barnedåpen: kirken

Har så lyst til å dele noen bilder med dere fra en fantastisk fin og rørende seremoni. Jeg lar bildene tale for seg, så jeg skal ikke skrive mer. Det er jo noe i det at et bilde sier mer enn tusen ord.

___________________________________________________________________________________________________________

06.04 – 2014

_DSC2267_DSC2118_DSC887856_DSC8889_DSC8882_DSC2126_DSC2135_DSC2149_DSC2145_DSC2192nelia farfar oldefar

foto: ottossonphoto

___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ – 

296 kommentarer

 1. Nydelige bilder! For ett vakkert dåpsbarn <3
  Så fine bunader du og din søster hadde, er det samme? Dere er så fine sammen!!

 2. Elisabeth

  Fantastiske bilder !:)
  Så skjønn lille Nelia er.
  Kjempe inspirerende å følge bloggen din Caroline !

 3. elisabeth

  Det var veldig fine bilder.Magisk og vakkert, nesten ikke av denne verden.

 4. Flotte bilder 🙂
  Det siste bildet er heelt fantastisk 🙂

 5. Herlige bilder og Nelia er bare nydelig<3 Kan jeg spørre hva dere hadde som meny i barnedåpen,og hva søsteren din spiste siden hun er vegetarianer?

  1. Vi hadde ande- og duebryst til forrett, og sterlingkveite til hovedrett 🙂

   1. Men hva spiste søsteren din da? Trenger tips;)

   2. Hun spiser fisk, så hovedretten var det samme. Til forrett fikk hun paprika fylt med ulike bønner, og samme tilbehør som oss 🙂

   3. Tusen takk for svar!

 6. Victoria

  Siste bilde fikk jeg tårer i øya av! Noe så vakkert <3
  Stolt oldefar:)

 7. Jeg forstår ikke hvorfor du vil dele slike private bilder til hele verden. Vil du ikke ha noe privatliv? Og stakkars Nelia som blir ufrivillig dratt ut i denne kyniske bloggverden. Jeg skjønner du har mange trofaste og hyggelige lesere, men dessverre er det mange av det negative slaget også. Synes synd på datteren din som kommer til å få oppleve alle baksidene etterhvert.

  1. Jeg vil anbefale deg å sette deg litt inn i temaet før du kritiserer. Å skrive at du synes synd på Nelia samtidig som du ikke har noe som helst grunnlag for å kunne se det fra vårt perspektiv synes jeg er utrolig dårlig gjort av deg.

   http://fotballfrue.no/2014/03/15/var-nelia/

   1. Det er dessverre sånne som deg som gjør at det eventuelt kan bli en «bakside», Anette. Tenk heller på alt det positive og alle muligheter det kan gi barnet.

   2. Sara Katrin

    Hvis du har lest bloggen til Caroline lenge nok, så husker du kanskje at dem skjermet henne vekk fra bloggen rimelig lenge, fordi dem ikke ønsket å eksponere hennes for så mange mennesker – noe jeg har full forståelse for. Jeg ville sikkert ha gjort det samme hvis jeg var i Caroline sine sko.

    At dem likevel velger å gjøre det stikk motsatte, er jo en avgjørelse som de tar seg i mellom og da gjør dem jo det for en spesifik grunn. Slik jeg ser det, så tar dem jo alle avgjørelser sammen, så dette er vel ikke akkurat noe Carolibe gjør for morro. Hun gjør det for en spesifik grunn, så jeg syns du kan ta å spare deg for kritikken din Anette.

    Veldig fine bilder, Caroline. Nelia er nydelig

   3. Jeg tror ikke du ser dette selv, men du har blitt bloggen. Du lever gjennom å oppdatere andre og dele fra ditt liv og jeg tror faktisk du hadde blitt deprimert om du ikke skulle gjort det. Hva om du ikke deler noe som helst på en hel uke? Er den tanken skremmende? Forøvrig er jeg helt enig med Anette

   4. Det vet jo ikke du, Pernille, du kjenner meg jo ikke? At jeg lever av å oppdatere andre er jo opplagt, men det betyr jo ikke at jeg deler alt.

    Du må gjerne være enig med Anette. Det betyr jo bare at det er to personer som uttaler seg på tynt grunnlag. Du har like lite forutsetninger som henne til å mene noe om dette.

   5. Helt utrolig at folk ikke kjenner sine egne begrensninger, Caroline.. Føler med deg når det gjelder å takle disse kommentarene fra tanketomme mennesker. Synes du gjør det på en forbilledlig måte 🙂

   6. Marlene

    BLir helt satt ut av slike tanketomme kommentarer som det Pille kommer med her… Enkelte folk er faktisk så dumme at det blir underholdende.

   7. lurven

    Jeg er enig i at det riktige for Caroline var å vise frem Nelia slik ting etterhvert ble. Det at ingen fikk se ansiktet gjorde enkelte sjeler forskrudde og nærmest kastet seg opp i barnevogna for å se henne… (Litt overdrevet…)
    Men Marlene, at du skriver at folk er dumme er rimelig tanketomt!! Du har vel akkurat like lite bakgrunn til å si det (og kanskje mindre) enn folk har til å kritisere det Caroline gjør.

    Det er så utrolig å lese disse kommentarfeltene….. Det vittigste nå er alle som skal fortelle kritikerne hvor teite, tanketomme og dumme de er.
    Caroline er dyktig, meeeeget dyktig, og hun takler nok også kritikk. (Hun har iallefall blitt bedre på de få årenen jeg har vært innom her, og enda bedre vil hun nok bli.)

   8. Å leve AV, og å leve FOR, er to helt forskjellige ting.
    Å leve AV = «to make a living out of it», altså penger for å kunne brødfø seg selv.
    Å leve FOR = eneste man er opptatt av. Man lever for å oppdatere.

    Her er Caroline selvfølgelig under kategorien å leve AV, som jeg mener er mest positivt.

    Shit up and smile, hvis en ikke har noe positivt å si:)

    Digger deg, Caroline!

    -jente 15 år

   9. Sol Auorora

    Hvorfor er det dårlig gjort? Det finnes mennesker som finner slik deling forkastelig, også hva angår deg selv. Selvfølgelig synes man det blir enda verre med et barn involvert.

    Du bør jo spørre deg selv om du har blitt litt for hektet på blogging og tilbakemeldinger fra andre.

   10. Sol Aurora: Det er dårlig gjort fordi disse personene ikke har noe grunnlag for å uttale seg om det. Det kjenner ikke til vår situasjon.

    For å si det på denne måten: Før vi delte bilder av henne opplevde vi snikfotogragering når vi var ute i byen og folk kom på døren for å se henne. Etter at vi begynte å dele noen bilder har begge deler opphørt. Evner du ikke å se det positive i dette?

    Du bør jo strengt talt spørre deg selv om du vet hva du prater om. Svaret er jo åpenbart nei, men det er ikke alltid er så lett å se bjelken i sitt eget øye.

   11. Sol Aurora

    Vel, at det skjedde kan du/dere takke dere selv for, når man bretter ut livet sitt som du gjør er det klart at det genererer nysgjerrighet hos folk. Poenget er at ingenting av dette hadde skjedd om du hadde valgt å gjøre noe annet i livet enn å leve av å brette ut om alt og faktisk leve av dette, og i så måte er det selvforskylt. Hva som angår den lille blir hun skadelidende uansett. Materiell lykke er ingenting om man ikke har et privatliv.

    Hvilken bjelk i mitt øye er det du henviser til da?

   12. Ja, du er vel blant de som mener at lettkledde kvinner kan skylde seg selv for at de blir voldtatt.

   13. Fy søren så stygt gjort av dere! Hun har nettopp døpt sitt første barn og er overveldet av lykke, tanker og følelser, så skal slike som dere komme å samotere? Og til og med på dåpsinnlegget? Virkelig. Det er skammelig og veldig flaut på deres vegne. Dette er jobben til Caroline, og hun gir 100% av seg selv, som innebærer bilder og tekst, mens du sikkert gir 100% i din jobb, som innebærer noe annet. Hvis dere har så lite til overs for hun henne, så synes jeg dere skal holde deg unna bloggen. Ha en strålende kveld Caroline, det er alltid noe spesielt med den førstefødte har jeg hørt. <3

   14. Kjære Fotballfrue. Du kan da virkelig ikke dra inn voldtekt i dette her, selv om det kunn er en sammenligning, dog en dårlig sammenligning. Lettkledd er et definisjonspøramål det er strengt tatt ikke din livssituasjon/levebrød. Håper du evner å se det, for å bruke ditt «egene» nedlatende ord,

    Dette skal være svar på forballfrue sitt svar, men der er det ikke replay knapp.

   15. Jeg har ikke sammenlignet det med voldtekt, på ingen måte. Men de to situasjonene er prinsipielt like hva gjelder skyldsspørsmålet. Om du mener at det er vår feil at folk snikfotograferer og kommer på døren vår for å se Nelia, fordi jeg har valgt å blogge, da er vi på to ulike planeter og da er videre diskusjone meningsløst.

   16. Jeg har aldri ment det er greit å snik fotografere, men det ble så idiotisk og respektløs sammenligning . Du sammenligner her med noe som er straffbart.
    Jeg ser ikke at det prinsipielt er likt da du sammenligner med lettkledde kvinner som blir uskyldige offer på feks gata kontra deg som har ønsket et liv i rmedia for deg og din familie. Du KAN faktisk ta et annet yrkesvalg,, kvinner kan så klart ta valget om å holde seg inne. Og aldri gå ut 🙂

   17. Jeg har ikke sammenlignet de to på den måten du illusterer. Selvfølgelig er en voldtekt langt verre og jeg har aldri ment å likestille de to tingene.

    Du illustrerer jo poenget mitt ganske bra selv, så du forstår nok hvor jeg ville.

    1. Kvinner kan velge hva de vil ha på seg, på samme måte som jeg kan velge om jeg skal blogge. De kan også velge om de vil gå ned en mørk bakgate en lørdagskveld, på samme måte som jeg kan velge om jeg skal blogge.

    2. Karro legger her skylden på meg for at enkelte oppfører seg slik som de gjør, fordi jeg selv har valgt å blogge. På samme måte som hun kunne lagt skylden over på voldtektsofferet fordi hun valgte å kle seg lett, og/eller valgte å gå ned en mørk bakgate.

    Å mene at det er min feil at folk ikke eier folkeskikk er skivebom, spør du meg.

   18. BLir helt satt ut av disse bedreviterne. Hva med å passe sine egne saker, Aurora? Caroline er den beste til å bedømme situasjonen, ikke du.

   19. Sol Aurora

    Jeg tolker det dit at du ikke kan/ønsker å diskutere dette saklig?

    Voldtekter er vel ikke helt sammenlignbart siden du først drar det opp, men vi er alle ansvarlige for våre egne valg. Menneskelig natur er nokså enkel og det er ikke så vanskelig å forutsi hva individer vil gjøre.

    Når det er sagt så ville jeg aldri tillatt å sende en 12-åring på en rockekonsert med hotpants som viser alt av edle deler, men det er mulig vi har forskjellige oppfatninger.

   20. Prinsippet er det samme. Du mener at det er offerets skyld pga. dets handlinger, og frikjenner de som egentlig opptrer uredelig. Kvalmt.

    Å diskutere dette saklig er ikke mulig, da du ikke har noe grunnlag for å delta i den debatten. Du kjenner ikke meg, Lars-Kristian eller Nelia, eller vårt grunnlag for å ta det valget vi har gjort.

   21. Annina

    Jeg tror det er litt naivt å tro at man sette seg inn i livssituasjonen til en person ut fra det som skrives på en blogg. Jeg oppfatter Caroline som at hun ikke vil diskutere valgene hun og hennes mann tar i forhold til deres eget barn med fremmede, og det er vel fair?

    Jeg personlig syns det er et veldig stort sprang fra å ikke legge ut bilder i det hele tatt til å dele bilder fra en dåp, som slik jeg ser det er en av de store, minneverdige begivenhetene i livet. Det skjønner jeg at folk stiller spørsmål ved. Jeg er selv en svært privat person og hadde ikke likt om bilder fra min egen eller mine barns dåp var offentlige på internett. Jeg tror nok det vil komme sånne kommentarer så lenge bloggen din har en så uavklart profil mellom salg og svært private innlegg – f.eks var innlegget før dette et rent kommersielt innlegg i form av en annonse. Når jeg går inn på bloggen din vet jeg aldri hva jeg får: reklame, matoppskrift, private tanker… Det er kanskje litt derfor jeg og andre blir fascinerte?

   22. Sol Aurora: Caroline er en helt vanlig person, den veien hun velger å gå fungerer da vel best for henne. Å blande seg inn i andres saker blir absurd. Hvordan hadde vel du reagert hvis noen kritiserte deg for oppdragelsen av barna dine/dine fremtidige barn? Dersom du mener dette er skadelig for dåpsbarnet kan du sammenligne dette med at alle barn av kjendiser blir satt i et dårlig lys og får fremtiden ødelagt fordi noen bilder blir lagt ut offentlig av dem. Med andre ord har ikke du noe du skulle sagt om den saken siden du verken kjenner den ene eller andre av disse personene. Og hadde du gjort det hadde du vel hatt et annet syn på det enn slik det fremstår her, i hvertfall sånn jeg ser det. Dette blogginnlegget dreier seg om en fantastisk barnedåp og jeg synes det er utrolig fint gjort av Caroline å dele det med oss leserne. Det er ingenting som veier imot at dåpsbarnet kan få trøbbel senere for dette. Stå på Caroline, heldigvis kan kommentarene på hvert blogginnlegg bare bli sett på som skrift uten betydning. De som står bak slike kommentarer er åpenbart personer som enten er sjalu av ulik grad eller som rett og slett liker å bruke tiden sin til å rakke ned på andre fordi dem selv er perfekte og alltid har rett. Jeg er ikke av den typen, jeg leser bloggen din fordi jeg liker den og deg og ikke minst det du driver med. Jeg kommer heller aldri til å slutte å lese den 🙂 Stor klem fra meg!

   23. Å beskylde andre mennesker for å være avhengig av noe – som for øvrig er det Caroline lever AV (ref. en annen kommentar under dette temaet) – er dårlig gjort. Hvilket grunnlag har du til å uttale deg om hva Caroline eller hennes familie legger bak publiseringene på bloggen? Det er forøvrig Carolines blogg, og det er helt opp til deg om du vil lese den eller ikke! Jeg blir så forbanna på mennesker som deg, som er så påvirket av janteloven at de ikke ser det selv – men lar dere regelrett styre fra dere står opp til dere går og legger dere.

    Hvor kommer mobbing fra? Hvor vil alt dette negative komme som skal rettes mot Nelia, som du og Anette sikter til? Det kommer så åpenbart fra mennesker som dere, som ikke evner å se det nydelige i innlegg som dette her – eller det nydelige som ligger bak avgjørelsen om å publisere det.

    Og å være veslevoksen og bruke «Jeg tolker det dit at du ikke kan/ønsker å diskutere dette saklig?»- kortet er kanskje toppen av denne usmakelige kaken som du og Anette står bak.

    Gjør alle en tjeneste og hold deg til din egen business!!!

  2. Dette er en kommentar til alle dere her som er negative til Caroline og bloggen hennes. Denne bloggen omhandler i all hovedsak mote, skjønnhetspleie, trening, kosthold og noe interiør. Med jevne mellomrom kommer det kritiske røster fram, som beskylder Caroline for å forfekte et perfekt, overflatisk liv – hun skriver angivelig aldri om noe «viktig». For oss om har fulgt bloggen over år, er dette noe av det vi setter pris på – et magasin på nett hvor vi kan drømme oss bort i vakre innlegg, og også få gode tips for oss damer. Av og til deler Caroline litt mer av seg og sin familie – private bilder og øyeblikk som er gode for dem. Jeg opplever dette som akkurat det det er : personlig, men ikke inn på intimsfæren til familien. Bilder fra en kirke, et festlokale, en lykkelig familie pyntet til dåp, selve dåpsbarnet – dette er bilder som trygt kan vises fram uten at det røper noe som helst om familien. De ser ut som alle oss andre. Hvorfor skal hun ikke kunne dele det? Caroline tjener mer på bloggen sin enn de fleste andre av oss gjør i våre jobber, hvorfor skulle hun bytte ut dette med noe annet? Hun er en svært dyktig formidler på nett, som evner å veksle mellom å være lettlest og litt mer personlig.

   Når Caroline forsvarer seg selv, ryr det inn med hersketeknikker – hun må lære seg å ta kritikk, ikke bli krass, etc. etc. Hvorfor i alle dager skal hun gjøre det???? Dette er hennes blogg, hun bestemmer selv over seg og sitt liv. Ingen andre sitter med fasit på rett og galt, og jeg vedder på at om dere hadde fått tilbud om å gjøre det så bra som Caroline hadde gjort det, så hadde dere grepet sjansen med begge hender! Og at det er synd på Nelia som av og til eksponeres? Please, det er opp til Caroline og mannen hvordan Nelia kommer til å takle dette senere – og de er høyst oppegående foreldre! At det er Carolines egen feil at folk oppfører seg nesten som «stalkers», faller på sin egen urimelighet – det sier mer om dere enn noe annet. FOR en hårreisende kommentar!! Heldigvis har vi et lovverk som underbygger at denne tankegangen er helt uakseptabel – jeg tror enkelte her bør kaste et laaangt blikk på seg selv i speilet, før de i det hele tatt våger å kritisere andre!!!

   1. Takk Bente, endelig en kommentar jeg kan stille meg bak!

   2. Flott, takk :-

   3. Kristin

    Bente – dette er noe av det beste jeg har lest i kommentarfeltet til Caroline på de 4,5 årene jeg har lest denne bloggen daglig! Tusen takk for en velformulert kommentar som jeg håper og regner med at det definitive flertallet som titter innom her støtter 🙂

    Caroline – Dette innlegget var fantastisk rørende! Jeg har gått inn for å se bildene flere ganger allerede, og som mange andre ble jeg rørt til tårer av bildet med Nelia og oldefar! Tusen takk for alt du er og alt du gir oss – nemlig vakre og gode øyeblikk til å inspirere vår egen hverdag <3 <3

   4. Amen, Bente 🙂

   5. Tusen takk, Kristin og Henna 🙂

 8. Såååå skjønn.Og nydelige bilder, ser ut som en flott dag. Gratulerer med dåpsbarnet ♡

 9. Er det broren til Lars-Kristian som tar av luen til Nelia? For en kjekkas:-D

   1. Er han singel, eller? 😉

 10. Hei 🙂
  Hva slags bunad har du? Virkelig flott 🙂 Har dere familie fra Telemark siden søstern din har telemarksbunad?

  1. Løkenbunad fra Østfold 🙂 Anette hadde lånt sin.

 11. Nelia er bare såå nydelig!! for en HERLIG familie dere er!! Var det samme kirke som dere giftet dere i? Skrek Nelia under dåpen? 🙂

 12. Åhhhhh…. Føler ikke for å si så mye mer… Klem

 13. Jeg smelter av bildene av deg, Lars-Kristian og den lille! Lyser kjærlighet på lang vei <3 Ønsker deg en strålende ettermiddag. Klem 🙂

 14. NELIA IS AN ANGEL <3 <3 <3 I'm so happy for you, what a beautiful ceremony and of course – family! All the best xoxo

 15. Så vakker datter du har:) ser ut som der har hatt en fin barnedåp:-)
  Et spørsmål, hvilken bunad har du, syntes den kledde deg veldig godt( alt kler deg da)

 16. For det første gratulere så hjerteligst med dåpsdagen på søndag. Det siste bildet av lille Nelia og oldefar, vil jeg tro, var helt nyyydelig <3 Fantastisk fint bildet <3 Ble litt våt i øyekroken kjente jeg, men så blir jeg jo rørt av alt. Noen flere mødre som kjenner seg igjen 😉

 17. Så koselige bilder fra den store dagen deres 🙂

 18. Jenta di er sååå nydelig<3 Dere er en perfekt liten familie, så fine alle sammen:) Gratulerer så mye med overstått dåp. Ønsker den lille skatten deres hjertelig til lykke på veien<3

  1. Tusen takk 🙂

 19. Slutt å bland dere inn i valgene til Caroline og Lars-Kristian!! Det har dere ingenting med. De fleste av leserne til Caroline elsker at hun deler bilder av Nelia 🙂 (Inkludert meg selv) Nydelige bilder, Nelia er bare sååå fin <3 <3

 20. For et utrolig sterkt bilde av Jesus som overvinner døden! 🙂

 21. *mulighetene

 22. Har du og søstera di ulike bunader? Og kor kjem dei frå? 🙂

  1. Den er fra øst Telemark, min er fra Østfold 🙂

 23. Jeg kan ikke fatte å begripe hvorfor noen absolutt skal komme med sånne surmaga kritikker. Er du uenig eller irriterer deg så la være å gå inn å les Caroline sin blogg da.
  Syntes du er fantastisk flink Caroline, og utrolig fine bilder. Stå på.

 24. Nelia har de største og vakreste øynene jeg noen gang har sett!

 25. Det siste bildet, helt magisk! Noe med blå blikkene 🙂

 26. Så fine bilder! Det er virkelig ei nydelige lita tulle dere har skapt <3

 27. Kristine

  Gratulerer med dåpsbarnet 🙂 veldige fine bilder! Er de du la ut her nå tatt av fotograf?

 28. Så fine bilder 🙂 Det lyser glede, kjærlighet og stolthet <3

 29. I don’t see the harm in sharing your life and passion with others. Everyone may benefit from your posts. And I have. I am a reader from Malaysia, a country so far away from Norway. Looks like Nelia had a peaceful ceremony. Everything was lovely. She is beautiful just like you. I especially love her little white shoes. Too adorable. Thank you for sharing. You are just wonderful.

 30. Henriette

  Så fantastisk!! Ble nesten litt rørt selv her, hehe 🙂 såg ut som en fantastisk flott dåp! Er det oldefaren til Nelia på det siste bilde? Det var et utrolig flott bilde 🙂

  1. Ja, det er det 🙂

 31. Gratulerer med dåpsbarnet! Vakre bilder, Caroline. Jeg synes Nelia ligner oldefaren (?) sin:)

 32. Annfrid

  Nydelig dåpskjole

 33. Virkeligt smukke billeder:-)

  Dejlig dåb med mange gode oplevelser og jeg kan se, at I er mange omkring Guldklumpens fremtid.

  Tak for kigget.
  Mary-Liz fra Danmark hvor vores kirker ikke er lige så charmerende.

 34. Could You write something about your clothes – is it a tradition? Traditional national costume? it’s amazing for me. I think is interesting – I’m from other country.

  1. It’s a traditional Norwegian costume called «Bunad» 🙂

 35. Gratulerer så mye med overstått dåpsdag 🙂 Nelia er nydelig!

  Vakre bilder, og det siste bildet gjorde meg ekstra rørt, og jeg felte flere tårer! Bilder av små barn og eldre mennesker sammen er noe som pleier å røre meg, og så kom jeg til å tenke på min egen farfar som døde for 12 år siden. Er det Nelias oldefar som er på bildet sammen med henne? Det var uansett et veldig vakkert bilde.

  1. Det er oldefar, ja 🙂

 36. åh, helt utrolig nydelige bilder! Ser ut som om dere hadde en flott dag !

  1. Den var helt super 🙂

 37. Nydelige og rörende bildet. Gratulerer med overstaatt daap!

  1. Tusen takk 🙂

 38. Martine

  Aah, sukk.. Det nederste bildet <3 Snakk om gjensidig kjærlighet fra begge to da! Det er så vakkert å se!

  Og for en nydelig datter dere har, Caroline! De øynene der er jo mer enn nok i seg selv til å skvette ei tåre eller fire :'-) NYT babytiden, Nelia er heldig som har dere, og dere er hvertfall heldige som har henne! Det er så lett å merke kjærligheten du har til henne gjennom både bilder og tekst etter at hun ble født, den morskjærligheten må være fantastisk å føle på 🙂 <3 Lykke til videre!

 39. Hvis man ikke har noe hyggelig å si trenger man ikke å si noe! Hev deg over surmagede kommentarer Caroline, du gleder deg over din nydelige datter og som naturlig er vil man dele det med hele verden fordi hun er for dere den aller aller største gleden. Dere har hatt en nydelig barnedåp og du har delt noen veldig koselige og fine bilder med oss, tusen takk og nyt fortsettelsen med deres vidunderlige skatt! STÅ PÅ 🙂

 40. Hei:) jeg skal ha en presentasjon om deg og din blogg på skolen! så er det noen ting jeg jeg lurer på; hva er målet med bloggen din, altså hva vil du oppnå? Hva er budskapet med bloggen? Og tilslutt, mener du selv at du fremstår overfladisk?

  Håper virkelig på svar, hadde hjulpet meg mye!
  Utrolig fin blogg du har, stå på videre <3

 41. Martine

  Åh, så nydelige, stemningsfulle og rørende bilder <3 Er det Nelias oldefar på det siste bildet? Elsker det. Veldig mange fine stemningsbilder. Jeg forstår at dere er stolte foreldre til den lille prinsessen deres! Og jeg er imponert over hvor vakkert du gjorde det, Caroline<3 Stor klem fra Martine

  1. Ja, farfaren til Lars-Kristian 🙂

 42. Så lik hu er oldefaren sin 😉 nydelig kirke og bilder’

 43. Hei! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men aner du hva som er normal bredde på det båndet som du hadde på brudebetten din? 🙂 hvilken bredde hadde du?:)

  1. Nei, det vet jeg ikke :/

 44. For en nydelig jente dere har <3 håper dagen ble like bra som den ser ut til å ha vært! Det fortjener dere etter så mye jobbing!!
  Syns forøvrig du er tøff som trosser negative kommentarer og fortsetter å vise frem den fine familien din<3
  Det er faktisk lov å være stolt!

 45. Så fine bilder,lurt hyre inn noen andre til en fotograferingen.. Det siste bildet i serien,er jo rørende fint.To generasjoner som rører ved hverandre,den ene helt i starten av livet,den andre ved slutten av sitt.
  Ser du får negative kommentarer over her,ja noen skal mene noe om alt,uansett.men å synes synd på denne vakre lille piken,med to flotte oppegående foreldre,født i Norge osv…nei det blir for dumt.
  Nei jenter..damer er det noen som ikke trenger deres bekymring er det denne lille jenta. Men finnes sikkert mange andre,som kan trenge deres omsorg.
  Stå på Caroline,synes dere har fine og fornuftige tanker om mangt og meget.Så har du jo så mage bra tips om mangt og meget.Takk!
  Gratulerer med vel overstått dåp!

 46. Flotte bilder alle, men det nederste der var ekstra nydelig! Koselig å se Løkendrakta for ei fra indre Østfold også! 🙂

 47. Gratulerer så mye 🙂 dere er flotte foreldre, og Nelia virker som en drøm å ha rundt seg. Ser kjærligheten i øynene til alle rundt 🙂 Å så koselig 😀 Klem

 48. Melanie

  Gorgeous! Looks like everything was perfect and Nelia is a doll. I love your blog, reading and seeing pictures of you and your family. Lots of inspiration. Ignore these negative people who come here to criticize you and your choices. They are criticizing you for blogging yet they come to read your blog?! How is this any different then sharing happy moments on Facebook or any other form of social media? It’s not. Do they want you to hide in your house and do nothing? Social media is great in some ways, like your blog, but terrible in others, like the people who feel that they are entitled to tell you how to live your life. Social media has given rise to many rituous people and given them a medium to spew their negativity without any real accountability. Anyway, keep doing what you’re doing because I love it!

 49. Kristine

  Ser ut som en minnerik dag =) Lille Nelia er jo så nydelig, syns hun ligner veldig på deg. Gøy at du deler sånne bilder.

 50. Helt nydelige bilder! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *