siden sist @fotballfrue

Det fantastiske været og det at det er kampdag har gjort sitt for å bidra til at denne dagen har hatt bein å gå på. Den startet med frokost på terrassen med hele den fine familien min, og etter dette ble det litt intervalltrening og styrke på meg, så har jeg jobbet litt og laget matchmat til Lars-Kristian mellom slagene. Nå står Nelia og jeg klare for å reise avgårde til Skagerak, heia ODD i dag! Og ettersom det er 3 uker siden forrige gang jeg delte instagrambilder, får dere et lite knippe nå. Vi skrives etter kampen, jeg tenkte å starte med ukens leserpsørsmål igjen og har lyst til å ha dette fast hver mandag, det tror jeg blir kjempefint! Akkurat i dag tror jeg det blir noen tips med noe som jeg vet flere har lurt på 🙂 Ellers, er det noe du ser for deg at jeg kan skrive et innlegg om neste uke, som du tror noen der ute lurer på? Kom gjerne med tips, ellers tar jeg bare et hvilket som helst som tikker inn i løpet av uken. 

Kjør pent dere som er ute i trafikken og på vei hjem fra påskeferie! 

___________________________________________________________________________________________________________

instalately 

insta.jpg

1. Nelia og jeg i kirken på dåpsdagen – åh, for en rørende sermonie og for en vakker dag! 2. Nyter morgenkaffen min på hytta sammen med solen 3. detaljer og dåpsforberedelser 4. Fine armbåndet til dåpsbarnet, det blir så koselig å ha dette å vise henne i fremtiden, det passet så fint rundt det bittelille håndleddet 5. backstage phtohsoot! Haha 🙂 6. På Farris Bad med Nelia på armen, fy søren, jeg begynner å bli skikkelig sterk nå, løfter jo på henne oftere enn jeg kan blunke – nesten 7. Postet dette på turbandagen, ettersom uncle Singh gjerne ville jeg skulle komme på youngstorget å prate emd ham. Det kunne jeg dessverre ikke 🙁 8. Juiceshot etter frokost på Farris – nam! 9. I Sherri Hill *sikle* Denne kjolen gleder jeg meg til å bruke igjen 10. Bits and pieces fra påskemiddagen vår 11. Gode venner på besøk på påskeaften 12. En liten snap fra nok en morgenkaffe – min morgenkaffe er hellig, rett og slett. Denne koppen nøt jeg med Lars-Kristian på Farris Bad. Magisk. 13. For bare noen timer siden, ferdig med intervaller og klar for styrke. Elsk på tightsen *nike* 14. Frokost på terrassen i dag tidlig, så koselig! Alle er med 🙂 15. Kjekken min er klar for kamp i årets fineste dress, heiaheia! 16. Treningsmotivasjon! I morgen håper jeg flere er klare for å riste av seg påsken og ferie, og starte med ny giv. Jeg elsker treningsdagboken fra Get Inspired, og i dag får du den på tilbud til kun 149,- Du finner den her, løp og kjøp! Denne og treningstøy er vel kanskje det eneste av motivasjon som faktisk kan kjøpes *smil*

___________________________________________________________________________________________________________

–  ♥ – 

67 kommentarer

 1. Månedens antrekk og kanskje en titt på fjorårets antrekk samme måned? 🙂 hadde vært supert!

 2. Hvorfor har LK på seg dress når han skal spille kamp egentlig? 🙂 Ha en fin mandag 🙂

  1. De har alltid på seg dress til kamp 🙂

   1. Hvorfor det? 🙂 Kanskje jeg som er dum, men virker bare så mye mer naturlig med fotballtøy. hehe

   2. Vet ikke, alle lagene gjør det 🙂

 3. Hadde vært utrolig koslig med ett innlegg om deg og Lasse fra ungdomsårene, hvordan dere var før dere møttes, og tilslutt hvordan dere møttes 🙂
  Du har helt sikkert skrevet om det før, men jeg har fulgt bloggen i mange år og har hvertfall ikke fått dette med meg 😀 he he.

 4. Many thanks for sharing so many lovely pictures! My favorite is the first one on the baptism when you where the Traditional Dress.

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de
  International giveaway: Love & Peace

 5. kunne ikke vært mer enig, caroline; det er noe helt spesielt med morgenkaffen 🙂

 6. Ser ut som dere har det fantastisk om dagen 🙂 Påsken har vært over all forventning i år.

 7. Din «Sherri Hill» kjole er kjempefin!

 8. Just yesterday I was thinking that it could be so much fun if you could do the weekly readers question again!! 🙂 So cool.

 9. veronica

  Kan du ha ett innlegg om forskjellige kjoler til bryllup i sommer? Gjerne kjoler til knærne siden det er sommerbryllup.
  Skal være i Norge.
  Hadde satt veldig pris på det =)

 10. anne cathrine

  Kan du ikke skrive litt om Nelia. Akkurat å mange mnd, litt om vekt og lengde. Og ting ho liker og ikke liker. Og litt om utviklinga:D

 11. Er det Lars Kristian som pleier å ta bilder av deg?
  Han er i hvert fall veldig flink!❤

 12. Jeg tror vi er en del bakeglade studenter som kunne trenge noen tips til hvordan vi kan lage oppskriftene dine uten tilgang til sukrin gold/melis, peanøttmel ol. Skulle gjerne gått til innkjøp av dette, men da ville studentbudsjettet ha rykt dag 5 i måneden. Personlig elsker jeg bloggen, og de sunne oppskriftene. Det gir meg så mye motivasjon. Tusen takk Caroline, du er så flink! Kos deg masse med den lille familien din. Er du glad, sprer du også glede til alle dine lesere 😀 <3 Klem

  1. Mitt tips er å handle alt dette i januar og august! Jeg har levd på lavkarbo i snart fire år, og kjenner meg igjen på at det svir når det minker i sukrinboksen i mai og man vet man egentlig ikke har råd(også hadde man råd i januar , men kjøpte heller den vinterjakka du ikke trengte) 🙂 Og kjøp alt på IHerb, del opp betalingen så det blir under 200 kroner på hver forsending. Eller kjøp i Sverige, hvis du bor i rimelig avstand. Der er alt billigere 🙂

  2. Kjøp ingrediensene på iherb 🙂 mye billigere enn i Norge. Hilsen annen bakeglad student 😉

 13. Har blitt superglad om du kunne laget en video å vist hvordan du legger foundation 🙂 Jeg synes ikke jeg får det til uten at det vises godt at jeg har sminket meg. Du er jo så pent og naturlig både med og uten <3

 14. Hei! Håper du har hatt en fin påske! Jeg følger deg fast både her på bloggen og instagram, og må bare si at du er til enorm inspirasjon!! Etter å ha fulgt deg en stund, føler jeg at jeg kjenner deg godt, og du er definitivt et forbilde. Så over til det jeg egentlig lurer på. For en drøy uke siden så jeg et bilde av deg på instagram som instagramkontoen «wegetfashion» hadde lagt ut. Jeg kjente igjen bildet, det er fra et innlegg du skrev i samarbeid med Coverbrands da du farget hårtuppene rosa. I dag så jeg et annet bilde av deg på instagram som kontoen «hairsandstyles» hadde lagt ut. Det er ett av antreksbildene du tok av den nydelig grønnblå kjolen du hadde på seg i Siri sitt bryllup. Så det jeg lurer på er om du er informert om at disse instagramkontoene legger ut bildene dine. Spennende hvis du har et samarbeid med dem! Samtidig lurer jeg på hvordan lovverket er i forhold til å publisere andres (i dette tilfellet dine) bilder på et sosialt medium som instagram? Håper du får en fin kveld og en fortsatt fin uke! Du er strålende <3

  1. Nei, det er jeg nok ikke :/ I følge loven så må man spørre eieren av bildene om lov. Jeg har heller ikke noe form for samarbeid med de :/

   Håper du får en fin dag 🙂

 15. Jeg husker godt at du besvarte spørsmål rundt bryllupstider – og da også om når dere tenkte på barn. Mener du sa rundt 3-4 år, og det stemmer jo bra. Nelia var utvilsomt ønsket, men jeg lurte på om hun var planlagt eller om »det bare skjedde»?

  Når man følger med på en blogg i så mange år er det svært hyggelig å lese og se utviklingen, og det er spennende å stadig få ta del i hverdagen deres. Håper påsken har vært fin!

  1. Nelia var planlagt 🙂

 16. Silje Marie

  God, deilig «sommer»kveld til deg 🙂
  Det er litt snålt, men etter å ha lest om deg daglig I flere år så har du blitt litt som en spennende bok – hvor hovedpersonen stadig dukker opp I hode og du lurer på enkelte ting du ikke får vite I boken.
  Noen spørsmål som av og til har dukket opp hos meg er,
  – jeg lurer på hvordan Caroline var I ungdommen. Var hun den skoleflinke, sjenerte , familiekjære eller var hun over middels utagerende, guttegæren og alltid med på det meste av festligheter ? Var hun sårbar og åpent fortalte om tennåringsbekymringene eller var hun innesluttet og likte og ordne opp selv? Var hun sladderjenta eller kunne hun ikke brydd seg mindre om hva alle andre sa og gjorde? Var hun noen gang typisk opprørsk mot foreldre og søster eller var hun alltid like snill og varm som du virker nå 🙂 av og til funderer jeg og på om du er en harmonisk sjel som duller I hjemmet og har et avslappet forhold til rotete sofaputer, sko slengt I gangen og brødsmuler på benken som du stille ordner opp i om kvelden uten at det plager deg eller om du er en perfeksjonist til fingerspissene spm konstant går å Gjør noe I huset , gjerne retter opp og rydder etter mannen og daglig maser om at det er så mye å ta tak I nettopp fordi du liker å ha det så nydelig og plettfritt som du har det 🙂 litt på kanten til gneldrete rett og slett :pklarer heller ikke helt å finne ut hvordan jeg skal plassere mannen din, er han en surrekopp eller er han like ryddig som deg og ting går smertefritt uten å måtte påminne, mase og nevne ting :p er han en typisk person som alltid er blid og hjelper til uten å tenke seg om eller blir han ofte irritert over å måtte ta I ett tak?
  Haha dette ble forferdelig langt, og kanskje noe snålt. Men en liten historie som fortalte litt mer om «typisk Caroline» ville ikke Vært å forakte 😀 det er jo så gøy å få et litt mer detaljert bilde av hovedpersonen I denne «boken» jeg aldri ser ut til å ville slutte å lese :):)
  Det var mitt bidrag til tips. Hihi. Klem

 17. Hei, kanskje du kunne vist hvilke øvelser du tar for å styrke magemusklene- prøver å komme tilbake til flat mage etter fødsel 🙂 Takk for inspirasjon ift mat og trening 😀

 18. STABÆK- alltid uansett !!! Sørgelig at vi ga odd et sm….

 19. Hei Fotballfrue/Caroline:) jeg har vurdert på å anskaffe meg juicemaskin. Mente å ha lest i bloggen din tidligere at du pleier å lage din egen juice. Eller så har jeg husket feil. Isåfall så lurer jeg på om du har noen å anbefale…

  Ellers så vil jeg takker deg får en fin inspirasjonsblogg som jeg har gleden av å lese hver dag:)

  1. Har egentlig ikke så mye erfaring med det :/

 20. Det kunne vært gøy om mannen din har svart på spørsmålene. -som hvordan det er å være med en kjendiskvinne? en som er et forbilde til så mange unge osv..

 21. koselige bilder !

 22. Hadde vært gøy om du kunne fortelle om hvordan/hvorfor dere valgte navnet til Nelia, evt hvilke andre navn dere vurderte og hva dere tenkte hvis hun ble en gutt 🙂
  Ha en fin kveld videre 🙂

 23. Så fine bilder 🙂 Blir i så godt humør av å se på bildene dine og å lese bloggen din. ♥ Ha en fortsatt fin uke! 🙂

 24. Hei! Dette er et spørsmål, men ikke ment for ukens spørsmål.

  I formiddag, var jeg på treningssenteret, og som alltid, startet jeg treningsøkten med oppvarming på mølla. Når jeg var ferdig fikk jeg utrolig vondt i hodet, og ble kvalm. Vet du hva det kan ha seg? Jeg har aldri vondt i hodet ellers, så dette synes jeg var rart..

  Ha en fin uke:)

  1. Jeg ville hørt med legen min, jeg 😉

 25. Hei C,

  Kort spørsmål, har du skryt eller gel negler? Prøvd begge deler? Pros and Cons?

  1. Sorry….autocorrect

  2. Jeg har akryl 🙂 Synes gele er finest, men er så få plasser som har det.

 26. Jeg kunne gjerne tenkt meg å prøve litt ulike lavkarbo-kaker og annet snacks. Men det virker som det ofte må være et eller annet med nøtter i det (mandel- eller peanøttmel, cashewnøtter, etc), noe jeg ikke tåler. Kanskje det kunne vært et ukens spørsmål – bakst og annet bakverk uten noen form for nøtter 🙂 Derav lurer jeg også på om det er sånn at lavkarbobakst oftest inneholder nøtter av smakens eller konsistensens skyld, eller er det bare fordi du er så glad i det?
  Må føye til at du virker så tvers igjennom god, blir alltid så glad av å lese bloggen din! Du gjør et fantastisk arbeid med den, den virker troverdig og det lyser kvalitet av hvert innlegg. Ingen tvil om hvorfor du har den mest leste for å si det sånn, vel fortjent 🙂

 27. Elisabet

  Hei =) jeg har begynt å følge med dagelig på bloggen din og syns det er så mye bra du legger ut! er glad for de gode oppskriftene du legger ut som jeg har prøvd noen av så tusen takk for det ! Du er utrolig vakker og har en nydelig datter! =) foresten hvor har du kjøpt den fine rose pysjen din med striper ? jeg har prøvd å finne en god pysj men vet ikke helt kor jeg skal se etter det. har sett litt på zoolando og miito, men kan ikke finne noe jeg syns det er verdt å betale 900 kr for.

  1. Så snill du er 🙂 Den er fra Victoria’s secret.

   1. Elisabet

    Tusen takk ! =)

 28. Hei, Caroline!

  Jeg har lenge beundret din evne til å holde ut i høye hæler! Jeg har dessverre hatt flere ubehagelige opplevelser med vonde føtter når jeg selv har brukt det, noe som er fryktelig synd, for man føler seg jo så lekker med dem på. Derfor hadde ihvertfall jeg satt pris på et innlegg med eventuelle tips til hvordan å holde ut der oppe i høyden! Gjerne ispedd noen favoritter fra denne fantastiske skosamlingen din 😉

 29. Ingebjørg❤️

  Spørsmål til ukens leserspørsmål: Hvordan møttes du og Lars-Kristian?

 30. Hei Caroline
  Jeg vil bare si til deg at jeg synes du er utrolig flink, og jeg synes det er kult at du tør og trosse norsk jantelov og at vi ikke skal stikke oss ut.
  Du inspirerer, og du har øye for pene detaljer og ting. Jeg blir ofte inspirert på dager jeg kan føle meg «down» og håper du fortsetter med det du gjør! Takk for en herlig blogg! Du er flink! 🙂

  1. Takk for fine ord 🙂

 31. jeg har nettopp blitt dumpet, og det gjør så forferdelig vondt at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. hadde blitt veldig glad hvis du kunne skrevet et innlegg om hvordan man kommer seg over et veldig hardt brudd!

  1. Så trist å høre :/ Håper du kommer deg raskt over det! Skal se om det blir aktuelt 🙂

  2. Sov, spis, tren (det hjalp meg masse), og vær med folk du er glad i (venner/familie). Ikke sitt alene! Det er fryktelig vondt, og akkurat nå føles mye håpløst ut, men så klisjé som det er; det blir bedre! Ta tiden til hjelp. Husk, in the end vil ikke du heller være med en person som ikke ønsker å være med deg! Det hjalp meg mye å tenke sånn:) hang in there og bruk vennene dine for alt de er verdt:)

 32. Hei Caroline! Jeg ønsker meg ett innlegg med guide av en by du kjenner godt, som feks Oslo! Jeg har tenkt på dette med at dere bloggere ofte skriver guide om byer dere har vært i, men det hadde vært så fint med en guide av deres egne steder – det er jo dere eksperter på, og veldig gøy for oss lesere å lese i tilfelle vi skulle reise nettopp dit dere bor en gang:) Det hadde vært fint å ha en enkel og informativ guide om byen om jeg reiser dit:) På forhånd takk!

 33. Hei på deg! Nydelige bilder! 🙂 Har et tips jeg gjerne vil at du skal skrive mer om: Trening! Hvorfor du trener, hvordan du føler deg om du ikke trener, hva som motiverer deg osv. Det hadde vært topp! 🙂 God uke til deg!

 34. Så söt Nelias lilla handled är med armbandet på! Så gulligt!! <3

 35. Det er så hyggelig å følge deg på Instagram, og det er ekstra hyggelig når bildene kommer her også, i en annen kontekst, og med litt annen tekst 🙂 Du er flink med bilder!
  Håper uken din fortsetter i like fine baner som den startet 🙂

 36. Hei. Har du noen jobb utenom bloggen?

 37. Hei! Jeg synes redigeringen av bildene dine er så fin! Hvilket program bruker du for å få satt inn den teksten du har på noen av bildene? 🙂

 38. Karianne

  Hei Caroline 🙂 Bare lurte på hvor du har kjøpt det nydelige armbåndet til Nelia:)

 39. Hei, hva slags leppestift/gloss bruker du nå om våren?

 40. Er du fornøyd med høyden din eller skulle du ønske du var en 5 cm høyere? Du er 170 vel?

 41. Kan du skrive et innlegg om hvordan du er så positiv hele tiden ? hvordan må kan se lyst på dagen når man har det værst. Hvis du skjønner 🙂

 42. Hei! Må først få si at du er så utrolig inspirerende! Blir så glad av å lese bloggen din:-)
  En liten kommentar bare: Det hadde vært fint om du hadde skrevet forklaring til bildet rett under bildet, så slipper man å bla seg opp hele tiden for å se hva slags bilde det var (snakker om instagraminleggene) 🙂

 43. Marte Fjeld

  Heisann. Jeg bare lurte på èn ting! Hvordan får du bildene dine i rammer som her? Har prøvd å lage fra scratch i Photoshop, og det blir for langtekkelig :S

  1. Bruker en app som heter picjointer 🙂

 44. Hvis du kommer til å slutte med bloggen, (som hadde vært veldig trist)
  Hvilken jobb ville du hatt da?

  1. Ville nok jobbet med noe innenfor journalistikk 🙂

 45. Katherine

  Hi! I was wondering what kind of watch you use when working out?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *