sommertilbud på ELLE

annonse 

DSC00282

ELLE har vært et av mine favorittblader i årevis, og det var alltid ELLE jeg plukket først fra bladhyllene da jeg startet å kjenne en gryende interesse for mote og trender som yngre. For ELLE er jo faktisk en ener innen sitt felt, det er ikke for ingenting at de stakk avgårde med prisen for årets magasin i fjor. Bladet er alltid stappet med inspirasjon og har utrolig gode moteserier hvor bildene og stylingen alltid gir meg noe. For meg er det alltid dette jeg er på jakt etter når jeg først har tid til å sette meg ned med et blad: inspirasjon. Sammen med mote finnes også ELLE livsstil i bladet, og her får du et knippe enkle og sunne oppskrifter, noe som virkelig er perfekt inspirasjon for meg foran mine oppskrift-onsdager hvor jeg noen ganger er litt i villrede angående hva jeg skal lage. Samtidig synes jeg det er deilig at de også alltid oppdaterer på siste nytt innen musikk, film, bøker, reise og interiør. Og ja, kall meg gjerne rar, men jeg elsker at de fortsatt har horoshop bakerst i bladet! 

DSC00396

Jeg skriver egentlig dette innlegget for å fortelle dere at det nå er mulig å abonnere på ELLE for en veldig god pris: du får 3 utgaver av bladet + solbriller fra quay for bare 149,-, hvor frakten på 49,- kommer i tillegg. Solbrillene kan du bestille med enten blågrønne speilglass eller rosagule speilglass, jeg har tatt på meg begge for å vise dere hvordan de er på. Bestill tilbudet ved å klikke her.

___________________________________________________________________________________________________________

QUAY 

DSC00389

 – blågrønne – 

DSC00183

– rosagule – 

___________________________________________________________________________________________________________

Dersom du har spørsmål vedrørende abonnementet, kan du kontakte ELLEs kundservice på denne epostadressen: abo-elle@egmonthm.no

– ♥ – 

42 kommentarer

 1. Pernille

  Hvor er t-skjorten fra?

  1. BikBok, men den er fra fjorårets kolleksjon :/

 2. Morsomt hvordan denne motependelen svinger og pendler i retning 80 tallet innimellom, utrolig at den looken skulle komme igjen☺…dog i litt moderert og bedre utgave(mangler bare 80 talls utgaven av Madonna med true blue). Ha en fin helg sammen med familien din.

 3. Åh, det siste bildet ditt var så utrolig herlig og ekte – in the moment! 🙂

 4. Hvor er t- shirten din ifra?!;-)

  1. BikBok 🙂 Men den er fra fjoråret.

 5. Åh du er bare så HERLIG, Caroline! Elsket det siste bildet 🙂 🙂

 6. Kan du legge ut bilder av bildene du har tatt med instax kameraet? :)venter i spenning, tror jeg skal kjøpe

 7. Før har du alltid vært så brun, men nå er du rett og slett bleik? Tar du ikke solarium nå for tiden kanskje?

  1. Har ikke tatt solarium på flere år 🙂 Ønsker heller ikke å være unaturlig brun, jeg blir uansett altfor fort brun når solen kommer til sommeren 😉 Bruker spraytan de gangene jeg skal noe spesielt.

   1. Anonym

    Jeg har aldri kommentert her inne, men nå klarte jeg ikke å dy meg! De fleste mennesker er naturligvis bleke på denne tiden av året, og solariumshud er verken fint eller sunt! Snart kan vi ta på bikinien, og da blir vi rett og slett brune og fine igjen! Magic;)

   2. Anniken

    Jeg synes du er mye vakrere nå som du har en helt naturlig brunfarge i forhold til hvilken årstid man er i! Har også lagt merke til det samme som «Kari», men ble bare positiv til det 🙂 Herlig når toppbloggere viser at de er normale som alle andre. Naturlig hudfarge er mye finere enn unaturlig brun. Klem!

   3. Sunn og naturlig hud er vakkert, uansett nyanse! Vår tids obsession med solbrunhet viser seg i økende forekomst av hudkreft. Jeg for min del synes naturlig blekhet kan være elegant og sofistikert. Krysser fingrene for at blekhet skal bli «trendy» igjen, og at solbrunhet (på vinterstid) blir «harry»!

   4. Jeg synes bare det er flott at du ikke tar solarium, men tidligere har du virket brun nærmest året rundt så jeg har alltid trodd at du tar solarium!

 8. Haha, det nederste bildet er helt gull!!! Blir jo glad av å se på det 😀

 9. Her må jeg bare kommentere. Jeg er faktisk litt skuffet over at du fortsetter samarbeidet med Elle. Sist gang reklamerte du for Lulus fantastiske store toaletteveske som velkomsttilbud sammen med Elle. Jeg var ikke den eneste som syntes det var supert og bestilte. Jeg ventet leeenge, og til slutt kom det en toalettveske, men bare en mindre og i en annen farge. Jeg tok selvfølgelig kontakt, men de kunne ikke gjøre noe med det, det var så mange som hadde bestilt. Jeg gikk da og sjekket kommentarfeltet ditt, og så at dette gjaldt mange… Synes det er UTROLIG dårlig og reklamere for et produkt, og så får man det ikke. Toalettvesken var jo hele grunnen til at jeg bestilte Elle. Jeg mistet derfor respekten for bladet, og synes egentlig ikke du skal reklamere for produkter du ikke vet om vi får.

  1. Har pratet med dem om det, og de har lovet at det denne gangen skal fungere bedre. Det er blant annet derfor jeg har lagt inn en mailadresse til dem i bunnen av innlegget 🙂

   1. Rita Hansen

    Jeg fikk også en annen toalettmappe enn den som var lovet på forrige «runde med Elle». Den var mye mindre, i en annen farge og kom ikke før langt over jul. Jeg fortsatte IKKE mitt abb. på Elle, da det ikke fulgte med så mye som en lapp med beklager engang!

 10. Nydelig antrekk =)
  Hvor er de supersøte katteskoene fra?

  1. De er fra Marc by Marc Jacobs 🙂

 11. Du skriver for å tjene penger;) be honest!

  1. Selvfølgelig skriver jeg reklameinnlegg for å tjene penger, har aldri hevdet noe annet. Men jeg skriver kun om ting jeg selv kan gå god for og som jeg tror er nyttig for dere lesere å bli tipset om 🙂

   1. Ingvild

    Selvfølgelig vil hun tjene penger, dette er jo jobben hennes. Synes det er så rart at noen først er negative pga. at Caroline har bloggen som jobb, og så er noen negative for at hun skriver reklameinnlegg. Hvordan kunne hun ellers hatt dette som jobb, hvis hun ikke skrev noen innlegg som ga henne penger…?

   2. Haha! Dagens kommentar: «Be honest!» Om du føler at Caroline ikke er på honest på dette, så er det hakket før jeg setter spørsmålstegn ved din intelligens, men regner med at det er alderen din som kan være forklaringen. Enig med, Ingrid; Dette er jobben hennes, reklame og annonse-innlegg er dermed implisitt.

 12. haha 🙂 det siste bildet er jo bare herlig! lille hugo-gutten med solbriller *fnis* 😀

 13. Kan du lage et innlegg om varmruller? (dersom du har brukt det)
  Har så lyst til å kjøpe meg det, men aner ikke hvordan de brukes..

 14. Karoline

  Ser denne selgeren har brukt dine bilder. Vet ikke om du har gitt tillatelse? Ville bare gi en heads up 🙂

  https://www.etsy.com/no-en/listing/169095786/cheap-custom-made-a-line-sweetheart?ref=shop_home_active_13

 15. For noen herlige bilder. Ha en flott helg Caroline.

  1. god helg til deg også 🙂

 16. Happy dogs wear sunglasses:D

 17. Hei Caroline! Jeg har tidligere lest at du er en ivrig bruker av tørrshampoo (?). Har du en god å anbefale? Selv har jeg nå prøvd 3-4 stykker og samtlige etterlater håret «fett» kun et par timer etter bruk.

  1. Denne fra Jan Thomas er god https://fotballfrue.no/2014/04/16/slik-skal-hestehalen-vaere-denne-sesongen/ 🙂 Samtidig liker jeg Hempz sin og Catzy sin 🙂

 18. Så fine!

  Hvilket kamera og objektiv har du? 🙂

 19. Ingeborg

  Må man avbestille abonnomentet selv hvis man ikke vil ha fler utgaver, eller får man kun de tre bladene man har betalt for, og der stopper det? 🙂

  1. Ja du må avbestille ved mottatt siste blad på kampanjen. Det vil stå info om dette på faktura sendt med blandet 🙂

 20. Katarina

  Haha det nederste bildet var fantastisk <3

 21. mycket snygga bilder ohh va duktig du ät 😀

  1. Tusen takk 🙂

 22. Hvor er de fine buksene dine fra?=)

 23. I’m considering buying the Marc Jacobs flats, but think they’re quite expensive for flats *and my budget!* Do you think they’re worth spending out on? Are they comfortable? Sturdy? I’d love to know! I’m totally in two Minds, but adore them! 😛 Thanks Caroline

  1. Absolutely yes 🙂 I use them a lot. Very comfortable and relatively sturdy 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *