New in: peachy sequins

God tirsdag i det fine påskeværet! Jeg kom hjem altfor, altfor sent i går, ingenting gikk som det etter at jeg mistet fergen jeg egentlig skulle være med, og da ballet det på seg slik at Nelia rakk å bli både sulten og trøtt på veien, så det ble mange stopp og jeg er så trøtt! Men nå har jeg pakket ut av hyttekoffertene våre og rene ting er pakket ned igjen, så nå er vi klare for å sette kursen mot Farris Bad. Å,jeg gleder meg! Der venter kjempefint rom og i morgen blir det parbehandling og kanskje enda en behandling om det fortsatt er plass. Jeg trenger å bli knadd på, og jeg gleder meg til å både trene, spise god mat, være med fine venner og sove ut. Medisin 

___________________________________________________________________________________________________________

sherri hill love 

DSC07657.jpg

DSC07626

Se forresten hva som har kommet til meg mens jeg har vært borte, ny kjole fra Sherri Hill. Denne har jeg siklet på siden jeg så den på instagram, og nå er den endelig her! Glede Vet ikke om den blir med i bilen, men jeg har jo veldig lyst. Det er lov å pynte seg midt i uken når det er påskDu finner den forresten her

details

___________________________________________________________________________________________________________

På grunn av vår lille utflukt blir oppskrift-onsdag forskjøvet til fredag i stedet denne uken, slik at de som vil kan handle inn på lørdag, da er det jo butikkene åpne. Så blir det litt påske-egg godis innen påsken er omme, jeg rekker ikke før, men det kan jo være at noen allerede har ingrediensene i hus, hvis ikke er det alltid rom for litt sunnere snop ellers i året også 🙂 

Vi skrives fra Farris 

42 kommentarer

 1. Beautiful ♡

 2. Å herregud så nydelig kjole! Tror jeg ble litt forelska nå altså..

 3. Den var utrolig nydelig!

 4. Hei hei 🙂 kan jeg spørre hvordan det er med moms og toll fra onlineformals? 🙂 jeg kunne virkelig tenkt meg en kjole derifra 🙂

  1. Det er fra USA så du må nok betale både moms og toll på en kjole :/

 5. For en fantastisk flott kjole. Du kommer til å bli et syn.
  Ønsker deg en riktig god Påske.

  1. Tusen takk 🙂 God påske til deg også!

 6. Cathrine

  Hei! Hvor mange timer sover du gjennomsnittlig per natt? Hvor mange timer trenger du for å føle deg uthvilt? 🙂

  God påske!

  1. 5-6 ca 🙂 Når jeg sover 5 er jeg ødelagt, men om jeg får 6 så går det greit.

   1. Føler du deg ikke mer uthvilt om du sover 7-8 timer? Sover du så lite i helgene også?

   2. Det gjør jeg jo, men det rekker jeg aldri :p

 7. Hei!
  Jeg syns det hadde hvis du kanskje hadde skrevet litt om hvordan du vasker og pleier klærne dine/klærne til lillejenta. Hadde sikkert vært kjekt og interessant å lese for andre. Har dere et vaskerom?
  med vennlig hilsen!

  1. Vi gjør ikke noe spesielt, vasker de etter anvisning 🙂 Har et vaskerom, ja.

 8. God tur til Farris Bad – elsker det hotellet, det er jo så fint der 🙂
  Jeg trodde de hadde en policy på at det skulle være et «voksenhotell» dvs ingen barn – men er det slik at man kan ta med barn så blir jeg veldig glad, jeg venter en datter snart og tenkte faktisk på det her om dagen, at det er synd vi ikke kan dra dit til sommeren som vi har som en «tradisjon», for det er så fint å være der og ikke så langt unna (hvis man bor i Oslo) Regner med dere skal ta med Nelia? Hadde vært fint å høre hvordan det gikk – kan man også ta med babyen inn i spa-anlegget?

  1. Det går fint å ta med barn til hotellet, men ikke inn på spa-avdelingen :/

 9. For en fantastisk fin kjole! Nydelig!

 10. Så utrolig fin kjole! 😀

 11. Wow så vanvittig nydelig!!!!

 12. Hei!
  Min søster skal gifte seg første uken i juni, og jeg har ikke peiling hva jeg skal bruke i bryllupet. Kinne du laget et innlegg om antrekk til sommerbryllup? Sikkert mange som skal i det fremover! 😀

  1. Skal se hva jeg får til 🙂

 13. Å wow, den var nydelig 🙂 Gleder meg til å se den på!

 14. Åååå… For en fantastisk nydelig kjole!

 15. Benedicte

  Den kjolen var nydelig! God påske!

 16. lykkeliten

  Lurer på muligheten for at du kjører ett innlegg som går på bryllups inspirasjon – kjoler for gjester osv denne sesongen også? Og så har jeg ett spørsmål hvordan er størrelsene i kjolene fra Sherri Hill? Har du noe kjennskap til de andre merkene onlineformals kjører i forhold til kvalitet og størrelse?
  God påske , og setter stor pris på svar! Nyt spa – familie og venner =)

  1. Ja, det kan jeg se om jeg får til 🙂 Størrelsene er helt normale. Kjenner bare til La Femme, og de er litt større i størrelsen 🙂

   God påske til deg også <3

   1. lykkeliten

    Tusen takk =)

 17. ELSK på kjolen! Håper dere får det strålende på Farris Bad 🙂 Kos dere masse!

 18. Wow! Utrolig fin! Skal vurdere å anskaffe meg en sånn etter graviditeten:) Får se ant formen, den kommer neppe tilbake like fort som din;p 🙂

 19. Underbart söt! Som en liten bakelse 😉 Ta med den!!

 20. veronica

  Vart kommer den silvriga krukan ifrån som du har på bänken? 🙂

  1. Mester Grønn 🙂

 21. For en utrolig søt kjole! Har sett gjennom nye kollisjon fra Sherri Hill og alle var nydelig. Er på leting etter en kjole til min søster bryllup, så lurte derfor på om hvordan det er å bestille fra den siden. Er siden trygg, lang ventetid på pakken og hvordan det eventuelt er med toll? 🙂

  1. Siden er trygg, men du må påberegne mva og toll :/ Det tar ca en uke om kjolen er på lager.

 22. Å herregud, herregud, herreguuud!! Den var nyyyydelig <3
  Sherri Hill altså, dreamy <3

  https://www.julesanddreams.com

 23. Så nydelig!!

 24. Härregud. Den där klänningen är helt insanely gorgeous!!! Det är du med. 🙂 kram

  https://bettinaw.blogspot.fi

 25. Den kjolen vil jeg ha, bare sende til meg om den ikke passer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *