kaffe i vårsola

DSC05255

fredag

___________________________________________________________________________________________________________

Fy søren, for en dag! Det har vært hit og dit, frem og tilbake, men nå er endelig alt i boks og det er så altfor godt å være hjemme. Friske blomster – check. Så må jeg støvsuge før jeg skal sette beina høyt og ta imot gjester fra Ålesund. Oldefar skal få se Nelia for første gang i kveld, og det gleder meg langt inni hjerterota. Endelig! Mellom slagene i dag rakk vi en lunsj på Strøm og kaffe i sola, noe så digg! Det ble en forsmak på sommeren med kreps for min del, utrolig godt! Neste gang jeg spiser dette blir det forhåpentligvis barbeint på hytta med et glass rosé *glederseg*

Håper dere har hatt en fin fredag og at helgen er i gang. Jeg skal bruke noen timer til å besvare kommentarer litt senere, det er altfor mange som venter på svar nå. Snakkes i kommentarfeltet og sees i morgen ♥ 

49 kommentarer

 1. Så deilig det ser ut. Nam! 🙂

  susannlien.wordpress.com

 2. Åh, sjømat er så digg! Gleder meg til sommeren, corona og sjømat. Etter en «stusselig» sommer som gravid i fjor sommer, kommer jeg virkelig til å nyte alt jeg ikke kunne spise i år 😀

  Og forresten vi lagde nakkekoteletter med honning i går! Tommel opp 😀 mannen bare: nå kan du skrive til hu derre fotballfrue og si at det til og med falt i smak hos meg! Haha 🙂

  Nei, nok pjatt fra meg! Kos dere i helga 😀

 3. Lykke til med barnedåp på søndag. Hvor mange gjeste senger har dere i huset? Mener å huske du skrev et innlegg for lenge siden om huset, men finner det ikke igjen. Det kommer til å bli en minnerik dag. Husk å nyte hvert sekund 🙂

 4. Såg deilig ut 🙂 Men er det ikke litt sprøtt å gå med bare bein på denne tiden av året? 😛

 5. Hadde ikke du lett for blærebetennelse? Ikke så rart om du går kledd i så lite klær i alle fall.
  Den friske vårlufta er skummel.

 6. Ah, you wear the same Asos coat I also own! You look wonderful <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 7. Gorgeous coat on you! Love the color!

  https://jeansandroses.blogspot.com/

 8. For en nydelig kåpe! Det så veldig deilig ut å sitte ute i solen 🙂

 9. Det høres ut som en fantastisk dag, og så utrolig fint å høre om oldefaren som skal møte den lille jenta 🙂 Jeg ville egentlig bare inn og «takke for maten» for du skjønner, her om dagen skulle jeg lage pizza med fisk. Uka før hadde vi nemlig lagd fiskepizza på ernæringsstudiet, men jeg hadde ikke vært rutinert nok til å få med meg oppskriften (jeg var ei av de som lagde fiskelasagne – så det var altså ikke hukommelsen det skortet på). Uansett. Jeg søkte på nett etter oppskrift, og kom over din pizzaoppskrift med røkelaks. Jeg er ikke fan av lavkarbo så jeg modererte den litt, men fy søren så god den var! Så det var i grunn bare det jeg skulle inn og si… Takk for maten, den var nydelig! 😉 Ønsker deg og dine ei riktig god helg!

 10. Hei Caroline!

  Lykke til med de aller siste forberedelsene til dåpen, dette er jeg sikker på kommer til å bli en kjempefin dag og et godt minne for dere alle! :0)
  Bloggen din er god avkobling i inneværende bachelorperiode, keep up the good work 🙂

  Stor klem

 11. Hei! Kunne du tenke deg å lage en slags bikiniguide for 2014? Og hva slags bikinier du skal gå for i år?
  Ha en fin helg, og lykke til med dåp!:-)

 12. Det så herlig ut, og for et vakkert antrekk! 🙂
  Våren er så flott, alt blir lysere og våkner til liv og man får tiltakslyst og mer energi!:)

  Og ekstra koselig å gå sommeren i møte med en liten snuppe<3 Helt spesielt med den første sommeren:):) Gleder meg så masse til å se snuppa vår på snart 10 måneder plaske i vannkanten i den lille rosa badedrakten sin:):)
  Lurte forresten på, hvis det er noe du ønsker å svare på, om dere kommer til å ha Nelia i barnehage? Og da fra hun er ett år, eller ha henne hjemme lengre? Og hva tenker du om barnehage for ettåringer generelt? Selv har vi fått barnehageplass fra høsten, da er vårt gull 14 måneder, men jeg ønsker aller helst å ha henne hjemme hos meg til hun er minst to år. Tenker at det er best for henne. Vi får se hvordan alt ordner seg.

  Det er jo mange som ønsker å være hjemme med barna sine, men som ikke har muligheten. Så hadde vært gøy å høre hva du/dere tenker om saken, siden du sånn i utg.punktet har muligheten til å ha Nelia hjemme lengre (siden du jobber hjemmefra), og fordi dere virker å ha en gjennomtenkt oppdragelse for veslejenta deres. Så håper å få høre dine tanker rundt barnehage versus å være hjemme med barnet litt lengre 🙂

  Lykke til med dåpen, er sikker på at det blir en koselig, rørende og vakker opplevelse. Og gleder meg til å se bilder fra begivenheten!:)
  Ha en herlig helg!:):)

 13. Du er så fin med det korte håret! Veldig kledelig 🙂

 14. Å fine deg! 🙂 Du imponerer meg med din energi og fra-tanke-til-gjennomføring i alt du gjør!! Du er er et forbilde både i forhold til matlaging, trening og det at du klarer å komme deg opp om morgenen og gjennomføre treningen din! Vet at du har mye å gjøre siden dere skal ha dåp, men jeg lurer på om du kunne si meg hvilken modell de jeansene du har fra mango er? Jeg har sett de på flere antrekksbilder, og jeg ønsker meg de 🙂 Husk å puste med magen i morgen – dagen før dåpen, det kommer til å bli en fantastisk fin og rørende dag for dere på søndag! Kos deg masse med vesle søte Nelia 🙂

  Klem fra Aud

 15. Kan du lage et innlegg om passende bekledning til dåp? Skal i en denne påsken men jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg 🙂

 16. Kan du ikke legge ut ett biligere alternativ av klesstilen din? syntes mye av det du har er kjempe fint, men har ikke råd til å kjøpe så dyre klær

 17. Annette Røsler

  Deilig med vårsol. Flotte bilder

 18. Hei! Hvor har du kjøpt den jakken?

 19. Hei:) hvor har du kjøpt den jakka?

 20. WOW, den kåpen kledde du!!!

 21. åh, det så fantastisk ut! Og HVOR er den jakken fra? nydelig !

 22. hvor er solbrillene dine fra?? =)

 23. Hei! Jeg bare lurte på om det er noen redigeringsprogrammer for bilder som du kunne anbefalt? Hører mange nevner picmonkey og at det skal være gratis å bruke,men jeg får kun opp om å oppgradere og da må betale.

  Bruker nå picasa 3 og er ikke så fornøyd med det!

  Ha en fin dag!!! 😀

  1. Jeg bruker photoshop 🙂

 24. Hej! Är en trogen läsare från Sverige som älskar din blogg! Brukade följa den via min rss-läsare i Internet Explorer men nu går inte det längre! Vet du om det är tekniskt fel på din rss? Har inte detta på problem med andra blogger 🙁
  I vilket fall, tack för all inspiration: oavsett det är mat, träning eller kläder! Och hopppas Nelias dop blir fint! Kram från anna

 25. Bare legger i begynnelsen av april ser ikke så verst ut 🙂 Får håpe vårværet holder seg.

 26. Karoline

  Går du så tynnkledd eller er det bare for synsskyld når du tar bilder til bloggen? 🙂 Hilsen nysgjerrig leser!

 27. Henriette S

  Hej 🙂
  Hvor er kåpen fra? Den var utrolig fin 🙂
  Og hva bruker du når du barberer bena, de var så blanke og fine 🙂

  Klem

 28. Lars-Kristian: Jeg har til nå gått ned over 40 kilo ved å følge Grete Roedes kostholdsfilosofi. Det innebærer først og fremst kaloritelling.

  Nå har det stoppet litt opp, og jeg ønsker å prøve meg på lavkarbo. Derfor har jeg noen spørsmål:
  – Kan jeg risikere å gå opp i vekt når jeg begynner på lavkarbo?
  – Hvordan bør jeg begynne for å tilnærme meg lavkarbo?
  – Hvor mange karbohydrater bør jeg maks spise per dag?
  – Hva tenker du om langtidseffektene av lavkarbo? Dette er det jo forsket svært lite på.

  1. – Ikke for å være kjedelig, men hva som avgjør om du går opp eller ned er inntaket vs forbruket. Det er fullt mulig å gå opp i vekt på lavkarbo om energiinntaket er for høyt. Men det man ser i studier og generelt, er at et kosthold med mer fett og proteiner gjør at man holder seg mett lenger og automatisk kutter ned på inntaket uten å telle kaloriene.
   – Jeg ville lest meg opp litt på prinsippene rundt det, gjerne i form av bøkene til Dahlquist og Hexeberg, men ikke tatt alt som stod der for bokstavelig. De kommer med mange ubegrunnede påstander og for enkelte et litt for sort/hvitt beskrivelse av lavkarbo.
   – Det kommer an på, men på et generelt grunnlag ville jeg anbefalt rundt 100 gram. Da kan du spise ubegrensede mengder bær og grønnsaker, og til og med ha innslag av korn og frukt. Skal du ytterligere ned i vekt, kan det være lurt å legge seg enda lavere (<50 gram).
   - Det er svært få kosthold man har studert langtidseffektene av uten at man blir rammet av et hav av variabler som det er vanskelig å ta høyde for :/ Så lenge det ikke påvirker risikomarkører for sykdom i svært negativ grad, ville jeg ikke bekymret meg for det.

   Men om du har gått ned 40 kilo på Grete Roede, hvorfor endre noe som du tydeligvis lykkes med?

   1. Petrine

    Tusen takk for utfyllende svar.

    Jeg har vel kommet til det punkt at jeg syns det er forferdelig å telle kalorier. Jeg har ikke lyst til å være avhengig av å ha et så anstrengt forhold til mat som det jeg har nå. Jeg skulle heller ønske at jeg kunne ha litt mer fokus på HVA man putter i seg, ikke kaloriinnholdet i det. Jeg trenger rett og slett litt nye impulser. Jeg skjønner jo at man ikke kan spise ubegrenset på lavkarbo heller, men jeg ser for meg at det er lettere å sette sammen riktig energibalanse der enn det er på GR?

   2. Ja, som nevnt så ser man i studier at deltagerne selv kontrollerer inntaket uten å telle kalorier om de spiser mer fett og proteiner 🙂

 29. Herlige bilder! Lykke til i morgen! 🙂

 30. anna helèn

  vært lite blogginnlegg på noen dager, skjedd noe? 🙂

 31. Heisann!! Fine solbriller, er de kjøpt på Bik Bok nylig?

  🙂

 32. Hei Caroline! Hvor er den fantastisk fine rosa kåpen fra?

 33. Hei 🙂 så kjempefine sko du har! hvor er de fra? husker du pris

  mvh Ida

 34. Så fin kåpe!

 35. Hej
  Hvordan ur er det Lars Kristian har på seg på bildene i dette innlegget???
  Mvh Maren

  1. Det er fra Guess 🙂

 36. Hvor er kåpen fra? 🙂

 37. Hei 🙂 så fine sko du har! hvor er de fra? husker du pris

  mvh Ida

  1. Kommer post om det 🙂

 38. Så fin jakke 🙂

 39. Ida Emilie

  Hei 🙂
  Har du sluttet på lavkarbo?
  Jeg bare ser så ofte når du spiser ute, at du ikke spiser lavkarbo. Er det sånn at du ikke tenker på det når du skal kose deg ute? 🙂

  1. Nei, spiser fortsatt lavkarbo 🙂

 40. Omg. Ser faktisk ut som du har tatt deg en bytur i morgenkåpe…Bare bein, uten strømper er ikke bra for helsa når været er kaldt…

 41. Hvor er kåpen fra? Ser det er fler som har spurt om det, men kan ikke se noe svar? 😛 den var auperfin!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *