nyhet: nike hos get inspired

annonse 

DSC09637

Hurra, hei og hopp! Da har jeg en fantastisk nyhet å dele med dere: favorittbutikken min på nett innen treningstøy har endelig fått inn NIKE! I love, love, love it! Vi snakker motivasjon i hvert eneste plagg, freshe farger og kreative print. Nå er Get Inspired virkelig et mekka for min del, det må vel en hver treningsglade jente være enig i? 

2

Jeg har to favorittsett og flere kommer det garantert til å bli. Altså, jeg mener det: jeg kan bare åpne treningstøyskuffen min om jeg er på jakt etter motivasjon, for hvem vil vel ikke trene når tightsen faktisk forteller deg JUST DO IT?! Akkurat denne tightsen er det velkomsttilbud på nå, du får den til bare 199,- inkludert frakt 🙂 Du finner den her.

___________________________________________________________________________________________________________

keep calm calm and do yoga 

3

mitt andre favorittsett – topp her / tights her 

DSC09753

Fremover vil det komme nyheter nesten hver eneste uke, så det er bare å sjekke denne siden jevnlig. Spread the love! Nå er det kveldsmat på planen her 🙂 Sees i morgen! 

58 kommentarer

 1. Du har så utrolig mye fint treningstøy 😀
  Ønsker deg en god kveld ❤️

 2. Hei Caroline!
  Kan du vise tøyeøvelsene du gjør etter løpeøktene dine? 🙂 Tusen takk for at jeg kan klikke innom her hver dag og få masse av inspirasjon, du er flink! Fortsatt fin uke til deg!! 🙂

 3. Kristine

  Hei!

  Just do it tightsen, er det litt rødt i den? Den syns vel ikke gjennom?:-)
  Du stråler virkelig og jeg får SÅ mye inspirasjon til klestips og treningsmotivasjon:)

  Ha en fin kveld<3

  1. Det er litt rosa under det sorte 🙂

 4. Gjør du skulderstående på den måten,eller er du på vei opp? 🙂

 5. Kjøpte den igår, og nå er den på vei i posten! lykke!! 🙂 Håper den er god å trene i også 🙂

 6. Hei 🙂 Hvor er flasken fra??

  1. Victoria’s secret 🙂

 7. Hei, skal snart i babyshower, har noen her inne forslag til gave?

 8. Toppen, Nike gör jättesnygga grejer! Väldigt bra motto har dom också… 😉 Kram!

 9. Fantastisk! 🙂 Men jeg trodde de hadde hatt Nike inne en liten stund jeg? Jeg har sett på et par sko flere ganger hvertfall 🙂 Uansett, helt fantastisk! Elsker get inspired <3

 10. Så fine tighter! Gir nok masse motivasjon ja:):)

  Lurte bare på hva slags stoff de er i? Er det vanlig bomull eller typisk «treningstøy stoff»?

 11. birgitte

  hei!
  jeg må bare si at jeg synes du er utrolig flink som klarer å jøggle barn og hus og mann og trening og blogg samtidig. jeg håper du har det fint bak bloggen også, og så må du ikke slite deg ut. du gjør mer enn nok!

 12. Christina

  Hej,
  Har du nogen sports bh som du anbefaler til en som ammer?

  1. Det kommer innlegg om det om to uker, men jeg bruker fra Glammom.no 🙂

 13. Hvilken størrelse har du i tightsene? Så usikker på om jeg skal bestille XS eller S.

 14. Hei! Jeg har bare et spørsmål, jeg vetikke om det er noe du har svar på, men jeg prøver 🙂
  Jeg er i ganske dårlig fysisk form nå. Men jeg har veldig lyst til å begynne å trene. I første omgang vil jeg fokusere på rumpa, og når jeg har blitt fornøyd med den vil jeg trene noe annet. Men hvilke øvelser for rumpe er effektive? Og siden jeg aldri trener, hvor hardt kan jeg presse meg og hvor mange dager i uka kan jeg trene da? 🙂 jeg har forresten planer om å gjøre øvelsene hjemme, da jeg ikke er så glad i å trene på helsestudio, så tips til øvelser som kan gjøres hjemme hadde vært fint!:D

  Får slenge med at jeg er en fast leser og har fulgt bloggen din en god stund, og du har såå inspirerende innlegg!! 🙂

 15. Veronica

  Kult! Hvordan er den første tightsen du har på de første bildene? Sitter den godt på? Er den noe gjennomsiktig?

  1. Den sitter veldig godt på, og er ikke gjennomsiktig 🙂

   1. Veronica

    Woops, der ble de bestilt! Gleder meg til å prøve de:-)

 16. Hei Caroline!
  Jeg er 16 år og sliter med flyskrekk, og har hatt det i noen år. I fjor hadde jeg tre tur/retur reiser, og det gikk helt fint bortsett fra at jeg gruet meg så fælt før jeg dro. Jeg skal ut å reise med fly igjen i år også og får en klump i magen bare jeg tenker på det… Så siden du har reist så mye, og jeg husker du har skrevet at du også er redd for å fly, lurte jeg på hva ditt beste tips er?

  Klem <3

  1. Kjære deg <3 Jeg vet så godt hvordan du har det! Jeg har jobbet masse mentalt med flyskrekken min, og har i dag blitt utrolig flink - men å fly alene, det gjør jeg aldri. Tror jeg. Jeg starter gjerne å tenke positivt flere måneder i forveien, så mitt tips er at du allerede nå bør starte å forberede deg. Tenk at du er villig til å gi noen andre kontrollen og prøv å venne deg til tanken på at rett og slett ikke kan gjøre noe annet enn å slappe av og sitte i ro. Du kommer frem, det lover jeg! Og det vil gå bra. Senk skuldrene, pust med magen, tenk positivt. Det går så mange flyavganger hver eneste dag, det kommer ikke til å hende noe med akkurat deg. Kapteinen vet hva han / hun gjør, og du er i de beste hender. Spør gjerne om å få komme frem i cockpit, det hjelper litt 🙂 Ønsker deg alt godt og god tur! Pust med magen og bruk lang tid med flymaten, så er du fremme 🙂 Sender deg gode tanker!

 17. Hei!

  Lurer på om du kunne fortalt litt hvordan dere kom fram til navnet Nelia? Hadde aldri hørt om navnet før, men utrolig vakkert navn! Er hun oppkalt etter noen kanskje? 🙂

  1. De som bodde her før oss hadde en datter som het Nelia. Vi hilste på henne når vi var her på overtakelse, men i ettertid trodde vi det var Nalia som var navnet hennes. Vi syntes det var fint, men endte på Nelia. Fant ut først i ettertid at det var det hun egentlig het 😀

 18. Hei 🙂 tenker å bestille just do it tightsen.. Men bare lurer på om den er litt gjennomsiktig eller om det er litt rosa i stoffet som gjør at det ser litt ut som huden skinner i gjennom på bildene ? 🙂 takk for svar!

  1. Den er ikke gjennomsiktig 🙂

 19. Jennifer

  Love this! So inspirational!! Thank you so much for being such an inspiration and a good role model. You really are an amazing woman. Keep up the awesome work!

  1. That’s so nice of you to say 🙂

 20. i love the location of your house and your house, so much! it’s beautiful!

 21. Kari janne

  Hvorfor sier du at du ammer når LK kjøper morsmelkerstatning? Antar at det ikke er til hundene?

  1. hva snakker du om? ingen av oss har kjøpt morsmelkerstatning, Nelia har aldri fått det og det kommer hun ikke til å få heller – ikke at det er noe galt i det, men jeg fullammer fortsatt 🙂

 22. Hei, du vet de har hatt nike på getinspired en stund nå? Mener de tok det inn før jul,

 23. Hei!

  Eg lurar på om du kan skrive et innlegg om kordan du fordelar styrkeøvelsar utover veka ilag med trening? vise nokre eksempel for korleis du fordelar det utover vekene?

  Og om du kan fornye innlegga om styrkeøvelsane du gjer, både for lår/rumpe, rygg, armer og mage!
  Har tenkt og trene og treng motivasjon og har lurt på om du kan gi meg det! eg trenger øvelsar og eg vil vite at dei kjem til å gi meg slåande resultat!

  1. Det er på agendaen 🙂

 24. Det var ingen tvil! 😀 En slik måtte jeg klikke hjem med en gang! Tusen takk for tips 🙂

 25. Hei !
  Når du viser klær og treningstøy kan du da informere om hvilken str. du bruker slik at det er lettere for oss å handle. Da kan en danne seg et bilde når det gjelder størrelsen……om en må kjøpe S, M eller L.

 26. Christina

  Hej Caroline 🙂 Tusen tack för en väldigt inspirerande blogg! Det jag vill fråga om har ingenting med detta inlägget att göra dock 😉 Men jag vet att du är full av goda tips och undrar därför om du kan svara på vart man får tag i alla dessa fina ting till babyshower? (ballonger, vimplar, servetter osv.) Skulle bli väldigt glad om du kunde ge mig tips på en butik/nettbutik där detta kan köpas. Tusen tack 🙂

  1. Har du søkt på etsy.com? De har MASSE fint og unikt 🙂 Stor klem!

 27. Hvordan er tightsen «just do it» i størrelsen? Stor/liten? Trang i midjen og nede ved beina? Er det rent treningstightsstoff? God å løpe i? 😀 Du er en rååå inspirasjonskilde!!

  1. Den er normal i størrelsen, og trang hele veien 🙂 Stoffet er i en bommull-stretchblanding 🙂

 28. Maia Vaagland

  Du, hvordan gjør du det med toll-avgift når du bestiller fra utlandet? Det er vel 200 kr som er grensa? Hvis man bestiller flere ting separat som alle koster under 200 kr, slipper man da toll på varene? vet du det? Hehe 🙂 Måtte høre med en erfaren internett-shopper! 🙂

  1. Du må betale toll og mva på alt over 200,-. Om du bestiller i flere omganger vil du kunne slippe dette, men da kan jo frakten bli litt høy om du må betale det.

 29. Hurraaaa! Elsker NIKE! Veldig fin den tightsen 😀 Nytt treningstøyet gir så mye motivasjon. Det gjør du også – fortsett med det gode arbeide 🙂

 30. I just did it, i form av fjelltur. Takk for inspirasjon!

 31. Hei.Er det snøring i livet på Just do it tightsen?

 32. Get inspired er virkelig ett passende navn! Ingenting gjør meg mer motivert enn nytt treningstøy:) Hurra!

 33. Hvor er den røde genseren fra? Hvilket merke? 😀

 34. Christine

  Hei!
  Hvor er skoene fra?! Trenger virkelig mye sorte sko helst med sort såle! Finner det ingen steder!!

  1. de er fra asics 🙂

 35. Supert at de har fått Nike! Jeg har den tightsen selv, men er ikke særlig glad i den. Savner knyting i livet (jeg bruker sikkerhetsnål, haha). Hvis man trener sånn at man blir skikkelig svett i den thigtsen, blir den veldig våt. Flaut å dra hjem fra treningssenteret her om dagen, da det viste seg så godt at jeg var helt våt 😛 Er egentlig veldig glad i tightsene fra nike, men denne skuffet meg…

 36. Trist å sjå korleis du bidrar til kjøpekulturen i samfunnet vårt. Å motta og reklamere for varer på den måten er utrulig lite gjennomtenkt. Det seier ein del om dine verdier.

  1. Nei, det gjør det ikke. Men kommentaren din forteller meg at du er fordomsfull.

 37. Må si jeg ble skuffet over tightsen 🙁
  Kom i posten idag og går i retur på mandag, har funnet en finere et annet sted da 🙂

 38. May Stine Lien

  Vi skal til å male huset i sommer, men sliter med å finne en fin farge. Jeg synes fargen på huset deres er så fint:-) hvilken farge er det?

  1. Det vet jeg ikke :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *