kampanje: glo minerals

annonse 

DSC01837.jpg

Frem til søndag får du 20 prosent på all sminke fra glo minerals hos coverbrands , så jeg har plukket ut mine favoritter for anledningen. Denne gangen valgte jeg å ikke ta med concealerne, ettersom jeg har omtalt disse veldig ofte, men det betyr ikke at de ikke fortsatt er favoritter – for det er de! Finnes ingen bedre 

___________________________________________________________________________________________________________

my glo minerals favourites 

DSC01876

♥  sheer tint illuminator – for glød til hele ansiktet er sheer tint illuminator absolutt å anbefale. Denne gir en lett glød og en jevnere hudtone, skal brukes under foundation og i stedet for primer. Finnes her.

DSC01889.jpg

papaya blush – denne har jeg hatt i mange år! Et kjapt søk på bloggen viser at jeg startet å bruke denne allerede i 2010 og faktisk var det denne jeg brukte på bryllupsdagen vår. Det er ikke tvil om at den er utrolig fin og fortsatt en av mine favoritter, selv om jeg også har funnet andre blusher jeg liker i løpet av årene. Fargen er lekker, ikke for lite og ikke for mye – akkurat passe.

DSC01958.jpg

DSC01852

smokey eyes kit dette kittet har alle farger du trenger for sotede øyne, i tillegg følger det med en kjempefin guide til hvordan og hvor du kan legge de forskjellige skyggene. For en tid tilbake gjorde jeg en tutorial med akkurat dette, sjekk det ut her. Anbefaler å bruke en lys fagre på våtkanten når du legger smkoey eyes, så øynene dine ikke blir så altfor smale. For dette er precision eye pencil i fargen peach perfekt!

luxe.jpg

luxe liquid foundation – dette er en nyhet fra glo og den er helt amazing! I kid you not! Jeg har sverget til studiomakeup sin perfecting finish foundation i snart to år fordi jeg aldri har funnet en bedre, men denne har faktisk blitt en erstatter. Luxe liquid foundation har solfaktor 15 og inneholder diamantpulver sammen med fuktighetsgivende ingredienser. Denne har alt jeg ser etter i en foundation: den tilfører fukt, gir et jevnt resultat med bare et eneste strøk, er utrolig drøy i bruk . Skal i tillegg redusere synligheten av skygger, fine linjer, pigmentflekker og misfarging. Jeg bruker fargen almond.

DSC01855

 mascara: volumizing mascara fra glo har vært favoritt lenge. Denne klumper ikke, påfører vippene akkurat passe mengde, drysser ikke utover dagen og gir en intens look om du påfører flere lag. Elsker børsten!

DSC01860

en siste favoritt er en liten sak som er kjempekjekk å ha på farten, spesielt for deg som har lett for å bli litt blank i ansiktet utover dagen. Glo blotting papers inneholder 100 papirark som du river av og tørker deg i ansiktet med. Absorberer umiddelbart alt som heter smuss og olje. Finnes her.

___________________________________________________________________________________________________________

addicted to glo

siste

– sjekk hele glo minerals sitt utvalg her – 

44 kommentarer

 1. martine

  Fikk pakke i posten av coverbrands idag, med blant annet luxe foundationen og begge de consealerne 😀 consealerne har jeg hatt før så de vet jeg at jeg er fornøyd med, og foundationen prøvde jeg for første gang idag, og så langt er jeg veldig fornøyd! Enkel å påføre og perfekt til min hud 🙂

 2. Heihei 🙂 lurte på om du har noen sminkekoster å anbefale ?
  Tusen takk for en fantastisk blogg som gir mye glede og inspirasjon 🙂
  Keep up the good work 🙂 Klem!

 3. Anne Kristin Bell

  Hei 🙂 takk for en inspirerende blogg! Kan du anbefale en god deodorant er du snill?

 4. Hei! Ville bare si at du/dere tar så fine og delikate bilder på bloggen. Det kommer ekstra tydelig frem i slike innlegg.

  Ellers liker jeg bloggen din veldig godt. Er innom den flere ganger om dagen, og det er et fint avbrekk fra hverdagens fjas og mas. Du er flink til å spre både treningsglede, matglede, hverdagsglede og livsglede 🙂

  1. Tusen takk for skryt 🙂

 5. Benedicte

  Sånn apropo sminke 🙂 Husker at du skrev om disse http://www.coverbrands.no/hud/oyekrem/eyedews-3-par for en tid tilbake. Anbefaler du de fremdeles eller finnes det noe enda bedre? Er så sliten om dagen at huden under øynene går innom og ser «svart» ut til tider. Overdramatiserer sikkert litt, men det er ikke pent. Skal gifte meg snart så jeg shopper inn alle mirakelkurer hehe…

  1. Ja, de kan jeg anbefale 🙂

   1. Benedicte

    Tusen takk for svar 🙂

 6. Johanne

  Hei, lurte på om bloggen din er den eneste jobben du har ettersom du har så mye å gjøre?:)

  1. Å drive Norges største blogg er mer enn en fulltidsjobb 🙂

 7. Hei. Kjempe fin sminke. Jeg lurte på fargen på den hvitmalte veggen der du sitter foran speilet og sminker deg? Er takknemlig for svar, da jeg skal kjøpe hvit maling i morgen og male panel og vegger….

  1. jeg vet ikke dessverre :/

 8. nice collection of makeup items. very cool!

 9. Jessica

  Hi, I was wondering if you will be posting what you will be wearing for the baptism? I have my son’s baptism coming up next week and need ideas! 🙂

 10. Tips til å finne ut hvilke farge en skal ta? Så vanskelig når glo bare finnes på nett..

  1. hva mener du? 🙂 Vi har mest rimelige klær, vi 🙂

 11. Kan du ikke lage en diy av hvordan du legger fondation? Det er så vanskelig…:-)

  1. Jo, det var lurt 🙂

 12. Da har jeg bestilt nr 1, 2 og 4. Gleder meg til å prøve :). Et siste spørsmål om farge: Vil du anbefale meg en solkrem med litt ekstra farge i, eller har du ikke erfaring med det? 🙂

 13. Måste verkligen testa något från detta märke!

 14. Hei, håper du har anledning til å svare på et spørsmål om luxe Liquid Foundation: Hvilken farge er lysest av Almond og Naturell?

 15. Hei. Lurer bare på om du noen gang har lagt ut et før og etter bilde når du har lagt på make-up? Hvis ikke, har du vurdert det? Så nylig et bilde av en skuespiller som så utrolig ulik ut med/uten sminke.

 16. Jeg har også den foudiationen og er kjempe fornøyd med den 🙂
  Men kan jeg spør hvordan du klarer å få reklame rundt hele bloggen ? 🙂

  1. Det er det ikke jeg som styrer med, så det vet jeg ingenting om :/

 17. Hei! Vet du om den foundationen selges i butikk, så man kan prøve fargen på huden. Har ikke noe særlig erfaring med å kjøpe sminke på nett, hvordan finner du hvilken farge som passer deg? 🙂 Ha en fin kveld!

 18. Yey! Elsker Glo sine produkter, særlig mineralpudderet 🙂

  http://www.julesanddreams.com

 19. Annette

  Hei! Jeg har fulgt med bloggen din over lengre tid. Har derfor lest at du en gang brukte juice plus+ daglig. Er det fortsatt noe du driver på med?
  Jeg har gått på juice plus+ i fire måneder, og er veldig fornøyd med alt av produkter. Jeg spør grunnet ren nysgjerrighet 🙂

  1. Nei, bruker det ikke lenger :/

 20. Et spm om concealer: hvordan påfører du den? Med børste eller med fingrene?

  1. Med en foundationbørste 🙂

 21. Hiver du all denne sminken etterpå eller sender du den tilbake?

 22. Har et spm ift gli concealeren til øynene: hvordan påfører du denne?

  1. Med en foundationbørste 🙂

 23. caroline

  Hei caroline 🙂
  jeg syns det blir vanskelig å bestille foundation når man ikke får testa fargen på huden… hva går du utifra når du bestiller? 🙂

  1. Jeg tar bare det som ser riktig ut, og sender det tilbake hvis det er feil 🙂

 24. Jeg har vært fast bruker av Glominerals Satin II foundation lenge, men er veldig fristet til å prøve luxe varianten. Er det stor forskjell på disse? Bedre dekkevne?

  1. Jeg synes det er en forskjell, luxe-varianten har bedre dekkevne 🙂

 25. Wenche W. Bye

  Gjelder Luxe Liquid foundation – hvilken farge er lysest av rosette og naturelle? Er det gultoner i almont tro?

  1. Det vet jeg ikke, du må nesten høre med Cover Brands :/

 26. Wow, thiѕ article is nice, my sister is analyzing sucɦ things, thus I am going tߋ let knoѡ her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *