alle hjelper til

DSC03704

Ah, det har vært rene sommeren her i dag! Dørene har stått på vid gap og vi har gjennomluftet i flere timer, lukke nettopp igjen fordi det (endelig) begynte å bli litt normal temperatur. Dette huset er rene badstuen når solen står på, får vondt i hodet av å være her inne, men jeg skal ikke klage altså. Er jo bare en ting å gjøre: komme seg ut! Vi trillet en tur og på veien hjem tok vi turen innom naboen, det er så lenge siden de har fått sett Nelia. Det viste seg at vi kom midt i lørdagskaffen, så da ble det ostekake og skravling. Vi har så fine naboer  Så har jeg endelig fått pakket opp alle karusellene jeg bestilte fra ebay. Jeg er helt sikkert den mest pysete i verden og dør litt inni meg av å si at jeg ikke har turt å pakke opp alle selv ennå. Fant nemlig en god del mugg og skitt på den ene da jeg i ekstase rev av pappen for et par uker siden, og etter det fikk jeg for meg at det var masse edderkopper og alt mulig rart på resten av karusellene. Herlighet, ja. Jeg har panikk for slike ting og jeg vet det virker helt håpløst, men jeg kan ikke noe for det. Så Lars-Kristian tok på seg jobben i dag, og det viste seg at resten var utrolig fine og rene *skammeseg* Så da kan prosjekt male starte i morgen, perfekt søndagssyssel!

DSC03707

___________________________________________________________________________________________________________

DSC03732

Vet dere hva vi skal nå? Fyre opp grillen! Ka-ching, da er det vår! Åh, ikke glem å stille klokken i natt 🙂

– ♥ – 

21 kommentarer

 1. Mathilde

  Aww.. Så korselig da!

 2. Så kjekt å få litt hjelp en gang i blandt, og masse lykke til med karusellene!
  Har forståelse om du ikke godkjenner denne kommentaren, ville bare informere deg om en twitter-konto kalt «@fakefotballfrue». Kanskje du vet om den fra før av. Jeg har rapportert den i allefall, men må nok mer til. Blir så oppgitt over menneskeheten, selv om man bare burde ignorere slike oppførsler blant andre.. 🙁 Uansett, ønsker deg en riktig god lørdagskveld <3

  1. Det er det 🙂

   Kjenner til den, men synes ikke bæsj, tiss og promp-humor er så veldig morsomt. Hadde det bare vært en parodikonto med litt kvalitet 😉

 3. hei, høres ut som dere har hat en fantastisk dag:-)
  hvilken farge skal karussellene ha?
  jeg får så mye insperasjon av å lese bloggen din.
  Ha en forsatt fin dag.
  Klem

  1. Samme som på rommet hennes 🙂

 4. Love chihuahua and you Caroline :-*

 5. Lille Hugo, han er så søt!
  Det var da et fantastisk lys på disse bildene.. nesten sånn midtsommer-aktig syns jeg! Idyllisk!

 6. jeanette

  Sommerstemning i Stavanger også, herlig! 🙂

  haha jeg er helt lik, hadde ikke greid å pakke opp resten jeg heller om det var sånn 😉 hihi. Håpløst ja, men vi kan tross alt ikke noe for det! Hjalp foreldrene mine i hagen idag, rakte bort løv osv. Og det skjuler seg mange ekle vesener i gammelt løv 🙁 På med hansker og lukke øynene 😉

  Ønsker dere en fin lørdagskveld! 🙂

 7. Når du bestiller fra Asos, er det dyr frakt? Og hvordan er det med toll? En siste ting, hvordan er det med å sende ting i retur, er det stress og koster det mye? De har så mye fint, men usikker på str. osv så må ha litt mer info før jeg bestiller:P

  1. Jeg bestiller alltid den dyreste frakten, da har jeg pakken etter 2-3 dager 🙂 Jeg må alltid betale toll. Å sende i retur er bare stress synes jeg, derfor gjør jeg det sjelden, prøver å selge det i stedet, om noe ikke skulle passe 🙂

 8. Du er ikke alene om angst for edderkopper…. Haha 🙂 jeg drømte her en natt at det kom en stor stygg edderkopp som skulle dale ned på meg i senga. Det var bare en ting for meg å gjøre. Rømme! Så jeg kasta dyna hoppet elegant, trodde jeg,over mannen og løp ut i gangen. Konstaterte at det ikke var noen edderkopp i sikte, rista dyna og la meg. Oppdaget da at på min elegante ferd over mannen hadde jeg planta hele foten i skrittet på han…. Og hva klarte jeg å si??? «Det er godt vi har fått de unga vi skal ha!»… For en snill kone 😛

  1. Ahahahaha, dør! Kjenner meg igjen, om det er en trøst 😉

   1. Var ute å jogget i skogen for noen år siden, været var fantastisk og jeg ante fred og ingen fare. Plutselig løper jeg på noe spindelvev som var elegant dandert på en gren. Sjekker i panikk om jeg har en edderkopp på meg, men kysten var klar. Trodde jeg… kjenner at det kiler litt i sportsbh’n og skjønner med en gang at dette ikke lover godt! I ren refleks slår jeg, og jeg slår hardt. I mitt hode er jævelen død. I realiteten var visst jævelen gravid og fødte det jeg inbiller meg er en million små edderkopper. Enden på visa er at jeg står toppløs midt i skogen og hyler av skrekk!

   2. gerre..gud! stakkars deg! fy flate! det der er er mitt mareritt nummer 1 :O har frysninger på hele kroppen nå :O

 9. Hei. Blitt en fast leser av bloggen din:) Prøvf ut flere oppskrifter, kjøpt boka di:) lå si du er en fantastisk inspirasjonskilde <3
  Jeg lurte på om du hadde kunne laget et innlegg om grillmat tips?:))))
  Go kveld fra Trondheim 🙂

 10. Haha, har akkurat samme type «redsel». Kan for eksempel la melk som har gått ut på datoen stå i evigheter før jeg tørr å hive den, og det ender som oftest med at kjæresten må fikse det. Håper du og din fine familie har en deilig lørdagskveld!

 11. Synes du bør ha sukkerspinn-pops på dåpen! A la disse https://data1.whicdn.com/images/108806165/large.jpg 🙂

  1. å, de var fiiine 🙂

 12. Kan du lage video av hvordan huse deres ser ut utenfra og inn?

 13. Marielle

  Du får kjøpt slike rosa karuseller på sofiesvilla.no 🙂 har kjøpt til sønnen min der!

 14. Du e berre heilt fantastisk! Digga dej!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *