do what makes you happy

2.jpg

___________________________________________________________________________________________________________

Stikker bare innom for å ønske dere en fin kveld  Her står rester av mini cupcakes på menyen, sammen med litt lesing og en varm kopp te. Nelia og jeg var ute på trilletur rett før leggetid, og før det la jeg ut på 60 minutters langkjøring på den fine mølla mi. Det er deilig med langtur, selv om jeg lett innrømmer at jeg foretrekker intervaller akkurat nå, det er så mye mer spenstig og jeg føler at jeg utfordrer meg selv mye mer. Så ja, mer av det!

Jeg måtte frem med ullundertøyet i dag, synes det var skikkelig guffen vind ute igjen, det var jo så deilig vårtemperatur forrige uke, hva skjer? Hadde håpet det skulle holde, men på kalenderen går det uansett rette veien – det kan ingen ta fra oss. Akkurat dette settet er fra Kari Traa og det selger de til 40 prosent hos Get Inspired nå -du finner det her / sponset

73.jpg

___________________________________________________________________________________________________________

Dere har vært så gode i kommentarfeltet den siste tiden og det gleder meg så mye at jeg ikke har ord for det, tusen takk  Da er det er så koselig å dele. I morgen kommer flere bilder fra dåpen, har et helt hav å vise dere fra festen etter seremonien i kirken 🙂 Sov godt så lenge, så sees vi da ♥ 

53 kommentarer

 1. Den boka er så bra! 😀 Gleder meg stort til å ta fatt på de to påfølgende, Engelens Spill og Himmelens Fange, i løpet av påska!

 2. Åh så gøy med mer barnedåp-innlegg, gleder meg 🙂 Ha en fin kveld søte deg ♥

 3. Elisabeth

  Ååååh hvor har du den fine sovemasken fra? ^_^

 4. Marianne

  DU er utrolig vakker! Blir helt imponert over alt du gjør og får til!

 5. Så fin du er 🙂 Opplever dere at situasjonen har bedret seg etter at dere valgte å vise mer av Nelia? Håper så inderlig det for deres del <3

 6. Hei! 🙂

  Har et spørsmål som ikke er knyttet til dette innlegget i det hele tatt. Har spurt deg litt om kjolene fra onlineformals før, og har fått så gode svar, så derfor spør jeg deg igjen. Mulig du har skrevet dette i et tidligere blogginnlegg, men jeg lurer på hvor lang leveringstid (ca.) en må påregne når man bestiller fra onlineformals? 🙂

  1. Det kommer an på om kjolen er på lager eller ikke, men alt fra en uke til en måned 🙂

 7. Vilket underbart underställ! Här i Spanien behövs dock inte något sådant då det har varit sommar här de senaste dagarna, och upp mot 25 grader.
  Kram
  Rebecca
  https://femme.se/piccolecose/

 8. Koselig innlegg 🙂

 9. Ååh Caroline du er så fiiin 🙂 Ha en nydelig kveld videre 🙂 Gleder meg på flere bilder av dåpen 😀 *Hyyl*

 10. Vindens skygge er helt fantastisk! Gled deg til å lese den – det er en sånn bok jeg skulle ønske jeg kunne lest for første gang om og om igjen.

 11. Åh, leste nettopp ut vindens skygge etter å ha sett du kjøpte den og at folk i kommentarfeltet roste boken -å jeg er så glad for det! Først trodde jeg ikke jeg likte den spesielt godt, men mot slutten klarte jeg ikke legge den fra meg.. Hurra for bøker som gjør det med deg:)
  Ellers synes jeg du kler utrolig godt å ha håret slett når det er »kort» (for å ikke fornærme noen slenger jeg på et par gåseøyne) selv om det er fint med krøller og:) Håper dere får en herlig helg på vinkveld og hyttetur!

 12. skal du farge håret lyst igjen? med den halvlange frisyren du har nå hadde du minnet meg om en kombinasjon av heidi klum og kathrine sørland med den klippen (og lysere farge). hadde vært nyyyydelig til deg 🙂

 13. Hei Caroline! Vi er 2 jenter som digger bloggen din, og synes du er utrolig inspirerende både når det gjelder mote, trening og kosthold. Nå manner vi oss endelig opp til å spørre deg om du kunne tenke deg å få et smykke av oss?? Vi lager smykker på hobbybasis, og har lyst til å gi ett til deg:) Og du kan få det akkurat slik du vil:) Håper vi hører fra deg! Hilsen Siren og Heidi

 14. Hei fine duu! Jeg har bare et lite løpespørsmål til deg 🙂 Jeg er i likhet med deg helt ekstremt glad i å løpe, og i det siste har jeg funnet ut at 10 km ute er helt perfekt for meg, men selvom det går bedre for hver gang, er jeg på en måte litt stuck på 54,55 og 56 minutter.. jeg bare lurte på hva du startet på når du begynte å ta 10 km? Du er jo så sprek og er virkelig løpeforbildet mitt (om det er noe i det hele tatt, haha), og om jeg ikke husker helt feil er persen din på 49 min (??) 🙂 Setter i hvertfall stoor pris på svar og hadde vært fint å sammenligne litt bare!

  1. Nå skriver ikke du noe om hvordan du trener sånn totalt, men mitt tips (uten å være noen fagperson på området, bare selv også veldig glad i å løpe ute) er å variere løpingen hvis målet er å bli raskere på 10 km. Ikke løpe samme løypa hver gang, løpe lengre noen ganger, kanskje kortere noen ganger, kanskje intervaller av og til. Hvis du løper mest på grus, ta feks noen turer i ny og ne på skogssti hvis du har det i nærheten, det utfordrer løpemuskulaturen på en ny måte.

   Lykke til med veien mot ny pers – du klarer under 50 min snart tenker jeg :).

 15. Av ren nysgjerrighet; hva tenker deres nærmeste familie og venner om å avbildes/eksponeres på bloggen når de vet hvor populær den er? Er det noe dere diskuterer med hver enkelt? Eller er det en «selvfølge» for alle at de stiller opp (godkjenner bildebruk f.eks)? Og har dere i såfall møtt noen motforestillinger blant de nærmeste? Hadde vært gøy å få vite litt om hvordan de rundt dere stiller seg til dette! 🙂

 16. Anne-Marte

  Vakker som alltid 🙂

 17. Hvilket program bruker du for å lage label på bildene dine? 🙂 Sånn som den på øverste bildet, og de bildene som du har en gjennomsiktig hvit forgunn med tekst på.

  1. Picmonkey og photoshop 🙂

 18. Begge hendene opp for intervaller! Jeg har aldri klart å skjønne hvordan du klarer å løpe og løpe og løpe.:) Men jeg antar at det er noe en må lære seg å like. Bakke-intervaller er veldig bra for beina, har du prøvd?

  1. Nei, har ikke prøvd det ennå :/

 19. Så fint underställ! Och cupcakesen ser så goda ut… 😉 Kram!

 20. heia 🙂 det er velidg kjipt. Jeg hadde pakket vekk all fleece og ull her i huset og vasket skjerf og luer for å pakke det bort, men har tatt fram att både tynne luer og ullgensere :p er vel bare å innrømme.. at typisk norsk sommer så må man ha litt sånn på lur i tilfelle… selv om det bare er vår enda…Husker fra i fjor ja, hehe.. klem H

 21. gosh – for en kjekk bok du leser! hvis du ikke har lest de andre bøkene hans, gled deg!

 22. Mary Anne Harring

  Gode mennesker fortjener gode kommentarer;) ha en strålende dag;)

 23. Tonje Aabel

  Hei!
  Har du trekt vinneren av vaffeljernet? Sitter her og venter i spenning 🙂

 24. Jeg lurte på om du kunne ha tipset om hvor man får tak i sånne «hårbånd» som du har på deg fra tid til annen! Synes det er så fint

 25. Hvor er den vinhyllen fra? Den var nydelig! Du er et inspirerende menneske 🙂

  1. Home & Cottage

 26. Fysj, i dag er det skikkelig guffent vær i Bergen. Brr! Blir nok innetid med lesing av bok og serier rullende på skjermen 🙂 og det med god samvittighet 😀 litt godt med slike dager også 😉
  Du er vakker, Caroline, stråler som alltid 🙂 ha en fin dag! <3

 27. Hei! Har tenkt å bestille den voiler buksa fra ganni, men så er jeg så usikker på hvilken størrelse jeg bør velge. Bruker til vanlig str xs. Hvilken størrelse vil du anbefale?
  Hadde blitt veldig glad for svar 🙂
  Hilsen en forvirret buksekjøper 🙂

  1. da bør du velge strl. xs 🙂

 28. Hei! 🙂
  Hvilken str bruker du? Kunne tenkt med en slik selv!
  Klemmer 🙂

 29. Camilla Korsnes

  Du er nydelig:)
  Ønsker deg en strålende dag. Her pøser det ned ute, men det er jo bare koselig.

 30. Hei 🙂
  Når du trena styrke heime, so gjer du øvelsane på matte sant? 🙂
  Har du ei matte og anbefale?

 31. Siri Nilsen

  Den boka er sykt bra! Har lest to av han som jeg slukte på få timer. Kos deg med bok og cupcakes ☺️

 32. Kjære, fine Caroline! Jeg vet at dette er off-topic i forhold til innlegget (selv om det er litt relevant, siden det handler om store, viktige ting i livet), men kan du være så snill og kanskje lage et innlegg om bryllup igjen utover sommeren? Har fulgt bloggen din siden før du og LK ble gift, og koste meg glugg med å lese disse bryllupsinnleggene dine. Du er en fantastisk inspirasjon på så mange fronter, og neste sommer er det min tur til å bli gift, og jeg føler meg fullstendig lost i denne verdenen med blonder og makroner, og det er sikkert flere som føler det sånn. Hadde verdsatt det veldig om du hadde orket å ta opp dette temaet igjen, fordi dette er noe du kan!

 33. Veldig koselig innlegg 🙂

 34. Jeg leser hundreaaringen akkurat naa. Har dere lest den? Jeg fant din bok paa Amazon og skal bastille den naa 🙂

  1. Nei, har ikke lest den :/

 35. Hei!
  Er den stilongsen du har på deg så kort, eller har du dratt den opp?

  1. Den er kort, men jeg har dratt den litt opp 🙂

 36. Dear Caroline,

  First of all thanks for great post. I loved your Kari Traa suit that ran and found similar in Prague:) hahaha They told me I am the first one and probably the last client. Cannot understand why Katri Traa is not in Prague? Its so beautiful.

  Can you please tell me your day regime. At what time you wake up? Some daily routines? Thanks

  1. I have no daily routines but try to get up around 6-7. If I do i try to find some time for training before my husband leaves for work around 9.45 🙂 After that I have no daily routines but in the evening we usually end up having dinner 21.30. That has become some sort of routine 🙁 Too late in my opinion but that’s the way it is when you have a busy work day and a little girl 🙂

   1. Thanks for answer! Have a nice day

 37. Du er så utrolig fin med halvlangt hår <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *