tips: girly things

DSC09254.jpg

Det er ekstra gøy å være jente når det finnes så mange, søte rosa ting! Siste innkjøp hos meg er et instant kamera som tar mini-polaroidbilder. Har ikke fått testet det ut ennå, har bare blitt fristet etter å ha sett utrolig mange skjønne bilder av det og fra det på instagram, så jeg kjente at jeg også hadde lyst på et. Jeg skal ta det med meg rundt i morgen, så viser jeg dere resultatet. Har i tillegg funnet en retro skinnveske jeg kan oppbevare det i, denne viser jeg dere snart, må bare få hentet den på posten først. Fuji kostet rett under 700,- og jeg fant det på ebay. Bare søk etter fuji instax mini 8. 

DSC09370

___________________________________________________________________________________________________________

easter 

Og ja, som dere ser. Påskepynten fant veien frem til meg i dag *kremt* Er det ikke typisk? Jeg pyntet en liten gren sånn for samvittighetens skyld, så skal jeg heller glede meg til å ta det frem neste år 🙂 Klarte i tillegg å knuse den ene fine påskekoppen som jeg kjøpte – godt påsken er over da, humret Lars-Kristian. Jo, det er sant. Får håpe at jeg finner en som er lik til neste år, jeg kjøpte jo de to siste. 

DSC09272

DSC09262

Så en annen favoritt hos meg for tiden: bringebærsmoothie! Jeg er helt på smoothiekjøret og kan drikke minst 3 av denne daglig: 2 ss. gresk yoghurt, 2 never ferske bringebær, et par isbiter og litt sukrin. Gjerne noen få dråper sitron også. Utrolig godt! 

Vel, nå er det kvelden her, håper dere sover godt i natt 

55 kommentarer

 1. Benedicte

  Sånn har vi kjøpt til å ha i bryllupet 🙂 Bare 32 dager igjen *iiiiiiik*

  1. så spennende! masse lykke til 😀

   1. Benedicte

    Takk =D

 2. åh, sånn kamera har jeg også! Vi brukte det i bryllupet, slik at gjestene kunne ta bilder av hverandre og lime inn i gjesteboken. og så har det jo blitt mye brukt etter det også. kjempegøy 🙂

  1. for en fin ide 🙂

 3. Jeanette

  Hei! Jeg og elsker bringebærsmoothie.. Brukt frosne bær inntil det ble gitt råd fra Mattilsynet om å ikke spise frosne importerte bær.. PDA økning av hepatitt og at disse bringebærene sannsynligvis var årsaken…vet du noe mer?

   1. Jeg forstår det som at man må koke bærene før man spiser dem,.
    Lurer på jordbærene på Kiwi er importerte, kjedelig å måtte koke.
    Vet i allefall at jeg skal hamstre bært il sommeren og fryse ned.

   2. Det står vel på pakken 🙂

 4. Hvor kjøper man film til denne i så fall?

  1. jeg kommer bare til å bestille fra ebay 🙂

 5. Margrethe

  Ouf, ebay er farlig.. Spesielt når det er så mange fine ting der! Jeg vil også ha et rosa kamera 😀

 6. Jeg lurte på hvilke rogram du bruker for å legge til sånn sikler med tekst i? ser så fint ut. Du tar flotte bilder 🙂

  1. Picmonkey eller photoshop 🙂

 7. og forresten, jeg må bare si at jeg engang logget inn på instagrammen min på mobilen til en venninne. Hun hadde skrevet rare ting under noen av dine insta bilder, altså med min konto. Jeg har slettet de med engang jeg fikk vite det av ho. Hu er bare så tullete og frekk til tider. Jeg beklager så mye 🙂 ( vt ikke om du har lest de, men jeg prøvde å være så rask som mulig)
  Du er flott og jeg bare elsker bloggen din..

 8. Hei
  Hvordan er det med toll når man bestiller fra ebay.com? Ser at mange av disse kameraene kommer fra Hong Kong.

  Ha en fin kveld 🙂

 9. Christin

  Hvor er den fine påskepynten fra?!

  1. alt er fra green gate 🙂

   1. Christin

    Takk for svar! Hvor handler du green gate online?

   2. Jeg googler det bare og ser hvem som har inne det jeg har lyst på 🙂 Bruker ingen faste.

 10. Flotte, vakre Caroline! Du er så sprek, og inspirer meg virkelig til å holde motivasjonen oppe på treningene!

  1. Du er så god, tusen takk, snille du <3

 11. Kristine

  Hei!
  Må bare starte med å si tusen takk Caroline, for den mest varierte, samt gjennomførte bloggen jeg vet om! 🙂
  Alltid koselig å stikke innom.

  Siden jeg også spiser LCHF, kunne jeg godt ha tenkt meg at du kunnne gi oss (dine tilhengere) en oppatering på hvordan kostholdet virker på deg etter så lang tid, samt under og etter svangerskapet. (Neste spm.runde kanskje?)

  Og så lurer jeg på om du nå har endret litt og kjører ett mindre strengt karbo-inntak?

  Stor klem!

  1. Så hyggelig å høre, tusen takk 🙂

   Skal se hva jeg får til ang. spørsmål, men fører ca. samme kostholdet nå som tidligere.

 12. Beautiful Easter decorations.Where can I buy them?

  1. they are from green gate 😀

 13. kan jeg spørre hvor jeg kan få kjøpt det nydelige årmbåndet med terninger og perler med navn?

  1. det er fra etsy, kunne velge alt fra perler og steiner pluss navn selv 🙂

 14. Hei 🙂 Måtte du betale toll for kameraet? Det var utrolig stilig 😀

  1. Ja, det tror jeg, kommer sikkert en regning i posten 🙂

 15. Har sikla på et slikt kamera lenge, men er dårlig når det kommer til ebayshopping. Vil det ikke komme toll på denne varen, når den koster mer enn 200kr? Har ikke lyst til å betale noe mer enn nødvendig 🙂

  1. Du må betale toll 🙂

 16. Hvordan får du stjerner på bildet som på det første?:)

  1. Picmonkey 🙂

 17. Julie S.

  Hei

  Jeg ble tante til en liten jente i går og skal på babybesøk i kveld 🙂 I tillegg til en gave til lille jenta har jeg så lyst til å gi noe til mammaen også.
  Lurte derfor på om du har noen tips til hva man kan gi til en nybakt mamma? 🙂 På forhånd, tusen takk!

  1. så koselig, gratulerer 🙂 Jeg ville blitt glad for selvpleieprodukter, som en god skrudd, ansiktsmaske, bodylotion, parfyme eller lignende 🙂

   1. Julie S.

    Tusen takk for tips! Gikk for litt ulike selvpleieprodukter, og moren ble kjempeglad!

 18. Hvor kjøper du ny film til kameraet?

 19. Hei Carolione! Jeg har et spørsmål: Hvilken krølltang bruker du til å krølle håret nå som det er kortere enn før? Jeg har hår omtrent til skuldrene, og ønsker å krølle det av og til, men er så usikker på hvilken jeg burde bruke, og hvordan jeg bør bruke den. Vil helst ikke bruke penger på en krølltang og oppdage at den ikke var noe for mitt hår. Håper du kan svare 😀

  1. jeg bruker fortsatt mast vol 1 og 2 🙂 https://fotballfrue.no/2014/01/10/perfekte-kroller-mast-volume-12/ de er helt fantastiske 🙂

   1. Ingvild

    Ok, tusen takk for svar! Så den fungerer like godt selv om håret er kortere? Haha, kanskje dumt spørsmål… Har også veldig tynt hår, så usikker på om den vil funke for meg. Skal gå inn i tenkeboksen, så får vi se om jeg ender opp med å klikke hjem en av dem 🙂

   2. Det kommer jo helt an på hvor kort håret er, men i mitt tilfelle fungerer det helt fint 🙂

 20. Så himla skoj med en polaroidkamera, det skulle jag vilja ha! Och det där var nog den sötaste jag nånsin sett… 😉

 21. Så kul med en sådan kamera 🙂

 22. Fotovideo.no selger både dette kameraet og film til det 🙂 Desverre har de ikke rosa, men har hvit i samme typen.

 23. Den skal settes på ønskelista! Hvor store blir bildene? Og hvor bra er kvaliteten? Hadde blitt kjempeglad hvis du kunne lagt ut et bilde av bildet (hvis du skjønner, hehe) 🙂

 24. Marianne

  I think I just died and went to heaven xD haha. Det var bare et fantastisk herlig kamera! <3

  Del gjerne hvordan bildene ble når du har testet det ut 😀 Spørs om ikke jeg må ønske meg det altså 😉

 25. Har du link til selgeren du brukte når du kjøpte kamera?

 26. Hei!
  Først, jeg elsker bloggen din.
  Uansett, kan du lage et innlegg om kameraet? Kvaliteten på bildene, om det er praktisk å ta med og litt generelt og sånn? Det er oj vidunderlig søtt, men ville likt å hørt meninger om det også 🙂

 27. Christine

  Hei, Hadde vært veldig gøy om du kunne skrive et innlegg der du forteller litt mer om kameraet. Hvordan det er i bruk, hvordan du synes kvaliteten på bildene blir. Hvordan det er i bruk når det er sol, inne, osv. Jeg lurer også på hvor mye du måtte betale i toll?

  1. Ja dette lurer jeg også på 🙂

   1. Charlotte

    Jeg er kjempe nysgjerrig på hvor mye det ble i toll, vurderer å klikke ett hjem selv, men om toll (med mva) kostnadene er veldig høye, kan det jo være like greit å bare kjøpe ett i butikken her.
    Tror du at du klarer kave frem regningen om du ikke husker beløpet og se hva det ble?

    Og er du fortsatt fornøyd? 🙂

 28. Hei Caroline 🙂

  Jeg ville egentlig bare spørre deg om du har prøvd polaroidkameraet ditt, og om du er fornøyd? Hvordan blir kvaliteten på bildene?

  Stor klem 🙂

  1. Har prøvd det litt, ja 🙂 Kvaliteten synes jeg er bra 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *