leserspørsmål: zo skin

Endelig kommer det etterspurte innlegget om mine hudpleierutiner. Jeg har jo i flere år sverget til Ole Henriksen, men etter at jeg dro til hudkonsultasjon i sommer, har jeg skiftet merke til zo skin. Jeg elsker fortsatt Ole Henriksen og bruker blant annet maskene hans fortsatt, men dette er en lettere type hudpleie enn hva jeg trengte akkurat da. Zo skin er medisinsk, noe som vil si at produktene behandler huden på et dypere plan enn hva Ole Henriksen sine gjør. De skal gjenopprette sunn og vital hud og har fokus på å redusere aldring og på å skape endring på cellenivå og ikke bare på overflaten.

DSC04160.jpg

Jeg var til hudkonsultasjon hos Petra Eckmann på Faceit i Oslo, som nå har ny stilling hos Bunæs-klinikken, og det er derfor dit jeg kommer til å fortsette å gå. Jeg hadde litt underliggende talg på hakepartiet, og ettersom det er mye hormoner på gang når du er gravid, men også når du ammer, fant vi frem til et hudpleieprogram tilpasset min hudtype. Jeg var redd for at denne talgen skulle blomstre og komme til overflaten mot slutten av graviditeten eller under amming, i tillegg hadde jeg noen røde flekker enkelte plasser i huden som syntes da jeg gikk uten sminke, og dette var hovedsaken til at jeg ønske en konsultasjon. Etter bare et par måneder med disse produktene er begge problemene borte, jeg har ikke hatt noen utbrudd verken under graviditet eller amming, og hudtonen min er jevn over hele. Jeg er utrolig fornøyd! Dette er garantert produkter jeg kommer til å fortsette med fremover, og etter å ha brukt det i snart 8 måneder, er det vel på tide å introdusere dere for dette mirkalemerket også 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

obagi for life 

DSC04182.jpg

♥ morgenrutiner – om morgen bruker jeg samme rens som jeg bruker om kvelden – exfoliating cleanser – sammen med ossential daily power defense. Dette er en krem som består av retinol, enzymer og  antioksidanter. Denne inneholder blant annet  ultrasomes som  aktiverer hudens egen evne til å reparere DNA-skader. Den inneholder ceramid 6 som gjenoppretter barrierefunksjonen og sørger for fuktbalanse, samt retinol som reduserer pigmentering, fine linjer og rynker. Kremen reduserer rødhet og beskytter cellene mot nye solskader. Etter påføring av denne bruker jeg oclipse sunscreen + primer, som er nettopp dette: solbeskyttelse og primer i ett. Jeg avslutter med en øyekrem som er avbildet lenger ned.

DSC04183

♥ kveldsrutiner – her bruker jeg samme rens som på dagtid, for å både fjerne sminke og rense huden, før jeg påfører samme øyekrem som på dagtid og deretter serumet som heter growth factor serum. Ossential growth factor serum inneholder en kombinasjon av epidermal growth factors, dvs. retinol og aminosyrer som forebygger og bidrar til å jevne ut linjer og rynker, reduserer en ujevn hudtone og gir en fastere og mer elastisk hud. Dette produktet er helt fantastisk! Huden blir så myk og fin, og som sagt – min har blitt helt jevn med tanke på hudfarge. Ingen rødheter eller andre flekker.

DSC04205.jpgDSC04210.jpg

♥ morgen og kveld – her bruker jeg en exfoliating cleanser som funker for å fjerne sminke i tillegg til rens. Så er det øyekremen min som heter olluminate intense eye repair. Denne skal minimerere synligheten av fine linjer og rynker, redusere poser og mørke ringer. I tillegg gir den litt highlight til området.

DSC04199

Så er det de fantastiske te-padsene som jeg bruker etter rens både morgen og kveld: offects te-pads acne pore treatment som blant annet inneholder 2 prosent salisylsyre og fjerner talg. I tillegg inneholder te-pads planteekstrakter som demper irritasjon, så disse er helt fantastiske om du for eksempel merker at du er i ferd med å få en kvise eller om du allerde har en eller flere. Disse kan brukes morgen og kveld, og det gjør jeg for å forebygge denne underliggende talgen som jeg tidligere hadde på hakepartiet.

DSC04202

___________________________________________________________________________________________________________

3-4 ganger i uken: skrubb 

DSC04214

 offects exfoliating polish bruker jeg ca. 4 ganger i uken. Denne er utrolig god og akkurat så grov som jeg foretrekker at en skrubb for ansiktet er. Jeg kjenner at den tar, og det er viktig, ellers føler jeg virkningen er deretter. Denne gir en renere, glattere og mer jevn hudtone og for min del holder den talg og urenheter helt borte. Viktig å avslutte med te-pads, i hvert fall for meg.

Når det gjelder hvor man kan få tak i disse produktene, må du til en autorisert forhandler. Jeg kjøper mine hos Petra på Bunæs-klinikken. Du vil også trenge en konsultasjon for å få et hudpleieprogram tilpasset deg. Håper dere som var nysgjerrige på dette fikk svar på det dere lurte på. Dere kan jo spørre i kommentarfeltet om det er noe mer, så skal jeg se om jeg kan svare eller om jeg kan spørre Petra om råd 🙂

DSC04224.jpg

 – ♥ –

90 kommentarer

 1. Ser ut som veldig spennende produkter:)
  Takk for at du deler skjønne deg 🙂

 2. Pris? Mulig å kjøpe disse produktene på nett?

  1. Nei, jeg tror ikke det er mulig å kjøpe disse på nett, ettersom du må få satt opp et hudpleieprogram tilpasset deg 🙂 Prisene varierer, men det rimeligste produktet ligger på 550,- og det er rensen. Det dyreste er nattserumet, og det kan bli for tungt for noen, så jeg vet om mange som klarer seg uten. For min hud er det veldig fint akkurat nå, så det er verdt det for meg enn så lenge, det koster 1750,- 🙂 De andre kremen ligger mellom dette i pris.

 3. Hva ligger prisen på?

 4. Christine

  Hei!

  Denne serien høres virkelig ut som noe for meg og huden min! Veldig fint innlegg 🙂

  Hva koster slike produkter?

 5. Begynte med zo medical for 4 uker siden. Bruker ikke de samme produktene som deg, men fyføn som huden gløder 🙂 Brukte også gode produkter før, men Obagi er virkelig det beste jeg noen gang har brukt 🙂

 6. Dette er egentlig en ting jeg har lurt på ganske lenge og føler at dette blir riktig innlegg å spørre under:) Du har skrevet flere ganger at du generelt har en fin hud, og skryter for eksempel Ole Henriksen opp i skyene, og at huden din av det blir fantastisk. og nå disse nye «sterkere» produktene, og huden din har nå blitt enda jevnere og finere. Hvorfor føler du da at du trenger så mye sminke på huden som du skriver om i coverbrands innleggene? Hadde jeg hatt en jevn, fin hudtone uten kviser hadde jeg kastet alt som ligner Foundation laaangt avgårde!:P

 7. Katarina

  Yeii! Har ventet lenge på dette inlegget. :). Hvor mye
  må man ca forvente å betale for konsultasjon og de
  produktene du har fått? 🙂

 8. Rabatter til de søte leserne dine? Hehe 🙂

  1. Å, dessverre! Skulle jeg gjerne hatt 🙂

 9. Cecilie U

  hvor mye ca koster en slik konsultasjon? 🙂

 10. Veldig off topic, vet ikke helt hva du foretrekker, at man stiller spørsmål under siste innlegg eller at man tar det under siste inlegg på det temaet man lurer på?
  Jeg tenker at du som er så glad i og flink til å løpe, må ha noen gode tøyeøvelser som er gunstig etter endt løpeøkt. Vil du vise oss noen av disse? Hva er din uttøyningsrutine etter de forskjellige typene trening du gjennomfører? Supert blogginnleggstema spør du meg!

 11. Hei! :-)

  Jeg må bare si at jeg så deg på Else og du så bare så utrolig smashing ut! Så utrolig vakker og den nye hårlengden passer deg så godt! Ha en fin fin dag Caroline! Klem

 12. Priser vil jeg vite. På konsultasjon og produkter. Ellers er det jo flott at man finner ting som funker.

  Og så må du se denne: https://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Svensk-klappjakt-pa-netthatere-7524413.html#.Uz02Tfl_t8F (link til programmet i teksten). Tenk om man kunne slenge alle troll til veggs!

 13. Kan man bruke disse produktene under svangerskapet og amming? Trodde man måtte vente til etterpå jeg.. Hadde vært fint med litt info vedrørende dette:)

  1. Nei, disse er veldig fine til nettopp dette, ellers ville jeg nok aldri fått det anbefalt av hudpleier eller brukt det 🙂 Det er helt sikkert obagi nu-derm du tenker på, som fornyer huden der du flasser mye over en lang periode etc.? Det er samme merke, men ikke samme serie 🙂 Denne skal ikke brukes under graviditet og amming, så den tenkte jeg å teste etter amming 🙂

   1. Spurte hudpleieren jeg går til om nettopp dette på mandag 🙂 Hun fortalte at noen av kremene innholder A-vitamin og at man ikke må bruke produkter med A-vitamin under graviditet/amming. Men alle andre produkter fra Obagi Zo skin skal være trygge å bruke under graviditet. Jeg prøver selv å bli gravid, og bruker Zo skin – veldig fornøyd!

 14. Tack för fina tips. Jag tycker också att peelingen är jätteviktig!

 15. christina

  Hei Caroline! Jeg er gravid nå, og kan kjenne igjen noe av det du skriver! jeg har også fått problemer med rødhet i ansiktet noen steder og litt uren hud. Men jeg er jo så skeptisk til alt mulig som ulike produkter inneholder, jeg har fått inntrykk av at alt er forbudt når man er gravid… men disse er altså greit å bruke når man er gravid? Da må jeg prøve de også i tilfelle 🙂

 16. Får man kjøpt produktene noen plass i trondheim? 🙂

 17. Hadde vært fint å vite priser på denne serien,høres super ut:)

 18. Hei Caroline! Endelig kom dette innlegget!:) Jeg skal begynne på ZO Skin. Har vært på konsultasjon, men står på venteliste (!) på produktene i skrivende stund. Det jeg lurer på er om du har merket noen forskjell på porene? Blir de feks. mindre? Hadde satt stor pris på om du kunne delt din erfaring ift. dette 🙂

 19. Så gøy med produkter som faktisk fungerer 🙂 Er så mange på markedet som lover prinsesse-hud, men som ikke gir det. Hvor mye koster det sånn ca for en hudkonsultasjon? Og hvor mye koster det for alle de produktene du har investert i? Ha en super dag 🙂

 20. Kan jeg bruke den nå som gravid, og snart ammende? Sliter med fet og blankt hud, blir ganske blank i T-sonen, og sminken sitter ikke så godt. Brukte sesdarma, men måtte slutte pga salisylsyren og graviditet. Så kan jeg bruke zo? Også ved amming? Du er flink 🙂 Stoler på dine anbefalinger 😉

  1. Ja, du kan fint bruke zo skin når du ammer og er gravid 🙂

  2. Retinol (vitamin A) er faktisk en big no-no under graviditet – sjokkert over at en hudpleier har anbefalt deg dette Caroline! :O Retinol brukes blant annet til behandling av alvorlig acne (da i systemisk form), og da får fertile kvinner kun ut for 3 måneder om gangen og må ta graviditetstest for å fornye resepten hver 3. måned… Selv om dette er retinol i overflatisk form er heller ikke disse lave dosene å anbefale under graviditet… Sjekk gjerne med lege/hudlege, selv om en hudpleier absolutt burde vite dette…

   1. Nei, du tenker nok på isotretinoin (Roaccutane). Retinol er «lillesøsteren» til A-vitamin. Man skal derimot ikke bruke Zo Skin Radical Night Repair som er 1% ren retinol når man er gravid eller ammer. Resten av produktene kan trygt brukes.

 21. Great 🙂 happy that its working for you! Hormones can be so hard to deal with sometimes!!

  LOVE FROM BARCELONA

  https://hesses.blogg.se

 22. Hei
  Lurer litt på hva en slik konsultasjon koster og om det er andre steder enn Oslo man kan få det med disse produktene?

  1. Selvsagt finnes de andre steder enn i Oslo 🙂 Om du googler, får du helt sikkert opp forhandlerliste 🙂

   1. Bettina

    En konsultasjon koster ca 500, silje på beth’s medispa i Oslo var jeg på, veldig fornøyd!

 23. Hei Caroline.. Ser at denne hudpleieserien er fra dr. Obagi. Dette er jo anerkjente produkter, men har også hørt at de koster der etter? Vil du si hva du betalte for alt dette?

 24. Jeg savner et nærbilde av ansiktet ditt uten sminke i dette innlegget 🙂 Gjerne med et før-bilde om du har..

  1. Skjekk ut osloinchanel.blogg.no, søk på osloinchanel + obagi på google så får du opp masse før og etter bilder!

   1. Bettina

    Hun bruker nu derm fra obagi, det er ikke det samme. Mye sterkere produkter for fornying av huden og ikke egnet for gravide og ammende.

 25. Høres fantastisk ut (og dyrt) 😉 Er det ikke sponset?

  1. Produktene er dyre, men jeg synes de er verdt det 🙂 Nei, det er ikke sponset.

 26. Hvor mye kostet det for en konsultasjon?

  1. Jeg betalte 500,- 🙂

 27. Fantastiske produkter, bruker dem selv og de er de beste jeg har hatt noengang <3

 28. Hva koster en slik konsultasjon? 🙂

  1. 500,- dit jeg gikk for konsultasjon 🙂

  2. Hos Beths Beauty på Frogner i Oslo er en hud-konsultasjon gratis. Utrolig fin plass med dyktig personalet! Der har de bl.a. Obagi-produkter 🙂

 29. Hei! Takk for tips, tror jeg vil teste disse. Hvor mye ligger produktene på? Hva koster en hudkonsultasjon der?

 30. Henriette

  Hej, passer dette til mennesker i alle aldre?

  Du har så fin hud, og vil gjerne prøve det samme som deg! Hvor får man tak i Zo skin?

  Klem, vakre deg <3

 31. Hei! Dette innlegget bør vel være merket med reklame?

  1. Nei, det skal ikke merkes med reklame da det ikke er reklame, men et leserspørsmål jeg besvarer på angående produkter jeg kjøper og bruker selv. Jeg kan jobben min 🙂

 32. Har du ca priser på produktene og konsultasjon?

 33. Hei! jeg bruker også natt og dag serumet deres i tillegg til skrub og ansiktsvask 🙂 Men FOR EN PRIS…! 1750 kr for 30 ml serum er jo helt sykt dyrt! likevel er det verdt det, føler jeg da =) lurer på hvor lenge varer en nattserum på 30 ml når du bruker den hver kveld? Og dagserumet?

  takk 🙂

 34. Kan dette brukes av tenåringer også?

  1. det vet jeg ikke, da ville jeg hørt med en hudpleier som har disse produktene i salongen 🙂

 35. Hva kostet hele pakken for deg sånn cirka? Bruker selv hovedsaklig en medisinsk hudpleieserie fra Jan Marini og lurer på om det er omtrent samme prisnivå. Fødte selv 2. januar og har fått en del utbrudd etter dette, jeg fullammer. Har du vært borte i Jan Marini og kan sammeligne dette med obagi?

  Takk for en interessant blogg!

 36. Hei! Har fått utrolig godt inntrykk av zo skin etter å ha hørt mye positivt. Dette er absolutt en hudpleieserie jeg kunne tenke meg å prøve selv, men har noen spørsmål før jeg bestemmer meg helt. Håper du eller Petra kan svare 🙂

  1. Hvilken aldersgruppe egner serien seg for? Har bare hørt om kvinner i slutten av tjueårene som bruker den. 2. Egner serien seg for alle hudtyper? 3. Hva ligger prisene på?

 37. Hei! Er det mulig å legge ut intervjuet du hadde på Else? Jeg hadde så lyst til å se det, men sovna noen minutter før det kom på (så typisk!). Jeg så en videosnutt, men har utrolig lyst til å se hele intervjuet 🙂

  1. Jeg kan høre med tv2 🙂

   1. Et lite tips fra meg: tv2 sumo! Jeg har hatt tv2 sumo i snart to år og hadde ikke klart meg uten det 🙂 koster ikke mye hvis du bare vil ha et ukesabonnement 🙂

  2. Ellers går det i reprise på tv2 kl. 15 i morgen 🙂

 38. Hei!

  Hvordan er prisene på disse produktene? 🙂

  1. De koster fra 550,- til 1750,- 🙂

 39. Spennende produkter!

 40. Dyre produkter, men de ser veldig gode ut! 🙂 Sliter med uren hud og kviseutbrudd ofte, så kanskje jeg skal prøve dette… Ser at du skriver som svar til kommentaren over at du også synes det er verdt det, og da lurer jeg på om du har betalt for dette selv? Trodde dere bloggere nesten bare brukte produkter dere fikk sponset, så da føler jeg ihvertfall at det er verdt det!

  Har du forresten noen bilder av deg uten sminke hvordan du så ut før og etter? Kan ikke se for meg deg med uren hud, da jeg trodde du var en av de heldige som ikke slet med dette! 🙂

  1. Har betalt for dette selv, ja 🙂

 41. Zo produktene er betydelig rimeligere i USA, ca 1/2 pris.

  1. Billy, du vet ikke om nærmeste utsalgssted for disse produktene i Housten? Jeg er her akkurat nu og kommer til å returnere tilbake til Norge om noen få dager.

   Takknemlig for svar om du ser dette innlegget.

   1. Sabrina Lahiri, MD Pluvia Medical Spa
    119 Vision Park Boulevard Shenandoah, TX 77384
    281-419-1123
    http://www.pluviamedicalspa.com

 42. Er produktene testet på dyr? Virker som alrighte produkter, men har nettopp fått sjokk over hvor mye av sminken min som var testet på dyr, så nå har jeg blitt litt hysterisk på å sjekke det skikkelig ut før jeg kjøper noe 😛

  1. Nei, de er ikke testet på dyr 🙂

  2. Selv om ikke det endelige produktet er testet på dyr, kan du være sikker på at noen av bestanddelene er det. Kjemikalier testes på dyr, og man må anta at iallfall retinol i dette tilfellet er det. Det brukes typisk rotter og i et kjemikalies datablad oppgis det LD (lethal dose) som angir hvor mange av populasjonen (de eksponerte rottene) som døde under eksponering for den angitte dosen. Trist å tenke på, men sånn må det også være. Det er vanskelig å si noe om effekter av et kjemikalie i menneskekroppen uten å ha testet det på noe med liknende anatomi og kretsløp. Jovisst, det finnes tester på cellekulturer og «laverestående» organismer som alger og bakterier etc., samt datamodeller som kan fortelle oss noe om et kjemikalie, men disse er ikke alltid like lett å overføre til virkningene kjemikaliene vil ha i menneskekroppen. Ergo, dyretesting har i dag ikke et fullgodt alternativ og uten denne type testing hadde vi aldri kommet så langt innenfor medisinsk forskning som vi har. Men å begrense det – jo, det er jeg enig i at vi skal gjøre.

   1. Ingen av ingrediensene er testet på dyr 🙂

 43. MOnica.jensen@yahoo.no

  Anbefaler Zo Skin på det sterkeste. Jeg er veldig opptatt av hudpleie og har trolig testet alt som er på markedet.
  Det er veldig viktig at du får en hudpleier å tilpasse kremene til huden din. Det er også mange fake aktører på nettsidene som selger fake Obagi kremer. (bare så dere vet)

  Jeg bruker Silje og hun er super dyktig hudpleier. Sjekk ut hennes blogg: https://www.siljeaustnes.com

  Jeg er selv gravid nå og bruker ZO skin. Til høsten skal jeg gå på en enda mere sterkere krem. Zo Medical og først ha en blue peel.
  Masse lykke til uansett hvem krem du bruker. Bare pass på å få deg en konsultasjons time…

 44. Dwightinha

  Takk for fin vurdering av disse produktene. Visste ikke at Obagi var representert i Norge, men du verden så mye dyrere her. Men jeg skal sørge for en slik konsultasjon, for det har jeg fortjent!

 45. Kjersti S

  Har du slutta å bruke Ole Henriksen?

  1. Jeg bruker ansiktsmaskene og noen ganger skrubben (walnut) fra ham ennå, men om du leser teksten ser du hvorfor jeg har byttet 🙂 Jeg trengte noe som jobbet med huden på et dypere plan da jeg gikk gravid og også nå som jeg ammer. Prøvde ut zo skin i september og har brukt det siden 🙂

 46. Elsker disse produktene:D

 47. Kjekt å lese at du har så god erfaring med dette merket. Som medisinstudent må jeg si at EGF( epidermal growth factor) på ingen måte er det samme som retinol eller antioksidanter. Skjønner at du ikke kan lese deg opp på alt du anbefaler av produkter. Likevel ser jeg at mange ikke vet hva ingrediensene i diverse hudpleieprodukter egentlig er og derfor stoler blindt på det produsenten beskriver. Når det gjelder retinol og antioksidanter, er det langt billigere produkter som inneholder nettopp dette. Hvis man da tar seg tid til å gjøre litt research kan man få akkurat samme effekt med billigere produkter som passer dem som ikke har så god økonomi. 🙂

  Ellers synes jeg det er veldig koselig å titte innom bloggen din hver dag.
  Du gjør en god jobb!

 48. Hei Caroline! Ser ut til at spørsmålet mitt ikke er godkjent eller forsvunnet (?). Så jeg prøver en gang til. Jeg skal begynne på ZO Skin, men står på venteliste (!) på noen av produktene. Porene mine er hovedgrunnen til at jeg ønsker å begynne på denne serien, ikke at de er så veeeldig store, men jeg kunne gjerne sett at de ble litt mindre (særlig på kinnene). Jeg lurer på om du har gjort deg noen erfaringer/merket noen endring ift. porene etter at du begynte på ZO Skin?

  N:)

 49. Du er virkelig heldig som har råd til disse produktene ! Har slitt såå med dårlig hud, enda jeg er superstreng med kostholdet og alt.. Var en gang på hudkonsultasjon og fikk anbefalt obagi, men det ble med det.. Finnes ikke råd i noen kriker og kroker til at jeg får kjøpt meg noe som funker 🙁

 50. Hei Caroline!
  Jeg lurte paa om du vet noen produkter for cellulitter? Eller noen bra trenings ovelser kanskje? Jeg er tynn og i form, men tydligvis saa er celulitter i genene mine, og jeg vil saa veldig gjerne bli kvitt de!

  Sophie.

 51. Bruker du dagkremen og nattkremen i ditt program?

 52. Nicoline

  Hvor lenge tar det før du får en konsultasjonstime?

 53. Hei 🙂 Bruker du ikke dag eller nattkremen fra zo skin? 🙂

 54. Tinemarie

  Om man ønsker produkter som renser på cellenivå skulle man prøvd ut nuskin sine ageloc-produkter, de er fantastisk gode og gir betydelige resultater! 😀

 55. Hei! Kunne du ikke laget en video av rutinen din morgen og kveld med alle disse produktene! Mye letter for oss leser å få det med seg på en fort og effektiv måte, og så er det så lærerikt med en video, og ikke minst gøy! 🙂

 56. Merket du at du tørket veldig ut i starten på disse produktene? Jeg har brukt de nå i snart 2 måneder, og huden min er helt tørr. Så stram i masken.

  1. Caroline

   Nei, egentlig ikke 🙂 Jeg har jo brukt dem i over to år og er fortsatt fornøyd 🙂 Kanskje du ikke har fått riktig program? Anbefaler growth factor om du er tørr 🙂

 57. Hei Caroline!
  Håper du svarer selv om det er et gammelt innlegg, jeg lurer på hvor mye det koster for alle disse produktene tilsammen? 🙂
  Synes du tar deg så godt ut, så vil prøve disse produktene selv.

  Mvh Nina

 58. Bruker du fremdeles Obagi? Er du like fornøyd?

 59. Margrethe

  Hei! Bruker du fremdeles disse hudproduktene? Regner med du har testet en del de siste årene. Hva synes du selv har fungert best ifht aldring, rynker etc?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *