bows and flowers

hoved

 

DSC02383 DSC02452

DSC02294

DSC02445

DSC02326

DSC02453

DSC02235

DSC02264

(annonselenker) skjørt asos / pumps kurt geiger / body ganni / veske moo / ringer hasla 

___________________________________________________________________________________________________________

I dag vil jeg trylle frem 20 grader fra klar, blå himmel. Så kan jeg kaste skoene og løpe barbeint opp i Brekkeparken. Vi kan ha rosévin, fransk loff, jordbær, spekeskinke og masse deilige oster i en søt kurv og piknik i gresset mens vi vifter bort plagsomme veps. Jeg hverdagsdrømmer. Dette antrekket tar meg nemlig rett dit. Eller til Paris. Det er lov å drømme, og da er det så fint å kunne kle seg etter humøret.

I kveld skal vi ut og spise med noen vennepar og Nelia blir med i vognen sin, så litt piknikaktig kan det jo bli, bare innendørs 🙂 Håper dere har hatt en fin dag, jeg har endelig fått fremkalt store bilder til dåpen, i går bestilte jeg blomster til bordene, alle trykksakene er på vei hit og nå begynner brikkene å falle på plass. Endelig. Men helt rolig i sjelen er jeg nok ikke før selve dåpsdagen er her. Og på søndag skal jeg bruke hele dagen på å male karuseller!

– vinnerne av vaffeljernkonkurransen ble –

Ida ♥ Frida ♥ Christina

Dere har fått mail

– ♥ –

64 kommentarer

  1. Vendula

    Hey. May I ask which clip in extensions you use? They look so pretty! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *