promo: Else

Å, i dag har jeg hatt det fint! Det var så koselig å være gjest i sofaen til Else, så fine folk som jobber rundt showet og ikke minst to andre veldig kjekke gjester – Torbjørn Røe Isaksen og Tore Sagen. Jeg er stor RR-fan, så det var ekstra stas å sitte tett inntil Tore *kniis* Bildedryss kommer i morgen tidlig, og i morgen kveld kommer det på tv2 🙂 Her er en av promoene vi gjorde, Lars-Kristian filmet backstage.

Nå er vi på vei hjem, Nelia er så flink og sover i bilstolen sin. Hun er helt utslitt, har sjarmerte mange med sitt vakre vesen hele dagen 🙂 Gleder meg til å krype under dyna, sov godt så sees vi i morgen!

31 kommentarer

 1. Hei! Vil bare si ifra om at det er 40 «filmer» som blir vist her, og ikke bare promo fra «Else» – i tilfelle dette ikke var meningen!
  Gleder meg til å se i morgen! 🙂

 2. Dette må jeg få med meg!! 🙂 Gleder meg 🙂 Så fin du er!!

  1. Tusen takk 🙂

 3. Solveig

  Hva skjedde med Helsematenprosjektet ditt med Trine Grung? 😀

 4. Her var det mange LK videoer! Ho-ho! 🙂

 5. Var det meningen å poste en spilleliste med 40 videoer hvor Nelia ser film og du sover osv.?

  1. Det er videoer som ligger ute allerede 🙂

 6. Ducktales 😉 Så kult at Nelia ser på det. Det var en koselig liten snutt å se. Ps. jeg måtte synge med. På eventyr med Ole, Dole, Doffen, aha 😛

  1. Haha, det så jeg på også 😀

 7. Video with Nélia … So fun,so cute !! <3 Kiss from France

 8. Wow, vad kul! Ska bli spännande att se bilder sen också! 🙂 Kram!!

 9. Marianne

  Gleder meg så masse til å se programmet:) nylig startet å følge bloggen din, og jeg elsker den! Blir inspirert av å lese om hverdagen din, å har fått mange tips når det gjelder interiør av barnerom:)

  1. Så koselig å lese dette, tusen takk 😀

 10. You have wonderfull life. This travel inspired me,but my husband dont like travelling,and my friends have no money for this. But i dont give up:)).
  Those places are beautifull. I think that you are lucky girl:). Kiss from Poland

 11. Ååå, gleder meg til å se på det i kveld 😀

  Jeg lurte forresten på om det er ett sted i Oslo du bare sier at vi MÅ spise lunsj en gang? Samboeren og jeg skal ha barnevakt for andre gang og tenkte å ta turen til Oslo for å spise litt og kose oss 🙂

 12. Vi bare informere deg om at du har lastet opp og lagt ut en spilleliste med 40 videoklipp på dette innlegget. Sikkert ikke meningen at alle skal se dette 🙂 Ha en fortsatt god dag

  1. Det er ingen fare 🙂 Det er videoer som allerede ligger ute 🙂

 13. Hei Caroline!

  Gleder meg til å se deg på Else-show i kveld. Du skriver at du skal publisere et bildedryss senere i dag. Er det mulig for Høyres instagram-konto å poste et av dine bilder, om vi skriver Foto: @fotballfrue?

  Mvh Iris

  1. det går fint 🙂

 14. Kan du begynne med ukens spørsmål? 🙂

 15. Bytte header snart? Den du har har jo vært der en stund, og nå har du jo fått så nytt og fresht hår også 🙂

  1. Ja, jeg tenker hver dag at jeg må bytte, og så glemmer jeg det :O

 16. hej hej och tusen tack för en jätte fin blogg! vilken storlek har du på den jätte fina blommiga byxdressen? jag är 1.75 m lång. hoppas på svar- måste ha den:) hälsningar mss:)

  1. xs, men den er veldig stor i størrelsen :O

 17. Hei! Gleder meg til å se i kveld! Råflott jumpsuit(?)! Kan jeg spørre hvilken joggevogn dere har landet på?:)

  1. jeg skal teste både mountain buggy og en bumbleride indie for å se hvilken jeg liker best, det er tryggest synes jeg 🙂

 18. Går det en reprise av programmet? Har så lyst til å se det, men blir litt for sent for meg:) Klem

  1. 00.05 i morgen 🙂

 19. Kjersti S

  for en fantastisk buksedress! Kna jeg spørre hvor den er fra og hvilken str du har i den?

 20. Hvor er jumpsuiten fra? Kjempefin!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *