søndag og seriestart

serpå

God solskinnsmorgen! Her er vi i kosedress-søndagsmodus, selv om dagen er godt i gang. Sendte Lars-Kristian avgårde til Sandnes før klokken ni, og nå gleder vi oss til kamp i kveld. Det er hobbysøndag, og jeg holder på å male disse karusellene i skrivende stund, det er ikke store endringene som skal gjøres, men jeg tenkte å krydre dem med fargetemaet i dåpen – de samme som på rommet hennes. Bestilte jo vimpler fra samme dame via etsy for et par uker siden, men ingenting har dukket opp ennå, så jeg håper virkelig de rekker frem i tide. Bare 1 uke igjen, det kiler i magen! Nelia er veldig fascinert over karusellene forresten, anbefaler å ha en sånn i hus 🙂 Tror de selges hos blant annet Kremmerhuset for tiden.

Her er resten av trykksakene fra kortshop, de er så flinke! Har dere sett noe så fint? Papiret er i perlemor, så det har et utrolig nydelig skinn. Er så glad for at de kunne trykke andre ting enn bare kort, det visste jeg faktisk ikke. Helheten blir så mye bedre når alt kommer fra samme og er i samme stil. Er så fornøyd!

detaljerdåp

___________________________________________________________________________________________________________

Ellers er det ukens siste treningsøkt som står på planen, sammen med en lang tur i det fine været. Så må jeg ta et oppgjør med skapet mitt, det er mye som skal pakkes bort i søppelsekker og leveres til Fretex. Ble aldri helt ferdig forrige gang jeg startet på samme prosjektet, men i dag har jeg tid. . . tror jeg i hvert fall nå. Det dukker vel opp noe annet som er viktigere eller morsommere kan jeg se for meg. Nyt søndagen, så sees vi senere!

– ♥ –

66 kommentarer

 1. smelter av bildet av deg og N <3

 2. This is true, the card for the baptism is really cute and felicitous!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 3. Charlotte

  Å, så utrolig søt Nelia er! <3 Nydelig i joggedress, det gjelder forsovet mammaen også:-) Gleder meg masse til flere bilder fra dåpen! Ser ut som du er på god vei til en helt perfekt dag!;) Nyyyt søndagen!! <3

  1. Tusen takk 😀 Gleder meg til å dele!

 4. Herreguuuud, jeg døøør av hvor søt Nelia er!! Dere har virkelig skapt en fantastisk søt jente som helt sikkert er lik i personligheten 🙂 åååhh

  1. Hun er så god <3 Tusen takk!

 5. såå fint! gleder meg til å se alle detaljene sammen! Kjempefint med fine trykksaker! Jeg er jo grafisk designer og litt over gjennomsnittet interessert i sånn, hehe:)

 6. Nelia is such a cutie pie. I am following your blog for many months now and LOVE reading it <3

  XXX Fergie

  1. Thank you so much, sweetie! Makes me so happy 🙂

 7. Great, the beautiful baby. I like your Blog, attractive photos, and beautiful story.
  Kisses
  Jynny

  > https://rock-n-jynny.blogspot.fr/

 8. God søndag! Hvor er hårbåndet fra?:-)

 9. Jeanette

  for et koselig bilde! Nelia ligner jo veldig på pappan sin!

 10. Hei! Jeg driver og planlegger konfirmasjonen min. Jeg har funnet et tema som jeg liker og vil bestille invitasjon, bordkort, meny og sånt i samme stil så det henger sammen sånn som du har gjort. Så gikk jeg inn på topshop for å se, men fant ingen i dette temaet og da lurte jeg på hvordan du fikk til dette? Hvordan betilte du så det ble så personlig og passer perfekt til det temaet deres? Går det ann å designe dine egene kort?

  1. kortshop*

   1. hehe, skjønte det 😉 fort gjort!

  2. Det er bare å sende dem forslag / ideer til hva du ser for deg, så designer de noe for akkurat deg og din smak 🙂

 11. Så utrolig fint det blir!:)

 12. Åh herregud så nydelig hun er, så lik både deg og din kjære. Som en liten kopi av dere begge to.

  Fin dag. Klem fra Camilla

  1. Tusen takk 😀

 13. Vi får håpe Odd klarer det kjempe bra i år. Målmannen til Odd er faktisk sønn til ei som jeg var masse sammen med når vi gikk på skolen. Men når vi flyttet på oss ble dessverre kontakten brutt. Kos deg masse i dag

  1. Andre er kjempehyggelig, og veldig dyktig 🙂 Kos deg du også! 🙂

 14. SMELT! Så fantastisk nydelig Nelia er!

 15. Såå nydelige detaljer, blir spennende å se det ferdige resultatet 🙂

  Søte dere er begge to, både mamman og lille Nelia. Så nydelige våkne øyner 🙂

  Klem Birte

 16. Ååååh sååå søt bilde 😀

  Jeg har et spm til LarsKristian:
  Hei 🙂
  Jeg har fått beskjed om å ikke bruke olivenolje til steking/matlaging da det dannes farlige stoffer… Stemmer det? Har tenkt å bytte til solsikkolje ved steking og heller bruke olivenolje kun til salat. Hva er riktig?

  1. Om du skal steke på høy temperatur burde du bruke smør, ikke oljer. Ellers er olivenolje et langt bedre valg enn solsikkeolje om du skal steke 🙂

 17. Åh, Nelia er så fin! Men hva kan man forvente, når begge foreldrene er rene modellene. Og dåpen ser ut til å bli kjempefin, elsker karusellene!

 18. Hei:) kan du ikke legge ut noen plagg for salg istedenfor? Og eventuelt gi pengene videre til et liknende formål? Du har så mye fint;)

 19. Your daughter is cute. I’m from Poland, but I love read You.

 20. Marianne

  Digger den nye klippen din, de siste bildene av deg har vært breath taking 🙂 Hvor er det fine kosedressen fra? Ha en fortsatt fin søndag!

  1. :O tusen takk! Den er fra bikbok 🙂

 21. For en nydelig skapning dere har! Smelter helt her jeg sitter 🙂
  Ha en god søndag!

  1. Nyt dagen 🙂 <3

 22. Hei :).
  Satt og surfet litt og fant en Style Blog skrevet av en Nelia Belkova.Vet ikke om du syns den er interessant,men sender deg linken for det.Festet meg ved den mest fordi hun heter det samme som veslejenta di :). https://styleblog.ca/
  Nyt søndagen <3.

  Mvh May.

  1. Fine navnet 🙂 Takk for tips 🙂

 23. Så sinnsykt fint det blir Caroline 🙂 De fine og gjennomførte trykksakene!! 😀
  Tror igrunn jeg må sjekke ut kortshop, på tross av at jeg jobber med det selv ;D *hehe*

  Ha en herlig søndag 🙂 Gleder meg til å høre mer om dåpsplanleggingen :):) Klemmer 🙂

  1. Haha, det må du 😀 De er så flinke! Gleder meg til trilletur!

   Mange klemmer 🙂

   1. Gleder meg jeg også!! 😀 Krysser fingrene for fint vær!

    Ha en herlig uke, så ses vi på fredag 🙂 Stor klem 🙂

 24. Så lekker det blir! Gleder meg til å se resultatet 🙂 Min begynner å grine av karusellen sin, så den står bare til pynt hos oss. Haha 🙂
  Den dressen Nelia har på seg er såå fin! Du måå bare ha en i større størrelse også som hun kan bruke når hun lærer å gå. De ser bare helt herlige ut i den når de tasser rundt! Smelt! <3

  1. Hihi, disse dressene er supersøte 🙂 Takk for tipset, det skal vi sørge for å ha 😉

 25. Hva gjør Nelia mens du styrer på med alt dette, nå som LK er i Sandnes? 🙂

  1. hun er jo her med meg, hva mener du? :/

   1. Unnskyld at en dansker bare blander seg her – men helt ærlig, Mona..
    tenker faktisk litt, at det er et merkeligt spørgsmål..nogle ganger fatter ikke
    hvor sådan nogle som deg ser et problem? Som alle andre mødre, er barnet
    (her nelia) mæ sin Mor??

   2. Jeg mener hvordan får du tid til alt dette når du er alene med henne? Klarer du å gjøre det mens hun sover eller er hun med og ligger og leker litt for seg selv? Jeg lurer fordi jeg får nemlig ikke gjort noe når jeg er alene med min datter (snart 8 mnd). Hun vil ha min fulle oppmerksomhet hele tiden, og så har hun som regel veldig korte hviler på dagtid. Så derfor lurer jeg litt på hvordan dere gjør det i praksis? 🙂

  2. Ærlig talt, nelia er åpenbart i de beste hender. Kan du heller bruke nabokjerring-blikket ditt til å se etter barn som faktisk ikke har det like trygt og godt som henne? Må vere så ekkelt for Caroline og få sånne kommentarer. Jeg er mor til to og tør ikke engang tenke på hvor lei meg jeg hadde blitt av sånne anklagende hint. Caroline: kos deg med babyen din. Du er en god mamma:)

   1. Jeg spurte ikke for å være ekkel, jeg spurte fordi jeg gjerne skulle hatt noen råd fra henne :/

 26. Jag dör så cute Nelia är!!! Hon brås på sin mor 😉

 27. Josefin og Mari

  Hei!
  Vi er to jenter som går i VG2, og som holder på med et forskningsprosjekt hvor vi ønsker å belyse temaet psykisk helse i skolesammenheng. Vi ønsker å nå ut til flest mulig med undersøkelsen vår, slik at resultatene blir bedre og bredere, Hadde det vært en mulighet for at du kunne linket til denne undersøkelsen? Tanken vår er i alle fall at det er verdt å prøve!

  https://www.surveymonkey.com/s/VX82CNV

  🙂

 28. søte lille med så store nysjerrige øyne! Skal Nelia ha på seg festdrakt til baby på 17 mai?

  1. litt usikker på om det blir det eller matroskjole 🙂

 29. Sikken fin bild!

 30. Søteste jentene ♥ ha en herlig mor-datter kosesøndag 🙂 klem

 31. Så skjønn Nelia er! Perfekt blanding av dere begge <3

 32. Hvor mye betaler du i toll for noe du kjøper fra Asos? Mulig du har svart på dette før? 🙂 og sånn ca hvor mye koster et av de mange fine hårbåndene du har? 🙂

 33. Så søtt 😀 Er så kjekt med dåpsforbredelser 😀

 34. Hvor er kosedressen din fra? 🙂 dere er herlige!

 35. OMG, litt 90-talls å gjøre såå mye ut av en dåp eller??Less is more. Men er vel sånn man gjør det i Sarpsborg…hver sin smak. Og hva gjør lille N mens du maler mugne karuseller (wtf?!)og styrer med alle de weirde detaljene dine? Såå mye bortkastet tid du kunne brukt på babyen din, huff..merkelig prioritering.

 36. Så utrolig nydelig bilde av dere!! Vakre begge to 🙂

 37. Håret ditt ser skikkelig sunt og tykt ut i tuppene nå etter klippen – frister utrolig å klippe meg selv .. 😀
  Og må bare si meg enig med de over; Nelia er så skjønn! Første bildet du postet på instagram av henne og Lasse syntes jeg likheten mellom dem var slående på.. Nå ser jeg egentlig mest av deg i henne – øynene og munnen stammer helt klart fra mor:)
  Halvkjipt med uavgjort, men bedre enn tap:-) (Glimt også endte opp der i kveld:-/)
  Ønsker dere en herlig kveld videre!

 38. Du kler kosedress mer enn noen andre 🙂

 39. benedicte danielsen

  Hei,
  Vil bare konstatere at om du slutter å blogge ville du nok være ekstremt etterspurt som planlegger for bryllup, dåp, konfirmasjon etc. Jeg ville ihvertfall brukt deg! God smak og bevisst helt ut til fingerspissen. Imponerende stålkontroll. Jeg kunne fortsatt, men ihvertfall: Stå på med inspirasjon og veldig gode råd.

 40. Hei.
  Jeg ville bare si at jeg beundrer deg for at du er så utrolig flink til å planlegge ting. 🙂
  Jeg sitter her å skal planlegge bryllupet mitt, men står litt fast. Har du noen tips til hvordan jeg skal få fart på planleggingen?
  Stor klem 🙂

 41. Gud vilka fina karuseller. Du har en toppenbra blogg, verkligen inspirerande 🙂

 42. Hei 🙂
  Jeg må bare si at jeg beundrer deg for hvor flink du er til å planlegge ting :). Jeg sitter å skal planlegge bryllupet mitt, men står litt fast. Hehe. Har du noen forslag til hvordan jeg skal få planleggingen ferdig? Det begynner å haste, er bare 2 mnd igjen nå til den store dagen 😀
  Klem

 43. For et herlig bilde av dere to 🙂 Såå skjønne!

 44. Oi, så flott! Skulle nesten ønske jeg var invitert i denne dåpen..! Hehe 😛 Herlig bilde av dere to da <3

  https://www.julesanddreams.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *