trend: den rette hestehalen

annonse 

Giambattista Valli

 foto: bulls

Den enkle hestehalen ble observert hos flere enn én designer på catwalken for denne sesongen, og i år skal den være rett – enkelt og greit! Det er ikke alle som er velsignet med silkeblankt og glatt hår, så her får du steg for steg til hvordan du kan oppnå best mulig resultat uansett hårtype. 

hoved.jpg

___________________________________________________________________________________________________________

1. sunn start – det beste utgangspunktet for en fin hestehale er sunt hår, og det beste du kan gjøre for håret ditt er å pleie det ofte. Det anbefales at du bruker en god kur en gang i uken, jeg er veldig glad i hårkurene til hempz og moroccan oil, men alexander sprekenhus har også produkter som er helt fantastiske, spesielt for deg som har virkelig tørt og slitt hår. Nå har sprekenhus i tillegg kommet med en nyhet: volume shampoo og volume conditioner. Alle produktene hans dufter helt fantastisk og disse to nyhetene på flaske er intet unntak, men de dufter ikke like sterkt og søtt som hydrating-produktene fra samme serie. 

DSC07687

Jeg er faktisk den første bloggeren i hele Norge som har fått testet denne nyheten, og coverbrands er i tillegg de eneste som får selge disse i 1 uke fremover. Min erfaring med disse to er at de gir mye næring og fuktighet til håret. Hydrating-produktene ble plutselig for tunge for meg, så disse passer mye bedre til min manke. Inneholder deilig arganolje, er uten parabener og sulfater og tester selvsagt ikke på dyr. Tommel opp for sprekenhus! Det hører med til dette steget at du fikser håret best når det ikke er helt nyvasket, så vent gjerne til dagen etter en hårvask før du skal sveise deg. 

DSC07738

2. straight – og så til det viktigste med denne looken: glattejernet! Bruk glattejernet på hele håret, helt ned til tuppene. I dette innlegget har jeg fått bruke en av de nyeste stylerne til GHD, er den ikke utrolig fin? Den kommer i flere farger, og i år er dette deilige pastellvarianter. Jeg elsker den mintgrønne, mye fordi dette er en farge som virkelig har vokst på meg de siste årene, og så liker jeg at den er litt annerledes enn den rosa som så mange forventer at man har. Sjekk ut det nye fra GHD her.

hold.jpg

3. en god børste, en annen utvei og hårspray – en hårbørste er selvsagt et must når du skal ordne håret, og min favoritt er den enkle og rimelige hårbørsten tangle teezer. Denne er kjent for sin unike egenskap til å kunne gre ut floker helt smertefritt, skader ikke håret og kan brukes på både vått og tørt hår. 

DSC08016

Dersom du ikke har tid til å vente en ekstra dag med å ordne håret etter en vask, kan du alltid bruke en tørrsjampo for å oppnå en fetere tekstur. Her er utvalget blitt veldig stort med årene, men min nye favoritt på denne fronten er Jan Thomas sin egen refreshed hair without water – bokstavelig talt. Denne er kjempegod, og for meg som trener såpass mye og blir ganske svett i håret, er tørrsjampo redningen for å slippe unna en daglig hårvask. Hårspray trenger du for å holde småhår på plass, så spray de godt ned før du samler håret bak i nakken. Jeg har funnet en ny favoritt i enda et produkt fra Jan Thomas, nemlig volumizing styling spray. Jeg vet ikke helt om den gir så mye volum, men den holder i hvert fall håret på plass, og akkurat det er veldig viktig for meg når det kommer til spray. 

4. strikk – blax har kule hårstrikker som tåler både tynne og tykke manker uten at strikken skal revne, og de kommer i flere farger enn kun gjennomsiktige. Sjekk hele utvalget her. Jeg valgte mintgrønne som står i stil til denne sesongens pasteller, men også for å matche det fine stylingjernet. 

DSC07713

___________________________________________________________________________________________________________

Med rabattkoden FFHAIR får du 20 prosent rabatt på alle hårprodukter hos coverbrands ut 21. april, klikk her for den fulle oversikten. 

40 kommentarer

 1. hvor mange % arganolje er det i alexander sprekenhus sin shampoo og balsam?

 2. Kristina

  Hei hei Caroline 🙂

  Jeg er på jakt etter en ny rettetang, men klarer ikke bestemme meg i havet som finnes der ute…
  Har du noen tips?

  Mvh Kristina 🙂

 3. Denne trenden kan jeg like! Skikkelig nydelig farge på rettetangen også 🙂

 4. Hvordan føler du strikkene er når du drar dem ut av håret? Glir de lett ut?
  Og klarer de å holde langt, tungt hår oppe hele dagen?

 5. enda et nytt glattejern? hvor mange trenger du egentlig? du reklamerte jo bare forrige uke for et helt fantastisk et og nå er det dette. syntes det viser godt at du bare reklamerer for å reklamere. lite troverdig

 6. Lilly Anette

  Hei Caroline
  super glad for og se du bruker den fantastiske hårbørsten. den finnes også for små prinsesser som en fin rosa blomst, reise utgave og en egen en til og gre inn hårkuren med. Får kjøpt alle typene hos Enklerer Liv.

  God påske 🙂

  Hilsen butikksjefen på Enklere Liv i Larvik

 7. Hvordan er denne tørrshampoen for brunetter? Jeg føler det vises at jeg bruker det, pga at håret får en hvit/grå farge. Er derfor stadig på jakt etter en tørrshampo-favoritt 🙂

  1. Jeg merker ikke noe på det, men så er jo ikke jeg veldig mørk i håret heller :/

  2. er ganske mørk i håret og bruker Biosilk sin tørrshampo. den er ikke wow, men funker helt fint og ganske rimelig i pris. den eneste tørrshampen jeg har funnet som ikke gjør håret mitt hvit. jeg kjøper min på Vita:)

  3. Batiste har tørrsjampo for medium brunt og mørkebrunt hår.

   1. Ja, men den for medium brunt gir fremdeles grått/hvitt hår innimellom. Og den for mørkebrunt gir også litt flekker, men bare litt mørkere grått 😉 Dilemma altså!

 8. hvor lenge varer de to Sprekenhus produktene sånn ca?? 🙂

  1. De er veldig drøye, men hvor lenge de varer er jo relativt 🙂

 9. Eller så kan man bare børste håret og sette det i en hestehale? Eventuelt bruke strittetang hvis man trenger det, Trenger vel strengt tatt ikke hårprodukter og utstyr for 2555 kroner(!). Jeg skjønner veldig godt at dette er et slags nettmagasin og at du skal tjene penger på det også. Men denne annonsen føler jeg er utelukkende for å tjene penger og pusher på vanvittig mange produkter som virkelig ikke er nødvendige for å lage en hestehale. Det blir nesten banalt…

  Og til alle som forsvarer Caroline med nebb og klør: Jeg hater ikke Caroline, jeg mobber ikke, jeg er ikke sur-megge. Jeg uttrykker min mening om dagens innlegg, og det må alle som publiserer tåle. Det tåler Caroline også, det er jeg ganske sikker på. Derfor trenger dere ikke kommentere at jeg kan la være å lese hvis jeg ikke liker det. Jeg liker det meste i bloggen, derfor får jeg også med meg ting jeg ikke liker. Og det må være lov å kommentere konstruktiv kritikk.

  1. Produktene er på ingen måte nødvendig, det forstår jo alle. Men for et optimalt resultat er dette min anbefaling 🙂

 10. Hva betyr » en hårbørste, en annen utvei og hårspray»? Dette gir ingen mening.

  1. Det betyr at du kan bruke tørrshampoo i stedet for shampoo – derav en annen utvei 🙂

 11. Så rett som håret mitt er fra naturens side, så er det fort gjort å sette opp en slik hestehale. Liker enkel hårstyling. Håper du og dine nyter påsken.

 12. Heihei! Dette har absolutt ingen sammenheng med innlegget men jeg lurer på hvordan det gikk da du brukte «brow boost» produktet fra billion dollar brows? 🙂 Har ikke fått med meg noen tilbakemelding på dette, og lurer veldig på om jeg skal bestille det eller ikke. På forhånd takk for svar 🙂 Klem

  1. Synes den fungerte bra 🙂

 13. Håper dere koser dere masse på Farris bad:-) du var helt nydelig i kjolen fra sherri hill også forresten !:-D
  Men det jeg lurte på var; når du er til Sverige, er det på den store matbutikken maximat det er en sånn stor vegg med masse sunnere snacks? Sånn exotic kaller de det vel:-)

  1. Ja, på Nordby 🙂

 14. Hei! Lurer på om den nye frisyren din heter noe spesielt? Er det kortere bak og litt lenger foran?

  1. Heter ikke noe spesielt :/ Er litt kortere bak enn foran, ja 🙂

   1. Fast leser

    Lang bob?

   2. Vil egentlig ikke kalle det bob heller, da burde det kanskje vært litt kortere?

 15. Tangleteezer er super… Har et par hårsåre barn med tendens til flokete hår 🙂 (god kombinasjon hehe). Jeg skal lage en flott hestehale på eldstejenta mi, hun kler så godt hestehale 🙂 Jeg føler meg så naken når jeg har hele håret i hestehale, føler jeg må ha litt lang lugg foran….

 16. Hva er en annen utvei?? Setningen har ingen mening slik den står… Tørrshampo, hvor kom den fra? Er forøvrig drittlei å lese om glattetenger i alle varianter. Håret mitt tåler det ikke.

  1. Tipper håret ditt tåler rettetangen jeg skrev om forrige uke, det er et behandlingsjern mot nettopp dette 😉 Det første spørsmålet ditt har jeg besvart i en annen kommentar fra deg 🙂

 17. hei! hvordan bruker man rabattkode?

 18. Hvor mange rettetenger og krølltenger har du egentlig? :p Og bryr sponsorene seg ingenting om at du reklamerer for konkurrentene deres? Du mister jo litt kredibilitet når «alle» rettetengene er like fantastiske… Men sponsorlojalitet har vel kanskje ikke nådd bloggverden ennå?

  1. Det er ulike rettetenger med ulike egenskaper. Begge tengene er gode, og jeg kan trygt anbefale dem. GHD har jeg alltid brukt, og grunnen til at jeg skrev om den i går er at GHD har kommet med ny kolleksjon. Jeg skriver ofte om nyheter. Jeg har faktisk aldri skrevet om andre rettetenger enn GHD, bortsett fra den jeg skrev om forrige uke – nettopp fordi denne er helt annerledes. Den er et behandlingsjern for de som trenger det, eller den kan brukes som vanlig rettetang. Dessuten er det ikke slik at hvis jeg liker én ting, så kan jeg ikke like noe annet.

 19. Hei Caroline 🙂 Jeg leter etter en god hårbørste og lurer på om du kan anbefale noen til meg ettersom det virker som om du har fått prøvd ut noen forskjellig og har erfaring:)

  Tenkte å prøve tangle teezer, men ville gjerne hatt en med skaft også, og en rundt børste til når jeg retter ut håret mitt ( jeg har krøller) Håper du kan ta deg tid til å svare 🙂

 20. Hei, Caroline 🙂 Jeg lurer på hvor godt tørrsjampoen funker? Regner ikke med det holder med den etter en treningsøkt 🙂

  1. Jo, det funker fint det 🙂

 21. For min del holder det lenge med tangle teezer og et hårstrikk, -billig og effektivt! 🙂
  Uansett kjekt med inspirasjon!

 22. Hei 🙂
  Gjelder rabatten bare på dem produktene som du har skrevet om her, eller alle hårprodukter fra Coverbrands?
  Tenkte klikke hjem noen produkter til mitt hår som er ganske så slitet 🙁
  Har du noen tips på en god hårkur? Eller noe annet produkt som er en must have på slitet hår? Bruker allerede moroccan oil nesten hver dag, men hjelper ikke bare den.

  Tusen takk for hjelpen på forhånd, og ha en fin siste påskedag 🙂

 23. Hei vakre du! Hvor er de turkise, runde pyntegreiene fra? Håper du kan svare :)))

 24. Veronika

  Heisann 🙂
  Jeg har brukt Alexander Sprekenhus sin hydrate shampo og balsam, og er veldig fornøyd med denne… Har lyst og prøve den volum shampoen også, men er redd den gir lite fuktighet, som hodebunnen min trenger sårt. Er det mye fuktighet i volumshampoen til sprekenhus? Har veldig stritt hår, så litt volum hadde jo vært topp 😛 Håper på svar, slik at jeg kan bestille 🙂 Elsker den nye hårsveisen din, du kler den kjempegodt 🙂

  1. Jeg synes det er mye fuktighet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *