imaska

DSC04707

DSC04895

DSC04833

DSC04765

DSC04912

DSC04921

DSC04711

(annonselenker) kjole by malene birger / pumps nly shoes / veske AILA / øredobber ráda / ring hasla / kåpe red valentino 

Denne kjolen er så fin! Den er ganske nyinnkjøpt fra by Malene Birger og nelly.com, og akkurat i disse dager er det digert VIP sale der, og eksklusivt får mine blogglesere tilgang før alle andre. Massevis av varer er satt ned med opptil 50 prosent, så sjekk ut salget her (annonselenke) og lås opp med koden FOTBALLFRUE.

___________________________________________________________________________________________________________

Og dere, for et fantastisk vær det har vært her i Skien i dag, igjen! Jeg har fortsatt ikke landet helt etter dåpen og slenger rundt i joggedressen sammen med storesøster. Hun blir her helt til onsdag, det er så koselig med besøk! Nelia fikk verdens fineste gave til dåpen av henne – et japansk kirsebærtre som vi var og hentet på hagesenteret tidligere i dag. Det skal vi plante i morgen, og når Nelia blir stor, skal hun og tante sitte under det og lese eventyr Er ikke det en nydelig tanke? Det beste er at treet kan være med på flyttelasset om vi ikke skal bli boende her for alltid, så det kommer til å vokse med Nelia uansett hvor vi ender opp

Ellers var vi som nevnt på babysvømming tidligere i dag, og Nelia elsket det! Hun er så glad i å være i vannet, tipper hun kommer til å bli en ordentlig badeengel, en som aldri vil noe annet når vi er på ferie eller i nærheten av vannet eller et basseng. Anette var med og tok masse bilder av oss, så det blir fint å ha i minnebøkene 🙂

Nå står middag på menyen her, Anette er jo vegetarianer, så på onsdag blir det veggis-oppskrift. Det er bare å glede seg! Håper deres ukestart har vært fin 

50 kommentarer

 1. Det lyder dejligt med søster besøg:)

  Jeg må sige, at aldrig har jeg set et så perfekt kagebord!

  Du er min evige inspiration smukke Caroline… Om jeg må bede om et råd:)
  Vi har drenge konfirmation her i Maj og farverne er hvid sort… Ville det være helt dum med en firkantet kage med navn dato og evt et kors eller salmebog?

 2. Kjempefint antrekk 🙂

 3. Så bra med vegetar oppskrift! Håper den er vegan-vennlig også 🙂

 4. Jeanette

  huden din gløder på disse bildene!

 5. Gratulerer med vel overstått dåpsdag!

  Så koselig med besøk av storesøter da 🙂 Jeg går på Høgskulen i Sogndal og det er en student her, hun er så syyyyyykt lik på søsteren din!! Nesten så jeg har trodd det var henne, helt til nå da.. :p hehe

 6. Også Kirsebærtrær som blomstrer så utrolig vakkert da! For en nydelig gave med en nydelig tanke! 🙂

 7. Pernille

  For en helt utrolig nydelig dåpsgave! Fantastisk:-)

 8. Ikke bare kjolen som var fin, elsker kåpen din! 🙂

 9. Hei Caroline 🙂
  Jeg må bare si at jeg elsker bloggen din! Dåpen var nok kjempe fin, Nelia er heldig.

  Men jeg lurte på en liten ting, hvordan laget du din header?

  1. I photoshop 🙂

 10. Åhh, gleder meg til veggis- (forhåbentlig veganer)-oppskrift!! 😉

 11. Fint antrekk! Men blir det ikke kaldt? Selvom det ( snart) er vår synes jeg ikke det er varmt nok til å gå med bare legger enda! Brrr…. ( bor i Særp, ikke langt nord altså)

 12. Det var ein nydelig gave fra Anette! Utrulig god tanke som eg absolutt skal ha med meg når eg sjølv skal gje dåpsgave 🙂

  1. Ja, kjempefin 🙂

 13. Så veldig eksklusivt er det vel ikke? Regner med det er samme salget man får tilgang til om man bruker koden nelly deler på sin egen facebook-side:)

  1. Koden min gjaldt fra igår 🙂

   1. Ok, har ikke sett du har skrevet den før nå.

   2. Delte den på instagram og facebook 🙂

 14. For en nydelig kjole! Den var skikkelig fint 🙂 Det samme gjelder forsåvidt resten av antrekket også.

  1. Tusen takk 🙂

 15. Åå, kan ikke søsteren din ha et vegetargjesteinnlegg? tips til overgangen fra å spise kjøtt til å være vegeterianer, om hun har noen gode bøker å anbefale, nettsider med oppskrifter, eller lignende. 🙂

 16. Tommel opp for vegetar oppskrift! 🙂

 17. Lekkert antrekk =)
  Hvordan kan dere ta med treet? Grave det opp igjen? Eller står det i en potte/urne?
  Vi har et kirsebærtre, utrolig vakkert når det blomstrer =)

 18. Lekker kjole, men rabattkoden virker ikke mer????? 🙁

  1. Det er bare en kode for å logge inn på salget, ikke en rabattkode 🙂

 19. Vad fin du är! Jättesnygg klänning och fint med bältet till <3

 20. For noen herlige bilder av deg Caroline 🙂

  1. Tusen takk, snille! 🙂

 21. Underbar kjol och underbar kappa!! 🙂

 22. Yaaay til veggisoppskrift!

  Den kjolen var forresten dritfin. Digger at de fleste klærne ser mye bedre ut på deg enn på modellene i nettbutikken 😉

  1. Oi, tusen takk 😀

 23. Hurra for veggis-oppskrift 🙂

 24. Lykke til med babysvømmingen. Det er noe av det beste jeg har gjort med mine tre barn. De har elsket vann siden. Ei valgte dansing fremfor svømming etterhvert og ei var veldig god. Mitt tips ikke slutt etter ett eller to kurs men fortsett. Våre svømte rundt vel tre års alderen. Det er egentlig ikke hoved poenget men at de kan beherske vann. De har hele tiden hatt respekt og skjønt begrensninger og det er vel så viktig. Alle de som sier at mine barn elsker vann og så går de rett uttti det er ganske skummelt.
  Flott dåp.
  Elsker bilder dere tar. Til kjempe inspirasjon.

  1. Nelia koste seg virkelig, så vi har planer om å fortsette med det også ut over dette kurset 🙂

 25. Nydelig antrekk 🙂

 26. Hei! I det siste har jeg ofte hatt problemer med å komme meg inn på bloggen din. Siden står bare å «jobber» hvis du skjønner, uten at noe som helst kommer opp uansett hvor lenge jeg venter. Dette har skjedd både når jeg klikker på et innlegg via Bloglovin, og når jeg har prøvd å skrive inn bloggadressen din i søkefeltet. Når dette skjer, så er det kun med bloggen din, og ikke noen andre. Vet ikke om det er min Mac det er noe galt med? Bruker Chrome, men har også prøvd Safari når problemet oppstår, hvor jeg får samme problem.

  1. Så rart, hvor lenge har dette pågått?

   1. Henriette

    Det har skjedd med meg de siste ukene også! Nettleseren bare laster, men siden kommer ikke opp.. Funker som regel til slutt, men tar lang tid!

   2. Ingvild

    Det skjer litt nå og da, men i de siste fire-fem dagene har det skjedd et par ganger om dagen 🙁

 27. Angelina

  Gratulerer med overstått dåp! Og så koselig gave fra tanten. Jeg må si det, for oss (eller i alle fall for meg selv) som ikke kjenner dere, så virker dere veldig forskjellig på mange måter, samtidig så ser det ut som om dere har et så godt forhold og at du ser veldig opp til storesøster´n din. Så utrolig fint!! Kos dere med besøk 🙂

 28. Hei! De skoene var veldig fint, hvordan er de å gå på? Jeg har aldri vært en mester med sko uten noe platå, men det er så fint 🙂

 29. Hvor er kåpa kjøpt? Fin fasong!!

 30. Hei, Caroline!
  Jeg lurer på hvordan gjør du med dine klær mtp vasking/rensing
  F.eks. bruker du en kjole en gang og så sender de til rens ? eller vasker du slike klær ii vaskemaskinen?
  Jeg selv føler at jeg vaskemaskinen må brukes alt for ofte, og jeg ikke har mange klær i tillegg at de ikke er av den kvalitet som dine, derfoe er det interessant å vite hvordan gjør du det? Og det med stryking? Jeg liker ikke krøllete klær , men ofte får ikke tid til å stryke alt på en gang som jeg ønsker. Hva med deg? Får du noen hjelp til det? Det tar jo så mye tid, da er fet vanskelig å rekke andre ting

  1. Jeg følger vaskeanvisningene på plagget, og stryker det som må strykes når jeg skal ha det på meg 🙂

   1. Helene

    takk for svar, men det er ikke helt hva jeg mente, det er jo åpenbart at man bare leser vaskeanvisningene og sånt, men det jeg lurte på er hvordan du klarer å ha styr på det når du har så mye klær som er ganke delikate, du bruker jo noe nytt hver dag, det blir jo da mye som må vaskes, og hvis man f.eks, har en sånn hvit kjole da må jo alt annet også være hvit når den skal vaskes og sånt. Hvordan har du styr på det?

   2. Vi har tre ulike skittentøyskurver, én for hvitt, én for farget, og én for undertøy, håndklær og sengetøy. Når vi vasker så deler vi bare opp de plaggene som kan vaskes sammen og vasker de. Ikke noe mer hokus pokus enn det 🙂

 31. du har jo babyklær i tillegg nå, det må jo være mye som må vaskes og så strykes.. selv rekker jeg ikke å ordne med dette med baby som trenger masse oppmerksomhet. Derfor lurte på hvorda du rekker det med alt annet på agendaen

 32. Hvor er din fine frakke fra? Jeg har længe ønsket mig en lyserød 🙂
  Please håber du svarer

 33. Benedicte

  Når jeg så alle bildene og tipsene for den kommende våren, og leste at rosa var inn som bare det, i tillegg til at man gjerne skulle ha en pastellrosa kåpe, tenkte jeg med en gang på deg og at det var bra du kjøpte den fra Red Valentino i høst selv om du var i tvil, haha 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *