vinn mine favoritter fra makestyle

annonse 

1395310933mage

På selveste lykkedagen får du muligheten til å kanskje bli enda litt mer lykkelig, for nå har du mulighet til å delta i tidenes konkurranse som jeg holder i samarbeid med Makestyle. De deler ut premier til en verdi av 3600,- kroner, og ikke hvilke som helst premier, men mine must have-krølltenger som er MAST  volume 1 og 2, i tillegg til de utrolig flotte beautybagene calli og quinn i en nydelig kremhvit farge. De som deltar i konkurransen får i tillegg utdelt en rabattkode som gir 15 prosent på hele nettbutikken, så det er bare å hive seg rundt! Klikk her for å delta.

___________________________________________________________________________________________________________

mast vol. 2

DSC09237

quin beautybag 

DSC08318

 calli beauty bag 

DSC08349

Om du er nysgjerrig på forskjellene på mast vol. 1 & 2, har jeg laget et detaljert innlegg om dette med bilder her. Beautybagen quin kan du lese mer om her og calli her.

___________________________________________________________________________________________________________

Konkurransen og rabattkoden varer ut mars. Lykke til!

– ♥ – 

36 kommentarer

 1. Hei. Jeg syns du er en fantastisk kvinne og blogger, så har skrevet en liten anbefaling av deg og noen andre bloggere. Håper dette er i orden.
  Takk for gode innlegg, og for at du lar oss følge deg i hverdagen din.

  http://www.tinehelen.blogg.no

  1. Så hyggelig, tusen takk 🙂

 2. Ikke ofte jeg deltar på slike konkurranser, men i dag lot jeg meg jammen «lure». Dette er jo kjempeflott premie, og for meg som opplever flere bad hairdays enn de aller fleste så hadde jeg virkelig trengt den hjelpen jeg kunne fått! 😀

  Måtte den beste vinne og den som ikke unner vinneren premie tråkke på en lego. 🙂

 3. Har du i extentions, nå som du har kort hår?
  Den nye looken kler deg 😀

  1. Tusen takk 🙂 Ja, jeg har noen på sidene fortsatt 🙂

 4. med

 5. Er det noe som ikke stemmer med konkurransen?
  Jeg klikker på linken, kommer inn på Makestyle sin FB side, trykker så på neste link der, kommer inn på Makestyle sin nettbutikk, finner konkurransen på deres blogg der, for så å komme tilbake igjen til bloggen din? Hvor er det jeg mister tråden?

  *forvirra blondine*

  Klem fra Silje

   1. Da får jeg opp Makestyle sin FB side, der det står om rabatten man får ved å delta. Jeg trykker les mer og kommer til Makestyle sin hjemmeside :S

    Hva går selve konkurransen ut på? Kanskje jeg rett og slett ikke ser hvor den er?

 6. Hei du 🙂
  Jeg lurte på om du kan lage et innlegg om hvilke parfymer du bruker nå som våren nærmer seg? Jeg trenger noen tips!

  1. Det blir som regel de samme som alltid, synes spesielt rain er god fremover, men lolita er alltid der 🙂 http://fotballfrue.no/2013/10/16/ukens-lesersporsmal-parfyme/

 7. Kjempe gøy med konkurranse! 😀 Jeg har såklart deltatt og krysser både fingre og tær nå. Hehe!

 8. Suzanne

  Da har jeg meldt meg på 🙂

 9. Wow, toppentävling!! 😉

 10. Kan du legge ut en hårvideo av hvordan du bølger kort hår? Har nettopp klipt meg fra langt til kort, og syntes det er vanskelig å finne ut hvordan man får pene krøller, dine ser veldig bra ut! hadde blitt kjempeglad! 😀

  1. JA! Det var lurt, det kan jeg få til 🙂

 11. Tænkte på om det er muligt at deltage i konkurrencen selvom man bor i Danmark?

  Har fulgt med på bloggen din I godt et år og er forbi flere gange dagligt. Du er sådan i inspirerende person og utrolig spændende at følge.
  Det var der som i første omgang fik mig til at få øjnene op for LCHF, TAK!! har mere eller mindre fulgt det siden nytår og har aldrig haft det bedre 😀

 12. Nå blir jeg jaggu frista til å delta, så jeg må jo bare «hive meg rundt» jeg også! MAST krølltengene lager så sinnsykt fine krøller, og du er jo et godt eksempel på det Karoline! Jeg bare elsker håret ditt og krøllene du får til å lage, så frister veldig å få muligheten til det selv. 😀

  Klemmer fra Linn <3

 13. Forresten, jeg lurte også på hvilke håprodukter du bruker til håret når du skal style det uten krøller. Det ligger så utrolig fint! Bruker du noen type for hår mousse, eller er det en type hårspray, eller er du bare utrolig heldig med det flotte håret ditt?

 14. Hurra, så gøy når du kjører konkurranser:- D Oftere!!:)

 15. Da har jeg meldt meg på,oh Gud håper jeg for engangslyld vinner premien,jeg har hatt sinnsykt lyst på mast vol 2 helt siden du blogget om den,fingers crossed

 16. så dumt at den bare vises i en farge i linken og alternativet er ikke 1..

 17. Charlotte

  Krysser fingrene 🙂 Aldri vunnet noe før, så hadde vært kjempe gøy å vinne.

 18. Hei 🙂 lurte bare på hvor du har kjøpt deodoranten du har oppi beautybaggen, eller hva den heter? 🙂

  1. Den er fra Cover Brands 🙂

   1. Takk for svar 🙂 Er den bra?

   2. Ja, det synes jeg 🙂

 19. Åshild

  Hei! 🙂 ville gjerne delta på konkurransen, men kommer bare opp ei «feilside» når jeg trykker på linken, Har du noen tips?

 20. Hei! Bare lurte på om du hadde noen tips til hudkremer? Sliter med å finne en, enten er det for fet på huden eller så blir huden tørr..
  Ikke sikkert du leser dette innlegget, men likevel:-)
  Fortsatt fin søndag!

  Inga

 21. Når trekkes vinneren? 😀

 22. benedicte santi

  Håper virkelig ikke jeg er for sen! Utrolig fin konkuranse. Har prøvd mast krøllrtanger før men har aldri hatt råd til å kjøpe det. Hadde vært så kult å vinne det. Elsker bloggen din. Du er virkelig et forbilde for meg, fantastisk stil å går i det du vil uten å bry deg hva andre sier. Stå på videre! Ha en fantastisk kveld videre 🙂

  1. Tusen takk, ha en fin kveld du også 🙂

 23. Litt merkelig at denne blir postet 1 april også står det at vi får 15 % rabatt ut Mars

 24. Elisabeth Pedersen

  En krølltang hadde vært perfekt!
  Jeg har en krølltang nå, men skal jeg få krøller i håret med den må jeg stå i 2 timer 🙁

  Jeg elsker bloggen din, leser den hver dag. Følger deg også på instragram. Keep up 🙂

  Klem

 25. Hvem vant egentlig denne konkurransen? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *