siden sist @fotballfrue

Happy Monday! Jeg regner med de fleste er godt i gang med uken, det er jeg også, men jeg har bare brukt altfor mange timer på å rote til klesskapet mitt nok en gang på jakt etter noe å ha på meg hos Else i kveld. Hvorfor er det slik at ingenting funker eller er fint når man skal noe? Jeg har mer enn nok, men klarer likevel ikke få kabalen til å gå opp. Det er så typisk. Og ja, de fleste kjolene mine er for trange over bysten nå *rødme* så jeg kan jo sette en strek over de fleste der. Vel, jeg skal i hvert fall ikke klage, men jeg regner med dette er en problemstilling de fleste kjenner seg igjen i. Jeg finner vel ut av det. Men hva ville du tatt på deg om du hadde min garedrobe? *hjelp* Vi reiser til Oslo om bare noen timer, det er satt av en del tid til innspilling, så jeg synes det er veldig fint å ha med både mann og baby. Det blir koselig, jeg gleder meg!

Forrige uke var det mye treningsprat- og bilder på instagram, synes det er så morsomt at jeg får flere og flere følgere der, og at så mange blir motivert, men også motiverer meg. Det er gøy! En veldig god sirkel 🙂 Her er et bildedryss:

___________________________________________________________________________________________________________

insta

1. Heldige meg – en nydelig bok jeg fikk av en leser i posten som driver pusleriet, sjekk de ut på facebook her 2. Lille soppen vår! Hun er den skjønneste! Her er hun ca. 3 måneder. 3. Dessert på Becks da vi feiret Gyda – vaniljemousse. Viktig å kose seg 🙂 4. Vi spiste årets første softis på tirsdag! 5. Morgentrening før klokken syv, deilig! 6. Car-selfie etter en hard økt på Elixia 7. Atter en morgentrening 8. Belønning bestående av yoghurt- og sjokoladenøtter på lørdag! Finnes vel nesten ikke noe bedre. Må ha min dose hver eneste uke. 9. En veldig effektiv halvtime med løping. Fornøyd med formen som kommer seg for hver dag 10. Skjærgårdskaffe, fy søren så god! Anbefaler alle som bor i Skien å kjøpe kaffebønner hos Kremen på Herkules, de har så mye godt! Sukkerfri sjokoladeknekk med hasselnøtter har de også.. Hverdagskos! 11. Har bare gått LITT bananas på asos.com – mmmm! 12. Dette skjørtet var blant det som lå i eskene 13. Det ble en trilletur på nærmere 2 timer i går, gikk forbi den nydelig kirken Nelia skal døpes i, og det kribler i magen før søndagen! 14. I dag tidlig, sminkeløs i mønsterbukser fra Kari Traa. Og ammetreningsbh fra glammom. Den er kjempesmart! Og veldig behagelig. Så nå er det denne og stay in place jeg bruker på trening 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå rekker jeg ikke mer, men jeg tenkte å dele treningsplanen min fra forrige uke senere om jeg får tid før vi drar 🙂 Ha en deilig og motiverende mandag!

66 kommentarer

  1. Nelia is absolutely gorgeous 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *