yellow highlights

1DSC02910DSC02628DSC02793DSC02881DSC02876DSC02708

 (annonselenker) skjørt h&m / topp h&m / pumps gamle – lignende her / blazer bikbok / solbriller le specs / klokke daniel wellington / armbånd goodnightmacaroon / hodeskjerf asos / veske asos 

___________________________________________________________________________________________________________

Vi tok dobbelt opp med antrekksbilder i går, så dette er dagens planlagte antrekk når jeg skal ut på vift. Hittil har jeg for det meste brukt hodeskjerf de gangene jeg har hatt kosedress, men det kan være vel så fint til et hverdagsantrekk, og dessuten er det verdens deiligste hårfrisyre! Alt holder seg på plass og ingenting faller frem i ansiktet og er irriterende. Tommel opp!

Ellers – god morgen og hei onsdag! Kan ikke skjønne vi er midtveis i uken allerede og at det bare er fire dager til dåpen, det går for fort! Og faktisk såpass fort at jeg helt har glemt av oppskrift-onsdag, så jeg sitter og researcher i dette øyeblikk og tror jeg lander på honningmarinerte nakkekoteletter til dagens meny – nam! Det er så lenge siden vi har laget dette, og absolutt en oppskrift jeg vil dele med dere. Det er så snadder og perfekt til å slenge på grillen også, så den får dere senere i dag 🙂 Så må jeg si tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene angående gårsdagens Else-show! Det er så koselig å lese og gjør meg utrolig glad. Tusen, tusen takk!

– ♥ –

107 kommentarer

 1. Hej, du har alltid så fina bilder. Har du en fotograf som tar alla bilder? Jag har nyligen börjat följa din fina blogg 🙂

  1. Lars-Kristian tar alle antrekksbildene mine 🙂

 2. Ann-Jeanette

  Må bare si – du kledde den nye frisyren kjempegodt! 🙂
  Ha en fortreffelig dag!

  1. Tusen takk 😀

 3. Bare ben :O Tror du er gæren jeg, jente! Men du ser helt nydelig ut, som alltid 🙂 Skjønne Caroline 🙂 ELSKER veska!

  1. Det var jo så deilig vær! Men tror det blir strømper i dag 😉

 4. For et fint antrekk! Likte skjørtet kjempegodt 🙂

 5. Lager dere aldri noen retter uten kjøtt? Hadde vært gøy med noen vegetaroppskrifter en gang i blant.

  1. Jo, fisk lager jeg nesten hele tiden, masse på oppskrift-onsdag også 🙂 Men rene vegetar-retter har jeg aldri postet tror jeg 🙂

   1. Jooo! 😀 Den digge gulrotsuppa! <3 Den går ihvertfall for dem som spiser melkeprodukter 🙂

   2. Ja, det er sant 😀 Tomatsuppen også, når jeg tenker meg om 🙂

   3. Fisk er ikke vegetarisk, bare for å rette opp i det. En ganske vanlig misforståelse, men viktig å bli poengtert at nei, fisk går ikke under kategorien vegetarisk. Får jeg spørre hvorfor du ikke poster vegetarretter? Er jo veldig mye fokus rundt å spise mer og mer vegetarisk nå, er det noen spesiell grunn til at du ikke gjør det?

    Ha en fin dag! 🙂

   4. Eneste grunnen er vel den at vi gjerne spiser frisk og kjøtt 🙂

   5. Det er mange grunner til å redusere kjøttforbruket, både med tanke på dyrene, miljø og egen helse.

   6. At det å redusere kjøttforbruket skal være godt for egen helse er svært relativt. Normale mengder kjøtt er bra for helsen, spør du meg 🙂

   7. Naimah

    Når en tar kjøttproduksjonen i Norge i betraktning skjønner jeg ikke helt hva det menes med at det å redusere kjøttforbruket ikke skal være bra for helsen. Jeg tenker da spesielt på kjemikalier og ikke minst all den antibiotika som dyr får i seg under produksjonen. Kjøttindustrien handler om å produsere flest mulig dyr på kortest mulig tid. Dette er ikke mulig uten bruk av konstant medisinering av dyrene. Kjøttindustrien er kynisk og baserer seg ikke på dyrevelferd. Det er å lure seg selv.

    Nå er det mulig at C velger å utelukkende bruke økologisk kjøtt (som er noe bedre), men det finnes fullgode erstatninger (ex. belgvekster, sopp, soya og quorn) for kjøtt om man finner det problematisk å spise dyr, enten det kommer av miljøhensyn, helsehensyn eller etiske betenkeligheter i forbindelse med dyrenes lidelse.

   8. Kjemikalier får du i deg uansett hva du spiser, hele deg er også laget av kjemikalier. Når det gjelder antibiotika så er det strenge regler, og dyr som får antibiotika må i karenstid før de slaktes og kan brukes i matproduksjon. Dette er det strenge regler for.

    Belgvekster, sopp, soya og quorn er på ingen måte fullgode erstatniger for kjøtt, men man kan fint få til et balansert kosthold med det.

   9. Kan du ikke få din søster til å være gjestekok engang i blant?, det ville vi vegisser/veganere ha elsket! ♥ 😉

   10. Henriette

    Selv om du mener det er bra for helsen, går det muligens an å tenke på dyrene og miljøet?
    Ingen har vel vondt av en kjøttfri middag i uken, eller?

   11. Nei, det har ingen vondt av 🙂

   12. Så er det vel kanskje ikke så lett å få i seg tilstrekkelig næring på lchf kosthold uten å spise fisk eller kjøtt? (Ikke at jeg vet, men bare tenker det ;))

   13. Det begrenser jo litt :/

   14. Altså, hvorfor i alle dager skulle hun? :S

   15. Herregud, vi er jo kjøttetere! Det er mye bra vi ikke får i oss om vi kutter ut all kjøtt.

   16. Dessuten Caroline, du virker jo opptatt av å ikke bruke kosmetikk som er testet på dyr, men du tenker ikke noe på alle dyrene som blir drept for at vi skal spise de? Hadde alle kuttet ut å spise kjøtt ville ingen mennesker i denne verden ha sultet. Og ingen dyr ville vært født til et liv i lidelse. For å produsere 1 kg kjøtt kreves det 10 kg korn/annen mat.

   17. Det finnes nok mat i verden til å fø verdens befolkning x4, selv med dagens kjøttproduksjon. Problemet er fordelingen og hvor mye som kastes.

    Ellers bør man etterstrebe å behandle dyrene så bra som mulig, det er jeg helt enig i :/

   18. Anbefaler deg uansett å prøve noen vegetaroppskrifter. Jeg er veldig glad i å lage mat, og er ikke vegetarianer. Men jeg har alikevel begynt med litt vegetarmat, bare fordi det er litt utfordrende og gøy med noe nytt. Kan anbefale deg den italienske retten parmigiana! (uten kjøtt) Knall god, og kanskje lavkarbo? Er i allefall uten pasta 🙂

   19. Blir litt for dumt å endre kosthold/livsstilsvaner, bare for å tilfredsstille leserne. Og veganer er ikke den eneste formen for vegetarianisme.

    Denne oppskriften så lekende lett ut, så jeg tror jeg må prøve den ut på både mamma og pappa 🙂

   20. Katrine

    Det er ikke dumt å kunne vurdere andre argumenter og endre kosthold etter dette. Diskusjon og andre meninger gjør oss rikere. Det handler ikke om å tilfrestille leserne, men øke fokuset på denne jævlige kjøttindustrien majoriteten stiller seg så totalt likegyldig til. Det er etter min mening din plikt som forbruker å forsikre seg om at maten du spiser ikke er et resultat av dyremishandling og uetisk behandling. Tar du vår tannrad i betrakning er vi mer planteetere enn kjøttetere. Jeg mener ikke med dette at mennesker ikke skal spise dyr – slik fungerer hierarkisystemet i naturen. Men denne produksjonen som finner sted nå går langt over grensene. Så nei – disse kommentarene handler ikke om å endre kostholdet ditt/fotballlfruen sin så det skal passe andre, men endre det etter hva som er etisk forsvarlig. Dyr har også rettigheter som skal forsvares.

    Til deg fotballfrue vil jeg bare si at det hadde vært helt fantastisk om du f.eks. en onsdag i måned kunne fremme et måltid uten kjøtt. Jeg er kjøtteter selv, så dette handler ikke om snik-vegetarianisering, haha, men rett og slett at bedre oppskrifter og økt popularitet kan i stor grad redusere kjøttforbruket og kaste lys over at man bryr seg om de etiske rettighetene dyr også har 🙂

   21. «Tar du vår tannrad i betrakning er vi mer planteetere enn kjøttetere.»

    Det stemmer ikke. Blant annet har vi spisse hjørnetenner, nettop for å kunne rive i stykker kjøtt. Skal man argumentere på denne måten må man også ta med resten av fordøyelsessystemet vårt, og blant annet magesekken er såpass liten at et rent plantebasert kosthold egentlig ikke er det mest praktiske evolusjonært sett 🙂

    Takk for tips, skal se hva jeg kan få til 🙂

 6. Benedicte Santi

  Woow, du er så nydelig!! 🙂 Retter du håret ditt hver dag? blir det ikke slitt, eller bruker du noen produkter? hvilke? 😀
  Ha en fantastisk dag! 🙂

 7. Eveline

  You always look good! 🙂 I very like you and your style!

  1. Thank you so much 🙂

 8. Toppen att ha scarf i håret även till andra outfits, jättefint. Och älskar det gula, shoppade upp mig på lite gula godingar igår jag med! 😉

 9. herlig antrekk! 🙂

 10. Agnete Johansen

  Hei. Når går det Else programmet i reprise? Fikk ikke sett i går. Kjempe fin blogg =)

  1. Ja, det tror jeg 🙂 Vet ikke helt når :/

  2. Reprise

   I morgen (fredag) klokken 15:00 på tv2. Hurra, da får jeg sett det 😀

   1. Reprise

    Oooog i morgen kveld klokken 00:05 på tv2. Dobbelt hurra!

 11. You look utterly awesome Caroline, this outfit is pure perfection! Love how the yellow bag brightens up the whole b&w combo, the skirt is too cute, I want one too for the s/s!:) And the headband is so adorable on you! Marvelous style and marvelous u!:) Happy Wed bella! xo

 12. Birgitte

  Wow, for et fint antrekk! 🙂

 13. Det er så morsomt å tenke tilbake på, for jeg husker faktisk ikke hvordan og når jeg begynte å lese bloggen din! :p Har lest den siden lenge før bryllupet og er daglig innom! 😀 Begynte tilogmed nesten å gråte når jeg fikk kokeboka di til jul i 2012, og det hørtes veeeldig lenge siden ut! 😀 Takk for at du blogger 🙂 Du har nok hatt en større invirking på iallefall meg enn jeg kan tenke selv etter alle disse årene og det er veldig positivt for jeg er en flott ung voksen 😉

  1. Så hyggelig å høre at jeg inspirerer 🙂

 14. Hei!
  Jeg har ikke lenger tilgang på treningsstudio, og jeg kjenner at motivasjonen til å trene styrke på stuegulvet er på bånn.. Så jeg lurer på hva du gjør for å trene styrke når du ikke er på Elexia? Kan du komme med noen øvelser?

  Hilsen Jorunn

 15. Kjære fotballfrue! Jeg håper at alt går bra med deg. Du er mitt største forbilde, og det virker som du har stålkontroll på alt. Det å være så strukturert at du klarer både trening, barn, hunder og mann er helt utrolig! Og i tillegg til alt dette har du norges største blogg… Beundringsverdig!

  Jeg elsker at du trener og spiser sunt, det gir mye motivasjon for en treningsnarkoman som meg (og deg)! Det å spise sunt og trene regelmessig er vanskelig i starten, men man kommer fort inn i gode rutiner. Selv er trening og en sunn livsstil en del av min hverdag, og har vært det siden jeg var bare ti år gammel! Nå er jeg 18. Jeg kunne ikke tenkt meg en annerledes måte å leve livet på, for dette er virkelig noe som passer for meg. Om du ønsker tips til treningsøvelser man lett kan gjøre hjemme, uten noe særlig utstyr, har jeg laget denne videoen her i forrige uke: https://www.vektlofterjenta.com/2014/04/01/forslag-til-hjemmetrening-ovelser-pa-video/

  Man slipper å bruke tid og penger på å komme seg til et treningsstudio, man kan trene når på døgnet man vil (noe som kanskje passer bra for deg med tanke på Nelia, hundene, bloggen og alt annet «jobbarbeid»), man binder seg ikke til noe og best av alt man kan fordele treningen ut over dagen, og slipper å slite med motivasjonen for å komme seg ut når det er regnvær.

  Masse gode klemmer fra fast leser, Linn Therese
  https://vektlofterjenta.com

  1. Takk for tips og fine ord. Masse klemmer til deg også 🙂

 16. Therese

  Wæææ, jeg bestillte nettopp pulsklokke! Stoler på at den er super, kjøpte nemmlig samme som du har anbefalt. Takk for rabattkoden, den funka enda 🙂

  I dag spiste jeg frokost til opptak av Else, kjempegøy å se!
  Ha en super dag!

  1. Å, så bra! Du kommer ikke til å angre på det 🙂

 17. Hva er det du gjør med huden i ansiktet siden du bruker sminke hver dag? Får du ikke kviser osv?

  1. renser huden godt morgen og kveld 🙂 har en sminkefri dag i uken, som regel fredag, lørdag eller søndag 🙂

 18. Det håret <3 det frister veldig å gjør det samme, men spørs om jeg klarer å få det til å vokse ut igjen til jeg skal gifte meg neste sommer.

  Håper du får en fantastisk dag, vakre Caroline!

  Klem <3

 19. mia linnea

  nydelig du er!
  har du sett bloggen https://lovetaza.com? synes den familien er så herlig fin – anbefaler en titt inom!

  god soldag!

  1. takk for tips, skal kikke på den 🙂

 20. ÅH for et lekkert antrekk!! Elsker bildene dine og ikke minst stilen din, kanskje jeg skal tørre å gå med skjørt idag jeg også! Ha en strålende dag, Caroline <3

 21. åh, så fin du er på håret! <3

 22. Reprise

  Hei!
  Vet du om Else går i reprise eller om det er noen annen mulighet for å få sett det, bortsett fra å betale for Sumo?

  1. Finner det på sumo, og så går det i reprise klokken 00.05 imorgen kveld 🙂

 23. Du er bare så FIN med kort, rett hår! 🙂 Wow!

 24. Benedikte

  Hei,
  Jeg er en av dem som bare kom dumpende inn på bloggen din etter å ha blitt provosert av ditt famøse magebilde. Hadde hørt OM deg, men aldri lest bloggen din eller noe om hvem du var.
  Jeg må bare si at jeg har blitt så positivt overrasket over bloggen din, og hvem du (tilsynelatende) er. Så nå er jeg fast leser!
  Du er virkelig inspirerende i forhold til å ta tak i eget liv/trening og livsstil!

  1. Så koselig Benedikte, det gjør meg veldig glad 🙂

 25. Kjempekult med en gul detalj til et ellers hvitt og svart antrekk. Virker som gult er veldig i vinden denne sesongen! Trodde først det var en kjole jeg! Stilig skjørt da 🙂

  Å få håret vekk fra ansiktet er kjempedeilig, bruker selv bandanaer noen ganger 🙂

  https://www.julesanddreams.com

 26. Wow, du er sååå fin med det kortere håret, passer ansiktet ditt veldig godt 🙂 Herlig outfit også, hurra for varmere vær!! 🙂

  1. Tusen takk 😀

 27. Åh, for et fint antrekk! Du stråler 🙂
  Elsker gule detaljer – spesielt i tiden femover nå <3

 28. Martine

  Hei. Har ikke kommentert så mye, men er fast leser. Tenkte jeg bare skulle si at jeg synes dere er veldig tøffe som legger ut noen bilde av lille N på bloggen her etterhvert og at jeg et en av de som har stor forståelse for at dere valgt å ikke gjøre det i begynnelse. Jeg kommer aldri til å ønske mine barn på sosiale medier hele tiden og jeg er ikke blogger! Men styr det selv og ta med dere at det står stor respekt av det valget dere har tatt. Hun er forresten ordentlig nydelig:)

 29. Wow! Gult er kult, elskar gule vesker! Akkurat passe edge, men samtidig fint 🙂

 30. madeleine

  Du er en skikkelig snasen frøken du Caroline! Lekkert antrekk! 😉 kjenner jeg kommer til å savne slike skjørt utover våren og sommeren! Har termin 5juli! :p

  1. Tusen takk 😀 Det kommer tidsnok tid til å bruke slike igjen 😉 Masse lykke til!

 31. Martine

  Fint antrekk! hva er tipset for å ikke fryse når du går så tynt kledd om dagen? spesielt uten strømper under skjørt? 🙂

  1. Disse bildene tok vi som sagt dagen før jeg publiserte dem, så da jeg hadde det på meg for å gå med det hele dagen (i går) brukte jeg tynne, sorte størmper under 🙂 Over blazeren er det bare å slenge en kåpe, men da ville jo ikke antrekket ha blitt så synlig på bildene 🙂

 32. Hei Caroline!

  Har aldri lagt igjen spor i bloggen din før,men nå måtte jeg bare etter gårsdagens Else! Du gjorde en så fin figur på tv,og du ble litt mere folkelig synes jeg! Fint å se «personen» bak ordene 🙂 ikke bare bildene! Og du stråler jo når du snakker om lille Nelia(som jo er fantastisk nydelig).

  Ha en fin dag videre 🙂

  1. Tusen takk, Heidi! Nå ble jeg glad 🙂

 33. Ranveig

  Supert antrekk, det kledde du godt. Hvordan får du håret så glatt og fint? Hvilken rettetang og hvilke produkter bruker du når du retter håret? Håper du kan svare, da jeg sliter med å få håret helt glatt. 🙂

  1. Jeg bruker glattetang fra ghd og produkter fra moroccanoil 🙂 hempz og sprekenhus er også favoritter 🙂

 34. This is such a pretty look, I would wear it immediately! Love the black and white stripes and the pop of yellow!

  https://jeansandroses.blogspot.com/

 35. Fjortislenge på skjørtet….minner meg om ungdommene i Liverpool. De går aldri med strømper og har altfor korte skjørt. Når kan man bruke et sånt antrekk da??

 36. Kan du legge ut video av deg på Else? Evt. link til oss som dessverre ikke har tilgang på Sumo 🙂

  1. Jeg kan høre om de kan sende meg noe jeg kan bruke på bloggen 🙂

 37. You look stunning! (:

 38. Fryser du aldri? Synes du er så tynnkledd året rundt, også i årets kaldeste måneder.

 39. Tror jeg også skal dra å klippe meg kortere! Ser så deilig ut! Og ikke minst lettere å ha med å gjøre! 🙂 Du ser flott ut som vanlig! 🙂

  1. Do it 🙂 Jeg stortrives med det 🙂

 40. Wow, for et fint antrekk! Og jeg elsker håret ditt nå, den frisyren var bare kjempefin 🙂

 41. Veronica

  Du var utrolig fin i går, Caroline 🙂 Stråler gjør du! Sa til samboeren min flere ganger «Hun er så fin». Haha, tror han ble lei av å høre på meg.
  Lykke til med dåp på søndag. Stor klem 🙂

  1. *rødme* Tusen takk, snille deg! Og takk for lykkeønskningene, gleder oss 🙂

   Klem!

 42. Belinda

  Du kler den nye lengden så utrolig godt! Ansiktet og trekkene dine kommer så godt frem, rammer inn ansiktet 🙂 Antrekket og hårbåndet var genialt 🙂

  Utover det vil jeg veldig gjerne få takke deg for at du er en sann inspirasjon! Takket være maaange år med lesing av bloggen din har jeg endelig kommet meg ut og opp av sofaen og trener fast 3 ganger i uken. Er evig glad for at jeg gjorde noe med det, for nå har jeg det så mye bedre med meg selv 🙂

  Belinda

 43. Wow, for et nydelig og vårlig antrekk! 🙂

 44. Cecilie Marie

  Når tok du silikon? 🙂

  1. Jeg har ikke silikon, jeg har melk 🙂

   1. Ingvild

    Hahaha 😀

   2. Hahahah, Caroline <3

 45. SÅ fint antrekk! Og så fine bein du har! , kan du legge ut noen bein og rumpe-øvelser? 🙂

 46. MArianne

  Hei !

  Kan du lage en spilleliste med ca 10-15 sanger (ca 40 min ) som du mener er perfekt til løpetur?
  Har akuratt begynt å trene igjen etter flere år uten treningsmotivasjon. Nå mangler bare musikken 🙂

 47. Hei Caroline!

  Skal si at du kler å være på TV. Morsomt å se deg i en av mine yndlingsprogrammer. Hadde vært gøy å se deg lage mat live også. Har du for vane å slike deg rundt munnen slik du gjorde på TV i går? Jeg tror jeg gjør det ubevisst nemlig.. Klem

  1. Haha, ja jeg har visst det. Gjør det alltid på tv, men det var ikke så ofte i går som det har vært før 😉 Kommer seg 🙂

 48. Wow, superfint antrekk 🙂 du er en stor inspirasjonskilde!!

 49. Vilde p

  Åh for en inspirasjonskilde du er!

 50. Mariana Martins

  I love to see you with short hair! You are stunning! Love from Portugal

 51. Herregud, du er utrolig lekker med den hårfrisyren. Alltid vært smashing, men det her toppet det hele. Ha en flott dag, klem 🙂

 52. Madelen

  Jeg syntes det er så flott å følge outfit of the day! Du får alt til å se så glamorøst ut! Også syntes jeg det er så flott at du bruker klær som ikke bestandig koster så mye! Keep up the good work 😉

 53. Therese Veronica

  Åh, du ser så utrolig skjønn ut med det «korte» håret 😀 Du kledde det skikkelig bra, du er kjempepen 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 54. Du er like nydelig som alltid! Jeg lurer på en ting angående hårfrisyren din. Jeg synes du er råfin på håret, så jeg ville ha det lignende deg når jeg var hos frisøren sist gang. Men jeg endte opp med å se ut som en sopp med bollesveis! Hun bare klippet håret rett av og gikk litt inn med tynnesaksen, og mente det var ikke noe mer å gjøre for at det skulle se bedre ut. Jeg har litt tykkelse på håret. Har du noen tips for hvordan jeg kan forklare til frisøren hvordan jeg ønsker det? Håret ditt faller så fint og ser ikke ut som en «gardin», noe det ofte gjør når en har alt i like lengder. Hvordan forklarte du deg til frisøren før hun satte i gang med klippingen? Jeg viste bilde av frisyren, men tror ikke det gikk helt hjem hos henne 😉 Håper på svar! Hilsen Soppeline

  1. Høres ut som du bør bytte frisør :/ Jeg forklarte ingenting, viste bare bilder av hvordan jeg ville ha det.

 55. Ida Marie

  Ååh, dette antrekket elsker jeg 😀 Du kledde det så utrolig bra! Og selvfølgelig supernydelig på håret <3

 56. Lisbeth

  Beautiful outfit! Where did you get the watch? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *