tesla

DSC00974

Woho, nå er den endelig her! Tenk å bli så fjollete over en bil, men fy søren! Den er jo helt rå. Vi ble noen timer i Drammen, det tok litt tid å gå gjennom hele bilen og vi blåste nesten bort da vi gikk tur, men det var jo så deilig likevel, for et vær! Vi shoppet oss gale på Meny for helgen, og så fikk Lars-Kristian æren  av å kjøre bilen hjem, og jeg kom nettopp tilbake fra en prøvetur – gøy, gøy, gøy! Den drar jo noe helt sinnsykt. Men nå har vi tre biler og det trenger vi altså ikke, så dersom du er lysten på en audi tt som har kjørt veldig lite og som er utrolig fin, må du gjerne ta en titt på annonsen vår på finn.no – her 

DSC00983

___________________________________________________________________________________________________________

Tipper flere av dere koser dere med gullrekka og kanskje taco akkurat nå? Vi skal også snart sette oss til rette i sofaen, må bare i gang med kokkeleringen først, tror ratatouille og entrecote står på menyen, og jeg har tatt meg et lite glass med rødvin nå som lillemor har lagt seg, så da gjenstår det bare å si god helg til alle fine 

76 kommentarer

 1. Gratulere med en flott flott godbit <3

 2. Jeanette

  grattis med ny bil! Den var lekker 🙂

 3. God helg!

 4. I harɗly create comments, Һowever i did ɑ few searching
  and wound uƿ here tesla

 5. Its fantastic, Im drooling over it!:) But you are even more beautiful Caroline!:) Enjoy the weekend! Kisses!

 6. I don’t know what I like more: your pants or the car 🙂

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.blogspot.de

 7. Gratulerer med ny fin bil!! Er den sponsa? Kjempekjekt å følge bloggen din 🙂

 8. Förstår inte grejen med Teslan… Alla skaffar den just nu känns det som 🙂

 9. Så fin den er 🙂 Er den møtkegrå eller lyset som spiller meg et puss? Gratulerer med ny bil allefall 🙂

  1. Mørkegrå, ja 🙂

 10. Har kjøpt inn litt godteri for helgen, så snart er det et nytt avsnitt av «Scandal». Bilen var rålekker! Yppsilon i bakgrunnen passet perfekt. God helg <3

 11. Therese

  Gratulerer med ny bil 🙂
  Er det model s p85 dere har?
  Vi har også tesla og den er helt rå å kjøre 🙂

 12. Gratulerer med ny bil! 🙂 Her er det oppgaveskriving på planen hele kvelden «/ Men når jeg er ferdig med den oppgaven her skal champagnen (ok, den billige cava’n fra nærbutikken) sprettes og helgen skal drikkes inn! Dette studentlivet er herlig 😛

 13. Den bilen er jo et kunststykke i seg selv, absolutt lov å bli fjollete 😉 Er gjerne med på en kjøretur :p *haha*

 14. Pernille

  Heihei 🙂 Fantastisk kul bil! har skrevve til deg på den private facebooken din. hadde vert veldig hyggelig med respons 😀

  1. Hei 🙂 Beklager, men meldinger der svarer jeg ikke på :/ Du må nesten spørre her 🙂

 15. Caroline

  God helg 🙂

 16. Juhuuuuu . . . GRATULERER MED HERLIG NY TESLA ♥ Den er nydelig, og TUSEN TAKK atter en gang for de delikate øyeblikkene du gir meg hver dag. Ha en fantastisk fredagskveld og kos deg med et glass rødvin . . . det gjør jeg også!

  Lisen

 17. Den er helt strøken! Var på prøvetur med Tesla for en uke siden, den drar noe helt sinnsykt.. Kjente jeg fikk et Heavy sug i magen! Den kommer så raskt opp i fart..=)=) grattis!

 18. Wæ, Drammen jo! Fineste plassen, fikk skikkelig hjemlengsel nå! (Bor på Gran Canaria, men kommer fra Drammen)
  Gratulerer med ny bil! 🙂

 19. Hvordan er det med plass i bagasjerommet? Vi har en emmaljunga edge duo, ville den fått plass bak i der med bagdelen?:)
  Sinnsykt flott bil altså!!

  1. Bagasjerommet er enormt, større enn i en SUV 🙂

   1. Kan da umulig være større enn bagasjen til en 4- genrasjons Pajero(SUV)? eller en stasjonsvogn? :p

    jeg har stasjonsvogn og får plass til ting som er 3 meter lange og 1/2 meter brede. Tror nok Tesla selger kun for utseendet og inventaret, men er jo pen å se på!

   2. Det finnes selvsagt SUV’er med bedre plass, men at Tesla kun selger for utseendet og inventar stemmer ikke. Bilen er kjempestor 🙂 Den har større bagasjerom enn f.eks. Mercedes E-klasse, Audi Q7, Volkswagen Touran og Volvo XC70. I tillegg har du bagasjerom foran, som gjør at den klatrer opp rett bak de store SUV’ene som Land Rover og Land Cruiser.

 20. Herreguuuud, så sjalu jeg er!! Synes Tesla er så fantastisk fin, dere er heldige:) gratulerer så mye!

 21. Gratulerer med ny bil! Lurte bare på noe sminkerelatert, bruker du eyeliner i dine sminkerutiner? 🙂

 22. Karoline

  Er en kjempe morsom bil! Har en model s jeg også, og er super fornøyd! Det morsomste er vel å se hvor mye fortere man kommer opp i fartsgrensen enn de andre etter rundkjøring osv. Gratulerer så mye 🙂

 23. Karoline

  Legg gjerne ut flere bilder etterhvert som dere blir kjent med bilen 🙂 hadde likt å høre hva du liker ved den osv

 24. Gratulerer så mye med ny bil. Den er bare kjempeherlig å kjøre <3

 25. Gratulerer med ny bil! Vi fikk vår Tesla for 1 mnd siden, kjempefornøyd! Har ikke hatt noen problemer til nå, det verste var den lange ventetiden og så sakte tiden gikk på slutten før overlevering. Elsker den raske responsen, den gigantiske bagasjeplassen, den lave drivstoffregningen (+- 70kr for full tank), null støy og null lokale utslipp. Jada, enkelte er kritiske til batteri og strømproduksjonen (og glemmer å se på totalregnskapet), men hva er alternativet? Fossilt ikke-fornybart drivstoff? Bilen starter også på 446.000kr, dyrt ja, men tar du med driftskostnader kan de fleste som kjøper en mer normalt priset stasjonsvogn greit ta seg råd til Tesla fordi lavere drifts og vedlikeholdskostnader utligner prisforskjellen.

  Hunden vår elsker også den stille og komfortable kjøringen (bortsett fra når vi gir på litt ekstra ut av lyskryss:).

 26. Hei. Fin blogg du har. Jeg lurte på hvilken hvit farge du har på veggene i hjemmet ditt? Vi holder på å male hjemme og det er veldig mange nyanser og fargekoder av hvit, men den du har er harmonisk og fin. Håper på svar. Ha en god helg. Mvh Signe Øhman

  1. Den er ikke hvit, men kaffe latte 🙂

   1. Ok, tusen takk for svar. Har du brukt hvit på noen av veggene eller treverket? Kjempe fin kaffe latte farge. Har du fargekoden på den og i tilfelle også fargekoden på eventuell brukt hvitmaling? Er så vanskelig å finne rett. Ønsker deg en god dag. Hilsen fra Stavanger

   2. Listene er hvite, men hvilken vet jeg ikke :/ Er ikke vi som har malt.

 27. Gratulere med ny bil, så tøff! Hadde kjøpt også om eg kunne!

 28. Gratulerer med ny bil 🙂 Så fin den var! (og fin bakgrunn med utsikt mot hjemmet vårt 😉 ) Klem

 29. Å måtte jo være den bilen! Bare litt misunnelig…;-) Gratulerer!!

 30. Hvilken butikk/nettbutikk har du kjøpt de asicsskoene du la ut bilde av på «Lykkedagen»? 🙂 De var kjempefine!

 31. Fantastisk flott bil, vi vurderer selv å kjøpe den! Lurer på om du har ork og mulighet til å vise oss bilde av bagasjerommet med vognen inni? Vi har emmaljunga mondial og mener det er deg du har også?

  1. Skal se hva jeg får til 🙂

 32. Hei! Dette har ikke noe med ovenstående innlegg – men jeg lurer på om du kan linke meg til det innlegget hvor du skrev om kremer du brukte på magen da du var gravid? For å hindre strekkmerker og slikt – det er jo et diskutert emne, hehe, hvorvidt kremer for slikt virker, men jeg er som deg og vil heller prøve enn å ikke prøve! 🙂 På forhånd takk!

 33. Damn, that’s a nice car! 😀

 34. Elisabeth Mjåtveit

  Hei! Jeg går i tredjeklasse på vgs og skriver på særemnet mitt nå. Jeg har valgt å skrive om blogging, og en av bloggerne jeg har valgt å skrive om er deg. Jeg har lest bloggen din i flere år og synes du er helt nydelig. En av tingene jeg lurer på angående bloggen din er hvordan du ble såpass kjent. Var det en spesiell hendelse, eller gikk det bare gradvis? Hva tror du er grunnen til at noen blir så kjent som deg, mens andre ikke lykkes på samme måten? Håper du kunne svart iløpet av helgen, oppgaven skal inn på mandag. På forhånd takk!

 35. Gratulerer med ny bil. Vi har tesla selv her i heimen, venter bil nr 2 om noen uker 🙂 vi er veldig fornøyde, håper dere blir det samme 🙂 er jo en bil somf flere og flere velger, og det har helt klart sine grunner

 36. Hei og gratulerer med superfin bil:)
  Ville bare si at når dere parkerer så nærme kanten så ødelegger dere felgene..
  Ikke fint med kantkjørte felger..
  Hilsen ei som er supernøye med bilene sine:)

  1. Man ødelegger da ikke felgene før de er borti fortauet 😉

   1. He He 🙂 det var det jeg mente;)
    Så nå jeg skrev det litt feil,mente at det er fort gjort å kantkjøre felgene når dere parkerer så nærme kanten:)

   2. DET er det :O

  2. Hehehe, vittig kommentar. Jo, Caroline og de ville nok parkert helt inntil kanten med felgene, første dagen i ny bil. :p Alt folk skal henge seg opp i :p

 37. Stilig bil da 🙂 Mannen min maser om at vi skal bytte ut bilene, men jeg liker så godt «konebilen» min…. Jeg føler meg liksom så trygg i den. Det er alltid uvant med en ny bil, og man blir jo litt glad i gamlebilen og…. Men vi får se. Nå bruker ikke barna vogn lenger heller, så det trenger ikke nødvendigvis være stasjonsvogn vi kjører rundt i, selv om det er praktisk med stor bagasjeplass.

 38. Dwihinha

  Gratulerer!!! Den har vi hatt på to raske test lån nå, og min kjære mann er forelsket nok til å selge 2 x Mercedes vi har for en Tesla. Akkurat den fargen dere valgte vi kunne tenkt oss i så fall.

 39. Hvorfor har du retusjert bil nummeret? 🙂

 40. hei. gratulerer med ny bil. Husk at du trenger en autopassavtale for å ikke få faktura for bompasseringer:)

 41. With thanks! Numerous data!

 42. Hei hei 🙂

  Veldig fin bil!! Har dere fått sponset denne, eventuelt en spesial deal?

  1. Nei, tror ikke Tesla har behov for noe form for markedsføring :p

 43. Jättesnygg bil, grattis till den! Härlig känsla med ny bil, eller hur?! 🙂 Kram!!

 44. Isannah

  Wow, så heldig dere er som har så mye penger. jeg har knapt råd til å sende sønnen min i bursdagsbesøk fordi han må ha med gave.
  Kanskje dere kunne startet et fond for slike som meg med høyere utdanning, alenemor med et skyhøyt studielån?
  Vi kan jo kalle det Nelias fond, og så kan hun donere bort noen av dåpsgavene sine til fattige barn i Norge. Det hadde vært noe, Princess.

  1. Sosialisme på sitt værste…

   1. Karianne

    Hanne; klapp igjen – dette er et forslag fra en frustrert alenemor.
    *verste

  2. Uff, det der var ufint å lese. Skal lille jenta liksom donere bort dåpsgavene sine, det får da være måte på..

  3. Maritha

   Er det mulig? Hva feiler det folk idag egentlig??

  4. Isannah, kjære deg. Du kommer fra Norge, ett av verdens rikeste land. Bare der, har du trukke det lengste strået. Du har fått muligheten til å ta en høyere utdanning, noe som gir deg en jobb og en fremtid.. Du er av de heldige som kan få barn, og har blitt berriket med det. Jeg har veldig vanskelig med å synest synd i deg. Bortsett fra at du tydeligvis ikke vet hvor heldig du egentlig er. Våkn opp. Vær glad, for det du har, og tenk deg om neste gang du kommenterer. Det tror jeg flere hadde satt pris på.

  5. Alle har et valg her i livet. Du valgte å ta en høyere utdannelse, og konsekvensen av det, er et høyt studielån. Det er da virkelig ikke Caroline sin skyld at du har et høyt studielån, og er alenemamma 🙂

 45. Sant den bilen er helt fantastisk!! Vi hentet vår i februar, er så utrolig fornøyd 🙂 Hadde aldri trodd at jeg skulle bli begeistra for en bil, men det ble jeg for denne gitt! Tror det er ganske mange damer som forelsker seg i denne bilen altså <3
  Vi gikk for hvit vi da. Kan se den her : http://julesanddreams.com/2014/03/19/fancy/
  😉

 46. Nydelig bil <3 Du er heldig!

 47. Om dere skal til Drammen igjen, anbefaler jeg virkelig å ta lunsjen på Anchas Bodega! 🙂

 48. Benedicte

  Hei! Gratulerer med ny bil!! Er det bare to dører?

  1. Nei, 5-dørs 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *