leserspørsmål: zo skin

Endelig kommer det etterspurte innlegget om mine hudpleierutiner. Jeg har jo i flere år sverget til Ole Henriksen, men etter at jeg dro til hudkonsultasjon i sommer, har jeg skiftet merke til zo skin. Jeg elsker fortsatt Ole Henriksen og bruker blant annet maskene hans fortsatt, men dette er en lettere type hudpleie enn hva jeg trengte akkurat da. Zo skin er medisinsk, noe som vil si at produktene behandler huden på et dypere plan enn hva Ole Henriksen sine gjør. De skal gjenopprette sunn og vital hud og har fokus på å redusere aldring og på å skape endring på cellenivå og ikke bare på overflaten.

DSC04160.jpg

Jeg var til hudkonsultasjon hos Petra Eckmann på Faceit i Oslo, som nå har ny stilling hos Bunæs-klinikken, og det er derfor dit jeg kommer til å fortsette å gå. Jeg hadde litt underliggende talg på hakepartiet, og ettersom det er mye hormoner på gang når du er gravid, men også når du ammer, fant vi frem til et hudpleieprogram tilpasset min hudtype. Jeg var redd for at denne talgen skulle blomstre og komme til overflaten mot slutten av graviditeten eller under amming, i tillegg hadde jeg noen røde flekker enkelte plasser i huden som syntes da jeg gikk uten sminke, og dette var hovedsaken til at jeg ønske en konsultasjon. Etter bare et par måneder med disse produktene er begge problemene borte, jeg har ikke hatt noen utbrudd verken under graviditet eller amming, og hudtonen min er jevn over hele. Jeg er utrolig fornøyd! Dette er garantert produkter jeg kommer til å fortsette med fremover, og etter å ha brukt det i snart 8 måneder, er det vel på tide å introdusere dere for dette mirkalemerket også 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

obagi for life 

DSC04182.jpg

♥ morgenrutiner – om morgen bruker jeg samme rens som jeg bruker om kvelden – exfoliating cleanser – sammen med ossential daily power defense. Dette er en krem som består av retinol, enzymer og  antioksidanter. Denne inneholder blant annet  ultrasomes som  aktiverer hudens egen evne til å reparere DNA-skader. Den inneholder ceramid 6 som gjenoppretter barrierefunksjonen og sørger for fuktbalanse, samt retinol som reduserer pigmentering, fine linjer og rynker. Kremen reduserer rødhet og beskytter cellene mot nye solskader. Etter påføring av denne bruker jeg oclipse sunscreen + primer, som er nettopp dette: solbeskyttelse og primer i ett. Jeg avslutter med en øyekrem som er avbildet lenger ned.

DSC04183

♥ kveldsrutiner – her bruker jeg samme rens som på dagtid, for å både fjerne sminke og rense huden, før jeg påfører samme øyekrem som på dagtid og deretter serumet som heter growth factor serum. Ossential growth factor serum inneholder en kombinasjon av epidermal growth factors, dvs. retinol og aminosyrer som forebygger og bidrar til å jevne ut linjer og rynker, reduserer en ujevn hudtone og gir en fastere og mer elastisk hud. Dette produktet er helt fantastisk! Huden blir så myk og fin, og som sagt – min har blitt helt jevn med tanke på hudfarge. Ingen rødheter eller andre flekker.

DSC04205.jpgDSC04210.jpg

♥ morgen og kveld – her bruker jeg en exfoliating cleanser som funker for å fjerne sminke i tillegg til rens. Så er det øyekremen min som heter olluminate intense eye repair. Denne skal minimerere synligheten av fine linjer og rynker, redusere poser og mørke ringer. I tillegg gir den litt highlight til området.

DSC04199

Så er det de fantastiske te-padsene som jeg bruker etter rens både morgen og kveld: offects te-pads acne pore treatment som blant annet inneholder 2 prosent salisylsyre og fjerner talg. I tillegg inneholder te-pads planteekstrakter som demper irritasjon, så disse er helt fantastiske om du for eksempel merker at du er i ferd med å få en kvise eller om du allerde har en eller flere. Disse kan brukes morgen og kveld, og det gjør jeg for å forebygge denne underliggende talgen som jeg tidligere hadde på hakepartiet.

DSC04202

___________________________________________________________________________________________________________

3-4 ganger i uken: skrubb 

DSC04214

 offects exfoliating polish bruker jeg ca. 4 ganger i uken. Denne er utrolig god og akkurat så grov som jeg foretrekker at en skrubb for ansiktet er. Jeg kjenner at den tar, og det er viktig, ellers føler jeg virkningen er deretter. Denne gir en renere, glattere og mer jevn hudtone og for min del holder den talg og urenheter helt borte. Viktig å avslutte med te-pads, i hvert fall for meg.

Når det gjelder hvor man kan få tak i disse produktene, må du til en autorisert forhandler. Jeg kjøper mine hos Petra på Bunæs-klinikken. Du vil også trenge en konsultasjon for å få et hudpleieprogram tilpasset deg. Håper dere som var nysgjerrige på dette fikk svar på det dere lurte på. Dere kan jo spørre i kommentarfeltet om det er noe mer, så skal jeg se om jeg kan svare eller om jeg kan spørre Petra om råd 🙂

DSC04224.jpg

 – ♥ –

90 kommentarer

 1. Bruker du dagkremen og nattkremen i ditt program?

 2. Nicoline

  Hvor lenge tar det før du får en konsultasjonstime?

 3. Therese

  Hei 🙂 Bruker du ikke dag eller nattkremen fra zo skin? 🙂

 4. Tinemarie

  Om man ønsker produkter som renser på cellenivå skulle man prøvd ut nuskin sine ageloc-produkter, de er fantastisk gode og gir betydelige resultater! 😀

 5. Hei! Kunne du ikke laget en video av rutinen din morgen og kveld med alle disse produktene! Mye letter for oss leser å få det med seg på en fort og effektiv måte, og så er det så lærerikt med en video, og ikke minst gøy! 🙂

 6. Merket du at du tørket veldig ut i starten på disse produktene? Jeg har brukt de nå i snart 2 måneder, og huden min er helt tørr. Så stram i masken.

  1. Caroline

   Nei, egentlig ikke 🙂 Jeg har jo brukt dem i over to år og er fortsatt fornøyd 🙂 Kanskje du ikke har fått riktig program? Anbefaler growth factor om du er tørr 🙂

 7. Hei Caroline!
  Håper du svarer selv om det er et gammelt innlegg, jeg lurer på hvor mye det koster for alle disse produktene tilsammen? 🙂
  Synes du tar deg så godt ut, så vil prøve disse produktene selv.

  Mvh Nina

 8. Bruker du fremdeles Obagi? Er du like fornøyd?

 9. Margrethe

  Hei! Bruker du fremdeles disse hudproduktene? Regner med du har testet en del de siste årene. Hva synes du selv har fungert best ifht aldring, rynker etc?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *