barnedåpen: festen og detaljer

Her kommer et veldig stort bildedryss fra dåpsdagen til lille vakre Nelia, etter seremonien ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

06. 04 – 2014

_DSC2271 (1)_DSC8935lokale_DSC2295_DSC2305_DSC2283eliseogneliagavebord_DSC8908_DSC9036gaver2_DSC8941_DSC2288bord_DSC2345meny_DSC2350_DSC23471_DSC8958_DSC8971DSC05620detaljermegpappaneliaDSC05627mingeldåp123kakeDSC05791DSC05863tanteoglillepåfanget

 nesten all foto: ottossonphoto

Nelia var våken og smilende glad hele dagen, så mot slutten var hun så trøtt, stakkar. Synes det nest siste bildet er så skjønt, der hun hviler i armene til tante 🙂 Vi hadde gaveoppakning og leste høyt fra alle kortene etter at kakene var i kroppen, det var en utrolig fin ting å gjøre, på den måten fikk alle med seg hva dåpsbarnet fikk, og det ble opplest så mange rørende dikt og ord.

___________________________________________________________________________________________________________

info om diverse

Om du lurer på hvor vimpler og pompoms er fra, kan du lese dette innlegget, her kan du også se masse bilder fra kakebordet. Ellers er lysene på bordet fra kremmerhuset, karusellene har jeg bestilt fra ebay.com, klikk her så får du opp et utvalg. Disse fikk jeg i feil farger, i stedet for kun rosa, kom de i både rosa og blått, så jeg malte de som var rosa med ekstra grønnfarge og litt gullfarge, mens jeg måtte spraymalte alle de som var blå helt hvite, før jeg malte dem i riktige farger. Fargene hadde jeg fra før av, ettersom jeg har brukt de samme på rommet til Nelia. Bokstavene Nelia, som står på flygelet, er fra panduro. Disse har jeg også malt og dekorert selv. Stoltrekkene er fra stoltrekk.com – enkelt og greit. Disse har vi leid, og de kan bare returneres uten at vi trenger å vaske dem først, det er utrolig deilig! Du betaler frakt selv, ellers koster de bare 39,- per stykk. Vi valgte trekket som er i stretch, passet stolene i lokalet helt perfekt, og det er jo faktisk helt utrolig hvor stor forskjell dette utgjør! Den vakre kjolen til Nelia er laget spesielt til henne fra Gullkorndesign.com – som snart åpner nettbutikk, hurra! Hårbåndet og skoene hun hadde på seg er fra etsy.com. På bordet hvor vi spiste, lå det en liten gave til hver av gjestene. En cookie som var ekstra fint dekokrert i en gjennomsiktig plastpose, vi la annen hver rosa og grønt og bandt et kort til, og det ble så fint!

Spør gjerne om det er noe du lurer på, så svarer jeg i kommentarfeltet 🙂

– ♥ – 

169 kommentarer

 1. Hvor har du bestilt de navnebokstavene? 🙂

 2. Hvor hadde dere dåpen til nelia (lokale)?

  1. Caroline

   Villa Fløyen 🙂

 3. Heisann 🙂
  Hadde veldig lyst å kjøpe en sånn liten søt rosa dukkevogn til min lille fine niese 🙂 Vet du hvor den er kjøpt?

 4. Maria Isabell

  Hei Caroline! Jeg har en liten datter som er født bare i november, og skal på lik linje som deg ha barnedåpen først i April. Alle andre jeg kjenner som fødde samtidig som meg, skal ha dåp nå i januar, og alle synes at April blir for sent, at hun har blitt for stor til da.. Nå var jenta mi noe større enn Nelia da hun ble født (53 cm og 3970g).. Så det jeg lurer på er; hvor stor ca var Nelia da hun ble døpt? Og husker du klesstørrelsen hun brukte da? Og hvorfor valgte du å døpe henne i april/mai? Vil avslutte med å si at jeg synes du har en fantatisk bra blogg, har fulgt deg i mange år – både gjennom bryluppsplanlegging og dåpsplanlegging 😉 Du er virkelig en inspirasjon! Mvh Maria Isabell

 5. Kristine R.

  Hei!

  Husker du hvem på etsy du kjøpte skoene av? Nydelige 🙂

 6. Hei Caroline 🙂 Me skal snart ha dåp og eg lurer på hårr du har kjøpt bordkorta? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *