inspirasjon: påske

God morgen fine mennesker  Å, nå gleder jeg meg til påske! Selv om Lars-Kristian har både trening og kamp når påsken er i gang, skal det bli så koselig å gjøre det påskeklart her hjemme. Tulipaner, små egg, harer og alt som hører med. Vi har ikke så mye påskepynt fra før av, så jeg har brukt en liten halvtime på nettshopping og fant ut at green gate har utrolig mye sjarmerende på denne fronten! Gleder meg til pakken kommer i posten. Tenk at det er ett år siden vi så Fjols til fjells og fråtset i tidene største påskeegg? Det skal vi gjøre i år også, tradisjonen tro, men denne gangen er Nelia utenfor magen og ikke inni, og det er så rart å tenke på Har dere noen påsektradisjoner? Jeg må se Fjols til fjells, den filmen er priceless – haha! Ler bare jeg tenker på den. Tenkte å komme med noen tips til et sunnere påskeegg utover i neste uke, det har jeg gjort tidligere, men jeg skal prøve å finne på noe nytt i år så det blir litt mer spennende for dem som har fulgt med lenge. I mellomtiden kommer litt inspirasjon til påsken, det er så deilig å drømme seg bort i alt det fine på pintrest 🙂 Du finner alle bildene og noen til her.

___________________________________________________________________________________________________________


påske.jpg

Nå venter joggeskoene på meg, senere skal jeg hente bagdelen til joggevognen, den har kommet! Så i morgen tidlig blir det utetur – om formen tillater det etter jentekvelden 😉

71 kommentarer

 1. Hvor kjøper du Green Gate på nett? 🙂

 2. Ane Camilla

  God morgen Caroline! Lurte på hvor du bestiller Greengate produkter fra? 🙂 Ha en strålende dag og kos deg på jentekveld!

 3. Camilla Korsnes

  Så fin inspirasjon:) Jeg har nylig kjøpt mye fin påskepynt på Casa Design og Kremmerhuset, anbefales å ta en tur dit ^^.

 4. Hei Caroline. Du har sikkert mye å gjøre for tiden, men hadde vært morsomt om du hadde laget en treningsvideo fra en dag på trening, med et par øvelser og hvordan du utfører dem. Du ser jo så flott ut. 😉

 5. Gleder meg til i kveld 😀 😀 <3

  1. Jeg også :D:D

 6. Monica Sivertsen

  Tusen takk for at du har planer om å dele sunt alternativt for å ha i påske egg! Jeg har vært uten sukker siden 1 januar etter å ha inngått en avtale med min datter å være uten sukker til påske. Selv om avtalen utgår nå så vil jeg fortsette med det fordi jeg merker så godt på kroppen at den har det bedre uten. Jeg holder på å gå ned i vekt, så tips til sunne alternativer mottas med takk:) Ønsker deg en fin dag og ei fin påske! Hilsen Monica fra trøndelag

  1. Ønsker deg en super påske også 🙂

 7. Så mye lekker inspirasjon 🙂

  Gleder meg så til påsken og påskesyssel med familien 🙂 Gøy når lillemor begynner å bli så stor, så kjekt å lage ting sammen da. Både pynt og mat 🙂 Hun satt med boka de og lette etter påskeinspirasjon i morges 🙂 Begynte med påske men falt helt inn i bryllups sidene 🙂 Ei som gelder seg til å være brudepike neste år!!

  Nydelig påske til dere!

  Klem Birte

 8. Kom gjerne med påskeeggtipsene nå før påsken, slik at vi rekker å kjøpe inn og ordne før vi drar på fjellet. Jeg er en av dem som har fulgt deg i flere år, og har også boken din. Plukket den faktisk fram i går, for å se på nettopp påskeegget ditt. Nye tips blir varmt tatt imot!

 9. Tenk, om bare noen år kan du pynte i huset med påskeegg som Nelia har malt selv! <3

  Mamma tar fortsatt frem påskeeggene jeg malte for snart 20 år siden, det er så fint 🙂

  Ha en fantastisk dag!

 10. He he, her var det ikke mye gult! Ser ut som det blir rosa påske i Siljan i år? Vakre bildet i hvertfall 🙂

 11. Kristin

  Der var det mye fint å pynte med, ja! Er så herlig å gjøre det fint inne 😉 Har selv vært og kjøpt gule blomster i dag 🙂
  Ble også bedt på jentekveld i helga, gleder meg! Godt å være ikke bare mamma og husmor innimellom.

  Må forøvrig rose deg for det flotte arrangement dere hadde for Nelia, heldige som fikk ha proff fotograf hele dagen! Mange nydelige bilder.
  Tommel opp for alt du får til, og for all positivitet du sprer!
  God påskeklem 😉

  1. Tusen takk :=)

 12. benedicte

  Nelia har så mange fine hårbånd. Likte spesielt det hun hadde i dåpen. Kan du gi meg en link til det på etsy?

 13. Christina

  Du sier at du prioriterer bloggingeb og ikke de andre oppgaven. Du har 50% permisjon. Hva går disse jobbene ut på?

  1. Mail, møter, dialog med samarbeidspartnere, bilderedigering 🙂

 14. Very nice ideas, I love them all
  I can’t wait to Easter

  Have a nice day Caroline
  xx

 15. Sånn sukkeregg som er på nest nederste bilde til høyre husker jeg jeg laga når jeg var liten. Det var litt artig! 🙂

  Og hurra for sunnere påskeegg! 😀 Kan du legge ut tipsene i god tid sånn at vi kan handle på onsdag, tror du? 🙂 Er jo ikke alle som har butikker som er åpne på skjærtorsdag og langfredag, og påskeaften er gjerne fullbooka med familieplaner 🙂

 16. Jag älskar påsken! Så himla mycket vårkänslor med alla färger 🙂

 17. Guri, her var det jo ingenting gult! For meg er påsken gul 🙂

 18. Hei!
  Påsketravet på Klosterskogen, langfredag og påskeaften er veldig tradisjon 🙂

  Tar dere turen i år?

  Mvh Toril

  1. Skal ikke se bort i fra det, vi var der på lørdagen ifjor 🙂

   http://fotballfrue.no/2013/03/30/paskeaften-pa-travbanen/

 19. Hei!
  Det er en stund siden du har hatt et innlegg om billige alternativer til designervarianter. Så jeg lurt epå om du kanskje kunne skrive et innlegg med billige alternativer til Pia Tjelta sin kolleksjon for Ti Mo. Jeg skal i to bryllup i sommer og har forelsket meg helt i Elsa dress, men den koster 10 000 kr. Det blir i dyreste laget for en fattig student. Føler at jeg har endevendt internett på jakt etter en kjole som kan minne om den, men har ikke funnet noe enda. Men tenkte kanskje at du med din ekspertise kanskje vil lykkes! Håper ellers du får en flott påske sammen med den nydelige familien din 🙂

  Helene

 20. Kom over denne oppskriften, kanskje du hadde klart å forvandle den til en lavkarbo-versjon?
  http://www.godt.no/#!/artikkel/20359422/slik-lager-du-hjemmelaget-kjekssjokolade

 21. Så fint, den där «äggkransen» var ju underbar – kanske nåt man skulle försöka sig på…? 😉

 22. Dette var nok stilling og flott pynt,men jeg skal lover deg att om relativt kort tid kommer du til å pynte med enda flottere pynt når vesla deres kommer hjem med selvlaget påskepynt fra barnehagen og etterhvert skolen. Den pynten kan ingen nettbutikk mathce♡Det er bare å glede seg☺.Ha ei super påske.

  1. Gleder oss 🙂

 23. Herlige bilder 🙂 Det er så deilig at det er påske og vår i lufta!

 24. Hei 🙂 Er ikke du kristen? Da er vel Jesus som er fokuset ditt i påsken eller hva? I så fall, hvordan feirer du denne troen din? Spør fordi du tidligere har sagt du tror på Gud men ikke er kristen, senere sier du at både du og din mann er det, men du har aldri ville svart på dette spørsmålet før når jeg har spurt( kommentaren min blir vel ikke med denne gangen heller…) Men skjemmes du eller hva er det? Foreslår at du er såpass at du kan svare ærlig på dette. Du godtar alt av positive kommentarer, men hva med reelle spørsmål? Er du feig eller hva er greia?
  Du skriver at du har klint med jenter i fylla og at søndagene er kjedelige (troor det var det du skreiv) så jeg lurer oppriktig på om du er kristen eller hva. Og for ordens skyld: Nei, jeg er ikke sjalu, for Guds skyld slutt å gå i den fella å tro det hver gang noen er uenig, sier deg imot! 🙂

  1. Jeg har aldri sagt at jeg tror på Gud, men ikke er kristen. Tvert imot har jeg aldri lagt skjul på at jeg tror på Gud og er kristen. Jeg har heller aldri sagt at noen er sjalu fordi de er uenig med meg, da forveksler du meg med noen andre. Jeg godtar også både positive og negative kommentarer.

   1. Anonym

    Dette var et interessant tema. Er du kristen og tror på Gud Caroline? Jeg har bare aldri fått det inntrykket, av mange grunner som feks at du banner, drikker deg full, flyttet sammen med Lars-Kristian før dere giftet dere, synes det er synd at ikke homofile får gifte seg i kirken, at du fronter et utrolig matrealistisk samfunn og aldri nevner noe om troen din. Jeg er OVERHODE ikke ute etter å «ta» deg med denne kommentaren, og jeg dømmer deg heller ikke. Jeg ble selv kristen for noen år siden etter å ha levd et ganske så «utagerende» liv 😀 håper på svar fra deg om dine tanker rundt dette, kun av nysgerrighet.

   2. Jeg har ikke noen interesse av å diskutere religion på bloggen, ei heller legge frem hva vi gjør som er i forbindelse med religion :/

   3. anonym

    Til Anonym: Jeg må le av denne kommentaren. Er man ikke kristen selv om man banner, drikker, blir samboer før man er gift, eller ser ned på homofile?

   4. Anonym

    Seriøst, hva er kommentaren min å le av?? Så lenge du ikke er kristen selv, kommer du aldri til å skjønne hva jeg mente, hva er da vitsen med å kommentere spydig?

   5. Desverre er det noen kristne som tror de vet oppskriften på hvordan kristne skal være. Det er bra du setter grenser Caroline og ikke lar deg presse til å svare på ting som skal få lov til å være personlige. Jeg er takknemlig for at du aldri dømmer andre, eller snakker vondt om noen. Kos deg med vinen, det tror jeg Jesus gjorde.

   6. Som personlig kristen, må jeg si at «kristne» som deg anonym, gjør at jeg skjønner hvorfor folk hater kristne. Får så vondt av Jesus, når mennesker som deg, misbruker navnet hans. Jesus gjorde vann om til vin, og han foretrakk å tilbringe tiden sin med de som ble sett på som svake/utstøtte i samfunnet, f.eks prostituerte. Kristendom handler om åndelig nærhet til Gud, tilgivelse og nestekjærlighet, det handler ikke om å se ned på mennesker, for hva mennesket er. «Den av dere som er uten synd, kan kaste den første steinen på henne.» Hjertet mitt gråter av at du kaller deg kristen, for det er tydelig at du aldri har blitt berørt av Gud’s ånd og kjærlighet, ei skjønner du hva Jesus ble satt til denne jord for å gjøre. Husk at Gud ser hva som er i hjertet ditt «anonym» og han ser meningene du dyrker.

   7. lurven

    En kan veldig godt tro og kalle seg kristen selv om en drikker og gjør alle de «gale» tingene. Det var i gamledager at kristne ikke skulle drikke, være samboere osv… I dag har alt blitt annerledes og det syns jeg er fint. Vi som er kristne er ikke perfekt mennesker som aldri gjør noe galt, vi er ikke et snev bedre enn andre på noe vis. Kristne er ulike på samme måte som alle andre er ulike.

   8. Siden du tydeligvis er så opptatt av synd, så fordømmer du vel også homofile? For det står jo i Bibelen? Å være kristen og å identifisere seg med kristendom i 2014 betyr ikke nødvendigvis å følge alle levereglene og å tro at Jorda ble skapt for 6000 år siden.

   9. Jeg er døpt, konfirmert, går i kirka i høytider og tror på gud. Allikevel både banner jeg, synes søndager er kjedelige og støtter homofili fullt ut. Er jeg mindre kristen av den grunn? Hvem kan egentlig bedømme det?
    ..Og hvem kan bedømme Caroline og Lars kristian fordi de gjør ting som ikke er hyperkristne? .. Skal vi alle bare bli nonner for å ikke støte de som er ekstra kristne?

  2. …kan man ikke være kristen om man har kysset jenter og synes søndager er kjedelige?

  3. Nå kan det vel hende at redaktører for ulike mote- og livstilsmagasin også er religiøse uten at de benytter bladet de jobber for til å predikere sin (for eksempel) kristendom? Stiller du samme spørsmål til dem? Caroline har flere ganger understreket at dette er hennes ambisjon med bloggen, og da er det kanskje ikke naturlig å legge ut mange tekster om tro (eller tvil)? Kanskje er ikke dette rette fora for å forkynne? Kanskje vil hun ikke «misbruke» sin «makt», men la leserne selv ha den troen de ønsker? Selv er jeg lærer og ikke-troende. Jeg er likevel veldig bevisst på at mine elever ikke skal vite mitt personlige standpunkt.

   1. Lars Kristian; det ser teit ut når du kommenterer under andres navn for å forsvare kona di. Ingen sammenligner Caroline med en lærer, hallo i luka? En rosablogger og en som faktisk har ansvar for opptil 30 unger?

   2. Suri: Du må gjerne tro at det er jeg som har kommentert under navnet Robin, men det er det altså ikke. For øvrig har vel Caroline et slags ansvar for ganske mange fler enn 30 stykk. Men nå er vel ikke akkurat det hovedgrunnen til at hun ikke velger å fronte religion på bloggen noe særlig mer enn det hun gjør.

    Om du ikke tror meg, så kan du sjekke ip-adressene her:

    https://www.dropbox.com/s/nak0x6dhuey3jxp/Skjermbilde%202014-04-11%20kl.%2018.11.00.png

    https://www.dropbox.com/s/0nhfjw8spgsps3x/Skjermbilde%202014-04-11%20kl.%2018.11.21.png.jpg

  4. Er ihvertfall glad JEG ikke er kristen, for en mer dømmende gruppe folk skal du vel lete lenge etter. Uansett så er det faktisk ikke noe noen har noe med, om en person er kristen eller ikke. Og om dere tror at guden deres setter mer pris på dere som sitter og hyler haleluja i kirken til enhver anledning enn kristne jenter som f.eks da har kysset andre jenter på en fest eller (oh my gad!) flyttet inn med kjæresten før de var gift, så tror jeg jaggu you are in for a big surprise. Uansett er det jo fint at folk tror på sånt, takk for alle fridager det gir oss i løpet av året liksom. Men bra du ikke er sjalu ihvertfall da, Linn – for misunnelse er vel en døddsynd? Det kan du jo ikke ha på deg vettu. Og bare så det er sagt så har jeg da vel aldri sett noe annet enn at Caroline poster både postive kommentarer OG negative. Du får be til gud om han kan åpne øynene dine for den åpenbaringen.
   Nå tar ihvertfall jeg påskefri med god samvittighet! Ha en finfin vårsprett alle sammen!

  5. Hjelpe meg Linn! Om man er kristen eller ikke er en meget personlig sak og noe man gjerne ikke legger ut om til hvem som helst! Tenk hvilken debatt det hadde blitt her dersom hun hadde skrevet noe om troen sin… Det hadde sikkert eksplodert med alle de synspunktene og tolkningene det finnes av dette i verden! Og ALLE mennesker synder fra tid til annen selv om man er kristen, eller tilhører hvilken som helst annen religion… Ingen er feilfrie. Jeg er selv personlig kristen, meget kristen kan man vel si, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg overhodet ikke er perfekt! Jeg kan drikke alkohol (kanskje litt for mye av og til), jeg var samboer med mannen min i mange år før vi giftet oss og når vi først er inne på det så var jeg i grunnen samboer med en annen før det også… Man kan sikkert finne maaaange andre feil ved meg også, men troen min er det ingen som skal stille spørsmål ved, for den er personlig! At Caroline velger å ikke legge ut om sin tro synes jeg er helt greit, jeg ville heller aldri lagt ut om min tro på min jobb og jeg synes at folk bør respektere det og ikke beskylde henne for å skjemmes over hva hun tror på. Caroline er super positiv og virker som en tvers igjennom god jente, noe som jeg synes er et godt bilde av en kristen person! Og til deg som sier at hun fronter et materialistisk samfunn: Hun jobber for det hun har, det er ikke sånn at hun «stjeler» fra de fattige for å heve seg selv materialistisk sett. Jeg har dobbelt så stort hus som hun har og mye dyrere biler, men jeg deler også av min overflod, jeg gir MYE til dem som ikke har noe! Og det vet jeg hun gjør også… Så til deg Caroline: Stå på og vær den gode personen jeg er sikker på at du er, vis din tro gjennom måten du er på og ikke la deg irritere av dem som tror at de er bedre kristne enn hva du er. Kos deg med pynting og ha en riktig god påske alle 5! 🙂 klem fra meg

   1. Anonym

    Det var jeg som kom med den kommentaren alle reagerte sånn på, og jeg ser jo at kommentaren fremsto litt annerledes enn det som var meningen.
    Først vil jeg bare få frem, igjen, at jeg ikke var ute etter å ta noen eller å dømme noen. Herlighet, jeg er da langt i fra perfekt, jeg har masse feil og «synder» hver eneste dag! Det finnes ikke oppskrift på en god og dårlig kristen, Jesus ser til hjertet vårt heldigvis.

  6. Tro er vel, tross alt, en personlig ting. Caroline velger hva hun vil dele på bloggen sin, og hva hun tror på er ikke noe bloggleserene har rett til å vite? (Og mene noe om).

   Syntes du er veldig flink til å holde balansen mellom å dele personlige ting og holde andre privat jeg. Stå på! Og til dem som mener du ikke er «kristen nok» pga. ditt og datt; det er til syvende og sist ikke deres oppgave å dømme 😉

   God påske til deg og dine!
   -Tone

  7. Det å være kristen er vel strengt tatt det å tro på at Jesus er Guds sønn og at han sto opp igjen fra de døde? (Det å tro på Gud er ikke særegent for kristendommen.) Hvordan man lever livet sitt har jo ingenting å gjøre med om man tror på Jesus? Jesus sitt hovedbudskap var å ta ALLE inn i varmen, ikke bare dem som lever på den mest «kristne» måten (tradisjonelt sett – forøvrig er vårt syn på hva en «skikkelig» kristen er laget av kirkens menn og kvinner som ønsket å kontrollere folket ETTER at Jesus levde). Jeg er ikke troende selv, men mener at alle må få tro og praktisere sin tro slik de vil, så lenge det ikke skader andre (er selvfølgelig ikke for krig i religionenes navn, som måten Norge ble kristnet på. Ganske brutalt!)

  8. Har aldri sett at noen kors og Jesusfigurer som påskepynt…. Egg er jo symbol på nytt liv og det er jo det vi feirer i påsken. Jeg er kristen og feirer påska med kikklunsj, kakao og skiturer slik som alle andre. Bruker å gå på gudstjeneste 1. påskedag hvis ikke været er for fint.

 25. Herregud Linn. Hvor dum og frekk kan du bli. Vanlig folke skikk hadde du trengt.
  Religion og politikk hører ikke akkurat hjemme på bloggen.
  Sjalu og bitter

 26. Anne Therese

  Linn: Tru kan for enkelte vere ganske personleg. Når ein seier ein er kristen, men ikkje vil utdype det noko meir, så skal ein vel ha så pass med respekt for andre at ein ikkje krever eit svar? Er opp til kver enkelt korleis ein vil leve og utøve sin religion. Og at du tydlegvis meinar ho ikkje gjere det på den rette måten, er vel heller ditt problem! Berre ein tanke 🙂 Og det er faktisk mogleg å spørre på ein langt trivlegare måte, så hadde du kanskje fått svar på spm som du tydlegvis er svært oppteken å få svar på 🙂 Igjen berre ein tanke 🙂

  1. 🙂

 27. Jeanette

  God påske til dere!

  1. God påske til deg også 🙂

 28. Hei!

  Appen som heter Fotballfrue, er den på app store fortsatt ? Jeg har søkte mange ganger, men finner den ikke. Tror den er blitt slettet/borte. Vet du noe om det ? Er fast leser på bloggen din, så hadde vært perfekt for meg hver fall 🙂 Takk for svar!

  1. Den er der dessverre ikke lenger :/

 29. Anne-Marte

  Man blir så glad av å titte innom bloggen din.
  Gledesspreder er et ord som passer godt til deg 🙂
  God påske til deg og familien.

 30. God påske! 🙂 nydelig inspirasjon.

 31. Håper du har en herlig jentekveld! Ønsker deg og familien en riktig god påske!

 32. Vakkert! God påske 🙂

 33. Hei! Kjempeflott blogg, og for en nydelig liten familie dere er 🙂 Leste dette innlegget, og kom til å tenke på «Fjols til fjells» som jeg ikke har sett på flere år! Vet du når den går på tv i påsken?

  Håper dere får en nydelig påske 🙂

  1. Sjekket tv guiden ikveld, den vises tydeligvis ikke på tv denne påska :O

 34. Kjempe fine bilder! God paaske!

 35. Bare gled deg til Neila kommer hjem med påskepynt fra barnehagen! DET er verdens nydeligste påskepynt!!

  1. hihi, det gleder jeg meg til 🙂

 36. Kjerstin

  Titter innom for å si god påske , kos dere masse på hytta.

  Klem 🙂

  1. god påske, snille deg <3

 37. Nydelig inspo-bilder – elsker eggekransen – husker du hvor den er fra? Ser ut som et Etsy-bilde, men jeg finner den ikke 🙂

  1. Vet ikke, dessverre :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *