just girly things: because you can

causeyoucan

(annonselenker) kjole sherri hill style 11063 / clutch asos / pumps nelly 

___________________________________________________________________________________________________________

I går følte jeg meg som Carrie Bradshaw, for når hun kan svinse rundt i ballkjole på en hverdag, hvorfor kan ikke jeg? Klart jeg kan! Jeg elsker å pynte meg og egentlig trenger vi aldri en spesiell anledning, det beste er å gjøre som en selv vil, legge tanker om hva andre mener og synes til side og bare gå for magefølelsen. Hva vil du? 

Vi spiste 3-retters på Becks ved hotellet i går og det var en kjempefin matopplevelse, skikkelig påskete med lam og alt som hører med. I dag var vi oppe til frokost rett etter ni, og til vår fornøyelse varte den helt til elleve, så vi ble sittende i to timer. Hygge! Nå er påskeferien over for vår del, men for andre har den jo såvidt begynt, så jeg håper dere nyter den  Vi skal pakke sammen og sette kursen hjemover innen kort tid, vi sees igjen i kveld 🙂 

71 kommentarer

 1. Det du skriver her er SÅ sant! Kunne ikke vært mer enig med deg 🙂 Hvorfor ikke bare pynte seg for seg selv? Hva alle andre mener er helt irrelevant! 🙂 Du ser helt nydelig ut, som alltid! Vakre deg <3 😀

 2. Sukk og smelt for en nydelig kjole!! Klart du kan pynte deg…man trenger da ingen god grunn :)Enkelte er dessverre så opptatt av hva man ikke bør…Phhh….har jeg lyst har jeg lov..enkelt og greit 🙂 Ha en fortsatt god påske…enjoy life 🙂 Klemmer i fleng 🙂

  1. Ha en fortsatt god påske du også 🙂

 3. Det er virkelig den fineste kjolen jeg har sett i hele mitt liv.

 4. Elsker den kjolen!
  Den er utrolig nydelig, forelsket meg i den med en gang!

 5. Elsker den kjolen!
  Den er utrolig nydelig, forelsket meg i den med en gang!
  Den er fantastisk på deg! Den kledde du virkelig.

  1. Tusen takk 🙂

 6. Veldi fin kjole 🙂 hvordan gjør du det med amming når du har på slike kjoler og klær som ikke er så praktiske og amme i?
  Og ammer du i offentlighet? 🙂 bare lurer, da jeg ikke er helt komfortabel med å selv amme ute blandt folk, men bryr meg ikke om andre gjør det!

  1. Nelia spiser ikke etter at hun har lagt seg lenger (før rundt klokken halv syv-syv), så det går fint 🙂 Ammer ikke offentlig med mindre jeg er nødt.

 7. Benedicte

  NYDELIG outfit!

 8. Åååå helt nydelig kjole! Og jeg er så enig med deg, jeg og liker å pynte meg! Men føler meg nesten som en freak av og til, bruker kjoler til hverdags (HVERDAGSkjoler! Ikke akkurat paljettkjoler!) og herre så folk glor. Skulle jo tro det var ulovlig å pynte seg. Det gjenspeiles jo også i en del av kommentarene du får, virker som om folk tror at joggeklær er normen. Så fortsett å pynte deg, det gjør jeg og og jeg elsker det! 🙂

 9. Wow, så fantastisk! =) Elsker fargen! Hva er prisen på denne?

 10. Wow, så utrolig fin kjole! Elsker fargekombinasjonen. Fikk veldig lyst på den altså – passer til flere av sommerens festligheter..! Bruker du BH under, eller er det innsydd støtte? Kjempefint med enkel hårfrisyre til også =)

  1. Bruker ikke BH, men det er padding i den 🙂

 11. What size you are wearing in this dress, am looking to order one and trying to predict my size.

 12. Klart man kan pynte seg selv om det er midt i uken! 🙂 Synes ferskenfargen på denne kjolen er helt nydelig, men selve kjolen ble litt for snuppete.Snittet gjør at den blir litt småpike kanskje? Hmm…

 13. Dwightinha

  Kjolen er nydelig, og det er du også! Du er modig som tør i Jantelovens land, for det er nok ikke akkurat den typen plagg de fleste pakker for opphold på Farris Bad, tihi. Jeg har sansen for at du dresser deg opp jeg, vi er altfor laid back i dette landet. Hele tiden…

 14. Du ser helt fantastisk ut Caroline. Jeg syns du kler den nye hårsveisen. =D Jeg lurer på en ting, hva slags BH bruker du under? Ha en fin påske!

  1. Bruker ikke BH 🙂

 15. Wow, utrolig fin kjole! Og jeg er helt enig med deg, hvorfor ikke pynte seg skikkelig på en vanlig hverdag også? 🙂

 16. Hei har du link til kjolen? Den er kjempe fin !

 17. For en fin kjole! Sitter som et skudd på deg 🙂

 18. Wow, den kjolen var alldeles nydeleg!

 19. Så nydelig du var i den kjolen §:o)

 20. For en nydelig kjole! Den ønsker jeg meg:)

 21. Helt nydelig!! 🙂 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 22. Du ser HELT nydelig ut!:):) Og helt enig i at man skal bry seg mye mindre om hva andre syns og tenker- dette er jo DITT liv, og hvem har fasiten på hvordan man skal leve livet sitt? Bare en selv!;):) Du er strålende og inspirerende, hurra for pynting på onsdag, more power to you!!!

 23. Denne kjolen var ikke helt fulltreffer. Den blir litt for barnslig syns jeg, hadde nok passet bedre på en 16 åring klar for prom, men alle kan ikke like alt. Du stråler ellers om dagen! Fortsatt god påske til deg og dine 🙂

 24. Herregud Caroline! du er så utrolig vakker! For en prinsessekjole <3 Du må spare på alle de fine kjolene dine så Nelia også kan bruke de en dag 😀
  Helt enig i at man kan pynte seg på en hverdag! Påske eller ei.
  Du og Carrie Bradshaw <3 digger dere begge to ;D

 25. Kjør på! Jeg elsker at du gjør akkurat det du føler for. Jeg bor på campus og kan ikke dresse meg opp uten å få spørsmål om jeg har et møte, skal på et intervju, eller en date. Når jeg sier at jeg bare skal på biblioteket for å lese skjønner de ingenting! haha

  God påske!

  1. Haha, fantastisk 🙂

 26. For en utrolig vakker kjole! Den var så nydelig.
  Ønsker deg og dine en riktig god påske=)

  http://www.tinehelen.blogg.no

 27. Kjolen er nydelig på deg 🙂
  Fortsatt god påske !

 28. Solstråle

  Wow det der er den fineste kjolen jeg har sett på lenge;) og den klede du veldig godt! God påske

 29. Wooooooow-fineste kjolen jeg har sett på deg!!!Helt nydelig:)God påske!

  1. Tusen takk 🙂

 30. Må bare spør deg her,, hvor er albumet med bildet av nelia foran, ifra? Føler e har tråla og søkt opp og ned i mente for å finne d ut her nå,, trodde nemli du hadde skrevet det en plass,,, 😉

 31. Så utrolig nydelig kjole på en utrolig nydelig dame! Den var virkelig lekker 🙂
  Jeg la også godt merke til den lille søte «veska» . . . passet jo perfekt!
  God tur hjem 🙂

 32. Kjære vakre deg-du stråler. Så stilig og flott, du er fantastisk.
  Kos deg med din vakre og flotte familie/venner.
  Du er eit nydelig menneske-stor inspirasjon for alle.
  Ha ein strålande kveld.
  Klem frå Sogndal

  1. Tusen takk for hyggelige ord 🙂

 33. Waw Caroline, for en flott kjole på ei flott jente. Gosh altså:))))

 34. Fikk melding av en kompis idag,han kunne fortelle at han hadde sett en av mine favoritt-damer! 😉

 35. Her var du flott!

 36. Isabelle H

  Wow!! Du er så vanvittig flott, du ser ut som verdens fineste dukke på bildene her..
  Ble bare sittende å se på bildene lenge, for du stråler så utrolig:)
  Fineste kjolen jeg har sett på evigheter, og frisyrer din passet så godt til:)

  1. Tusen takk 🙂

 37. Billige kjoler kan virkelig være flotte!;))

 38. Elisabeth L

  For en vakker kjole, og du kledde den kjempe godt! tenkte litt på Carrie da jeg så bildene også, hihi:D
  Hvilke str har du på den? er de normale i størrelsen?

  1. Jeg har størrelse 0, ganske normal størrelse 🙂

 39. Den var stilig, klart man kan pynte seg akurat når man vil! God påske.

 40. Hvordan ammer du i en slik kjole? Det må bli litt styrete eller har du noe tips?
  Hilsen mor som ammer..

  1. Ammer ikke opp natten lenger, så det trengte jeg ikke å bekymre meg for 😉 Men tror det går fint å bare dra den ned.

 41. OH . MY . GOD !!!!!! Den klänningen är en DRÖM!!!!!

 42. Nydelig kjole! Men litt kort kanskje? Ser for meg at det kan være vanskelig å bøye seg i den thihi*

 43. Heii! Hvordan er kjolene fra Sherri Hill i str? 🙂
  Lyst å bestille en selv, men forstår meg ikke helt på strørrelsene. Om jeg bruker xs, hvilken str burde jeg ha da? 🙂

  1. Da burde du velge størrelse 0 🙂

 44. Lill-Jeanette

  Du er sååå nydelig i den kjolen (selfølgelig uten kjolen også 🙂 men for en kjole,helt vidunderlig,tror aldri jeg har sett finere :O,Jeg er glad dere koste dere på Farris bad og litt på hytten,håper frokosten med scones smakte godt og at pakke med påskepynt kommer fram i tide:-)

  Jeg må også bare nevne at jeg så denne videoen der Lars Kristian blir intervjuet av 2 av de andre Odd spillerene på nett tv i dag,veldig koselig å se hvordan dere har det hjemme hos dere,veldig fint,nydelig,og klippet var ikke minst veldig morsomt jeg har ikke hatt en så god latter på lenge,og ikke minst fikk jeg liksom et litt mer ordentlig bilde av hvordan Lars Kristian er som person,han virker som en snill,god og herlig mann,du er veldig heldig Caroline :-))

  Og må også si at Nelia er bare sååå nydelig og har dine blå øyne :-))

  Jeg håper dere har en fortsatt kjempefin påske,Klem fra Lill-Jeanette

  1. Tusen takk, så hyggelig av deg 🙂 Håper du får en strålende påske du også <3

   1. Lill-Jeanette

    Tusen takk <3

 45. SÅ. JÄKLA. SNYGG. <3 <3 <3

 46. Syns alltid du ser a million times better ut i disse kjolene enn modellene på nettsidene, de ser seriøst helt utrolig bra ut på deg! Passer virkelig passformen din, og nei jeg vet ikke, du er nydelig! 🙂

  1. Tusen takk, så snill du er 🙂

 47. Ååå så nydelig Caroline!!:)

 48. Hvordan fikk du tilsendt den kjolen til Norge ? Kjolene på den nettsiden sendes bare rundt i USA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *