this is life

DSC07611

God morgen og god mandag! Ah, å våkne opp til dette er alt jeg drømmer om  I tillegg sov både Nelia og jeg helt til halv ni i dag, så jeg føler meg uthvilt – det trengte jeg virkelig! Det føles godt å starte den første dagen i uken på med kaffe og bok i sola, og her skal jeg faktisk bli sittende en god stund. Det går ikke akkurat fort fremover med vindens skygge, det er ikke lett å finne tid til lesing i hverdagen, men i dag skal jeg nok komme et stykke på vei. Jeg melder meg ut av den planlagte treningen og starter den spreke uken i morgen i stedet, det er jo påske og sol – det må vi bare nyte mens vi kan. Det er nok hverdager 

DSC07615

___________________________________________________________________________________________________________

– håper dere har like fint vær som oss, nyt dagen – 

44 kommentarer

 1. Klokt valg, innimellom trenger man virkelig en timoe out. Jeg har som mål å bli ferdig med en bok selv. Jeg har jobbet med den leeeeenge. Men tillater ikke meg selv å starte på ny bok før den gamle er lest. Bokhopping er ikke noe for meg.

  Kos dere på hytta!

  1. for en god plan 🙂 kos deg, fine du!

 2. This is indeed a wonderful start into a new day – I love it so much to read 🙂 Enjoy further your Monday!

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 3. Beautiful pictures – I wanna be there, too 🙂 The weather in Germany is not so good but every now and then you can see the sun shining through the clouds. Haha 🙂 Wish you a nice Monday <3 Kisses, Fergie

  http://www.asolidlife.de

  1. have a nice day, sweetie <3

 4. åh kos deg i påsken! men når skal du forresten få nytt design? synes du har hatt dette så lenge nå! selvom det er veldig fint <3

  1. jobber med å få til noe nytt 🙂 god påske 🙂

 5. Riktig god påske til deg og dine Lady C 🙂 Vi får nøkkelen til det nye huset idag…hurraa:) Nå er det avslapping som gjelder…4 uker med salg av 2 hus og kjøp av 1…det tar på en gammel dame…hahaha 🙂 Men etterhvert skal det pusses opp der…gleder oss masse 🙂 Enjoy life 🙂 Klem fra meg 🙂

  1. wow, så bra jobba! du er flink 🙂 oppussing er så gøy, kos deg med det <3 mange klemmer!

 6. Monica M.

  Den boken der er bra… :o) Enjoy… Herlige bilder forøvrig. Her på nordvestlandet er det skikkelig høstvær.

 7. VIlket härligt väder 🙂 I Oslo var det fint innan men nu kom molnen 🙁

 8. Åååå for ein utsikt – kjenner eg får energi av den flotte utsikten 🙂 kjenner sjølufta.
  Nyt dagen og kos deg med nydelige Nelia. ( og resten av din fantastiske familie)
  Du strålar og gir energi gjennom fine ord og handlingar.
  🙂

 9. Lenge siden jeg har kommentert nå, med ny jobb og mye nytt og spennende å sette seg inn i flyr bare dagene 🙂
  Fantastisk nydelig dåp dere hadde, elsket pynten og det fine kakebordet, gøy når man ikke gjør som alle andre og endatil får det så fint 🙂
  Håper dere får en fantastisk påske på hytta, herlig at du tar med litt pyntede klær også, min venninnes treåring krever kjole på hytta, og her vi bor er det kaldt, så mammaen fikser ullkjole med ullstrømpis slik at alle er fornøyde, hehe!
  Har heller ikke kommentert for en nydelig jente Nelia er, de vakreste øynene <3 Glad for at dere valgte å dele bilder med oss, selv om det er kjedelig mtp grunnen til det.

  Her er det jobb til og med onsdag, glad gutten min er på hytta med pappaen fram til da, så han får en laaang påskeferie med ski og skuterturer i forhåpentligvis bare godvær 🙂 Og det gjorde at jeg i morges hadde tid til å krølle håret – herlig start på uken når man føler seg så fresh på en mandagsmorgen, litt ekstra fine våraktige klær gir og en ekstra liten glede 🙂

 10. Hei. Kan du lage et innlegg om hvordan dere jobbet dere frem mot de gode kveld/soverutinene på Nelia? Setter stor pris på svar og riktog god påske til deg og dine:-)

 11. den boka der e bare heilt fantastisk! Og du burde absolutt lese heile serien, hvis kje du allerede har planer om det 🙂 lykke til, god påske og kos dikkan kjempe masse 🙂

 12. 3barnsmor

  Lytt til erfarne fjellfolk, heter det i påsken. Men i dette tilfellet: Lytt til erfarne småbarnsmødre. Det er viktig å sove og hvile kropp og hjerne! Noen ganger må trening og husarbeid vike unna for å hente overskudd. Jeg er som deg og liker å ha det ordentlig rundt meg, men jeg vet også hvordan jeg blir når jeg ikke får nok restitusjon fra jobb, trening, husarbeid og mann&barn.
  Etter hvert som Nelia vokser til, vil du kjenne hvor viktig det er med pauser (som selvfølgelig kan inneholde trening eller en god «økt» på badet).
  Jeg vet det er viktig, men samtidig er jeg veldig dårlig på det også… 😉 Men i dag skal jeg være egoist, slik at mine viltre unger slipper raseriutbrudd fra mentalt, utslitt mamma
  Kos deg med boka! Og sola!

 13. Herlig innlegg! Blir glad av din positivitet. Sover Nelia fra 19-09? God påske!

 14. Sunshine! That’s what we need in England most of the time! Not today- glorious blue sky on the horizon. Hopefully it will last. Enjoy your day 🙂

  https://www.thisisallandnothing.blogspot.co.uk/

 15. Åhh, det så koselig ut! 🙂 Er i Spania jeg, og skal være her i to uker til, så her har jeg det ihvertfall varmt nok 😉 Ha en fin påske, Caroline!

 16. Ah, I want to be there right now!:) Enjoy this marvelous place Caroline and have lots of fun <3 Kisses! xo

 17. Cathrine Nygaard

  Elsker utsikten! <3 Vi bor i nabohytta typ. En hytte imellom der. Visste ikke at du hadde hytte der! Men hørte fra foreldrene mine at de kjenner foreldrene dine 🙂 Jeg har en datter på 19 mnd, så kanskje jentene våres blir hytte-venninner i løpet av årene 😀

 18. Den boken er helt fantastisk! 😀 Kos deg!

 19. Ser deilig ut! Gleder meg til påskeferie! Bare to arbeidsdager etter denna!

  Nyt påsken! Den er nesten bedre enn jula ;P

 20. Hei, har bare et spørsmål som ikke har noe med dette innlegget å gjøre:) Denne anti-shake tightsen, er den bare å få kjøpt på nett?

  1. Det vet jeg ikke :/

 21. Herlege bilder! Nyt! God påske. 🙂

 22. Den boka er helt fantastisk!
  Nyt dagen

 23. Så deilig, nyt dagen! 🙂

 24. Vindens skygge er så bra! Har du lest «Havets katedral» av Ildefonso Falcones? Litt samme type som vindens skygge, anbefales virkelig 🙂 Ha en fin påske

 25. Elsker at du er såpass avslappet til trening samtidig som du er super flink og klarer nesten hver dag fordet!!
  Supermom:)
  Kos deg i påsken, det der ser ikke dumt ut!!

 26. Charlotte

  Kos dere masse på hytta 🙂 det så herlig ut 🙂

  Her blir det familie kos i påsken. Og bare dåp for sønnen min andre påskedag 🙂

  Riktig god påske til deg 🙂

 27. Hei Caroline. Jeg har sendt deg en melding på facebook, fant ingen mail jeg kunne sende den til her. Hvis du enten kunne svart meg på facebook, eller sendt en mail til thereseberghansen@gmail.com, slik at jeg fikk skrevet til deg på mail, så hadde det vært supert. Ha en fin dag 🙂

 28. hehe artig, jeg leser akkurat den samme boken. Og nei, det går ikke fort fremover, men nå har man jo påsken til å lese 🙂
  Kos dere videre, det så helt fantastisk ut 🙂

 29. Høres helt fantastisk ut. Er veldig misunnerlig!
  Her er det siste innspurt med masteroppgaven, har så vidt ser ut av vindu idag.
  Kjedelig påske, men gleder meg til sommern i hvert fall 🙂

 30. Så fantastisk med sol å den utsikten

 31. Vad underbart det ser ut… 🙂

 32. Det ser utrolig deilig ut 🙂 kos dere masse 😉 Forresten hvor ligger hytten deres?

  God Påske 🙂

  1. I skjebergkilen / Ullerøy 🙂

 33. Hei Caroline. Jeg har en venninne som skal gifte seg i sommer. Vi prøver å få personer venninnen vår ser opp til å filme en liten hilsen der de gratulerer henne med forlovelsen som vi vil vise til henne på utdrikkningslaget. Er dette noe du kunne tenkt deg å være med på? Det hadde vi blitt så glad for! 🙂

 34. Åh jag älskar att läsa , gör det varje dag!

 35. Vindens skygge er en av de beste bøkene jeg har lest. Den er varm og vittig, og historien flyter så lett. Syns nå jeg ihvertfall 🙂 Håper du får en like bra leseropplevelse med denne boken som jeg gjorde, for jeg satt oppe til fem om natten, og humret for meg selv, mens samboeren sov på siden 🙂 Håper dere får en super fin påske, og at du får slappet godt av på Farris bad 🙂

  God klem<3

 36. Nå sliter visst jeg også med bloggen din. På forsiden kommer et innlegg «Windy» fra 14 apr opp, bildene i det innlegget lastes ikke. Så du fikk noen andre kommentarer også så tenkte si i fra. Bruker safari på mobil.

 37. Ja se der… Kommenterte visst på et annet innlegg fra april også…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *