Nelias eventyrtre

Typisk at regnet øser ned i dag, for vi har jo faktisk plantet treet til Nelia. Men regn kan jo bety lykke, så det var bare å kle godt på seg, finne frem spaden og komposten, og nå er det fine treet i jorden! Japansk kirskebærtre, har dere googlet og sett hvor vakkert det blir? Jeg gleder meg til det blomstrer! 

DSC06115

tre kopi

DSC06240

___________________________________________________________________________________________________________

Anette reiser hjem i morgen allerede, så vi bare nyter dagen, skravler og lager god mat. Sånn sett er det helt greit med regn, vi har nemlig planlagt ansiktsmaske- og en smule vin-kveld, og da er det lite som er bedre enn å ikke få dårlig samvittighet for å krølle seg opp i sofaen med joggedress og ansiktet fullt av leire 🙂 

DSC06250

Åh, jeg hadde forresten besøk av Rita og hennes søte assistent fra Lille Prinsen i går, så nå er jeg endelig eier av joggevogn. Det ble mountain buggy ettersom bumbleride indie ikke har håndbrems og jeg føler det er et must. Gleder meg så til å teste den, det blir ikke i dag, men så snart jeg mottar bagdelen. Som jeg gleder meg! Startet forresten treningsuken min i dag, det kjennes så rart å kicke den i gang på en tirsdag, for plutselig kan det kjennes ut som at uken blir så mye kortere, men jeg var jo helt ødelagt i går og det ble altfor mye jobbing. Så derfor tar jeg igjen tapt avslapning og energisamling fra gårsdagen sammen med søster, mann og verdens skjønneste baby i dag. Håper  dere har en nydelig tirsdag ♥ 

125 kommentarer

 1. for et nydelig innlegg! du skriver så personlig og fint, og jeg bare elsker bloggingen din for tiden <3 du ordlegger deg helt riktig, og etter og ha lest dette innlegget sitter jeg igjen med en sånn "Kunne ønske jeg kjente Caroline i virkeligheten.." følelse! du virker bare helt fantastisk! elsker og følge bloggen din.

  Kos dere masse ikveld 🙂

  1. Så hyggelig å høre 🙂

 2. De som har mye får mer.. skulle ønske de heller (eller også) kunne være flink å sponse produkter til de av oss som sitter igjen med 10 kr på konto i slutten av måneden, for å poengtere det litt på kanten.

  Det virker ikke som du går etter vogn utifra kvalitet, men heller det du får, for det finnes jo virkelig bedre vogner der ute. Hadde du testet alle kunne du sagt at du velger den som passer deg best, men det har du jo ikke grunnlag for å si heller, så.. for eksempel babyjogger som knuser andre vogner i test, og har håndbrems, den har du vist ikke vurdert engang? 😛

  1. Jeg velger den vognen som passer oss best. Kvalitet, utseende og hvor enkel den er å bruke er alle avgjørende faktorer. Babyjogger «knuser» ikke alle andre vogner i test. I kanskje den største testen fikk den ikke spesielt bra: https://www.nrk.no/livsstil/–farlige-barnevogner-1.7076342

   Mountain Buggy har også håndbrems.

   1. Babyjoggervognen det er referert til i testen er ikke Babyjoggers løpevogn. Babyjogger har en egen modell som er beregnet for løping (Babyjogger Performance Ice, som har håndbrems og digre hjul), og det er en helt annen type vogn enn vanlige trehjulssportsvogner som f.eks Mountain Buggy er. Det er f.eks en fordel med store hjul på løpevogner slik at de blir enklest mulig å dytte. Løpsfølelsen er ganske forskjellig med en vogn med 20″ hjul som på Performnace Ice enn med 12″ som det er på mange andre vogner, f.eks.

    Når det er sagt så har både mannen min og jeg løpt mye med vanlig Emmaljunga også, rett og slett fordi den har full liggestilling, noe Babyjoggers løpevogner ikke har. I tillegg tåler den skikkelig rallykjøring på humpete veier, mens Performance Ice egner seg best på asfalt og finere skogs/grusveier.

   2. Uansett utstyr har alle forskjellige meninger og oppfatninger uansett. En må da få lov til å velge det en selv ønsker og føler passer seg og sitt behov? Uansett hva en velger, så er det alltid noen som vil være uenige. Lite eller mye penger, mye handler fortsatt om prioriteringer og hva man ønsker å bruke dette på.

    Stå på Caroline, gleder meg til å høre om du er fornøyd med vognen eller ikke, da jeg selv venter en liten en. Mulig jeg ønsker å invistere i en joggevogn selv 🙂

   3. herregud.. Karro under her er virkelig barnslig…
    Og til Frida som startet denne tråden…. Jeg kan også noen ganger tenke: åh skulle ønske det var jeg som fikk den tingen eller det eller ditt og datt, men slik er det ikke. Og slik er det ikke i livet generelt. Det er alltid noen som får noe du kunne tenkt deg eller får mer enn deg osv… Men det er da ingen grunn til å «angripe» Caroline likevel. Du vet vel ikke hvor mange vogner de har lest om, googlet eller testet?! De gikk for en som passet dem og som de kunne få. Kan du med hånden på hjertet si at ikke du ville gjort det samme? Om du hadde 10, 1000 eller 10000 på konto?
    Vær glad på andres vegne, så skal du se du blir litt gladere selv også…

    Og til deg KARRO: At du kan være så barnslig. Og i tillegg begynne å sammenligne prostituerte med en blogger. Ærlig tatl. Det er lavmål!
    Caroline inspirerer mange med alt fra antrekk, trening, kosthold, baby, graviditet, interiør og bryllup. Det er noe for enhver smak her. Og leser du bloggen skikkelig, tipper jeg du skjønner hvor mye arbeid og disiplin det ligger bak en blogg, og spesielt denne.
    Om DU blir så provosert og at denne bloggen ikke gir deg noe som helst, foreslår jeg at du slutter å lese denne?! Så kan de som like bloggen og gledes over den, lese her..
    DU kan iallefall ikke måle verdien i et yrke/en jobb på vegne av «alle». Folk er ulike 😉

    Ha en fin kveld Caroline!

   4. Ha en fin kveld du også, Tj 🙂

   5. Må bare beklage for innblanding her, men Caroline skal vel ikke «straffes» selv om du ikke har masse penger på kontoen i slutten av måneden?
    Hun legger jo nærmest all tid og energi i denne bloggen, og hun er flink. Meget flink.

   6. Det er bare urettferdig at de som allerede har alt skal få enda mer…
    Er det rart at de i afrika sulter? Hadde penger/produkter/mat blitt delt rettferdig, så hadde det ikke vært så mye ujevnheter.
    Det er helt absurd. Samboeren min jobber 10 timer i døgnet og pendler 2 timer. Jobber helt sinnssykt hard, han har ikke lønna til en blogger… syns det å skrive litt på pcn og ta noen selfies ikke er en ordentlig jobb. Nei, jeg er ikke missunnelig. Men jeg blir irritert at blogging er så mye mer verdt enn ordentlig harde jobber.

   7. Mener du at verdien i et stykke arbeid utelukkende skal vurderes ut i fra hvor hardt man jobber fra et fysisk perspektiv? Spør du meg så bør verdien i et stykke arbeid vurderes ut i fra hvor mye verdi man skaper for andre.

   8. Og hva skaper du av verdi?

    Dessverre, men du skaper ingenting av verdi, Caroline.

   9. Der tar du nok veldig feil, karro. Jeg skaper masse verdi for samarbeidspartnerne mine, og ikke minst skaper jeg verdi for 90% av leserne mine som føler de sitter igjen med noe positivt etter å ha lest bloggen min.

   10. Det har da ingenting med verdier å gjøre? Ingenting av det du gjør står seg for ettertiden, og i så måte er det helt verdiløst. At du er stolt over at du selger miniskjørt fra asos og brunkrem til jenter på 14 får du selv ta ansvar for.

   11. Jo, når det er snakk om verdi i forbindelse med arbeid så handler det om penger. Det er også det kommentaren til trådstarter handler om, penger. Jeg skaper verdi for mine samarbeidspartnere, og dermed får jeg også penger i retur av dem og tjener bra selv. Det er slik det fungerer. I tillegg til dette kommer de verdiene jeg skaper for leserne mine. Jeg får ofte kommentarer, mailer etc. fra lesere som forteller meg hvor mye bloggen min betyr for dem – og da handler det ikke om at de har fått tips om «miniskjørt fra asos og brunkrem».

    For øvrig er det fint om du deltar i denne diskusjonen på en voksen måte, uten hersketeknikker.

   12. Hanne 15

    For meg, Caroline, så skaper du MYE verdi. Du, eller noen annen aner virkelig ikke. Du har gjort så mye for meg Caroline, og jeg vet sannelig ikke hvordan jeg skulle fått «gjengjeldt» verdien.

    Du betyr så mye for meg Caroline, nei, jeg snakker ikke om brunkrem for 14 åringer eller miniskjørt fra asos, du gir meg noe langt viktigere. Du gir meg livsglede. Du gir meg en grunn til å stå opp om morgenen. Du gir meg solskinn på en ellers så grå himmel. Du gir meg alt, du Caroline, du gir meg virkelig alt.

    Takk for at sånne som deg finnes Caroline, tusen, tusen takk.

   13. Du er fantastisk, Hanne! Og slike lesere som deg er grunnen til at jeg synes det er så gøy å drive denne bloggen. Du og dere gir meg så mye, og jeg er så glad for å kunne inspirere og spre livsglede, det er nettopp det som er målet mitt 🙂 Sender deg en stor klem og en stor takk i retur!

   14. Bare for å ha det klart; jeg har ikke benyttet hersketeknikker (hittil).

    Kvalitet handler vitterlig ikke om penger. At du rettferdiggjør all den tid og det du forsaker i livet for en «blogg» med bakgrunn i at du får godt betalt er en normal, menneskelig svikt. Det gjør ikke det hele noe mer fornuftig og du presenterer fortsatt ikke noe som er kvalitetsmessig attråverdig. Du sprer denne barnslige og fordummende tenkemåten til andre mennesker og i så måte er du faktisk er vannvittig dårlig forbilde.

    En luksusprostituert gjør også mye bra; hun kan tjene 300 000 i mnd og gjør livene til mange menn svært mye bedre. Kanskje vi skal anbefale dette livet til våre småjenter også?

    Om bloggen din ble borte hadde alle dine «trofaste» lesere funnet seg noe annet interessant innen 2 uker. Mennesker vil bedras.

   15. Jo, du benytter hersketeknikker når du drar frem to eksempler som utgjøre en liten promille av det jeg skriver om og ekstrapolerer det til å gjelde hele bloggen.

    Hvor kom kvalitet fra? Diskusjonen her handler om å skape verdier, noe jeg utvilsomt gjør, på flere plan.

    Svar på disse enkle spørsmålene, ja eller nei:

    1. Skaper jeg verdi i form av økt inntekt for mine samarbeidspartnere?
    2. Skaper jeg verdier for svært mange lesere som velger å lese bloggen min? Husk at underholdning, inspirasjon etc. også er verdier.

    Igjen bruker du en hersketeknikk ved å dra frem et banalt eksempel og ekstrapolere det til å gjelde meg og bloggen. Hold deg til saken eller la vær å diskutere.

    Hva som hadde skjedd om bloggen min ble borte vet du fint lite om.

 3. Håper du kan legge ut et bilde av vogna!!

 4. Japansk kirsebærtre er mitt favorittre :D!! Finnes jo ikke noe bedre enn rosa trær?

 5. Å så hyggelig, jeg googlet treet, og det ser fantastisk ut! 🙂

 6. Camilla M

  Så utrolig fint 🙂 Tillykke med dåben af lille Nelia 🙂 Hilsner fra Danmark

 7. hei.
  lurer litt på emmaljunga vogna di. hvordan er den å holde ren på vinteren??
  har selv termin i november og har veldig lysst på emmaljunga i hvit <3

  1. Det er ikke noe problem det 🙂 Gratulerer og lykke til med resten av svangerskapet!

 8. sara maria

  Kirsebærtre e nydelig! Vi har et minikirsebærtre som blir maks 1,5 meter planta i ei veldig stor krukke utafor inngangsdøra vår 🙂 og det blomstra no 😀 e soooo nydelig!!! Elska det <3

 9. Caterina

  Hei søte deg 🙂 Gratulerer med overstått dåp!
  Jeg lurer på om det er noe sted man kan se klippet med deg hos Else?
  Jeg gikk nemlig glipp av det, og jeg finner det ikke på nettet.
  Hvilken leppebalsam er avbildet over? Er det Ole Henriksen?
  Hadde vært supert hvis du kunne anbefale noen gode, billige lipsyler, da hadde jeg blitt så glad!

  Stor klem, og god tirsdag <3

  1. Du kan sikkert se det på Sumo 🙂 Det er en skrubb fra Sara Happ.

   1. Hei Caroline 🙂

    Har du mulighet til å legge ut klippet/episoden?

   2. Nei, dessverre :/

 10. Bare et lite tips. Treet bør graves ned mye dypere og det trenger mere god jord rundt. Det kalles «latmannshull» på fagspråket. Det er også synd at dere velger å plante et så flott tre så nærme gjerdet. Treet ville kommet bedre til sin rett med mere luft rundt seg, dvs noen meter lengre inn på tomta. Husk å vanne.

  1. Kugjødselkompost rundt røttene uten å blande i jord vil brenne røttene.

   1. Semi-gartner

    Hadde den vært ublandet så. Men så svak og blandet kugjødselkomposten som man får kjøpt i norske hagesentre er, er det ingen fare.

    Men på en annen side angående innføring fra hagesentre, det jobber mange ufaglærte på hagesentre rundt omkring (ikke over alt selvfølgelig, men mange steder), som gir veldig feil svar og som ikke en gang vet forskjell på ettårig plante og stauder…

  2. Takk for tips, men har fått en grundig innføring av vedkommende på hagesenteret 🙂

  3. Unnskyld meg, men det er da umulig å se utfra bildet hvor dypt hullet er. Hva er poenget med å lete etter noe å kritisere.

   1. landkapsarkitekt

    Haha – Du tar feil! Vi som KAN DET ser av bildet med klumpen hvor dypt hullet er..

   2. Det går ikke an å se av bildene hvor dypt hullet er, nei.

   3. Dwightinha

    Der må jeg nok dessverre si meg enig med «landskapsarkitekt». Det er riktig at bunnen ikke synes på bildet, men hvordan treet flukter med bakken er det som avslører. Men det behøver ikke bety noen verdens ting for trivsel om du er litt heldig med jordsmonnet i haven.

 11. Fantastisk ide, skal ha det i bakhodet når jeg skal i dåp til høsten. Så fine bilder fra kirken, og vær sterk i troen på, at dine valg er de riktige!! Håper vi får se flere bilder fra den store dag. Gaver og ikke minst, Nelia i prinsessekjolen! 😉

 12. Jeg måtte google det og det kommer jo til å bli kjempe fint 🙂 Er det det samme som heter cherry blossom på engelsk? Merkelig spørsmål hehe :p

 13. Søteste tanken fra den stolte tanten ♥ Har en liten nevø som skal ha navnefest i slutten av april og jeg skal gi han et epletre 🙂 håper foreldrene blir glade for det og at vi kan plukke mange gode epler sammen i framtiden 🙂

 14. Du er rå på å svare raskt på kommentarer!! Valgte du MB Terrain flint?

 15. Mountain buggy er verdens beste vogn! men det er jo ikke håndbrems på den..

  1. Jo? Håndbrems på denne hvert fall :/

   1. Beklager, jeg som tok feil. Googla det etterpå! Var ikke håndbrems når min vogntid var.. hehe.. nå er minste min 5 år 😉 Men det er liksom noe jeg alltid savna… håndbrems! Kommer nok til og bli storfornøyd.. jeg hadde 14 forskjellige vogner.. og mountain buggy urban jungle var definitivt den beste! Eneste vogna jeg hadde to ganger.. angra så ille når jeg solgte den at jeg kjøpte en ny like etter! haha 😉

 16. Hm? Har du fhåndbrems på MB vogna?? E kjøpte min for 2 mnd siden,,å der var d ingen håndbrems,,, de sa d ikke var d på de…. men at man kunne installere det selv med en sykkelbrems…. hmfr….

  1. Det er håndbrems på denne hvert fall 🙂

   1. Min MB har også håndbrems 🙂 Du har sikkert Urban Jungle, hs..

   2. Jah,,, jeg har urban jungle…. da forlkarer det seg jo 😉 hehe,,, får installere en sykkelbrems på hjula selv da… for DET savner jeg veldig når vi går i nedoverbakkene,,, 😉

 17. Håper du blir fornøyd med vogna…det var ikke jeg…elendig vogn…babyjogger derimot …love it:)

  1. Vognen er ny, kom i år 🙂

 18. Så fin blogg, hoppas du har haft en toppen dag 🙂
  Ta en titt på min blogg VIPREA

  https://www.nattstad.se/Bamseee

 19. Jeg var så heldig at jeg var i Georgia, da kirsebærtræra sto i full blomst 🙂 I Macon, Georgia har de til og med egen festival, tilegnet kirsebærtræra, så dette er en nydelig gave <3

 20. Veldig off topic, men hva har du i koppen? Ser så godt ut 🙂

 21. Blir nok et nydelig tre når det kommer i full blomst! Syntes du tok et godt vogn valg, jeg har både Mb og b.jogger, men til trening er min favoritt MB

 22. Så fint innlegg! Gleder meg til å se treet til Nelia blomstre, kommer til å bli kjempe fint! Jeg lurer på om Nelia fortsatt bruker den fine babygymen du lagde til henne? Ble såå inspirert av det, har termin i september selv, så nå har jeg sydd hengeleker for hånd, og fått hjelp av mamma til å lage et lappeteppe til å ha under. Mangler bare å bestille stativet =) Syns det er utrolig fint å ha, selv om det kanskje ikke blir brukt så lenge. PS! Emmaljunga vogn skal bestilles i morn 😉

  1. Ja, det gjør hun 🙂 Men vi har kjøpt noen andre også så vi supplerer litt.

 23. Hei, hvordan løser du det med vindrikking og amming?

  1. Jeg pumper meg eller drikker vin på et tidspunkt hvor jeg vet at det er lenge til neste amming 🙂

 24. Jeg håper at du hadde en helt nydelig tirsdag 🙂
  Jeg gleder meg til å se hvor vakkert det treet blir 😀

 25. Er ikke det et sånt tre som blir rosa på våren? Vi har noen slike her i byen jeg bor og de er bare alldeles nydelige!

 26. Vilken underbart fin idé att plantera ett träd till Nelia! 🙂 Och körsbärsträd som är så vackra…

 27. Chantal Vendela Sveinungsen

  Hei!
  Gratulerer så mye med dåpen til Nelia på søndag! 🙂
  Jeg har tegnet en tegning av henne og Lars-Kristian.
  Jeg har sendt den til han på Facebook og har lagt den ut på instagrammen min «chantalvendela».
  Hadde vært veldig gøy om du hadde kikket på den! 🙂

 28. Vin? kan man drikke vin når man ammer? eller var det kanskje ikke det du mente ? 🙂

  1. Ja, er jo bare å pumpe seg eller legge vinglasset til et tidspunkt hvor du vet det er lenge til neste amming 🙂

 29. Kjempefin dåpsgave å få et tre, og spesielt fint at det også kan flyttes med dere hvis det skulle skje. Nydelig kakebord dere hadde i dåpen, og for noen vakre kaker. Karusellen var jo et kunstverk ut av en annen verden, og når den er bakt i et hjemmebakeri så er smaken absolutt til stede også. Vi hadde hjemmebakeri her jeg bor tidligere og det savner jeg veldig da fabrikkaker ikke blir det samme. Det er ikke alle som har venner og familie til å bake for seg til dåp og konfirmasjon. Gjestene kommer kanskje langveis fra også, og da er det godt det finnes hjemmebakerier som Villa perlesukker. Støtter fullt ut valget ditt med å få hjelp til dette. Det er viktig å være opplagt til store begivenheter, og når man i tillegg ammer så er det viktig å ikke stresse. Kjempefin blogg du har og flotte innlegg for noen og enhver.

 30. for et vakker gave fra anette! 🙂

 31. Henriette

  Åå, sånt tre har jeg også kjøpt meg! Er helt nydelig 🙂 og så er det jo roooosaa <3 og best av alt, det blomstrer om sommeren 🙂 gleder meg til det begynner å spire 🙂

 32. Du har en super blogg Caroline. Leser den hver dag å får masse tips

 33. Kan du ikke skrive litt mer om søsteren din? 🙂 Kan ikke huske å ha hørt så mye om henne, og jeg er jo så nysgjerrig… Hvor gammel er hun? Har hun kjæreste? Hvor bor hun? Hva jobber hun som? Hvor like/ulike er dere to?

 34. Caroline

  Kjempefin jobb du har gjort med dåpen! Jeg har fått masse inspo til min datter sin om en måned 🙂 Er jo så kjekt å styre på med sånne ting, handle litt her og litt der å sette alt sammen til en perfekt dag!
  Hvis det er MB terrain dere skal få er det en helt super vogn! Vi har bare den og jeg bruker den mest til tur og handleturer, men mannen min jogger med den og hun elsker det! Sover som en stein hele turen 🙂
  Kan jeg spørre deg noe ang ergobaby? Når sluttet du å bruke spedbarnsinnlegget? Min datter er blitt altfor stor for den selv om hun bare er 2 1/2 måned, men føler ikke hun har nakkekontroll nok til å være oppi den uten innlegget.

  1. Nei, Mountain Buggy Flint 🙂 Tok det vel ut når hun var 3-4 mnd.

   1. Flint er fargen på vogna. Selve vogna heter Mountain Buggy Terrain. Jeg har hatt samme vogna i 4 år. Kun minimale endringer på Evolution-modellen som er ny i år. Super som sportsvogn men som joggevogn foretrekker jeg å bruke sykkelvogna som også kan gjøres om til joggevogn pga at det er et stort fast framhjul. Synes ikke at det å låse framhjulet på MB’en er optimalt ved løping. Jeg vil ikke anbefale å bruke bagen når du jogger med henne. De ligger mye mer stødig og mykt i sportsdelen. Den blir mere som en ‘hengekøye’.

    Det er en jungel av vogner der ute og man må teste ut litt forskjellig for å finne den/de som er optimal for sitt bruk.

   2. Takk for tips 🙂

 35. Dwightinha

  Jeg har et slikt tre og gleder meg hver vår til blomstringen! Det er det første som blomstrer hos oss. Dessverre er blomstringen kort, men veeeeldig vakker. At det regnet er helt optimalt når du planter. Pass på at røttene har kommet dypt ned, og kanskje smart å » varme» rundt føttene med litt granbar første vinteren. Særlig hvis det blir barfrost. En nydelig gave.

 36. Hei!

  Treets røtter vil bre seg like langt ut fra stammen som kronen! Hvis gjerdet er tomtegrensen din og naboen om noen år feks skal grave, kan røttene ryke med. Da dør treet deres. Ang hullets størrelse og dybde må jeg si meg enig med det som ble kommentert tidligere.

  Hilsen landskapsarkitekt

  1. vi forholder oss til innføringen vi fikk hos Hoels hagesenter 🙂

   1. Etter mange år med hage som hobby er jeg ganske sikker på at du har fått dårlige råd på hagesenteret. Ville dobbeltsjekke dette. Vet helt sikkert at trær ikke skal plantes slik som på dine bilder. Jeg har mere kunnskap om hagebruk og barn enn om sminke og selvbruning… Men du må gjerne prøve å la det stå slik, men det ville jo være synd om det tørker ut og dør fort.

   2. Vi har hatt et slikt tre hjemme før. Det var plassertoppi en kasse på ca 150 X 150…. Og røttene, det var det plass til.. 🙂 Caroline har nok, som alltid, full kontroll 🙂

 37. Så flott dåpsgave lille Nelia fikk av din søster! Hvor fikk hun kjøpt dette treet? Jeg har ringt rundt til div. plantasjer, men ingen har fått det enda.

  1. hoels hagesenter i skien, hun bestilte det der, vi hentet det på mandag 🙂

   1. Kristin

    Takk for rask tilbakemelding- du er toppen:) – Ha fortsatt en strålende dag!

 38. For en fin gave det treet var, og nydelig tanke som ligger bak! <3 En gave som varer!!:):)

 39. Du er så fin!!

  Hvor har du kjøpt d hårbande? 🙂

 40. Kristine

  Hvilken bæresele har du? Kan man bruke den til nyfødt?

  1. absolutt 🙂 det er bare å bruke spedbarnsinnlegget 🙂 vi har to fra ergobaby, den ene kan du lese om her: https://fotballfrue.no/2014/01/12/vinterbarn/

   1. Kristine

    Supert! Tusen takk 🙂

 41. hvor mye kostet treet?

   1. Isabel

    Det koster 799,- for det største på plantasjen. Jeg kjøpte igår, etter å ha lest bloggen din.
    Jeg flyttet hjemmefra for 2 år siden, til en sjøleilighet. Kun 2 minutter unna foreldrene mine.
    Men forrige uke skjedde det et lite mirakel! Mamma solgte huset sitt, og flyttet hjem igjen til pappa. Nå er hele familien
    samlet igjen, og da tenkte jeg at det kunne ikke finnes noe bedre, enn å plante et lite lykketre i hagen <3

 42. Åh, slike trær er så utrolig fine! Det bugner av de i gatene rundt her jeg bor, og de lukter jo skikkelig godt også 🙂

 43. Kjære Caroline. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Kanskje med at du virkelig er mitt store forbilde. Helt siden du begynte å blogge har jeg fulgt deg. Hver eneste dag. Ditt arbeid, din hverdag, din inspirasjon gir meg så mye. Derfor har jeg lyst til å spørre deg om noe litt personlig og søker ditt råd.

  Når du gikk på Videregående/høyskole. Hvor fant du din plass da? blandt de mest populære? Blandt de litt mer rolige? Alene? var du usikker eller selvsikker?

  Jeg føler enda at jeg ikke helt vet hvem jeg er, og jeg er 23 år. På skolen finner jeg ikke «min» gjeng eller min plass og jeg blir så nervøs når mennesker er rundt meg fordi jeg vet ikke helt hva jeg skal si, og føler jeg det jeg sier er så dumt. Det kan jo kanskje ha med at jeg ble mye mobbet når jeg var yngre. Aldri for utseendet eller sånt, men bare ting jeg gjorde og sa.

  Jeg syntes dette er slitsomt. Jeg vet ikke helt hvordan og når jeg skal akseptere meg selv og hvordan jeg er. Dette gjenspeiler seg i konstant usikkerhet rundt kosthold og trening også. Ene dagen vil jeg kun løpe og bli en løper (slik som deg) andre dager vil jeg kutte det helt ut og bare trene styrke, sammen med et karbohydratrikt kosthold. Jeg blir så forvirret av meg selv. Det er ingen andre som sier til meg hva jeg skal gjøre og ikke, men heller mine tanker som leker med meg om du skjønner. Jeg finner ikke roen. Jeg kunne sikkert skrevet en roman om dette, men det skal jeg ikke gjøre 🙂

  Kan du fortelle litt om ditt vendepunkt i livet og hvordan du fant roen med deg selv?

  1. Kjære deg! Jeg vet du har fulgt med på bloggen lenge ettersom jeg kjenner igjen epostadressen din, så det vil jeg takke deg for 🙂 Du er en utrolig god jente! Jeg har alltid vært veldig selvsikker, jeg startet på teater da jeg bare var 6-7 år, og der er det ikke rom for annet enn å bygge selvsikkerhet, så det er mulig det har gitt meg masse på den fronten. Jeg har alltid hatt nære venninner, jeg hadde en veninnegjeng som fulgte meg fra barneskolen og gjennom hele ungdomsskolen og vgs. og vi er fortsatt bestevenner. Vi var en / er en sprudlende gjeng. Jeg har aldri vært alene, men det beyr ikke at det som er riktig for meg er riktig for deg. Noen trives alene, sånn er det bare, det er ingenting galt med det 🙂
   Når det kommer til å akseptere seg selv, tror jeg det er viktig at du bare lar alt annet fare. Du må konsentrere deg om deg selv og kun deg. Drit i hva alle andre mener, gjør og tenker, hva vil du? Det er det eneste som spiller en rolle. Du kan gjøre akkurat som du vil, du er jo så ung ennå også, så det haster ikke. Et menneske kan bruke mer enn 23 år av livet sitt på å bli kjent med seg selv, så jeg tror dette er noe som vil komme med tiden, ikke stress med det, kanskje er det derfor du blir forvirret? Jeg føler ikke selv at jeg har hatt noe vendepunkt, men veien har blitt til mens jeg har gått, og jeg har etter hvert funnet ut hva jeg trives med, hvordan jeg vil leve livet mitt. Jeg er sikker på at du kommer dit også, men i mellomtiden synes jeg ikke du skal tenke at du er usikker. Hva liker du best å spise? Hvordan liker du egentlig best å trene – uavhengig av meg, trender eller andre mennesker? Du er ditt eget individ og ingen er som deg, kanskje du bare er ment å gjøre litt av hvert – hvis du trives med det, vel og merke 🙂

   Du ble helt sikkert ikke noe klokere av svaret mitt, men jeg håper likevel du sitter igjen med en god følelse 🙂

   Stor klem og god helg <3

 44. Har lest bloggen din masse, og vil bare at si at du er helt fenomenal og jeg blir så inspirert av å lese bloggen din – og det treet blir nok kjempefint kan jeg tenke meg 🙂
  Jeg har lett og lett men jeg finner ikke svar på det (godt mulig det er gjemt i noen kommentarer i andre innlegg) men hvilke redigeringsprogram bruker du? Og bl.a rammen med sirkel & tekst inni som du har i dette innlegget, hvor kan jeg finne den ? 🙂
  Ha en super kveld!

  1. Photoshop 🙂

 45. Hvorfor har du redigert bort prisen på treet i ettertid? Den var der tidligere. 🙂

  1. fordi jeg ikke følte det var noe poeng i at den var der 🙂

 46. Hvor bodde familien din og familien til Lars Kristian under dåpen?

  1. På hotell og hjemme hos oss 🙂

 47. Holder Anette på å ta lappen? En fin søstergave hadde jo vært å gi henne Audien, dere har jo mer enn nok penger! Så søt søster da

  1. Ja, og hva skulle vi da gitt broren til Lars-Kristian?

   1. Bilen var vel en gave til DEG, så hva du velger å gjøre med den er nå ditt valg, ikke mannen din? Dessuten er vel Anette enslig og man tjener ikke allverden som cafeansatt, etter hva jeg har forstått er broren til LK ikke single og han bor vel mer sentralt? Det hadde jo vært mye enklere å besøke dere og når man tjener så godt er det da naturlig at man bruker litt av ressursene på sine nærmeste?

   2. Vi er jo gift og deler økonomi sammen. Om jeg velger å gi vekk en bil til flere hundre tusen, så «rammer» det Lars-Kristian også. Om vi ga en bil til Anette måtte vi gitt noe tilsvarende til Rasmus, ellers ville vi jo forskjellsbehandlet de.

    Selv om jeg tjener bra så er det ikke bare bare å gi bort noe til over 300′. Det tilsvarer jo en lønn på nesten 600′.

 48. Åh, de trærne har de mange av i Bergen og de er så utrolig vakre! ! Lurer bare på hvordan det er mulig å ta det med seg hvis man flytter, slik du skrev? vil man ikke skade røttene om man graver det opp igjen etter noen år?
  Bare lurer for et slikt tre kunne jeg tenkt meg å gi i dåpsgave til datteren min, men vet at vi ikke skal bo her vi bor nå i all fremtid.
  Synes forresten litt synd på deg etter å ha lest mange av kommentarene.. enten blogger du for lite om Nelia, eller for mye, for mye om kakene og for lite om seremonien, og så plutselig er det feil å blogge om seremonien. At du ikke blir lei av folk!:-P

  1. Det er bare å grave det opp 🙂

 49. så heldig nelia er! jeg så disse vakre trærne i full blomst i oslo i sommer,og jeg vet at et slikt tre SKAL jeg også ha i hagen 🙂 vakkert og søtt!

 50. Så god idé å plante et tre! Det blir nok skikkelig fint når det blomstrer 🙂

 51. Å herregud. Så utrolig slitsomt det må være for noen av dere som må legge seg oppi hver eneste detalj.
  la folk være i fred og la dem gjøre akkurat det de vil!

 52. Veldig skuffende at du ikke vil godkjenne kommentaren.

  1. Beklager, men jeg har ikke rukket å godkjenne alle før nå :/

  2. Min kommentar har heller ikke blitt godkjent (jeg skrev den 9.april). I tillegg til at jeg sendte deg mail. Men regner med du har fullt opp og ikke rekker svare/godkjenne alle.
   Ha en fin dag! 🙂 og keep up the good work! du inspirerer meg hver dag! 🙂 hilsen, Zari

 53. Benedikte

  Hei 🙂

  Kanskje noen har spurt før meg men jeg orker ikke lese gjennom alle de klagene på barnvogn som stod over her.
  (Ser du har valgt Emmaljunga, som er supermerke innen vogner, det har jeg også. ) De andre får syns hva de vil.

  Jeg er mer interessert i det kirsebærtreet du har plantet. Hvor fikk du tak i det?
  Er også spent på om jeg får det til å overleve her i kalde Norge. Utifra bildene du har lagt ut så ser det ut til at du har plantet treet på et ganske åpent område. Jeg leste noe om at disse treene måtte stå et lunt sted med mye sol, er ikke det tilfelle med dette treet også?

  Ellers takk for en inspirerende blogg, du har god smak 🙂
  Ser frem til å høre fra deg.

  Benedikte

  1. Husker ikke helt hvordan det var, men mener på at Anette sa at treet er hentet til Norge for en stund siden, og så aklimatiserer de treet slik at det skal trives i klimaet vi har her .)

   1. Benedikte

    Åja 🙂 Så at det var ei oppe i Nord Trøndelag som hadde fått det til å blomstre fint i mange år så da er det vel håp for oss som bor litt lenger sør også 🙂 Men må jeg bestille det fra utlandet da?

   2. Nei, de har det på gartnerier 🙂 Bare ringe å høre.

 54. Maia Natvik

  så flott tre du har valgt 🙂 blir sikkert kjempefint når det blomstrer! såg bilder av det på google.
  ville bare si at du gjør en strålende jobb og inspirer oss hver dag 🙂 keep it up! og ha en kjempefin påske! 🙂
  klem til vakre deg 🙂

  1. Tusen takk for fine ord 🙂

 55. Hei:) Hvordan ser dette treet ut nå, et år etter? Hvilken herdighetssone har du? Vurderer å plante et og lurer på hva jeg kan forvente;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *