer meg. Og det er faktisk så enkelt, man kan hoppe over 😉

   3. That’s the spirit 🙂

 31. Har store plana om å handle litt derifra i løpet av veka 🙂

 32. Har handlet gjennom iherb et par ganger og er superfornøyd med servicen. Har hørt at det går ann å bestille noen ganske gode energibarer gjennom iherb. Ha en strålende start på en flott uke.

 33. Vil de kunne smelte i posten nå som det er så varmt, eller er de pakket på en spesiell måte?

  1. Det har jeg aldri tenkt over, men heller aldri hatt noe problemer med 🙂

 34. Hei vakre! <3
  Takk for mange gode tips! Jeg kunne tenkt meg å lese om tips til sommersessongen som snart står for dør. Tenker på tips om gode solkremer (både til kropp og ansikt), peeling, barbersaker til bein og bikinilinje, ansiktspleie etter en lang dag i sola, produkter til håret både etter og under soling osv. Eller har du kanskje noen slike innlegg ute som du orker å linke til? 🙂
  Fant et innlegg hvor du tipset om blant annet denne solkremen:https://www.coverbrands.no/hud/solkrem/coconut-lotion-spf-30-35ml . Hvordan er den i forhold til "vanlige" solkremer man kjøper på apoteket, og bruker man denne både i ansiktet og på kroppen? 🙂
  God kveld til deg <3

 35. Kritikken mot Karoline at bloggen har blitt dårligere synes jeg ikke helt er på sin plass. Husk at hun har en liten bebis i hus, og likevel holder tempoet oppe med bloggingen. Det synes jeg fortjener klapp på skulderen!

 36. Takk for tips! Har herved bestilt noen esker med barer! Visste ikke at de var såpass mye billigere på nett:) Synes disse er veldig kjekke å hive i seg rett før/etter trening eller som et lite mellommåltid:)

  1. Bare hyggelig 🙂

 37. Har handlet fra iherb i mange år selv så dette var nyttig lesing! En fryd å lese også med tanke på at du gjør deg så flid med hvert eneste innlegg du legger ut. 🙂

  1. Tusen takk, så koselig å høre 🙂

 38. Takk for gore tips! 🙂

  1. Bare hyggelig 🙂

 39. Supert tips 😀 Jeg er hektet på questbarer, men nå blir det jo under halv pris! Yay 😀

 40. Hei. Jeg lurer på om du vet om det går fint å spise kunstig søtningsmiddel som erythriol, aspartam osv når man ammer? Jeg mener å ha kommet over at man skal holde seg unna det, men spiser det selv innimellom. Vet du noe mer i forhold til dette?

  1. Erythritol er et naturlig søtningsmiddel, men både kunstige og naturlige sukkererstatninger er helt trygt 🙂

 41. Hei! Takk for veldig nyttig info, har lagt inn min første bestilling på lherb i dag. Så nå venter jeg i spenning på barer fra Atkins med nye spennende smaker 🙂
  Ha en fin dag!
  Mvh
  Mette

  1. Ha en fin dag du også 🙂

 42. Må hive inn en kommentar på denne reklame kritikken du får altså. Dette er jo din inntekskilde så hva er så sjokkerende med at du faktisk vil tjene penger på den?! Jeg er hvertfall en av de som er her inne for innlegg som er morsomme og inspirerende, men også for å få tips til produkter. Alt jeg har handlet som du har anbefalt har hvertfall vært kjempe bra:)

  1. Så hyggelig å høre 🙂 Jeg reklamerer for ting jeg liker og som jeg tror dere har nytte av å bli tipset om. Man må også skille mellom de innleggene som er solgt til en annonsør, og de hvor jeg selv velger fritt hvem og hva jeg vil skrive om, og når jeg skal gjøre det 🙂

   1. Annina

    Blir litt skuffet av å lese dette svaret, jeg trodde at du uansett velger fritt hvem og hva du vil skrive om? Her skriver du jo egentlig at dersom det er merket annonse så står du ikke fritt og det er ikke din mening.

   2. Nei, det var ikke det jeg mente. Selvfølgelig avgjør jeg til syvende og sist hva jeg vil skrive om uansett.

 43. Så flott innlegg! Skjønte fort at iherb er et sted jeg skal begynne å handle fra 🙂 har ofte spist nuttilettbarer som erstatning for søtere saker når søtsuget melder seg, og begynner å bli lei. Er ikke alle barene som faller helt i smak heller.
  Men her var det jo masse snadder 🙂 gleder meg til å prøve ut iherb 😀

 44. Hei, takk for nyttige tips fra deg.Jeg har allerede bestilt en pakke fra iherb med sjokoladebarer. Jeg har lyst på noe kunstig sukker som jeg kan bruke i matlaging tilsetting i smoothie evt. osv.. Hvilken typer bruker du av det? Var jo så masse forskjellig der..

  Ha en fin dag!
  Mvh
  Mette

  1. Vi bruker ikke noe kunstig søtning i matlaging, men heller erythritol (sukrin) 🙂

   1. Mette Dahl

    Takk! Da skal jeg titte etter det 🙂 Liker å ha i smoothie noen ganger og vafler og slikt.. Det var jo helt sykt billig der, fikk 15 barer for 138kr inkl. frakt! Wow!!! Så takk nok en gang for nyttige og fine tips fra deg.
    Ps: ser ut til at mine kommentarer har kommet flere ganger, noe feil med nettet her i dag!

 45. Heei!

  Tips til neste ukes leserspørsmål… Du har det jo så fint og flott innendørs, og er derfor sikker på at du har det like flott ute! Hva med litt bilder, tips og inspirasjon? Sol og varme dager gjør at jeg vil gjøre noe ute, men synes det er vanskelig:(

  Flott blogg forresten! MASSE gode tips hver uke, fortsett med det :))

  1. Det er ikke umulig at det kommer et slikt innlegg 🙂

  2. Åh, det ville jeg satt pris på! 🙂
   Så innlegget ditt der du ba om hagetips, og det kom mange gode kommentarer og lenker.
   Jeg har min egen måte å lese og la meg inspirere på, men det ville vært ålreit å lese hvordan du lar deg inspirere! Det er jo store deler av grunnen til at jeg er fast leser hos deg. Takk for at du skriver så jevnt og trutt, takk for at du holder på positiviteten og lar det skinne gjennom i innleggene dine. Takk for kvaliteten.

 46. Hei! Masse godt, men lurer på en ting!! Hvordan klarer du spise de her når du ammer samtidig??? Min gutt fikk veldig vondt i magen nårjeg spiste de her

  1. Nelia reagerer heldigvis ikke på noe 🙂

 47. Finner ikke hvor jeg skal taste koden din, Caroline ;-( Kan jeg kun bruke koden om det er første gang jeg handler på iHerb?

 48. Tusen takk for kjempefint innlegg! Jeg må jo bare si at om det er reklame eller ei så bryr det meg midt i ratata! Jeg leser bloggen din utelukkende for du inspirerer og har kjempemange fine tips. Har prøvd mye av det du har anbefalt og nesten alt har falt smak. Spesielt spraytanen, den er faktisk gull verdt! Stå på Caroline, synes du er kjempeflink jeg, spesielt med tanke på at du har ett lite barn å ta deg av i tillegg til alt det andre:)

  1. Hyggelig å høre 🙂

 49. Hva er problemet ditt Henriette? Om det er reklame eller ikke, om hun tjener penger på dette eller ikke, er vel ikke noe vi har noe med? Poenget her er at hun viser div. Bikinier som passer til ulike fasonger, så er det vel opp til hver enkelt og kjøpe hva de vil! Og om Caroline så tjener noen kr på at du kjøper, den hun viser fram- vinn vinn for flere!! Hjelp!

 50. Pakke bestilt 🙂 bestilte atkins barer i ulike varienter, har et veldig søtsug om dagen så tenkte dette var bedre enn vanlig sjokolade. bestilte den med cookiedough for mente jeg hadde lest du likte den, men ser du ikke var heeelt fornøyd likevel. jaja, håper jeg liker den. den går nok ner skarru seh! 😉

 51. Hei! Er kakaoen i sjokoladen UTZ-sertifisert?

 52. Lill-Jeanette

  Tusen takk for gode tips jeg skal kjøpe en hel haug snart 😀 Ha en fin dag klem

  1. Bare hyggelig 🙂

 53. Benedicte

  Hei! Ble veldig inspirert av deg og slengte et par barer med i handlekurven min (veldig svak for sjokolade uansett). Men jeg lurer på om du har hørt om «Cliff bars»? Jeg fikk de anbefalt fra en venninne pga. smaken, men jeg er dessverre ikke så veldig flink til å skjønne hva som egentlig er i de :/ Tror du feks disse https://www.iherb.com/Clif-Bar-Energy-Bar-White-Chocolate-Macadamia-Nut-12-Bars-2-4-oz-68-g-Per-Bar/17275 ville vært ok å spise på et lavkarbokosthold?
  På forhånd tusen takk for svar! 🙂

  1. Så koselig 🙂 Denne har litt for mye sukker for min del, 21 gram per bar er en del :/

 54. Hei, kanskje du har postet det tidligere, men lurer på hvilken oppskrift du bruker når du baker brød:)?

 55. Takk for tips og rabatt kode, vinn vinn situasjon for oss begge;)Tror det er første gang jeg kommenterer,he he, men har fulgt deg lenge! Håper du fortsetter med bloggingen!!
  Ha en strålende dag 😉

 56. Syns dette er et supert innlegg, og som du sier: folk kommer til å klage uansett 🙂 Du er alltid så smittende positiv og jeg har funnet inspirasjon til både trening, kosthold og mote på en sunn måte igjennom dine innlegg. Man kan ta til seg all inspirasjon, uten å benytte seg av dine annonselenker, så jeg ser ikke problemet i at noen klager på reklame! Stå på videre, du inspirerer både unge og gamle til sunne verdier! Venter på feriepenger så skal jeg få prøvd ut en stor del på iherb, som jeg alltid har tenkt på før jeg i det hele tatt leste om det på din blogg 🙂 Blir glad for litt ekstra rabatt, så blir både du og jeg litt ekstra fornøyd. Ha en super dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *