throwback thursday: style summit

Nå er det godt over ett år siden jeg var i London sammen med my-wardrobe for å delta på deres style summit. Søster var med som backstagefotograf og vi hadde det helt utrolig gøy både under oppdrag og etter. Dagen etter at vi kom hjem fant jeg ut at jeg var gravid, så på dise bildene er Nelia allerede i full utvikling inni magen min. Tenk at det allerede er så lenge siden, føles som det var i går.

detaljer2

bob2

DSC05005

klesstativ

hårstyling

sminke2

påvei

DSC05344

DSC05260

Jeg møtte vakre og utrolig flinke Angelica Blick for første gang i London, og i disse dager er hun aktuell med egen kolleksjon for BikBok. Har dere sjekket den ut? Det er så mye fint! Vet hun er på plass i Oslo i dag for et shoppingevent om du vil sikre deg noen plagg før alle andre. Ellers kommer den i utvalgte butikker og online fra lørdag av. Jeg skulle så gjerne vært i Oslo selv, men har ikke muligheten til å reise inn. 

___________________________________________________________________________________________________________

Her er dagens trening unnagjort, og etter at jeg får unna litt arbeid skal Nelia og jeg inn til byen en tur. I dag skal jeg bli neglefin igjen, har gått en lang uke uten, så nå er det på høy tid å få gjort noe med det. Jeg er verdens verste neglebiter uten, biter aldri langt ned, men langt nok ned til at de aldri blir lange nok. Uæ, verdens dårligtse uvane, klarer ikke å slutte. 

– ha en fin torsdag – 

50 kommentarer

 1. digger bloggen din! å nelia er så søøøøt<3

 2. Oi tida har gått ekstremt fort!

 3. Du var såååå fin med brunt hår!

  1. takk for det 🙂 blir mørkere igjen etter sommeren tror jeg 🙂

 4. Der var du skikkelig flott på håret!

 5. Hi there! I observe Your blog on daily basis and I love it! Ok- to tell the truth- I just watch photos, as I don`t understand a word in Your language:) Could You please write your posts also in English?? Greetings from Poland!:)

 6. Takk for super blogg:) ett lite spørsmål.. Vil dere gjøre alt for att nelia skal begynne og spille fotball eller er kanskje ikke jentefotball så stort der dere bor? Har selv ei datter på 10 år som er gal etter fotball. Er veldig morsomt å følge de små fra de starter å oppover.

  1. jeg har ikke tenkt til å pushe noe som helst på henne, må se hva hun vil selv først 🙂 vi vet heller ikke hvor lenge vi blir boende her, kommer til å bosette oss på Østlandet i fremtiden 🙂

 7. hvordan faar du haaret ditt til aa bli saann?

  1. her har jeg brukt mast vol. 2, så ble det litt ekstra fiksert av stylisten etterpå 🙂

 8. Hei. Kan du gi meg forslag til intervall trening. Har aldri trent intervall før, så fint om du kan skrive hvor mange intervall/ pauser. Hvor lenge intervallene/pausene skal vare. Har ikke pulsklokke, men det er vel ikke et must for å trene intervall. Bruker jo mindre tid på å trene intervall en vanlig kardiotrening, men hva gir best utbytte. Har bittelitt ekstra på mage/lår etter graviditet som jeg vil bli kvitt.

 9. Vad häftigt att kunna kolla tillbaka sådär, speciellt just DEN dagen… 😉 Härligt!!

 10. Jeg var også neglebiter i lang, lang tid.. Det er så flaut, man føler seg så lite feminin! Det som hjalp meg var å alltid ha på neglelakk. Det verste jeg vet er når neglelakk begynner å flasse av, og derfor hadde jeg heller ikke samvittighet eller ork til å bite på neglene heller 🙂 Bare et lite tips! God torsdag til deg <3

 11. en i nesten samme situasjon

  Hei, husker du nevnte at det ble noen drinker og festligheter på denne turen.. Hva var da dine tanker etterpå når du fant ut at du var gravid? Dette er en vanlig «situasjon» tidlig i svangerskap , bare vært fint å hørt dine og tanker om det.

 12. Isabelle

  Hei! Vet du om/når det blir rabattkoder på glo minerals igjenn ? 🙂

  1. Nei, det er jeg usikker på 🙁

 13. Ble så inspirert av hoppe-bildet under, så tok på meg løpeskoene og løp en tur i skogen. Det var helt fantastisk, og det er jo så sant som du sier at man bobler over av energi etter en treningsøkt. Nå har jeg nettopp tittet i boken din, samt oppskrifter du har lagt ut for grillmat. Må nyte disse soldagene fult ut;) Jeg kom forresten inn på oppskrifter fra den gamle bloggen din. Ble nesten litt nostalgisk, hihi. Tenk at jeg har fulgt deg i så mange år. Takk for all inspirasjonen du sprer hver dag via bloggen din 🙂 Håper dere også har sol og at du får en fantastisk dag 😀

  1. Så bra 🙂 Liker når jeg kan inspirere på den måten.

   Takk for alt du har fulgt meg i alle disse årene 🙂

 14. Uten å være creepy: Drømte om deg i natt! At jeg var flue på veggen når du stod og pyntet deg. Jeg syntes du var så utrolig vakker uansett hva du gjorde, du hadde pannelugg med masse rosa spenner på, hahaha.. likevell var du så fin! LK var også med, han hadde kjøpt seg båt! Første jeg gjorde da jeg stod opp i dag var å sjekke bloggen din.

  1. Haha 😀 Morsomt :p

 15. Du er råflott!! Du er en fantastisk mamma og inspirasjon♥

 16. Tonje Cathrine

  Tenk at tiden går så fort. Syntes jeg akuratt satt å så på de bildene. Jeg også er en negle biter som skal legge negler i dag. Ha en fin dag.

 17. Elisabeth

  Hei!
  Jeg lurer på om du vet hvor jeg kan få tak i lang
  fin kjole til gravide? Skal være forlover i bryllup 1
  mnd før termin. Å syns d var vanskelig å finne noen
  kjoler for gravide. Håper du kan hjelpe meg 🙂

 18. Hei Caroline! Jeg elsker bloggen din og synes faktisk at den er blitt enda bedre etter at du fikk lille Nelia! Når du sa at du oppdaget graviditeten en dag etter Londonturen, drakk du ikke alkohol da du var i London? Hvis ikke, hvordan greide du evt. å «skjule» dette i forhold til andre? Jeg prøver å bli gravid nå, og føler litt på dette med å takke nei/ja til alkohol før man i det hele tatt vet at man er gravid..

 19. Well, what can I say? Det kan se ut til at du velger bort kommentarer
  som ikke er ubetinget positive. Jeg forstår selvsagt at man aller helst
  ønsker tilbakemeldinger som degger for ens ego, men da er det også
  realistisk og ikke minst ærlig å spørre seg selv om dette er troverdig
  sett i et helhetlig perspektiv?

  Jeg antar at mine ærlige ord ikke falt i nåde siden kommentaren ikke
  ble publisert.

  1. Finner ingen kommentarer fra deg som ikke er godkjent. Hverken i spam eller i trash. Har søkt både på mail og ip :/

   1. Man kan bruke forskjellige ip-adresser og mailadresser, f.eks på skole og hjemme, og det er ofte mange i samme bygg som har samme ip-adresse, så det kan man ikke stole helt på, bare et tips 🙂

   2. Nei, men i hun har kommentert flere ganger tidligere med samme mailadresse og ip-adresse 🙂

 20. Hei! Hva slags negler bruker du hvis du bruker falske negler? Og hvor ofte må du stelle de hos neglsalong? 🙂

  1. Jeg bruker akryl, og fikser de ca hver fjerde uke 🙂

 21. Hei Caroline!

  Jeg tenkte egentlig å sende dette på e-post, men fant ikke adresse direkte til deg.

  Jeg blir stadig mer bevisst på hvor mye vi nordmenn, og kanskje spesielt vi jenter (klær), egentlig forbruker. Vi er hele tiden opptatt av å handle billigst mulig, få mest mulig for pengene, til enhver tid ha det nyeste nye og te oss etter våre forbilder, deriblant deg. Det som får mindre oppmerksomhet er hva som har skjedd med alle klær, sko, smykker og ting som vi omgir oss med før det havnet på salg hos H&M for hundrelappen. Da jeg gikk inn på bloggen din og du hadde lagt ut innlegget «Ukens leserspørsmål: shopping online» slo det meg mer enn noen gang hvor stor påvirkningskraft du egentlig har, og hvor mye kjøpsoppfordring og forbruk bloggen din bidrar til. Hvis du scroller nedover inneholder nesten hvert eneste innlegg foruten oppskrift-onsdag en oppfordring til å kjøpe et plagg eller ting.

  For ditt vedkommende tenker jeg kanskje særlig på situasjonen til tekstilarbeidere og industriarbeidere i Asia, som jeg går ut fra står bak en god del av de produktene vi ser her på bloggen. Jeg fikk ideen om å skrive dette i anledning at det er 1 år siden fabrikkkollapset i Rana Plaza, og saken om drapet på en fagforeningsleder i tekstilindustrien ble publisert av VG, i tillegg til den nye serien om norske ungdommer som skal prøve seg som fabrikkarbeidere.

  Formålet med dette er ikke å kritisere deg eller rakke ned på deg; du er en suksessfull forretningskvinne som jeg ser opp til og respekterer. Selv er jeg også en forbruker, det skal jeg ikke legge skjul på, men jeg forholder meg stadig mer til disse tingene når jeg handler. Verden er så mye større enn oss selv, noe vi nordmenn har en lei tendens til å glemme. Jeg vil bare spørre om dette er problemstillinger som er deg bevisst, og noe du tenker på og eventuelt bidrar til å gjøre med?

  Jeg kunne ha fortsatt mye lenger, men stopper her for nå. Avslutningsvis vil jeg foreslå at du bruker den makten du har til å påvirke, for eksempel arbeiderrettigheter i tekstilindustrien. Kanskje The Caroline Berg Eriksen Foundation kunne vært en idé? Litt av overskuddet fra bloggen og eksterne sponsorer med en ressurssterk kvinne i spissen kan ha mye å si 🙂

  Ha en god dag videre!

  Klem.

  1. Støtter denne, absolutt noe å tenke på! Jeg tror du har stor påvirkningskraft på en hel generasjon jenter – som også blir fremtidige shoppere gjennom et helt liv. Litt endret fokus og arbeid opp mot produsentene hadde vært fantastisk; det er kanskje ikke så lett å stille sponsorene dine til veggs om arbeidsforholdene på fabrikkene deres, men kanskje du kan påvirke på andre måter?
   Jeg savner uansett et økt fokus på kvalitet over kvantitet – bedre for miljø og lommebok på sikt.

  2. Litt skuffet over at du ikke svarte på denne, men du er vel travel:)

 22. Hei!
  Kunne du ikke ha laget et innlegg med sommerens/vårens «må-ha» plagg for oss som ikke kan kjøpe alt vi ser og har lyst til? Typisk 5-10 plagg som man kan sette sammen for å være bankers en hel sommer. Eller evt vise hvordan man kan style samme å
  Plagg på mange forksjellige måter? Ikke negativt ment, men du ser jo smashing ut hele tiden,mye fordi du har råd til å kjøpe alt du har lyst på ( hvertfall innenfor kjedebutikkene) og da blir det automatisk kult..det er verre når man må sette sammen et nytt antrekk dra de klærne en har fått med 100 ganger før. Da føler man seg sjeldent fin uansett.. 🙁 så ja, en mote-føl deg fin på budsjett-innlegg hadde v
  Vært veldig fint!

  En annen ting jeg lurer på er om du kunne ha laget et innlegg på hvordan du sorterer vekk klær som går til Fretex? Jeg vet aldri hva jeg skal gi bort, for hva om jeg kommer til å trenge det neste helg eller om et år når det igjen er mote? Kunne du ha laga et innlegg om det?

  Ha en god (kommende) helg!

 23. Fotballfrue! I tilfellet du vil ha tips til blogginnlegg, så er de beste innleggene når du poster bilder av rommet til nelia 😀 søte detaljer osv.. Man får faktisk aldri nok av det. Kjenner liksom at jeg vil plutselig bli mor når jeg ser slikt! Men det beste du kan gjøre med bloggen din atm, er faktisk sånne søte mor og datter antrekk. Da dere står ved siden av vognen og viser frem søte detaljer. Åååh dere er så skjønne <3

 24. Likte komboen med gule sko og blå bukse! Skikkelig fint!

 25. I have been wondering about this for aaages – how did you tell your husband that you were pregnant? Did you make a big surprise or just » hey, im pregnant» thing?

  1. Nothing special, I just ran into the bedroom and told him the news 🙂 He was still half-asleep and thougth that I had a fever :p

 26. Fantastisk antrekk! Du ser ut som en supermodell. Men må si det var den teiteste trenden noen sinne, det med jakken over skuldrene 😛

 27. Arti å se tilbake på slike turer!:) Her var jeg på weekend sammen med mamma når jeg nettopp hadde funnet ut at jeg var gravid. Spesielt å tenke på når man ser på bildene! 🙂

 28. Heia fine deg!

  Du kan tru eg var litt «glad» no når eg las at du bit negler. Det gjer eg og, klarer ikkje slutte, uansett kva eg gjer.
  Eg synst du har så fine negler og har alltid tenkt at slik er noko eg aldri kjem til å få.

  Du er så flink, eg synst du er så inspirerende, litt supermamma, samtidig som det ser ut som du koser deg gløgg i hjel med den lille, vakre engelen!

  Ha ein fin dag!

 29. Jeg har også bitt negler til den store gullmedalje, og prøvd det meste, diverse kosttilskudd og neglepleie. Neglene mine var myke og skjøre, og brakk eller fliset seg opp når jeg fikk en viss lengde på dem. Jeg ble tipset om MicroCell 2000, og endelig har jeg sterke negler! Har du prøvd det? Det er en neglelakk du bruker hver dag i tre-fire uker, deretter kan den brukes som underlakk. Det er litt tiltak i begynnelsen, men verdt det. Anbefales på det varmeste! Du får tak i det på parfymerier. 🙂

 30. Caroline

  Du var jo utrolig flott med langt hår og den fargen, men du er jo nydelig uansett!!

 31. It’s perfect time to make some plans for the future and
  it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or
  tips. Maybe you can write next articles referring to this article.
  I desire to read even more things about it!

 32. Hei! Synes alltid neglene dine er så flotte! Siden du har akrylnegler på for det meste av tiden, lurer jeg på om det sliter veldig på dine egne negler? Har du dem på lenge i strekk, og må du ha en pauseperiode der du lar dine egne negler hvile? Har selv opplevd at mine egne negler har blitt ufattelig porøse og stygge hvis jeg har hatt akeylnegler (både slike du limer på og slike du støper på) i ca en uke, skjer dette med deg?

  1. Nei, synes ikke at de gjør det 🙂 Jeg bruker stort sett akryl hele tiden, så det er litt vanskelig å si.

 33. Du er så utrolig flott og inspirerende! Nelia er kjempe heldig som har en så flott mor som deg. Stå på videre 😀 Et lite spørsmål, hvor har du kjøpt de nydelige skoene? Klem

 34. Birgitte

  Du er så sindssyg smuk på disse billeder.. Pretty woman <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *