biltur i solen

DSC00495

God lørdag, dere  Håper dere hadde en fin kveld i går! Det hadde vi, vi fant plutselig ut at vi ville ha en storrengjøring, så da ble alt snudd på hodet og tiden bare forsvant uten at jeg rakk å kikke innom en gang til. I tillegg ble det en tur på over 2 timer sammen med Nelia, Celine, Elisabeth, Siri og hundene, så det var en utrolig fin start på helgen. Akkurat nå holder jeg på å jobbe med en bikiniguide som kommer i kveld eller i morgen, det er jo 2 år siden forrige gang, så jeg har lyst til å lage en oppdatert versjon – og i år er det så mye fin bademote! 

På planen min står treningsfri og jeg har kjempelyst til å bare henge på verandaen og kikke på sola, men jeg skal bil en tur til Oslo for et sos-besøk til frisøren. Trenger virkelig å freshe opp fargen min for jeg skal plutselig på fotoshoot til mandagen, så da er det bare å hive seg rundt når jeg faktisk fikk en time hos Hendrix Hair. Jeg har forresten fått tak i nesten det fineste i hele kolleksjonen til Angelica Blick for BikBok, elsker minimalismen i denne vesken. 

___________________________________________________________________________________________________________

ACE 

DSC00480

DSC00473

Ville bare ønske dere en fin lørdag, jeg får komme meg avgårde! 

30 kommentarer

 1. NÅ er det lenge siden jeg har kommentert! Har forsøkt å legge igjen kommentarer, men det har ikke fungert fra taben min..

  Uansett. Gleder meg veldig til å se bikinispesialen 🙂 Håper du kan ta med noen forslag til oss med litt større bryster, synes det er så vanskelig å finne bikini uten at det blir seende vulgært ut.

  Ha en strålende dag:)

 2. Tror du har misforstått hva minimalistisk betyr. 😉

 3. Mamma til 2

  Hei på deg skjønne 😀
  Er det mulighet for at du kan få lagt til litt bademote for gravide og i guiden din? Trenger sårt
  Tips, da vi skal til syden med gravidemage i år 🙂

  Klem fra fast leser

 4. Væææær så snill å skriv hva farger som best passer til lys hud. Er blek hele sommeren, så trenger virkelig tips på hva bikini-farger som får huden til å se mindre lys ut.

 5. Må bare spørre om en ting. Kan du gi noen tips til hvordan man forbereder seg i forhold til mat før man skal løpe en lang strekning, har problem for å få hold til tider. Er det lurt å gå med tom mage feks?

  1. Mitt beste tips er å spise i god nok tid før du skal løpe, gjerne 2-3 timer før 🙂

 6. Den var veldig flott 🙂 Kos deg mykje i dag!

 7. Ble sittende å kikke på det øverste bildet, fantastisk stemningsfullt og fredelig… Elsker den blomsten (synd jeg er så dårlig til å holde den så flott!), og serviset er jo bare helt helt nydelig 🙂 Sola skinner, lørdagsmorgen, stille i huset, en liten munnfull med noe godt. Ah!
  Ved siden av å skryte av bildene dine syns jeg også du skriver mye bra! Håper du fortsetter lenge med blogg, bilder, oppskrifter og små gullkorn fra hverdagslivet 🙂
  Ha en fortsatt nydelig helg!

 8. Hei, hvorfor tok du bort kommentaren på forrige innlegg angående at LK kjøper MME, hvis du vet med deg selv 100% at du fullammer så spiller det vel ingen rolle om den sto der eller ikke.

  1. Kommentaren står der fortsatt.

   1. jeg i forstår ikke hva som er så hysterisk feil med å kjøpe mme, og skjønner heller ikke hvorfor hun skulle måtte svare på om d ble kjøpt eller ei… hjelpes!

    Hvorfor?? hvorfor i alle dager skal hvermannsen bry som om det? hvorfor skal enkelt jage etter feil og mangler hos Caroline og andre offentlige personer (les: mødre) ?? Jeg syntes det har blitt ekstremt etter hun ble mor. hvorfor er enklte mødre/mennesker selvutnevnt «mamma-politi»? hvorfor kan ikke vi alle backe hverandre opp, fremfor å gå med lupe for å finne feil, små ubetydlige «feil» !?! Skal like å møte det menneske som har gjort alt rett, etter boka, aldri uttaler seg galt, har en dårlig dag og tar feil valg, har meninger og holdninger alle beundere og respekterer. Tviler jeg noen gang kommer til å møte dette menneske, for det finnes ikke. Det finnes ikke alltid noe som er rett eller galt, for alle. Det finnes ikke noen fasit på hva som er rett å gjøre med livet, oppdragelse osv… vi er takk og lov forskjellige, og vi gjør da alle ting på vår egen måte, slik vi selv føler er best. Det eneste vi alle burde gjøre er å respektere hverandre.
    *phu* blir litt oppgitt noen ganger… 😛

 9. Hva er minimalisme hvis denne vesken er minimalistisk….?

 10. Hei! Bloggen din er så inspirerende, leser den hver dag! Jeg lurer på hvilken rettetang du foretrekker? kan du lage et innlegg om de ulike du har prøvd ? 🙂 Hvis det er GHD du foretrekker, hvilken modell er best?

  1. Jeg foretrekker Corriolis 🙂

 11. Hei! Jeg lurer på hvilke shampoo og balsam du anbefaler til ekstansion? Opplever at håret blir litt tørt og pistrete. Jeg bruker frisørprodukter pdd..

  1. Nisim og Maroccan Oil 🙂

   1. Takk for svar! Ha en strålende søndag fra oss i spania 🙂

 12. Ser ut som en dårlig kopi av givenchy vesken

 13. Veldig fin veske, men det lyser lang vei at hun er inspirert (og vel så det) av Gucci og Alexander Wang :/

 14. I love that clutch!! where is it from?

  feliciasadeli.wordpress.com

 15. CN in Dublin

  Hello Caroline,

  I have been reading your blog for sometime but have never commented before. I just wanted to let you know how much I enjoy your posts, and also to thank you for inspiring me to get back in training! While I was a student I was very disciplined, training 5 days a week. But since finishing University(2008), I became lazy, and even lost interest in my 2nd biggest passion: fashion.

  Since I discovered your blog I have become my «old» self: working out, experimenting with fashion, full of energy!! So, I would like to thank you for being so inspirational, and also for sharing so much of your life on this blog when sometimes you get such negative responses from silly, small minded, jealous people!!

  p.s; I have to say it, I don’t think I have ever seen a baby as beautiful as Nelia!!

  1. Oh, I’m so glad to hear that 🙂

   Nelia is adorable 🙂

 16. Christin Einarsen

  Bakte hamburgerbrøene i går

 17. Hei Caroline
  Jeg lurer på om du selger den grønne la famme kjolen som du hadde på deg i bryllupet til et vennepar av deg . Er interessert i å kjøpe den visst du vil selge den . Håper på svar fra deg .

  1. Nei, beklager :/

   1. Cecilie

    Fant kjolen i flere nettbutikker med et enkelt bildesøk på la femme kjole

 18. Dwightinha

  Fin clutch. Ser ut som en hybrid mellom Alexander Wang og Givenchy’s Obsedia riktignok.

  1. Det er ingen clutch, men en skulderveske 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *