dåpen: it’s all in the details

DSC01111

Jeg er en detalj-freak, det har jeg aldri lagt skjul på. Å planlegge noe uten detaljer er jo ikke noe gøy: it’s all in the details right? Og så gjør det seg så utrolig fint på bilder! Denne gangen vil jeg vise dere dåpsskoene til Nelia samt et armbånd hun skal ha til dåpskjolen sin og også gjennom hele dagen, begge deler er så utrolig vakkert! Og begge deler er selvsagt fra etsy *kremt* _noen_ burde få rabatter derfra snart!

___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ – 

DSC01130DSC01135DSC01167

Å, det bittelille armbåndet her er så skjønt, og det er garantert slik at vi kommer til å se tilbake på det og ikke forstå at det har passet rundt et håndledd. Jeg smelter!

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har bare ladet opp til ny ukestart i dag, det vil si treningsfri og familiehygge. Det har blitt fem ganske gode økter denne uken, alltid noe jeg ikke helt rekker som jeg skal, men jeg er fornøyd – baby, arbeid og alt tatt i betraktning. Nå er mamma og pappa sendt avgårde og pizzarester fra gårsdagen står i ovnen, så vi skal runde av kvelden med Solsidan og sofakos. Vi sees til en ny start i morgen, gleder meg!

44 kommentarer

 1. Åh, så søtt 🙂 Lykke til med dåpen 🙂 6. april er jeg i New York (wee) men jeg gleder meg til å se bilder fra dagen når jeg får anledning 🙂

 2. Nydelige dåpssko! Kan jeg spørre hva du søkte etter på etsy for å finne dem? Vi skal ha dåp til vår lille prinsesse i løpet av våren, og nå ønsker jeg meg slike! 🙂 Tok det lang tid fra du bestilte til du fikk dem? Ha en fin søndagskveld 🙂

 3. Hellandussen, så søtt! Særlig det armbåndet da, utrolig skjønt. Har flere armbånd fra min egen dåp, og syns selv det er veldig koselig, og ikke minst rart at de bittesmå greiene der en gang passet..!!

 4. Veronica

  Såå søtt armbånd! Hvem som lager det?:)

 5. Jeg blir så babysyk av disse innleggene! 🙂 Søteste små skoene, også det armbåndet da. *smelter helt*

 6. christina

  Bildene var så lyse?? Klarte ikke å se motivet. El er det bare pc’en min som spiller meg et puss?

 7. Så sött!! Jag beundrar ditt arbete med att få till alla detaljer – kommer bli toppentoppen!! 🙂

 8. Hei! må man betale toll over 200 kr på Etsy? Og tar de frakt? 🙂 mye fint der inne jeg gjerne skulle bestilt:-)

  1. Man må betale toll på alt over 200,- fra utlandet :/

 9. Kristine

  Nydelig! Du er så flink, Caroline 🙂 hvilken butikk på etsy er disse fra?

 10. ååh, så herlig! gleder meg til å se hvordan alt blir !

 11. Else-Marie

  Hvor er perlene med bokstaver på armbåndet fra?

 12. Jeg kom tilfeldigvis over denne utrolig søte ranglen, og tenkte med en gang at den måå bare være perfekt for søte Nelia!
  https://www.hm.com/no/product/16604?article=16604-A

  1. Haha, den har hun allerede 😀

 13. Så fine detaljer. Takk for tips 🙂 hvordan var det å være i utlandet som gravid? Var du bekymret for at noe kunne skje? Jeg vurderer en uke på Kreta i midten av mai og vil da være 29 uker på vei. Formen nå er helt super. Hvordan var temperaturen da dere var på Rhodos i fjor?:) Anbefaler forresten Parga i Hellas som reisemål, vakreste plassen på jord <3

  1. Om formen er fin så er det vel ingen grunn til bekymring, men så var ikke jeg ute å reiste så sent som deg, da :/ Det var litt kjølig når vi var der, men helt ok temperatur.

 14. Åh, smelt!! Hva kan jeg søke på for å finne de skoene? Fantastiske! Planlegger dåp selv <3 Har du forresten andre tips til hvor jeg kan finne detaljer til dåpen? Og kanskje sider man kan finne inspirasjon? Føler jeg har brukt opp google.. ELSKER å planlegge og skrive lister. Til og med handlelisten.. 😛

 15. Hei:)

  Jeg skal også ha dåp for min skjønne datter…:)
  Følger bloggen din & du har mange gode tips:)
  Du skriver at skoene du skal ha i dåpen til nelia er fra etsy.com, men jeg finner ikke noen av dem. Kunne du skrevet linken?

 16. Hadde jo vært mye lettere å legge merke til detaljene, hadde ikke bildene dine vært så overeksponert og hvite at skjermen på pc’n må bøyes for å se hva det er bilde av i blant!

  1. Bildene er overhodet ikke overeksponert på Mac’en min, så kanskje det er noe feil med innstillingene dine, Marit??

 17. Charlotte

  Åå, så søtt. 6. April fyller datteren min 1 år, så da blir det kaker og stas her også 🙂 Håper dere får en kjempe fin dåp <3

 18. Men oj vad sött! Vad roligt att planera dop! Själv planerar jag kalas för min fyraåring! Det är rätt kul det med, när hon börjar ha egna önskemål om sin födelsedag! Ha en fin dag!

 19. å så utrolig fine smååååå ting!<3 er veldig optatt av detaljene selv, og kommer nok til å ta helt av min neste gang! 😉 men er jo en dag i livet og den skal jo markeres skikkelig,en stor dag for foreldrene :):)) masse lykek til med innspurten, vi er i oslo på dåpsdagen, i barselbesøk,gleder meg! 🙂

 20. Lill-Jeanette

  å nyydelig å hun kommer til å være så vakker på dåpsdagen(det er hun jo ellers også selvsagt) håper du snart får rabatter fra Etzy hihi :-)) Masse lykke til på dåpsdagen og ha en fin ny uke 😀 klem

 21. Masse lykke til med dåpsplanlegging, kan tenke meg du koser deg skikkelig 🙂 sånne ting er så gøy 🙂 Jeg ville bare stikke innom for og ønske dere en super dag og en super start på uka 🙂 endelig fant jeg en quote jeg kunne legge ut på min blogg idag som passet bra med din innstilling til mandager 🙂 Thank u 🙂 føles lettere allerede 🙂 du er yngre enn meg men kjære vene for en inspirasjon du er for meg 🙂

  1. Ha en super dag du også 🙂

 22. Sandra B

  Hei, Caroline! Jeg har et spørsmål ang sminke. I et innlegg for en stund siden skrev du at du holdt på å teste sminke fra GAYA bla foundation. Jeg lurer på om det er mineral foundation du holder på å teste, og hva du synes om den (og hvilken farge du har testet)? Har veldig lyst til å bestille, men usikker på hvor bra den er, så hadde vært fint med din foreløpige mening!

 23. Helt enig. Detaljene som teller 😉 Sukk så nydelige sko ♥ Dagen blir nok minnerik og fin! Klem

 24. Veldig vanskelig å se detaljene når bildene er så lyse:/

 25. vilka söta!

 26. Hihi! Nelia blir døpt på samme dato som jeg ble. Litt morsomt selv om jeg ble døpt i 1997. Noe å smile av i alle fall! Ha en fin uke! 🙂

 27. Prøver å få svar igjen:)
  Hvordan gikk det med deg og strekkmerker? Slapp du unna?:)
  Og hvilke smørerutiner brukte du mot slutten av svangerskapet?

 28. Benedicte

  Vil bare tipse deg om å la henne bruke armbåndet ofte så lenge det passer. 🙂 Gjerne i vanlige hverdager eller/og helger også. Plutselig er hun for stor til å bruke det.. Tida går fort.

 29. Hei. Er sjøl opptatt av detaljer. Hvorfor er datoen skrevet 6.04.2014? Ser bare rart ut…

 30. Så morsomt at hun skal døpes samme dato som da jeg ble døpt, ekstra morsomt er det jo at jeg har bursdag likt med henne også 🙂

 31. Hei
  Jeg skal snart i dåp. Vel og merke til en gutt. I tillegg skal jeg være gudmor for han.
  Kan ikke du lage et innlegg med forslag til dåpsgaver? Du som finner så mye fint. Da hadde jeg blitt veldig glad! 🙂
  Har så lite lyst å gi «standardgaver» som søvlskje, sparebøsse osv.

 32. Christine

  Hei! Med alle disse flotte detaljene kommer det til å bli mange flotte bilder fra dåpsdagen! Det hadde det uansett blitt med søte, lille Nelia, da. Du tar så mange fine bilder, der du har veldig godt lys og godt fokus. Jeg lurte på om du kunne fortalt hvilket kamera du bruker? Og eventuelt hvilke linser og innstillinger som er brukt for eksempel på bildene i dette innlegget? Redigerer du mye på bildene i etterkant?

  1. https://fotballfrue.no/2013/03/03/ukens-lesersporsmal-fotoutstyr/

   Bruker photoshop for å stille på lys og skarphet 🙂

   Her har jeg brukt 50mm 1,8f 🙂

 33. Mamma til lille

  Søte sko:) La bare merke til datoen: mangler det 0 (null) før 6 tallet? Jeg er selv nøye på detaljer og ville skrevet 06.04.2014…

 34. Hei Caroline, Jeg vet at dere er svak for ugler, og jeg har så lyst til å sende en liten dåpsgave til Nelia! 🙂 Tar du i mot gaver? og Hvilken adresse kan jeg sende til i så fall? Send gjerne adressen på mail 🙂 Hilsen Jannicken

  1. Så hyggelig av deg 🙂

   Du kan sende en mail til marked@fotballfrue.no, så får du adressen 🙂

 35. CHRISTINA

  Hej,
  Hvilken sælger på etsy købt du disse sko fra ?
  Hilsen Christina

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *