lykkedagen

God morgen, fineste mennesker  Vet dere at det er den internasjonale lykkedagen i dag? Så kanskje du skal bruke noen minutter på å tenke over hva som gjør deg lykkelig? For meg er lykke kjærlighet. Lykke er familie og vennskap. Lykke er muligheten til å oppleve ting, fordi jeg er frisk. Jeg har så mye å være takknemlig for, og om du tenker deg om er jeg helt sikker på at du også kan lage en fin liste med positive ting i livet ditt. Ikke kast bort denne dagen på negative tanker, men omfavn det og de som gjør deg lykkelig. Jeg fikk sms av mamma tidlig i dag som minnet meg på lykkedagen, og jeg ble så glad for vakre ord!

___________________________________________________________________________________________________________

skolykke

Egentlig var det langkjøring 60 minutter som var på planen min tidligere, men etter gårsdagens fri kjentes det som kroppen heller var klar for intervaller. Så da ble det noen veldig svette minutter med 4×4 og jeg rakk akkurat å bli ferdig før Lars-Kristian måtte avgårde. Dette har jo vært målet mitt denne uken,  å bli ferdig med treningen før han drar for dagen, og det fungerer veldig fint 🙂 Så nå er det kaffekos med Nelia og med disse søte kjeksene som ble stående igjen etter møtet med Anne Brith i går. Er de ikke fine? Slike baby-bodyer, rangler og hester som i karusellene er noe av det som blir å finne på kakebordet i dåpen. De ser jo dødsfine ut, men fy søren, de smaker i tillegg helt himmelsk! Smørkjeks  Det er lenge siden jeg har spist!

1neliakjeks3

___________________________________________________________________________________________________________

Ellers i dag er det ingenting annet enn vårrengjøring som står på planen. Jeg MÅ rydde i både mitt eget klesskap og i Nelia sitt, så jeg drar til byen om noen timer for å finne noen esker vi kan legge bort alt i. Mine ting går nok i søppelsekker og avgårde til Fretex, men Nelia sitt tøy tror jeg vi skal pakke bort og spare på til neste mann. Kan jo være at det blir en jente, hihi!

Nyt lykkedagen, og gled en venninne, kjæresten din eller en i familien din med noen gode ord 

145 kommentarer

 1. Kunne du tenke deg flere barn enn Nelia

  1. Ja, det kunne vi 🙂

 2. Quelle Beauté, la petite Nelia!

 3. Hei! hvilken Asics modell er det? De var så utrolig kule! 🙂

 4. Fyysøren for en nydelig unge du har! Har venta lenge med å se bilde av hun, og ble veldig glad for at du ville dele med oss. Håper forresten dere får en super dåp når den kommer 🙂

  1. Tusen takk, så hyggelig sagt av deg 🙂

 5. Alexandra

  Hvilken modell er asics skoene? Finner ikke den fargen noen plass 🙁 Nydelige!!

 6. Smørkjeks er så utrolig godt, og lykke til med dåpen! 🙂

  Hvor er joggeskoene dine fra?

 7. Matilde

  Du har en utrolig vakker datter. Masse lykke til med dåpen, og alle dagene frem med Nelia! Nyt dem til det fulleste, det fortjener du fantastiske menneske.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *