flowery shoes: casual

4

860

5

DSC03466

jeans mango / jakke cubus / genser french connection / sko asos / veske moo / ring hasla / solbriller ray ban

___________________________________________________________________________________________________________

Noen flere bilder fra fredagens antrekk, ser dessverre ut til at skoene er utsolgt, men det kan jo være at de kommer inn igjen etter hvert. De er i hvert fall utrolig comfy og jeans er absolutt ikke feil til. Tipper akkurat denne kombinasjonen, disse skoene og jeans, kommer til å bli mye brukt hos meg fremover. Neste gang skal jeg kombinere dem med et par boyfriend-jeans.

Det ble en lang tur på nesten 2 timer på Nelia og meg tidligere, fy søren så deilig det var! Men jeg skal innrømme at jeg lengtet etter en joggevogn da vi trillet bortover, hadde vært så kjekt med to fluer i en smekk, så jeg sitter og skal bestille nå. Så har jeg fylt 4 søppelsekker med klær og en med sko, og nå venter de bare på å få nye eiere. Det er så luftig og deilig på skapet nå, kanskje jeg skal lage et nytt bildedryss?

Det ble også noen nervepirrende 90 minutter foran tv under oppgjøret mellom Sandnes Ulf og ODD, synd det ikke ble seier, men godt det ikke ble tap. Nå er det ikke lenge til jeg får en sliten fotballmann inn dørene her, gleder meg like mye hver gang, føles som en evighet siden han dro! Håper dere har hatt en fin søndag, vi sees i morgen til en ny start 🙂

58 kommentarer

 1. Hei!

  Lenge siden jeg har kommenter føles det. Må bare si at jeg seriøst elsket klærene! Du ser helt naturlig smashing, og det viser at du har det fint for tiden, du ser jo bare helt strålende ut!

 2. Andrine

  er det lenge siden du kjøpte den jakken? <3

 3. Anita Friberg

  Om du ikke allerede har kjøpt, kan jeg virkelig anbefale Mountain Buggy Terrain til jogging med tulla. Den er lett, har store gode hjul og har håndbrems (viktig viktig!!). Jeg løper selv en del med min jente og det er helt super trening:-)

  Hilsen fra Anita

 4. Härliga bilder! Snygg look.

 5. Så herlig å se deg i et så laidback antrekk! 🙂 Du er jo alltid flott da, men selv med noe så «hverdagslig» så er du jo kjempefin! 🙂

  http://www.julesanddreams.com

 6. I like that, you look really great in jeans!

 7. Du er bare sååå fin på håret!! Kler virkelig den nye looken 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *