I can buggy

mbtf

Langfredag  Nå er ferien og latskapet over for min del, så i dag er det tirsdag i hodet mitt, for jeg har nettopp tilbakelagt denne ukens andre treningsøkt. Det er en grunn til at jeg elsker å trene, jeg kjenner at energien bobler over med en gang jeg er gjennomvåt av svette og ligger halvveis utmattet og tøyer ut på gulvet. Denne energien ligger liksom bare og lurer under overflaten de gangene jeg går flere dager uten å bevege meg, så nå er det slutt med det. Påskekosen er det ikke slutt på da, påskeegget blir jo ikke delt ut før på lørdag her i huset *glederseg* Jeg har noen enkle ønsker til innhold i år, så jeg er spent på å se hva som skjuler seg der. 

___________________________________________________________________________________________________________

gogogogo

Nelia og jeg er snart klar for en trilletur sammen med Elisabeth og Celine i det fine været, og for anledningen skal jeg ta i bruk den nye joggevognen. Satt den sammen nå nettopp, så første løpetur med denne blir i morgen. Det kiler i magen, dette er så gøy! Ja, jeg vet det er litt nerd, men små gleder er viktig. Har på meg ny compression tights fra casall og getinspired for anledningen, den er på påsketilbud nå med 500 kroner i avslag – du finner den her 🙂 Min er sponset. 

___________________________________________________________________________________________________________

Så gjenstår det bare å ønske alle fine lesere en fantastisk langfredag og god påske. Sender dere alle sammen en klem, mange av dere gjør meg så innmari glad for tiden, tusen takk! 

38 kommentarer

 1. Fin tights, trengte en ny så jeg trykket den hjem i sort! Håper den lever opp til forventningene 🙂 God påske og kos deg masse med ny joggevogn 🙂 Håper jeg blir en like sporty mamma når den tiden kommer 🙂 klem

 2. Marianne

  Du kommer ikke til å bruke Emmaljungaen etter du har prøvd MB! Beste vogna i verden

  1. Hehe, vi får se 🙂

 3. I’m so impressed that you took nearly every opportunity for doing exercices 🙂

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de
  International giveaway: Love & Peace

  1. I love it 🙂

 4. Jeg løp aldri med mine barn, men strammet opp baken fint når nummer to kom tett på så det ble tvillingvogn, hehe! God tur, kos dere med vogner, her på Fjellhamar er det deilig sol med litt vind.

 5. Rigtig god langfredag til du friske og smukke unge kvinde, mor………..

  Hvor er det flot gået af dig at være så aktiv:-)

  Håber også du nyder påsken.

  Jeg var selv til en meget smuk og lækker påskemiddag i går:
  https://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/04/paske-lam-og-champagne-brus.html

  Hilsner fra den cute i Danmark
  Mary-Liz

 6. Det her blir nok favoritt vognen fremover! Den er så fantastisk god! Eneste ulempen med vogna er at den tar stor plass i bilen 🙂

 7. Er så enig! Går ikke mange dagene uten særlig trening før man blir skikkelig rastløs!
  God påske ☀️

  Måtte bare bestille meg en slik tights, superfresh!

  Klem

 8. Kristin H

  Hei! Jeg har nettopp meldt meg inn på treningssenter, og vært på to joggeturer allerede. Jeg synes det er veldig gøy, og jeg har trent litt styrke tidligere, men må begynne på null igjen. Har du ett treningstips og ett kostholdstips som du sverger til? Klem Kristin!

 9. Kalles den type vogn en joggevogn? (Ikke stygt ment). Nå er det litt siden jeg hadde så små barn, men da var joggevogner helt anderledes. Den du har var mer en turvogn. Jeg hadde den ekte babyjogger-vogna, og den var fantastisk. Ser bare for meg at forhjulet plutselig tverrer mot en rot eller stein i skogen og du stuper over vogna. Vi hadde ikke svingbart forhjul, og i skikkelig bratte oppoverbakker i skogen løftet vi bakdelen av vogna opp og hadde kun forhjulet nedi bakken. (Slik at barnet satt tilnærmet rett).
  Spennende å høre dine erfaringer med denne. Er som sagt noen år siden min minste var baby, og dengang var en joggevogn en suuuperlett vogn med store hjul og et segl i. Ikke en «tung» sittedel.

  1. Du kan låse forhjulet på vogna, og både vogn og sittedel er lett 🙂 Det er ikke noe problem å løfte vognen i bratte bakker og kun trille på forhjulet. Les gjerne mer om vognen ved å følge linken i innlegget.

   1. Jeg har hatt ulike typer joggevogner, også denne. Ikke stol blindt på at hjulet låses. Ved jogging blir låsemekanismen fort slitt og plutselig detter man over vogna. Fra nå av sværger jeg til vogn med fast forhjul, etter tre ulykker med andre vogner. Bare til info 🙂

   2. Spennende å lese om ny ting, selv om jeg ikke har behov for joggevogn lenger. Vår hadde hjul så store som sykkelhjul, derfor lurte jeg litt på hvordan din egentlig var å jogge med. Kommer jo også ann på hvor man løper. Jeg liker best å løpe på stier, men løper man etter veier er jo behovet litt anerledes. Vesla kommer til å storkose seg. God påske 😉

   3. Ja, lurte litt selv.
    Denne vogna er super, en av de beste!
    Men tenker ikke på den som en «joggevogn» (ikke for å kritisere).
    Her i området har neste alle denne vogna, og jeg har aldri sett noen jogge med den.
    Sikkert god å jogge med, ihvertfall god å trille tur med.
    Kos deg med nyvogna, man kan for bli litt vogngal. 😀

 10. Inspirerende å lese! Hatt meg en fin treningstur på stranden i dag. Deilig i dette fine påskeværet 🙂 Ha en fin dag du også 🙂

  1. Så koselige 🙂 Ha en fin dag du også!

 11. Så flink du er 🙂

  Haha! Overhørte noen kollega på jobben tidligere i uken, og da snakket de om denne »fotballfruen». Jeg leser bloggen din hver dag, og jeg bare digger deg! Det er ingenting vondt og si om deg, du er virkelig bare helt fantastisk og et stort forbilde for mange 🙂 Samtalen gikk vertfall ut på bilde som du la ut 3 dager etter fødselen, ja tenk at folk ikke har kommet over dette enda..:p Og da mente de at enten så har hun hatt mye magemuskler eller så har hun ikke spist noe i løpet av svangerskapet. Haha, noe så dumt og teit? Jeg måtte vertfall trekke på smilebåndet, og si at det er jo bare positivt og se så bra ut etter en fødsel. Og da kom det frem at de skulle gjerne ønske at de også såg sånn ut etter de hadde født..:p

  Ha en fin påske 🙂

 12. Hei!
  Lurte bare på: har du fortsatt appen som heter fotballfrue? Finner den ikke lenger på app store. Du skrev jo et innlegg en gang: «Tips til apper» og da viste du fram appen fotballfrue. Vet du om den fortsatt er på app store ? 🙂

  Ett spørsmål til: det øverste bildet du la ut på dette innlegget—> I can buggy, hvordan får du først bildet av deg og vogna, deretter den skrifta oppå bildet. Skjønner du hva jeg mener ? Er det en app et program eller? Takk for svar og ha en riktig god påske, Nelia er så søt med de store og søte øynene *smelt*.

  1. Nei, den eksisterer nok ikke lenger :/

 13. Christina

  Elsker bloggen!
  Kan du lage et innlegg med bilder og info om sherri hill kjolene dine? priser, hvor du kjøper dem, modell, osv? 🙂 <3

 14. Jeanette

  så fine klær! Var selv en lang tur i solen i dag,så deilig! Lurte forresten på om du kunne lage et innlegg angående hvordan dere kom frem til navnet Nelia? Jeg synes navnet er så fint,men hadde aldri hørt det før.
  Det hadde vært gøy å lese om hvordan dere kom frem til akkurat det navnet 😀

 15. Har jogget mye med mine barn i vogn, mange dager var det den eneste treningen jeg fikk til. Må bare påpeke hvor sponset du er. Det må være kjekt å få så mye flotte ting, men det er vel mye synes jeg. Omtrent hvert innlegg har noe sponset.

 16. Megasnygga träningsbyxor – vart kommer dom ifrån? Kramar å Glad Påsk! 🙂

 17. Tror du du kommer til å rekke å legge ut tips til påskeegget?

 18. Er vognen sponset?

 19. Hei! Nå har jeg bare den ‘vanlige’ MB vognen, og er veldig glad i den!! Var så rart å se en vogn med så store hjul, hehe 😉 Du kommer til å like den! Dette er ikke for å være slem – heller litt kritisk; må si meg enig med hun ovenfor her, jeg (og sikkert mange flere) får inntrykk av at du nærmest får sponset stortsett alt du blogger om og mye mer. Ikke rart man får råd til en tesla da! Det blir rett og slett uinspirerende og for overfladisk og lese denne bloggen da! ‘Vi andre’ betaler fra egen lomme!

 20. Det er så fantastisk at du har blitt sponset med vogn etter at du la ut et innlegg om at du ønsket deg en joggevogn! For en verden du har klart å skape deg 🙂

 21. Elisabeth

  Hei!
  Jeg kjøpte også Emmaljunga først og gikk over til MB da vi fikk vårt 1.barn. Jeg har jogget mye i skogen på grusvei og vi måtte faktisk bytte dekk siden de ble fort slitt. Nå ruller vi på continental dekk! Superfornøyde med vogna:)

 22. Hei Caroline 🙂 Likte utstyrsguiden din veldig godt! Lurer på om det er noe baby utstyr du ønsker å selge etterhvert ? 🙂

  1. ikke som jeg kommer på, er jo mulig det blir en baby til i fremtiden 😉

 23. Goood påske, Caroline!!

 24. Gleder meg til å høre om joggetur med vogn!

  Jeg jogga tur med 2,5-åringen min i vogn i dag i herlige været.

  Jogge med vogn er genialt. For meg fungerer det veldig fint å legge det til når barnet skal sove. Tre fluer i en smekk.
  1. Jeg får trent
  2. 2-åringen får luren sin og frisk luft
  3. Mannen får fri og kan ordne noe hjemme

 25. Det tar helt kaka hvor lik Nelia er Lars Kristian, haha. De er PRIKK like. Hun ser ut som en liten søt alv <3

 26. Hvordan er det egentlig for ungen å ligge og riste i en joggevogn? Noen med erfaring?

  1. de ligger ikke og rister, de festes godt fast 🙂

   1. Skal man ha barnet i joggevogn før det har blitt sterkt nok i nakken. Jeg trodde der ikke var anbefalt før de var 6 mnd.

 27. Elsker den vogna. Har hatt den til begge guttene! Han siste er født på 25.nov 2013

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *