den følelsen

DSC01364

Bråtebrann. Solnedgang. Rosa himmel. Fuglesang. Hvor klisjèfylt det enn er – det er akkurat slik jeg har det nå. Endelig er denne tiden på året her, jeg kjenner på hele kroppen at mars virkelig er den første vårmåneden, endelig, endelig! Å sitte ute på verandaen slik som dette, å faktisk kunne drikke en kopp kaffe med nakne tær i ballerinas uten å fryse, det er nesten toppen av lykke – spesielt på en mandag! Vi hadde en liten flekk med snø igjen i bakgården  tidligere, og den helte vi nettopp kokende vann over. Hah! Så er det altså mulig å vinne over naturen, i det minste sånn en gang i mellom. Barnslig ja, men det er jo det sånne ting som gjerne forlenger livet. Livsglede og hverdagslykke. Jeg blir så glad!

DSC01393

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg er altså hjemme fra Osloturen min allerede, var i et møte på litt over en halvtime og ja. Jeg er så spent! Dette er SÅ verdt å kjøre tur-retur for 🙂 Nå kjenner jeg forresten at jeg er uendelig glad for at jeg startet dagen som jeg liker den best, for jeg er fortsatt ikke sliten, men passe sliten, så da er det godt at det står middag og Solsidan på planen. Vi har jo sett ferdig Lilyhammer, så da er det Solsidan sin tur.

DSC01330

Håper dere har hatt en fin start på uken ♥ 

101 kommentarer

 1. Flott bilde av deg og denne årstiden er bare magisk 🙂
  Jeg har et spørsmål til deg: Jeg har fulgt bloggen din i noen år nå, og jeg beundrer deg for treningen din. Jeg har nå startet opp med treningen igjen..for fult:-) Men jeg trenger litt kostråd. Har du et eks på en kostplan? Jeg er 170 høy, og veier 77 kg. Jeg har hatt vanskelig for å komme ned i vekt etter jeg fikk sønnen min. Jeg er ikke den personen som er så flink til å spise heller. Kan du hjelpe meg med et eks på hva jeg bør spise og ofte i løpet av en dag? jeg er ute å triller ca 1 time 2 ganger daglig. Fikk kraftig bekkenløsning så løping har jeg ikke klart ennå. Håper på svar fra deg:-)

 2. Uken starter fantastisk med fjelltur i etterlengtet solskinn! Pluss jeg testet ut en oppskrift du la ut på bloggen.. Ostefylt laks.. Åh, det var helt NYDELIG! Det skal jeg ha oftere, pluss at jeg skal nok raide oppskriftsinnleggene dine igjen 😀 Ha en fantastisk tirsdag!

  1. Ha en flott tirsdag du også 🙂

 3. Sååå misunnelig!! Jeg bor i Nord Norge, og her er det masse snø og iskaldt :p Våren er ikke kommet hit enda, men utrolig deilig med en liten smakebit! 😀 Ha en strålende dag videre 🙂

 4. Åh, dette så deilig ut! Du er så flink!

 5. Du er så vakker, god og inspirerende Caroline. Takk for bloggen og alt den har gitt meg av motivasjon og inspirasjon 🙂 jeg har et spm til Lars Kristian idag. For 5 år siden fikk jeg diagnosen fibromyalgi. Det tok 2 år før jeg fikk diagnosen då jeg har levd i et smertehelvete i 7 år. Jeg ble etter hvert alvorlig deprimert pga av enorme smerter, daglig inntak av sterke smertestillende blant annet morfinpreparater. Det sosiale livet mitt blr også kraftig redusert fordi jeg ikke kom meg ut av huset. For 1 år siden begynte jeg på to ulike antidepresiva (mot smerter) ingen effekt på smertene, men de store nedturene jeg hadde grunnet smerte forbedret seg. I fjor ble jeg desperat etter en alternativ løsning. Jeg startet derfor på lchf. Dette hadde dessverre ingen virkning på smertene, men jeg gikk ned 5 kg. Bestemte meg for å prøve raw food, alltså spise mest mulig grønnsaker og litt frukt. Dette klarte jeg ikke gjennomføre, rett å slett for at jeg ikke liker grønnsaker særlig godt og jeg ble veldig slapp. Ingen effekt på smertene. NÅ kommer spm mitt. Jeg har funnet et gjennomførbart kosthold som virker. FRUKT, i store mengder. Jeg har også kuttet ut melk og gluten. Lager mye smoothie og tilsetter grønnsaker i disse for å få dette også. En dagsenter kan bestå av: 1 stor vannmelon til frokost og nøtter, lunsj: smoothie med frukt, og avokado. Mellommåltid: 3 bananer, middag: smoothie med grønnkål, broccoli, epler, pærer og bananer samt fisk. Spiser også glutenfri havregryn med riksmek eller hjemmelaget hemp eller mandelmelk. Spiser mao enorme mengder frukt, men smertene er så godt som forsvunnet. En uke etter at jeg startet merket jeg bedring, nå 4 måned senere spiser jeg ikke smertestillende, trener, trapper ned på antidepresiva og er rett å slett lykkelig. Føler at jeg har fått livet i gave. Har gått ned ytterligere 15 kg. Men hva tenker du om alt sukkeret? Er dette skadelig på sikt? Jeg har spist meg frisk fra et helvete jeg ikke tror noen som ikke har opplevd det kan forestille seg, men dietten er svært sukkerrik. Hva tenker du om dette? Har du noen tips? Får forøvrig b12 sprøyter og tar tran vær dag. Blir veldig takknemlig for svar. Ha en nydelig dag begge to 🙂

  1. Du bruker jo ikke akkurat tilsatt sukker, men sukker som er naturlig tilstede i frukt og grønnsaker. Dette kommer jo da sammen med fiber, vitaminer og mineraler. Anbefalingene om å redusere sukkerinntaket går jo mer på det tilsatte sukkeret, som da kommer uten andre essensielle næringsstoffer. Så lenge du er kvitt smertene og vektnedgangene er positiv, noe jeg går ut i fra, så ser jeg ikke noe problem. Her er det da viktig å se det totale bildet av helsetilstanden din 🙂

   Ellers er jo farene med kostholdet ditt at du får i deg for lite proteiner og fett. Det er jo litt vanskelig å bedømme ut i fra det du skrev her, og for alt jeg vet så kan det hende at inntaket er tilstrekkelig. Ser at du bruker nøtter og fisk, bl.a, i tillegg til tran, noe som jo er bra 🙂 I og med at du har kuttet ut meieriprodukter er jo kalsium noe som kan være vanskelig å få i seg nok av, og ingenting av det du skriver over her er spesielt rik på det, med mindre rismelken du bruker er tilsatt kalsium.

   Var jeg deg ville jeg kjørt en kostholdsregistrering hos en ernæringsfysiolog, slik at du fikk se om kostholdet dekker behovet for viktige vitaminer og mineraler.

   1. Millle

    Tusen takk for svar 🙂 jeg er nøye med å få i meg godt med fett hver dag. Bmi ligger på 22,6 og jeg et en str medium då alt innenfor normalen der, men gleder meg self til å få strammet opp litt. 7 år i ro har ikke akkurat gitt meg en fast muskuløs kropp. Skal følge opp tipset ditt å ta kontakt med en ernæringsfysiolog. Skrivet ned det jeg spiser daglig, alltid slik at jeg et sikker på at jeg får dekket behovet med fett og kalorier. Bruker rismelk tilsatt kalsium, i tilegg tilsetter jeg grønnkål i smoothiene mine daglig og det er jo en super kalsium kilde. Takk for gode tips Lars Kristian 🙂 skal følge opp rådene dine, Ha en fin dag 🙂

 6. Hei!

  Lite spørsmål, vet du hva fargen på huset deres heter? Skal male huset nå men finner liksom ikke riktig tone:)
  Men deres så veldig fin ut:)

  1. Det vet jeg ikke :/ Er ikke vi som bygde huset.

 7. Hei !
  Så herlig å se at våren begynner å komme! 🙂

  Sitter å jobber med en oppgave om kunstig befruktning, og mener å huske at du skrev et innlegg om dette for noen år siden, der du hadde hatt kontakt med ei jente som hadde blitt til ved hjelp av sæd-donasjon. Jeg kunne gjerne tenkt meg å lese det innlegget igjen og lurer derfor på om du kan hjelpe med med å finne det da jeg ikke finner det selv. Det hadde vært supert!
  På forhånd takk 🙂

  Ha en fin dag!

 8. Saw this cake and thought it was perfect for your little one 🙂
  http://imgur.com/FL2Od7Z

  Love your blog
  Natalie

 9. Ja solen gjør virkelig noe med kropp og sjel! 🙂 Må bare si at du inspirerer meg Caroline! 🙂 Du virker til å ha en enorm livsglede 🙂 Har fått ett spark bak til å begynne å trene og komme meg i form, mye grunnet din blogg 🙂 Har også begynt å spise sunnere 🙂 Mange supre middagsoppskrifter 🙂 Har byttet ut vanlig sjokolade med mørk når jeg skal unne meg noe godt 🙂 Nelia er bare såå søt da! 🙂 Har selv to små på 1,5 år og 3 år 🙂 Tiden går fort..!

  1. Koselig å høre at jeg kan være til inspirasjon 🙂

 10. Så koselig! Nå er våren her! Du kler den rosafargen 🙂

 11. Hei. Jeg lurte på hvilken hvit farge du har brukt på lister, dører og karmer inne hos deg? Og så lurte jeg på om du har brukt kaffe latte fargen på alle veggene dine, eller om det er noen hvite også? I så tilfelle hadde det vært til stor hjelp med en fargekode eller navn på fargen. Selv har jeg mye hjemme i eggehvit, men føler at den blir veldig fort gul. Noen råd om hvit farge hjemme? Det siste spørsmålet er hvilket kamera er det du bruker for å ta så fantastisk fine bilder? Er skikkelig imponert over kvaliteten på hverdagsliv bildene som f.eks på mat osv. Må bare få meg et slikt kamera! Jeg sier takk for svar….. Mvh Signe i Stavanger

   1. Tusen takk for svar! Jeg skal definitivt kjøpe meg det kameraet til å ta bilder på tingene jeg putter i nettbutikken min. Du kan se den på http://www.butikk.klubbkassen.no Det er en butikk hvor alt man handler, går det 30 % til klubber, foreninger, organisasjoner og lag. Kjempe hyggelig hvis du vil hjelpe til å spre det glade budskap. Jeg tror også jeg er billigst på converse sko som flere bruker nå for tiden. Mvh Signe i Stavanger

 12. Litt vanskelig å forklare sånn over kommentarfeltet, men om de er rå inni må du kanskje forsøke å steke de lenger på en svakere temperatur om det er mulig?

 13. De skoene dine var utrolig fine!! Hvor er de fra?
  Elsker forresten bloggen din!!

  1. Bubbleroom, men de er gamle :/

 14. Hei,

  Utrolig fin kosedress, har sett etter en slik lenge. Kan jeg spørre hvor den er kjøpt?

 15. camilla

  hei!
  Hvor er joggedressen/klærne dine fra?
  er gravid og på desperat leting etter alt som ser eller virker behagelig ut! hehe

  fin blogg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *