flowers I said

Happy Friday, people!Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra denne ukens fjerde treningsøkt. I dag var jeg på elixia og Alexander kjørte meg gjennom en løpstest (puuuuh) etterfulgt av kjernetrening, så jeg er helt gåen og kjenner at det skal bli helt magisk med helg! Fredagskveldene er blant de beste  

___________________________________________________________________________________________________________

DSC02576DSC02592DSC02483

DSC02596

middagbecks

DSC02590

DSC02581

(annonselenker) jumpsuit LOVE / veske red valentino / ring hasla / stars by jonas hellberg / jakke selected femme 

___________________________________________________________________________________________________________

Vi var ute og feiret Gyda på Becks i går, og det var så koselig! Jeg elsker 3-retters middager midt i uken, og dette var i tillegg en overraskelse for bursdagsbarnet, så da var det ekstra fint.

Hadde tenkt til å skirve litt mer til dere, men jeg har en liten mark på fanget her som vil ha oppmerksomhet, så da får vi heller sees senere i dag! På planen min står jobb, skal inn til byen og få gjort en del for den kommende uken 🙂 Nyt været og at det snart er helg 

42 kommentarer

 1. Hi Caroline! Sounds you had a nice time. Wow, you were flawless! The first photo is just perfect! Love the jumpsuit and the blazer you paired, is a beautiful color matching that suits your blonde hair very well! Looking so beautiful and the pic of Nelia is so so sweet!:) Happy Friday!

  1. Happy Friday to you too 🙂

 2. Et litt random spørsmål; men men jeg lurer på Nelia sitt navn. Uttaler dere Neila rett frem eller Nelia med trykk på i’en? 🙂 Vakker jente dere har fått 🙂

  1. Rett frem 🙂

 3. Kjære Caroline:-) Dette er ikke ment som negativ kritikk. men jeg bare lurer på hva har skjedd med den fine klesstilen din? Etter Nelia kom til verden, kler du deg i klær for myyye eldre kvinner enn deg selv. Du som er så nydelig, ung og sprek 🙂 Håper du får en fin helg, og koser deg masse med det lille nurket ditt 🙂 God klem<3

  1. Whaaat, har’u røka sokkæne dine??? Som vi sier i Fredrikstad;)
   Syns Caroline har en veldig ung og sprek stil? Hun er for det meste veldig klassisk i stilen, og det har hun jo alltid vært? I den grad hun velger noen litt ‘voksne’ antrekk, syns jeg hun kler det kjempegodt!
   Syns det er et godt tegn a jeg ser forskjell på deg og videregående elever, jeg, Caroline:)
   Ha en herlig helg med familien:) Håper du får sol, sol, sol hele helgen:D

  2. Pernille

   Jeg synes tvert i mot, at du er mer moderne, sofistikert og klassisk i klesveien nå, enn før 🙂 Du er en virkelig nydelig DAME!

  3. charlene

   Da må jeg si meg totalt uenig. Du ser helt smashing ut om dagen!!!!

 4. Den jumpsuiten kledde du! Fint antrekk, og middagen så helt nydelig ut 🙂 Ha en fin fredag <3

 5. så herlig ut! og nydelig antrekk 🙂

 6. Maria Elnan

  Har du fått langt hår igjen ??

  1. Det er bare clips 🙂

 7. Flott dame! Meen jeg hadde nok fjernet det første bildet….

 8. elisabeth

  Hvilke øvelser gjør du når du trener kjernemuskelaturen? 🙂

  1. Planke og slyngetrening 🙂

   1. Margrete

    Syngetrening, hihi. 🙂 Vet at du mente slyngetrening, men måtte trekke litt på smilebåndet der. God helg! 🙂

   2. Oooh, syngetrening hørtes ut som noe for meg ;b 😉 Hihi…

   3. Fast følger :)

    Syngetrening? 🙂

   4. Hehe:-)Hehe så søtt! Eg òg vil prøve syngetrening. Høyres bra ut;-)

 9. Lurte en stund på om dette var gamle bilder iom at håret var langt, men skjønner at det er juksehår (skriver juksehår fordi jeg ikke vet hvordan det andre ordet skrives 😉
  Jeg syns absolutt at du er finest med kortere hår! Mye mer voksen og velstelt 🙂

  1. juksehår er en fin betegnelse 😉 tusen takk, så hyggelig at du synes det 🙂

 10. Så herlige bilder, og helt nydelig å se lille Nelia sove så søtt <3 Minner meg om når William var så liten, og sov seg gjennom våre utemiddager på kveldene. Dere virker så harmoniske som foreldre. Og harmoni hjemmet skaper trygghet for små barn, som gjør at de blir rolige og kan sove mye og godt 🙂

  1. så utrolig koselig å høre, Kristin! vi storkoser oss i foreldrerollen, det er jo helt magisk 🙂

   god helg til deg og dine 🙂

 11. Väldigt vackra bilder! 🙂

 12. Kristine

  Du er så nydelig! Elsker bloggen din, det gir meg inspirasjon i hverdagen 🙂 Er det ditt ekte hår eller bruker du clip on?

  1. Her brukte jeg clips 🙂

 13. Takk for en super blogg.. Du stråler om dagen å det er så fint å se. Ringen du har på bilde nr 2 er det rav sten? Min mann er gullsmed å snakker mye om denne stenen.. Å den var så nydelig. Ha en super helg

  1. Tusen takk, så snill du er 🙂 Det vet jeg ikke, men du kan kanskje finne det ut om du går inn på Hasla sine hjemmesider.

   1. Hei,

    Rav er ingen sten… Det er harpiks (kvae) som har godgjort seg noen millioner år.Vakkert og godt materiale som i tillegg hjelper mot reumatisme, siees det.

   2. Gunnhild Hasla

    Blandar meg inn i samtalen. 🙂 Det er ein røykkvarts. 🙂
    God helg!

 14. Kristiane

  Du ser virkelig helt fantastisk ut! Jeg kunne ønske jeg hadde evnen til å sette sammen klær på samme måte som du gjør, du inspirrerer virkelig. Nyt fredagskvelden! 🙂

  1. Tusen takk, så snill du er 🙂

   1. God fredagskveld Caroline! Jeg er nettopp ferdig med en rolig treningsøkt, jeg syklet 10km ute, det er så flott vær!
    Ha en fin fredagskveld videre fine fine Caroline! 🙂

 15. Vet du om en plass man kan få tak i den veska? Synes den er så sykt fin!

 16. Birgitte

  Fint antrekk flotte Caroline! Håper dere får en fin fredagskveld <3

 17. Enig syns også stilen din ser litt for moden ut i blandt. Men den rosa buksen og sorte toppen og det mye finere litt kortere håret så ser du smæshing ut…

 18. Til og med Skien by ser flott ut på disse bildene!! 🙂 God helg.

 19. Flotte bilder! Utrolig idylliske! Får meg til å drømme meg vekk til sene kvelder i varmere strøk!

  Lurte bare på; hvor er skoene fra? Mulig du har nevnt de tidligere og bare jeg som ikke har fått det med meg :p
  Ønsker deg en god helg videre med familien!

  Ps. Love the hair

 20. Du er så flink!! 🙂 Det gjør meg glad å titte innom bloggen din 🙂

 21. Väldigt fin väska 🙂

 22. Utrolig fint antrekk 🙂 Er så fint med blomstermønster!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *