vårens skotrender under 400,-

inneholder annonselenker

Frem til i morgen klokken 11 får du 25 prosent rabatt på alle sko fra nly shoes, så det tenkte jeg at jeg måtte tipse dere om  Du bruker bare koden SHOEVIP. Jeg har plukket ut mine favoritter fra rabatthyllen, alle under den nette sum av 399,- Våren og sommeren er mye preget av leopardmønster, fargerike sneakers, festivalinspirerte sko, pastellrosa, beige og selvfølgelig de enkle sorte. Hele sortimentet finner du her.

___________________________________________________________________________________________________________

– shoe heaven – 

sko.jpg kopi

festivalsko 1 / 2 / 3 / 4 leopardsko 1 / 2 / 3 relaxed sko 1 / 2 / 3 / 4 / 5 summer must haves 1 / 2 / 3 

___________________________________________________________________________________________________________

12 kommentarer

 1. Åååh, typisk min flaks at jeg i går bestilte to par sko fra NLY shoes.. Tror ikke jeg gidder stresset med å avbestille for deretter å bestille igjen. Jaja, neste gang kanskje 🙂

 2. Åå, tusen takk! Har siklet på det første paret en stund nå, men de har vært akkurat litt for dyre for studentbudsjettet mitt. Men nå gikk det! 😀

 3. Inga-Johanne

  Hei. Syns det er så fint med slike tips fra dg 😉
  Kunne du gitt mg et tips på hva som er fine sko å bruke til leggings? Jg finner aldri noen jg synes passer.
  Ha en fin dag 😉

 4. Marianne

  Hei og god helg. Farlig å klikke seg inn på siden din, særlig når du har rabattkoder. Vips kommer det pakker i posten, før man vet ordet av det.

 5. FN-Studentene Hordaland ved Ine Osland

  Hei,

  Laurdag 29.mars er det Earth Hour! Dette er eit konsept i regi av World Wide Fund (WWF), som går ut på at alle i heile verda slukkar alle elektroniske lys i tidsrommet 20:30-21:30. Målet er å rette merksemda mot klimautfordringane vi står overfor i dag.

  I samband med Earth Hour skal FN-Studentene Hordaland og Bergen kommune ha ei markering på dagtid ved Musikkpaviljongen i Bergen sentrum frå kl 13:00 og utover. Sondre Båtstrand frå Miljøpartiet De Grønne skal halde ein liten appell og bandet Lumikide kjem til å spele. I tillegg vert det ansiktsmåling for borna, gratis saft og kaffi og utdeling av fine stearinlys som kan brukast under Earth Hour.

  Vi vil gjerne at du er med på å støtte oss i kampen mot klimautfordringane, og håper at du vil skrive om Earth Hour og/eller arrangementet vårt på bloggen din. På denne måten kan vi nå ut til mange, og det vil ha ein stor symbolsk verdi. Eit forslag er å skrive tips til kva ein kan finne på under Earth Hour, t.d. spele gitar, ha ravefest med glowsticks eller ta eit bad omgitt av stearinlys. Du står sjølvsagt heilt fritt til å velje kva du vil skrive, og om du i det heile tatt vil skrive, men vi håper at du vil vere med å bidra.

  Ha ei fin helg, og hugs å slukke lysa laurdagskveld 🙂

  Beste helsing
  Ine
  FN-Studentene Hordaland

 6. hei,hadde et spørsmål vet du hvor sephora i rhodos er?

  1. Nei, det vet jeg ikke :/

 7. Super nice taste u got! I would love to have every single one of them 😀
  I just posted about my BARCELONA morning <33

  love / http://hesses.blogg.se

 8. Heisann! Jeg er på jakt etter noen brune pumps, har en utrolig fin kjole med brunt belte som jeg vil bruke, men finner ikke noen pumps/høye sko i mørk brunfarge.. Har du noen tips? 🙂
  Klem

 9. Jeg får beskjed om at koden er feil. :/

  1. den varte bare til 11 i dag :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *