Nelias eventyrtre

Typisk at regnet øser ned i dag, for vi har jo faktisk plantet treet til Nelia. Men regn kan jo bety lykke, så det var bare å kle godt på seg, finne frem spaden og komposten, og nå er det fine treet i jorden! Japansk kirskebærtre, har dere googlet og sett hvor vakkert det blir? Jeg gleder meg til det blomstrer! 

DSC06115

tre kopi

DSC06240

___________________________________________________________________________________________________________

Anette reiser hjem i morgen allerede, så vi bare nyter dagen, skravler og lager god mat. Sånn sett er det helt greit med regn, vi har nemlig planlagt ansiktsmaske- og en smule vin-kveld, og da er det lite som er bedre enn å ikke få dårlig samvittighet for å krølle seg opp i sofaen med joggedress og ansiktet fullt av leire 🙂 

DSC06250

Åh, jeg hadde forresten besøk av Rita og hennes søte assistent fra Lille Prinsen i går, så nå er jeg endelig eier av joggevogn. Det ble mountain buggy ettersom bumbleride indie ikke har håndbrems og jeg føler det er et must. Gleder meg så til å teste den, det blir ikke i dag, men så snart jeg mottar bagdelen. Som jeg gleder meg! Startet forresten treningsuken min i dag, det kjennes så rart å kicke den i gang på en tirsdag, for plutselig kan det kjennes ut som at uken blir så mye kortere, men jeg var jo helt ødelagt i går og det ble altfor mye jobbing. Så derfor tar jeg igjen tapt avslapning og energisamling fra gårsdagen sammen med søster, mann og verdens skjønneste baby i dag. Håper  dere har en nydelig tirsdag ♥ 

125 kommentarer

 1. Å herregud. Så utrolig slitsomt det må være for noen av dere som må legge seg oppi hver eneste detalj.
  la folk være i fred og la dem gjøre akkurat det de vil!

 2. Veldig skuffende at du ikke vil godkjenne kommentaren.

  1. Beklager, men jeg har ikke rukket å godkjenne alle før nå :/

  2. Min kommentar har heller ikke blitt godkjent (jeg skrev den 9.april). I tillegg til at jeg sendte deg mail. Men regner med du har fullt opp og ikke rekker svare/godkjenne alle.
   Ha en fin dag! 🙂 og keep up the good work! du inspirerer meg hver dag! 🙂 hilsen, Zari

 3. Benedikte

  Hei 🙂

  Kanskje noen har spurt før meg men jeg orker ikke lese gjennom alle de klagene på barnvogn som stod over her.
  (Ser du har valgt Emmaljunga, som er supermerke innen vogner, det har jeg også. ) De andre får syns hva de vil.

  Jeg er mer interessert i det kirsebærtreet du har plantet. Hvor fikk du tak i det?
  Er også spent på om jeg får det til å overleve her i kalde Norge. Utifra bildene du har lagt ut så ser det ut til at du har plantet treet på et ganske åpent område. Jeg leste noe om at disse treene måtte stå et lunt sted med mye sol, er ikke det tilfelle med dette treet også?

  Ellers takk for en inspirerende blogg, du har god smak 🙂
  Ser frem til å høre fra deg.

  Benedikte

  1. Husker ikke helt hvordan det var, men mener på at Anette sa at treet er hentet til Norge for en stund siden, og så aklimatiserer de treet slik at det skal trives i klimaet vi har her .)

   1. Benedikte

    Åja 🙂 Så at det var ei oppe i Nord Trøndelag som hadde fått det til å blomstre fint i mange år så da er det vel håp for oss som bor litt lenger sør også 🙂 Men må jeg bestille det fra utlandet da?

   2. Nei, de har det på gartnerier 🙂 Bare ringe å høre.

 4. Maia Natvik

  så flott tre du har valgt 🙂 blir sikkert kjempefint når det blomstrer! såg bilder av det på google.
  ville bare si at du gjør en strålende jobb og inspirer oss hver dag 🙂 keep it up! og ha en kjempefin påske! 🙂
  klem til vakre deg 🙂

  1. Tusen takk for fine ord 🙂

 5. Hei:) Hvordan ser dette treet ut nå, et år etter? Hvilken herdighetssone har du? Vurderer å plante et og lurer på hva jeg kan forvente;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *