ice cream pt. 2

DSC09832

DSC09972

DSC09912

DSC09944

DSC09975

yy.jpg

DSC09995

bukse maison scotch / topp bikbok / pumps nelly / smykke dyrberg kern / skjerf becksøndergaard / armbånd by benedicthe / veske mulberry / solbriller bikbok 

___________________________________________________________________________________________________________

Da er årets softis nummer 2 fortært. Nam! Før var jeg aldri glad i softis og valgte heller kuleis eller pinneis, men softis har virkelig vokst på meg de siste årene. Kanskje det er for meg med softisen som det er for andre med årets første utepils? Jeg klarer jo fortsatt ikke øl, men nyter gjerne en softis i solen. . eller et glass vin. Ja, takk begge deler? Softis i hverdagene og vin i helgene, tenker jeg vi sier. Uansett, godt var det i hvert fall og jeg er altfor flink til å skrive uinteressante ting noen ganger. Jeg var hos flinke Katrine tidligere for å fikse neglene, og da hun foreslo gellack ble jeg så glad, for jeg visste ikke at hun hadde det. Jeg gikk for en korallfarge, og synes det ble så utrolig fint og delikat. Gøy med noe nytt! Katrine driver super nails and body for de som lurer på det, sjekk gjerne ut facebooksiden deres for mer informasjon her.

Vi startet å se Dexter i går, etter flere år med mas fra kjente og nære tenkte vi at det var på tide, og det er jeg glad for, for det er jo så spennende! Så nå gleder jeg meg til sofakos etter klokken åtte i kveld, med kyllingsalat, armkrok og Dexter. Fikk forresten en enrom bestilling fra iherb tidligere, så da blir det innlegg om mine favoritter derfra i nær fremtid, vet flere har lurt på det 🙂 Ha en fin kveld, dere 

49 kommentarer

 1. Har så lyst til å bestille på Iherb, men er litt usikker når det kommer til betaling. Tar de betaling med paypal, eller bruker du ditt vanlige visakort?

  Du har forresten en utrolig bra blogg Caroline, med masse inspirasjon 🙂 Ha en fortsatt fin kveld!

 2. Ååh Dexter!! Du har myyye spennende å se fremover 🙂

 3. åååå, jeg ELSKER det! Nå må jeg virkelig slutte å kjøpe barneklær for alle penga, og heller kjøpe LITT til meg selv! Så KUL vil jeg også se ut =) Fantastisk!

 4. WOW! Dette var et ekstremt bra/kult/fint/rocka outfit 🙂 Hippie-style alá 2014, thumbs up!

  Selv sitter jeg i senga med en UVI, noe som er ekstremt kjedelig. Forhåpentligvis er jeg på bedringens vei før helgen er omme. Skal flytte for meg selv, og trenger en pakkedag 🙂

  1. Så trist å høre 🙁 Ønsker deg god bedring, og lykke til med flytting 🙂

 5. Åååh, gleder meg til iherb innlegget!! 😀

 6. Love the outfit, the top is gorgeous!

  https://jeansandroses.blogspot.com/

 7. Kunne ønske jeg også hadde 8 sesonger av Dexter foran meg, du har virkelig mye å glede deg til! Du var forresten nydelig i dag, syns håret ditt er så utrolig fint når det er helt rett – i den lengden. Forelsket meg i bilde nr. 4! 🙂

 8. Ååå, så heldige dere er som ikke har sett Dexter enda! Da har dere masse å glede dere til, tror det er min favoritt nummer to etter Breaking Bad 🙂
  Ha en fin kveld <3

 9. Hei Caroline og alle fotballfrue-lesere!

  Kan dere ta dere to minutter og signere på denne siden; https://gitieren.framtiden.no/
  Tekstilarbeiderene får luse lønn og blir behandlet svært dårlig. Vær med å prøv å gjør en forandring for dem. 10kr mer for klærene betyr ingenting for oss,men kan gjøre en enorm forskjell i deres liv!!!

 10. Kjempefint antrekk, litt hippie-inspirert, men jeg liker det! Jeg spiste årets første softis idag, og det smakte deilig! 🙂 Ha en strålende dag Caroline! Btw, neglene dine var kjempefine, er helt enig med at det er greit å få en liten forandring i ny og ne! 🙂 Klem

 11. Det antrekket her likte jeg veldig godt! 🙂

 12. Hey Carolina … Or you could show off your nail polishes for 2014 YOUR FAVOURITES?Regards Sylvia

 13. Du er så nydelig:) Hvordan trives du med det korte håret?

  1. trives veldig bra 🙂

 14. Dere er heldige som får voksentid. Vår baby er 9 mnd og våkner ofte om natten fortsatt, og bruker lang tid til å roe seg ned. Her får vi kun voksentid når familie og venner gir oss avlastning 🙁 Håper dere ikke tar for gitt at deres sover om natten, mange som drømmer om å være like heldige som dere og få tid til hverandre også, og ikke bare baby.

  1. Absolutt ikke 🙂

  2. I alle dager, MÅ Caroline nærmest unnskylde seg for at hun har en rolig baby som sover fordi DU ikke har det? :/

   Klart hun er takknemmelig men hvorfor kan man ikke bare være glade på andres vegne uten å lempe over alt mulig negativitet?
   Og generelt spør jeg: Hvordan skal man forvente å ha et fint liv om man ikke klarer å unne andre et fint liv?

   1. Hahaha morsomt hvordan noen føler behov for å være Carolines livvakt. Var vel ikke den verste kommentaren hun kunne fått det der? Og så snakkes det om å spre negativitet 🙂 Priceless!

 15. Herlige bilder! Jeg spiste årets første softis i går og den var veldigveldig etterlengtet etter at jeg har vært innlagt på sykehus pga. underernæring i flere uker! Nå er matlysten tilbake og en softis har aldri smakt bedre <3

  1. kjære deg, så leit å høre! godt at du er bedre og at du unnet deg en is, håper det blir flere fremover 🙂

 16. Dexter er så bra! der har dere mye å glede dere til! Et annet tips på en bra serie er The good wife. Å for å ikke glemme for oss jenter så finnes jo Hart of dixie! Elsker den søramerikanske dialekten <3
  Wow, hvilket pent antrekk! Det passet du veldig bra i!
  God kveld til deg og dine!

  1. Takk for tips 🙂

 17. Hei=)
  Jeg er forferdelig neglebiter, biter langt ned også, kan jeg fortsatt sette på slike som deg da?

  1. Ja, men ikke bit på dem 😉

 18. Hurra for softis! Her i Trøndelag er nok været fortsatt litt for skarpt til at jeg har våget meg til en is utendørs, men snaaart! 🙂
  Herlig antrekk, skjønne deg! Liker den avslappede stilen på deg så godt. 🙂

  Vi startet å se Dexter for kanskje 2 uker siden, og er nå snart ferdig med sesong 3! Har prøvd å begynne å se flere ganger, men har liksom falt av etter et par episoder tidligere.. Men så utrolig spennende! Gled dere. 🙂

  Stor klem fra meg

 19. love love looooooove the outfit!! du ser så flott ut, Caroline (som alltid) 😉 ønsker deg en fantastisk dag! Happy Fredag!

  1. tusen takk, snille deg <3 god helg 🙂

 20. Det skjerfet var kjempefint, men jeg finner det ingen steder? Er det årets kolleksjon?

  1. ja, det er helt nytt 🙂

 21. hei. Er det lenge siden du kjøpte toppen fra bik bok?

  1. Ja, over ett år :/

 22. Å, så lekker farge du har på neglene! Og så fint bilde når de matcher med isen!
  Veldig koselig å se at du nyter en iskrem 🙂

 23. Christine

  Veldig veldig fint antrekk, det kledde du kjempegodt! Fikk litt panikk inni meg når du skulle klippe håret kortere, jeg har nemlig selv lang hår og veldig skeptisk til å korte ned, men du ser helt fantastisk ut med den fargen og lengden! 🙂 God helg fra København!

 24. Åh, Dexter <3 Angrer ikke på at jeg startet med den serien, husk å ikke gi opp i de kjipe periodene (for det er noen av sesongene som er litt kjedelig). Selv har jeg akkurat startet på Game Of Thrones etter mye mas, tidligere så samboeren på dette når jeg krøp til sengs. Eneste ulempen er at det blir litt mindre søvn, høhø.

 25. Åh, du kommer ikke til å angre utover i serien heller! Dexter er uten tvil den beste serien men et av de kuleste konseptene jeg vet om 🙂 ALT er spennende, og nå som jeg er ferdig med å se alle sesongene savner jeg det hver eneste dag.. Oppdater gjerne videre om hva du syntes!

 26. Åh, du kommer ikke til å angre utover i serien heller! Dexter er uten tvil den beste serien men et av de kuleste konseptene jeg vet om 🙂 ALT er spennende, og nå som jeg er ferdig med å se alle sesongene savner jeg det hver eneste dag.. Oppdater gjerne videre om hva du syntes!

  1. Å, alle sier det! Så gøy 😀

 27. Du er så gjennomført i alt du gjør. Elsker neglene dine §:o)

 28. Hei Caroline <3
  Er så gøy å følge med på bloggen din. Du inspirerer utrolig mye!! Tusen takk for gode tips og fin lesing om alt mulig 🙂
  Hva heter neglelakken du har på?
  Lurte også på om hjertet i stjernestoff kom frem da Nelia ble født? 🙂
  God helg til deg og dine!
  Mvh Nina 🙂

  1. Det er skjellakk 🙂

   Kan ikke huske å ha fått noe hjerte i stjernestoff :/

   God helg til deg og dine også <3

   1. Så dumt! :/ Sendte nemlig hilsen til deg da hun ble født. Med riktig adresse også.
    Kanskje jeg kan prøve å sende på nytt? 🙂

   2. Ja, gjør det 🙂

   3. For sikkerhets skyld, så den kommer frem: hva er adressen din? 🙂

   4. Opdalsveien 253, 3748 Siljan 🙂

 29. I LOVE the outfit! I don’t think the headband would look good on me but it looks great on you. I also love your purse.

  1. Thanks 🙂 But I’m sure the headband would look great 😉

 30. Hvis du liker softis må du prøve den fra Kremen (på Herkulessenteret). Den er farlig god! Skikkelig deilig vanilje smak! Også er det Yoberry som er nyåpnet denne uken (frossen yoghurtis). Ha en fin kveld videre!

  1. Takk for tips 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *