forandring fryder: locks and bonds

God morgen  I dag har jeg treningsfri, men jeg har brukt litt tid på trening likevel, for jeg har lest meg opp på de forskjellige joggevognene som finnes på markedet. Det er jo en jungel der ute! Jeg tror likevel at jeg ender på en mountain buggy, ettersom den kan brukes til jogging i skog og på grusveier, på asfalt og til shopping. Jeg kommer jo til å jogge litt langs veien nedenfor her, spesielt nå i starten som hun enda er så liten. Mountain buggy skal være en av de beste terrengvognene på markedet, og jeg har lest så mye positivt om den. Så får vi se om det ikke blir en slik snart, gleder meg allerede!

___________________________________________________________________________________________________________

long hair 

DSC01986

Ser dere noen forandringer, forresten? Jeg har fått langt hår igjen! Er jo ingen sak å ha kort hår når det finnes så utrolig bra clips på markedet. Jeg var fast kunde hos locks and bonds tidligere, og nå har jeg altså shoppet derfra igjen. Denne gangen hjalp de meg å få det nye håret helt tilpasset fargen jeg har nå, jeg sendte en haug med bilder i dagslys slik at det skulle bli så likt som mulig. Og det ble det jo, fargen er prikk lik! Nå som jeg har langt hår igjen kjenner jeg faktisk hvor godt jeg trives med det korte. Men, jeg tenker å prøve ut dette i dag, så kommer det noen bedre bilder senere 🙂

Ha en nydelig torsdag, snart helg igjen!

– ♥ –

89 kommentarer

 1. Kul att kunna växla look! Du är fantastiskt snygg i både långt och kort! 🙂

 2. Jeg har Babyjogger City Elite, Fantastisk vogn 😀 å det er så lett å justere den, samt legge den sammen:-)
  På to sekund er den lagt sammen og den tar liten plass i bilen og på reise 🙂

  Å se her: http://m.klikk.no/foreldre/article890279.ece

  Ellers så har jeg ingen erfaring med MB. Lykke til med valget av barnevogn:-))

 3. Rebekka

  Hei! Jeg synes du ser myyyye mer voksen ut med det korte håret, og i og med at du er småbarnsmor synes jeg det ser mye mer «seriøst» ut og ikke så fjortisaktig. Men får håpe dette bare er noe du prøver en liten periode for å reklamere for løshåret, og ikke en permanent forandring 🙂

  Hilsen Rebekka

  1. Martine

   For det første, jeg pleier sjelden å kommentere på blogger, men er selvfølgelig en fast leser av carolines blogg. Men, jeg kjenner jeg blir ekstremt provosert av slike dømmende og irettesettende kommentarer som dette. En hårfrisyre definerer overhodet ikke hvordan du er som mor. Caroline ser fantastisk ut både med kort og med langt hår, og virker i mine øyne som en perfekt mamma. Det er jo selvfølgelig ikke en hårfrisyre som avgjør dette?? Ut med latterlige fordommer!

 4. Benedicte

  Hei! Jeg lurer bare litt på hvordan du får håret ditt til å blande seg så fint med clipsene? Retter du det på en spesiell måte eller bruker du noen spesielle produkter? Jeg klarer aldri å bli kvitt den «kanten» når jeg har i, så lurte på om du hadde noen lure tips å komme med? 🙂 Kanskje en idé til et innlegg?

 5. Så fin du er!! 😀 Kjempefint antrekk og flott hår! Men jeg holder en knapp på ditt «korte» hår 😉

  1. Christine

   Jeg er helt enig! Kort er flott 😉

 6. Hva i alle dager har skjedd med beina dine på det nederste bildet??

  1. Hahahahahahahaha…..ja, det lurer jeg på også! Bilder kan forvrenge så mangt… Hihi

   1. Hehe 😀 Jeg står med de samlet, og så henger «snippen» på omslaget til mornkåpen ned og ser ut som det er døren i bakkant dere ser :p

 7. Anbefale babyjogger city elite foran mb …lett og god vogn og kam.legges sammen med 1hand.

 8. Fin uansett lengde på håret du! 🙂

 9. Kristine

  Så fin du var på håret 🙂 tittet litt på den siden du hadde kjøpt håret fra. Hvilken farge er det på håret du har på bildet her? 🙂 vanskelig å finne det som passer best :p

 10. Ei venninne av meg kjøpte mountain buggy for noen uker tilbake og er kjempefornøyd!

  Du kler jo både kort og langt hår egentlig. Men er jo blitt ganske vant til deg med langt hår, så syns du ble superfresh med det korte nå 🙂

  http://www.julesanddreams.com

 11. Hallo! Bare for å komme med et lite tips jeg og… Dersom dere skal ha en JOGGEvogn, kjøp en med fastlåst forhjul, 16 tommer(?) str på alle hjulene og håndbrems. Altså jeg elsker MB, hatt den fra fødsel og i snart to år nå, men har likevel en egen joggevogn. Vi har riktignok MB urban jungle, men hørt andre si det er en mye bedre opplevelse å løpe med en vogn som har konstant fastlåst hjul, enn f.eks MB terrain (med håndbrems og store hjul) som du kan låse/»åpne» forhjulet ettersom man ønsker. Selvfølgelig deres valg, bare litt informasjon fra en som har vært gjennom jungelen 😉

  1. Takk for tips 🙂

 12. jeanette

  jeg ville gått for TFK joggster twist. den er lik m buggy men har brems + at bagen har rygg du kan heve når hun vil titte mer samt at bagen med to enkle knep blir sittedel der hun ser mot deg! genial i de mnd hun fortsatt bruker bagen før du bytter til sportdel. 🙂

 13. Chatrine Amundsen

  Mye penger og spare på og kjøpe vogn fra tyskland eller nederland. Sparte over 7000kr på min tfk søskenvogn.

  Best av alt, barnevogner er tollfritt, så du betaler bare moms.

 14. synes du kledde det korte mye bedre jeg 😀

 15. Marianne

  Hvor er morgenkåpen din fra? Fin 🙂

 16. Therese

  Du var jo så fin med det korte håret Caroline 🙂

 17. Heisann 🙂 jeg har lik farge på håret som deg og har lenge lett ettter extentions i denne fargen . Hvilke farger har du på dine . Ha en fin kveld . Mhv line

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *