blue on blue details

DSC09013DSC08902DSC09010DSC09105DSC09087DSC09131DSC09191

(annonselenke) skjørt asos / topp + blazer bikbok / pumps asos / smykke + armbånd by benedichte / veske mulberry / solbriller le specs 

___________________________________________________________________________________________________________

Å, dette været! Det kribler i hele kroppen! Regner med at jeg ikke er alene om å være våryr? Jeg føler meg alltid litt ekstra glad og forelsket når solen skinner, gresset blir grønnere og fuglene kvitrer. Tidligere i dag oppdaget jeg at det var kommet grønne knopper på trærne og da måtte jeg ringe mamma med en gang. Da jeg var liten stod vi alltid i det store karnappvinduet vårt ved denne tiden av året, mamma pekte på de svakt grønne greinene og fortalte meg at nå var våren på vei. Så å se dette minner meg alltid om barndommen og om våren, og jeg blir så glad. Våren er kanskje min favorittårstid, det finnes liksom ikke rom for å bli skuffet selv om været ikke skulle bli så bra, for det blir man jo gjerne om det regner midt på sommeren, man forventer tross alt at været skal være bedre. Eller i det minste at det bør være det. Om våren er det fine været heller en bonus, og vi er flinkere til å nyte det. Det er i hvert fall jeg 🙂

Det ble ingen babysvømming i dag, det oppvarmede bassenget var opptatt helt til i kveld, så vi drar i morgen i stedet. Det blir fint 🙂 Vi har vært en kjapp tur i byen og gjort den store handleturen for uken, og nå skal vi i  gang med morgendagens oppskrift-onsdag. Bare å glede seg 🙂

Vi sees senere! 

48 kommentarer

 1. Persille

  Hvordan er det å gå kledd, for en småbarnsmor? Kødder, L-O-V-E it! 🙂

 2. Dette antrekket var fantastisk fint –kledde deg 🙂 Og ja, disse vårtegnene gjør så godt!

 3. Vet du hvilken hårfarge du har? Fargen er kjempe fin.

  1. tusen takk, jeg skal høre med frisøren min neste gang 🙂

 4. Hadde vært gøy med litt mer humoristiske og selvironiske innlegg på bloggen din!

  1. Helt enig 🙂

 5. finfint antrekk! Det er såå herlig med dette fine været !

 6. Synes du kler det korte håret så utrolig godt, altså! 🙂
  Så utrolig vårlig og fint! Digger outfiten og, forresten! Kjempeinspirerende!

  1. så koselig, tusen takk 🙂 jeg trives veldig godt med det selv også 🙂

 7. Når skal du komme med Iherb-innlegget?? 🙂

  1. tror det blir på fredag 🙂

 8. Så utrolig stilig antrekk! 🙂

 9. Hei Caroline! Ville bare legge igjen en liten kommentar til deg så du kan forstå hvor bra jeg syns du er, hvilket fantastisk menneske du er og hvor mye jeg og mange andre ser opp til deg.

  Ja, hvor skal jeg starte.. Personligheten din kanskje, det er jo tross alt det vikrtigste. Jeg har jo aldri møtt deg personlig, men ut i fra innleggene dine og det jeg har sett av deg i videoer og på tv, stråler du rett og slett ren herlighet. Du har alltid på deg det fine smilet ditt, noe som gjør antrekket perfekt og komplett. Selvom jeg ikke kjenner deg, føles det sånn. Livsgleden din lyser opp, noe som gir meg håper for fremtiden, noe som får jeg til å se frem til livet som voksen. Jeg er selv bare 15 år, og drømmer hver dag om å få et like bra liv som deg og bli like vellykket som deg. Du er virkelig forbildet mitt. Men jeg forstår også at du ikke deler alt, og at alle har nedturer en gang i blandt. Du er en utrolig bra blogger, og du virker like glad uansett hva. Jeg kunne forsatt til all evighet og fortelle deg om hvor bra jeg syns du er, men har virkelig lyst til å legge inn et par ord om utseende ditt, fordi… WOW! Ja, rett og slett wow. Tror det er det eneste ordet som er i nærheten av å beskrive hvordan du ser ut. Håret ditt for eksempel. Det ser alltid like fint og sunt ut uansett hvilken tid på døgnet det er, uansett hva du gjør. Og noe jeg er svært missunnelig over, er det at du kler alle hårfarger like godt. Du er like pen uansett hvordan hår du har, og tro meg, det er noe du burde vøre fornøyd med. Prøvde selv blondt for en stund siden, og da skal jeg love deg at ordet jeg brukte ikke var wow, haha. Men uansett, jeg har jo allerede nevnt det fine smilet ditt, men dette vakre smilet sitter jo på et enda vakrere ansikt. Øynene dine er fantastiske og alt dette blir et rimelig godt resultat. Du vet sikkert allerede hvor perfekt du er, vedder på at Lars-Kristian er flink til å fortelle deg det 😉 Gratulerer som mamma foresten!! Du har fått ei helt fantastisk fin liten tulle, virkelig noe og være stolt over! Og når vi snakker om stolthet.. Det magebildet.. Tror nesten vi må slenge med ordet wow igjen her altså, for du så og ser fortsatt virkelig bra ut! Makan til en superdame altså <3 Håper du har hatt en fin dag og nyter resten av kvelden! Jeg digger deg <3

  Forresten, har du et bilde av deg selv på min alder? Mellom 15 og 18 kanskje? Det hadde vært veldig gøy å se!:)

  1. kjære deg! dette var overveldende å lese, så utrolig snill du er! Jeg håper du har evnen til å se like positive ting hos deg selv, for jeg kan love deg at dem er det mange av! Bare se på evnen du har til å være så god mot andre, overfør dette til deg selv også. Snakk godt om deg selv! Her er et innlegg med noen bilder av meg gjennom tiden, finner litt av hvert her: https://fotballfrue.no/2012/04/16/caroline-gjennom-tiden/

   Stor klem og god helg <3

 10. Hei Caroline!
  Veldig fint antrekk, men det skjørtet var litt vel kort, synes jeg :). Hadde nok følt at jeg ikke kunne bøyet meg ned over vogna. Du føler ikke at nå som du har blitt mor, må kle deg litt mer »voksent'»? Selvfølgelig uten å være kjerring!

  1. Når jeg kler meg mer voksent, får jeg jo kritikk for at jeg ser eldre ut 😉 Det beste er å kle seg etter humøret og i akkurat hva man selv vil 🙂

   1. Så sant:)

 11. Benedicte

  Du er sikkert «lei» av å høre det men HERREGUD SÅ FLOTT DU ER! Her sitter man som heterofil jente og bare får fullstendig hakeslepp av å se disse bildene! Haha. Kjempestilig – du stråler 🙂 Liker det du skriver om våren, akkurat slik jeg har det og! Mens jeg er inne på komplimenter må jeg også berømme deg for alt du klarer å få til, syns det virker som om du gjør en utrolig god jobb i å sjonglere alt av mann, barn, blogg og ikke minst å ta vare på deg selv i form av å gjøre ting du elsker som trening etc. Stå på! Klem

  1. whaaaat :O tusen takk 😀 og tusen takk for så fine ord ang. bloggen, det gjør meg glad 🙂

   stor klem!

 12. Synes at du ser eldre ut i den stilen.
  Men jeg har et spørsmål: får du nytte av kettleibellsene dine? Synes du at det gir deg muskler? Hvor finner du øvelsene fra?

  1. jeg har gjort noen øvelser med en PT på Elixia og gjort disse her hjemme 🙂 føler selv jeg får noe ut av det 🙂 det går mest i markløft, så bruker jeg dem fra side til side når jeg trener mage 🙂

 13. Christine

  Hei hei <3
  Ville bare komme med en liten hilsen og et lite spørsmål! Du har en fantastisk blogg og er en av hovedmotivasjonskildene mine for trening. Begynte for ca 1 og 1/2 måned siden og føler energien strømme til allerede. Men det jeg lurer på er dette:
  Hvilke råd kan du gi om det å ikke forvente for heftige resultater selv om du føler du har trent som en mester? Hvor lang tid tok det før du fikk så flotte magemuskler feks og hva holdt motivasjonen oppe?
  Klem <3

 14. Så fint! Veldig elegant! Du er så inspirerende!

 15. For et nydelig antrekk, som vanlig:-) Her oppe i nord skinner sola også,men det er på langt nær varmt nok til å gå i skjørt enda :-/ Fortsatt fin tirsdag <3

 16. Hei er på leit etter lavcarbo vin kan du anbefale noen , rød og hvit 🙂 jeg er 47 år og følger dere hver dag . super blogg
  Takk for flotte historier og bilder

  1. Så koselig 🙂 jeg drikker for det meste tørre hvitviner og rødviner, stoore favoritter er zinfandel og amarone (rødt) og sancerre samt chardonnay innen hvit 🙂 Er aldri helt sikker på sukkerinnholdet, men hører som regel på vinmonopolet før jeg kjøper 🙂

 17. Heilt fantastisk at våren er her for fullt! Nyt dei nydelige dagane 🙂

 18. Michelle

  Så utrolig nydelige bilder av deg! den frisyren kler deg skikkelig godt! Håper påsken din har vært fantastisk 🙂

  1. Tusen takk, snille du! Håper du også har hatt en kjempefin påske 🙂

 19. Hei
  Du er bare helt flott! Og det samme er lille prinsessen!
  Har selv en gutt på snart 11 mnd, gud som tiden flyr! Nyt den ! 🙂
  Si meg, hvordan får du de krøllene? Hva bruker du?
  Jeg har samme lengde på håret som deg, og kunne gjerne ha tenkt meg de krøllene!

  1. tusen, tusen takk 😀 enig i at tiden flyr, det er jo helt sykt! jeg bruker mast vol. 1 her 🙂 innlegg her: https://fotballfrue.no/2014/01/10/perfekte-kroller-mast-volume-12/

   Klem!

   1. Hvilken av de to typene bruker du mest? 1 eller 2? Mest anvendbar? Har selv naturlig krøll, men mistet mye krøller etter to svangerskap.. Så trenger å freshe opp krøllene 🙂

   2. Jeg er egentlig like glad i begge, men den største gir mer sofistikerte krøller enn den minste 🙂 du kan se forskjellen her https://fotballfrue.no/2014/01/10/perfekte-kroller-mast-volume-12/ 🙂

 20. How can I do that hair?

 21. Så flott en mor du er.Ser helt fantastisk ut=)
  Jeg lurte så på hvordan du før de fine krøllene i håret? Bølgetang?krølltang?

  Mvh Fast leser i mange år

 22. Ser at jeg fikk svar på spr. mitt ovenfor=)

  Ha en super dag !=)

 23. Rigtig god onsdag søde.

  Hvor er det et smukt sæt tøj til dig, det klæder dig virkeligt godt.
  Jeg er som altid vild med dine sko, farven er så smuk og passer perfekt til smykkerne og dermed resten:-)
  Du har en god æstetisk sans for sammensætning.

  Forårs hilsner fra Danmark
  Mary-Liz

 24. Ragnhild

  Så utrolig fint antrekk! Elsker håret ditt Caroline 🙂 Jeg lurer på hvordan det skjørtet er i størrelsen? Om det er normalt? Jeg har så lyst på det skjørtet fordi jeg syns det er så sinnsykt fint. Men er alltid så usikker på om størrelsen blir riktig når jeg bestiller, siden jeg syns det varierer sånn ut i fra hvilke merker og butikker det er kjøpt i.

  Ha en strålende dag videre Caroline! 🙂 Klem fra meg 🙂

  1. Det er normal i størrelsen 🙂

 25. Saa fint antrekk! Hvor mange varmegrader er det der? Vi hade 30C her om dagen. Det blir altfor varmt om sommeren – gleder meg ikke til det! Ha en fin dag!
  Hege

  1. Har vært rundt 20 grader i skyggen 🙂

   1. Det er jo helt perfekt!

 26. Fikk litt Carrie-følelse av disse bildene også, jeg! Virkelig elsker de «korte» krøllene dine her.
  Da du hadde lengre hår, syntes jeg du var finest med stritt/naturlig hår, men med det korte håret, så virker det mer laidback med
  krøllene, på en måte. Uansett: Mange flotte bilder som kunne ha gjort seg som ny header her og i det siste 🙂 (Hint, hint, hihi)

 27. hærregud, de beina!

 28. Jeg må bare si; DU KLER DEN FRISYREN SÅ GODT!!!! Helt utrolig nydelig forskjell fra det veldig lange 🙂 Ha en fortsatt fin dag, vakre Caroline!

 29. Jeg tror aldri du har sett bedre ut enn nå! Du ser så fantastisk ut 🙂 ha en fin helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *