on the go: leopard

hoved.jpg

Leopard er hot, hot, hot denne sesongen, og jeg har skaffet meg noen enkle assessoarer med det dyriske mønsteret jeg kan bruke når jeg er på reisefot i sommer: flats som er enkle å ha i håndbagasjen og som i tillegg går som en lek å få av og på seg, en kjempesøt og praktisk holder til passet mitt og cat eye-solbriller. Gleder meg til første anledning med dette i vesken.

DSC07590

(annonselenker) ballerinas / passport case / sunnies
___________________________________________________________________________________________________________

Ellers: så utrolig kjipt med tap i dag. Satt klistret foran skjermen hele familien, den ene mer ivrig enn den andre. Trodde virkelig det skulle gå veien da det ble straffe, men sånn ble det ikke. Vi ventet med middag til kampen var ferdig, så nå blir det fransk løksuppe før jeg skal ta et svalestup inn i drømmeland. Er så utrolig trøtt, og kjenner at jeg virkelig trenger søvn. Har utrolig nok ikke fått sovet ut skikkelig på så lenge jeg kan huske, og har egentlig ikke fått samlet meg og roet kropp og sinn etter barnedåpen heller. Alt bare går slag i slag absolutt hele tiden, så jeg både kjenner og ser at jeg er skikkelig, skikkelig trøtt. I morgen får jeg sove litt lenge. Kanskje 🙂 Det spørs på været, blir så rastløs når det er fint, og da vil jeg opp uavhengig av hvor trøtt jeg er. Men nå burde kanskje fornuften ta overhånd. Uansett: løksuppe! Håper deres søndag har vært fin! Gleder meg til ny uke og til å klemme på mannen i morgen ♥ 

26 kommentarer

 1. Birgitte

  Hvor har du kjøpt den til passet? 🙂

 2. Er kanskje ikke så rart at du ikke har sovet skikkelig på lenge når du har en liten baby… Er sånn det er…

 3. Karoline

  Reagerer ikke Nelia når du spiser løk?:-)

 4. Kjempesøt passholder! Har alltid hatt lyst på et sånt, men ei venninne av meg sa at hun fikk kjeft en gang for at hun hadde det, og måtte alltid ta den ut av holderen uansett når hun skulle gjennom passkontroll, så har aldri turt å skaffe meg det.. :/

  https://www.julesanddreams.com

 5. Margrethe

  Var første gangen jeg så Lars-Kristian spille fotball idag. Merka jeg heia litt på han enda jeg er rbk-supporter! Slik blir det når man er så fan av bloggen din at man ønsker deg alt vel 🙂
  Nelia er nydelig og jeg ser sånn opp til dere! God påske fra meg 🙂

 6. Var på Lerkendal i kveld, syntes der var kjempeartig at Lars Kristian var med å spilte, han var kjempeflink 🙂

 7. Trodde leopard mønster var ut jeg. Kjøpte en bluse med leopard mønster på før ca ett år siden, trodde ikke jeg fikk brukt den, men får kanskje det likevel da 🙂 god påske til deg og dine Caroline 🙂

 8. Skal feire 18-års dagen min med jentene helga etter påske, med tapas og deilig drikke. Det blir da ikke noe vin siden ingen av oss liker det, hehe 😀 Men lurte på om du hadde noen tapas favoritter, som du kunne skrive om? Det hadde vært kjempefin 🙂
  Klem meg <3

  1. Så gøy 🙂 Gratulerer på forskudd 😀

   Har skrevet litt om det her: https://fotballfrue.no/2012/03/31/lag-meksikansk-tapas-i-helgen/

 9. Jeg elsker leopard! Syns det er så fint, spesielt til et helt enkelt antrekk. Skulle gjerne klikket hjem solbrillene, men ser de er utsolgt 🙁

 10. Älskar leopardmönster! Sassy! 😀

 11. Sandra P

  Heihei!
  Ville du kanskje lagt ut en oppskrift på løksuppe på en Oppskrift-Onsdag? Jeg har laget andre supper du har publisert, og de blir så gode! De har alltid *det lille ekstra* både i fyldighet og smak 🙂

   1. Sandra P

    Åh, så flott! Takk for svar 😀

 12. Hei! Litt off topic, men ser du skriver at du har joggevogn. Lurer veldig på hva slags vogn du har, og om du er fornøyd? Skal skaffe en selv, skjønner du

  1. Jeg har ikke fått testet den ennå, men det kommer garantert noen innlegg over påske 😀

 13. Snyggt!! Får mig att vilja resa bort… 😉

 14. Hvorfor annonserer du uten å si hva det er du annonserer for? Man må liksom klikke på linkene dine for å i det hele tatt finne ut hva denne annonsen gjelder?

  1. det er en annonselink, det vil si at jeg har kjøpt dette selv hos asos.com, annonselenkene gjelder jo det jeg selv har kjøpt 🙂

   1. Svaret ditt gir dessverre ingen mening. Kan du spesifisere?

   2. Annonsen gjelder produktet, ikke butikken som selger de 🙂

   3. Mariell

    Men hvorfor må du klikke på linken for å se hva annonsen gjelder? Kan du ikke spesifisere deg i teksten slik at en kan ta et bevisst valg på om man vil klikke eller ikke? Hvis ikke syns jeg det virker som en utspekulert form for markedsføring… Vil gjerne ha informasjon om hvor produktene kommer fra før jeg klikker meg inn på en fremmed link!

 15. Det står jo annonselenker, etterfulgt av 3 linker. På hver link står det hva det gjelder: Ballerinaene, passcoveret og solbrillene.. Man trenger derfor ikke klikke inn for å se hva annonsene gjelder, hver link fører til det oppgitte produktet.

  Hva mer mener dere burde spesifiseres? For meg er det klinkende klart.

  1. Haha, det tenkte jeg også 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *